#گزارش_تصویری
💠برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت ولادت اقا امام زمان (عج) به همت کانون بسیج جامعه پزشکی در بیمارستان افضل الدین ابوحامد کوهبنانی
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#کوهبنان
#گزارش
#بهمن1403
🩺 | @bjp_kerman | @bjp_kuh
#حکمت_روز
💠هشدار از آزمایشهای الهی
🔹وَ قَالَ (علیه السلام): كَمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَيْهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَيْهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِيهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ.
🔹و فرمود (ع): بسا كسا نیكه با احسان و نعمت خداوندى كم كم به عذاب او نزديك شود. با پوشيده داشتن گناهش فريب مى خورد و از اين كه، مردم او را به نيكى ياد مى كنند، فريفته گردد. خداوند، هيچكس را به چيزى چون مهلت دادن به او، نيازموده است.
🔹چه بسیارند کسانى که به وسیله نعمتى که به آنها داده شده غافل مى شوند و به سبب پرده پوشى خدا بر آنها مغرور مى گردند و بر اثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى خورند و خداوند هیچ کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت ها و ترک عقوبت) آزمایش نکرده است.
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#حکمت116
#بهمن1403
🩺 | @bjp_kerman
#حکمت_روز
💠افراط و تفريط مايه هلاكت
🔹وَ قَالَ (علیه السلام): هَلَكَ فِيَّ رَجُلَانِ، مُحِبٌّ غَالٍ وَ مُبْغِضٌ قَالٍ.
🔹و فرمود (ع): به سبب من دو كس به هلاكت رسيدند: يكى، آنكه در دوستى من غلو مى كند و ديگر، كسى كه در دشمنى من پاى مى فشرد.
🔹امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه، افراط و تفريط در امر محبت اولياء الله را نكوهش مى كند و مى فرمايد: «دو كس درباره من هلاك شدند: دوست غلو كننده و دشمن كينه توز»
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#حکمت117
#بهمن1403
🩺 | @bjp_kerman
💠ارائه خدمات رایگان پزشکی و دندانپزشکی به ۲۰۰۰ نفر در اردوی جهادی ریگان
🔹در اردوی جهادی تیم بسیج جامعه پزشکی پزشکی بیمارستان شهید بهشتی با همکاری کادر درمان این بیمارستان ، به ۲۰۰۰ نفر از اهالی منطقه گمبک در شهرستان ریگان خدمات رایگان پزشکی، دندانپزشکی و دارویی ارائه کردند.
🔹 این خدمات شامل ۴۰۰ مورد درمان دندانپزشکی، ۳۰۰ معاینه چشمپزشکی، ۲۰۰ مورد ارائه دارو، ۱۰۰ عمل ختنه، ۳۰۰ نسخه رایگان و ۵۰۰ بسته دارویی رایگان بود. همچنین تیم سیار دندانپزشکی به دیگر روستاهای منطقه اعزام شد تا خدمات درمانی را به نیازمندان ارائه دهد.
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#گزارش
#اردو_جهادی
#بهمن1403
🩺| @bjp_kerman | @bjp_beheshtihospital
#حکمت_روز
💠غنیمت شمردن فرصتها
🔹وَ قَالَ (علیه السلام): إِضَاعَةُ الْفُرْصَةِ، غُصَّةٌ
🔹و فرمود (ع): از دست دادن فرصت غصّه است.
🔷فرصت به معناى فراهم شدن اسباب انجام كارى است، زيرا بسيارى از كارها به ويژه كارهاى مهم نيازمند به مقدماتى است كه گاه از اختيار انسان بيرون است. هنگامى كه بر اثر پيش آمدهايى آن اسباب فراهم گردد بايد هرچه زودتر از آنها استفاده كرد و به مقصد رسيد، زيرا بسيار مى شود فرصت از دست رفته هرگز باز نمى گردد. جوانىِ انسان، فراغت، نشاط كار، صحت و سلامت همه از فرصت هايى است كه به سرعت مى گذرد و گاه به آسانى يا هرگز باز نمى گردد.
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#حکمت118
#اسفند1403
🩺 | @bjp_kerman
47.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥"روایت تصویری از تلاشهای جهادی کانون بسیج جامعه پزشکی رفسنجان | بهمن ۱۴۰۳"
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#رفسنجان
#گزارش
#بهمن1403
🩺| @bjp_kerman|@bjp_rafsanjan
#حکمت_روز
💠پرهیز از دنیای فریبنده
🔹وَ قَالَ (علیه السلام): مَثَلُ الدُّنْيَا كَمَثَلِ الْحَيَّةِ، لَيِّنٌ مَسُّهَا وَ السَّمُّ النَّاقِعُ فِي جَوْفِهَا؛ يَهْوِي إِلَيْهَا الْغِرُّ الْجَاهِلُ، وَ يَحْذَرُهَا ذُو اللُّبِّ الْعَاقِلُ.
🔹و فرمود (ع): دنيا همانند مار است. چون بر آن دست كشند، نرم آيد، ولى در درون آن زهر كشنده است. مردم فريب خورده و نادان بدان ميل كنند و خردمند عاقل از آن دورى جويد.
🔷طبيعت دنيا داراى اين دو ويژگى ظاهرى فريبنده و باطنى خطرناك است؛ كاخ ها، زر و زيورها، لباس ها، غذاهاى رنگارنگ و عيش و نوش ها مظاهر جذاب دنياست; ولى در درون، غفلت، بى خبرى از خدا آلوده شدن به انواع گناهان را براى به دست آوردن يا حفظ آن با خود دارد. روى اين جهت امام (عليه السلام) در عبارات مختلفش با ذكر مثال هاى متعدد تناقض اين ظاهر و باطن را آشكار ساخته و هشدار داده است.
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#حکمت119
#اسفند1403
🩺 | @bjp_kerman
💠مسئله امروز ما تهدید نرم افزاری دشمن است|"تهدیدات نرمافزاری امروز، به همت و همپشتی ملت و جوانان ایران پاسخ داده خواهد شد."
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#پوستر
#اسفند1403
🩺 | @bjp_kerman
💠30 هــزار سی سی خون به بیماران نیازمـند اهدا شــد
🔹 همزمان با پویش سراسری اهدای خون از برف تا شکوفه با حضور تیم سیار خونگیرے شهرستان، 30 هزار سی سی خون از شـهروندان صـفائیه و بخـش فـردوس به بیماران نیازمند اهدا گردید.
◀️ حاج محمد حسینی مدیر مرکز خدمات جامع سلامت صفائیه گفت: در این روز از همت والا و فعالیت انسان دوستانه تمام کسانی که در زمینه اهدا و انتقال خون و نجات جان انسانها تلاش میکنند، قدردانی میکنیم. وی درادامه با توجه به نیاز اهدا کنندگان و استقبال مردم شهید پرور این بخش خواستار ایجاد پایگاه انتقال خون در مرکز منطقه نوقات شهر صفائیه شد.
🔹همزمان با پویش سراسری از برف تا شکوفه اهدای خون شهروندان صفائیه و مردم بخش فردوس در اقدامی خداپسندانه برای کمک به بیماران نیازمند به خون و فرآورده های خونی، با اهدای 30 هزار سی سی خون، زکات سلامتی خود را پرداخت کردند.
🔹این پویش با همکاری ادارات شهرصفائیه و بخش فردوس، بسیج جامعه پزشکی رفسنجان، پایگاه بسیج شهید نعمتی رفسنجان و هلال احمر برگزار گردید.
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#رفسنجان
#گزارش
#اسفند1403
🩺 | @bjp_kerman | @bjp_rafsanjan
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠شمارش معکوس برای به نمایش در آمدن رزمایشی از جنس اقتدار در استان کرمان | خبرگزاری بسیج کرمان
🔹فقط یک روز تا اجرای رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹ در سراسر استان کرمان باقی مانده است
🔹رزمایشی فراتر از یک نمایش
🔹تکرار حماسه ای دیگر در پایتخت مقاومت جهان
🔹تحکیم بیعت بسیجیان استان با ولایت
🔹زمان: جمعه ۳ اسفند ساعت ۹ صبح
🔹مکان: گلزار شهدای کرمان
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#اطلاعیه
#رزمایش
#اسفند1403
🩺 | @bjp_kerman
#حکمت_روز
💠برتری بنیهاشم بر دیگران
🔹وَ [قَدْ] سُئِلَ عَنْ قُرَيْشٍ، فَقَالَ (علیه السلام): أَمَّا بَنُو مَخْزُومٍ فَرَيْحَانَةُ قُرَيْشٍ، [تُحِبُ] نُحِبُّ حَدِيثَ رِجَالِهِمْ وَ النِّكَاحَ فِي نِسَائِهِمْ؛ وَ أَمَّا بَنُو عَبْدِ شَمْسٍ فَأَبْعَدُهَا رَأْياً وَ أَمْنَعُهَا لِمَا وَرَاءَ ظُهُورِهَا؛ وَ أَمَّا نَحْنُ فَأَبْذَلُ لِمَا فِي أَيْدِينَا وَ أَسْمَحُ عِنْدَ الْمَوْتِ بِنُفُوسِنَا، وَ هُمْ أَكْثَرُ وَ أَمْكَرُ وَ أَنْكَرُ، وَ نَحْنُ أَفْصَحُ وَ أَنْصَحُ وَ أَصْبَحُ.
🔹در باره قريش از او پرسيدند، فرمود: امّا بنى مخزوم، ريحان خوشبوى قريش اند گفتگو با مردانش و زناشويى با زنانش دوست داشتنى است. بنى عبد شمس، به رأى، از ديگران دورانديشترند. و در حمايت آنچه پشت سر خود دارند [يعنى مال و خاندان] استوارترند.
اما ما به آنچه در دست داريم، بخشنده تريم و به هنگام مرگ، به جان دادن، سخاوتمندتريم. بنى عبد شمس به شمار بيش اند و مكارتر و بدكردارترند، ولى ما فصيحتريم و مردم را نيكخواهتريم و خوشرويتريم.
#جامعه_پزشکی
#کرمان
#حکمت120
#اسفند1403
🩺 | @bjp_kerman