eitaa logo
بسیج جامعه پزشکی قم 🇮🇷
846 دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
253 فایل
ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/parandehmohajer برای اطلاع از اخبار سازمان بسیج جامعه پزشکی استان قم و شرکت در برنامه های فرهنگی و جهادی، از طریق لینک زیر وارد کانال بسیج شوید:
مشاهده در ایتا
دانلود
💎 حکمت حلال و حرام‌ها 💎 امام رضا علیه السلام : "خداوند تبارك و تعالى هيچ خوردنى و نوشيدنى را حلال ننموده مگر آن كه در آن منفعت و صلاحى بوده و هيچ خوردنى و نوشيدنى را حرام ننموده مگر آن كه در آن زيان و مرگ و فسادى بوده، پس هر چيز سودمند مقوّى براى جسم كه باعث تقويت بدن است حلال شده است." 📗مستدرك الوسائل و مستنبط المسایل ج 16، ص333
🔴فعلا سگمون خوابه ✅یکی از همرزمان حاج قاسم عزیز نقل میکنه که حاج قاسم در دیداری که با نوری مالکی نخست وزیر اسبق عراق داشت، از مالکی شنید که: «یک روز بنای برگزاری جلسه کابینه در عراق رو داشتیم. چون مقر دولت عراق در منطقه سبز بغداد قرا داره و حفاظت این منطقه با آمریکایی هاست، دژبانی مقر یعنی همون سربازای آمریکایی جلوی یکی از ماشین های دولتی رو که شش نفر از وزرای کابینه توش بوده میگیرن و بهشون میگن باید ماشینتون رو با سگ تفتیش کنیم ولی الان سگمون خوابه و باید منتظر بمونید تا بیدار شه. به همین نشون جلسه کابینه عراق دو ساعت به تاخیر مییفته و شش وزیر عراقی چشم انتظاری میکشن که کی جناب سگ آمریکایی از خواب بیدار بشه!!» به نقل از سردار امامقلی همرزم ________________ ⭕️پ.ن: ولی همین آمریکاییها تو جای جای عراق و سوریه وقتی اسم حاج قاسم رو می شنیدن که میخواد از جایی عبور کنه کیلومترها از مسیر حاجی فاصله میگرفتن # جان_فدا
📸همیشه یادمون دادن صف اولی‌ها نمره‌هاشون بیسته. اونا از ته کلاسی‌ها خیلی بهترن. خیلی به معلم وفادارترن. از منافق معدوم ممنونیم که بهمون یادآوری کردن نه اینطوریام نیست؛ میشه صف اولی بود و مردود شد!
🔴نشریه آمریکایی: وهابیت عامل اصلی گسترش تروریسم در جهان است 🔹یک نشریه آمریکایی ضمن زیر سؤال بردن ادعای واشنگتن در مبارزه با تروریسم، تأکید کرد که اگر آمریکا واقعا به دنبال این مسئله است، باید با وهابیت در سراسر جهان مبارزه کند که این مسئله از طریق قطع پول به عربستان ممکن است.
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بن‌سلمان در اندیشه بمب اتم! 🔹عربستان سعودی که سال‌هاست دست به خرید انواع سلاح‌ها زده، این بار جای بمب‌های اتم را در تسلیحات خود خالی دیده و در اندیشه دستیابی به بمب اتمی است. 🔹رویای دسترسی به تسلیحات هسته ای سالیان زیادی است که ذهن پادشاهان سعودی را مشغول کرده، اما آیا بن‌سلمان به این رویا جامه عمل خواهدپوشاند؟
👆پلاکارد در دست یک اسرائیلی در تظاهرات دیشب: ایران همینجاست... 😉یه چیزی تو مایه های شعار: دشمن ما همینجاست، دروغ میگن آمریکاست. هر کاری کردند دقیقا به خودشون برگشت.😉😁
نوبت انتقام ماست/ این فرصت را از دست ندهید! 🔹یادداشت شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در واکنش به خط‌ونشان دولت‌های آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه به اعدام ابَرجاسوس انگلیسی: علیرضا اکبری از سال ۸۲ تا ۸۹ یعنی ۷ سال به جاسوسی برای سازمان اطلاعاتی انگلیس مشغول بوده و بسیاری از اطلاعات راهبردی و طبقه‌بندی شده از مراکز حساس کشورمان را به سیستم اطلاعاتی دشمن فروخته است. 🔹او در بازجویی‌ها و برخوردهای فنی و کارشناسانه وزارت اطلاعات گزارش‌ها و اطلاعات فراوانی از کانون اطلاعاتی و امنیتی انگلیس، فرانسه، آلمان و موساد و سیا را در اختیار سربازان گمنام قرار داده. 🔹این اطلاعات شامل برخی از سرنخ‌های MI6 در کشورهای دیگر و شمار قابل توجهی از سرپل‌های داخلی انگلیس در ایران است. 🔹شنیده‌های قابل اعتماد حاکی از آن است که بازداشت این جاسوس به‌گونه‌ای صورت گرفته که سیستم اطلاعاتی انگلیس تا مدت‌ها از بازداشتش بی‌خبر بوده و در این فاصله و تحت مدیریت مسئولان پرونده اکبری، اطلاعات گمراه‌کننده‌ای از جانب جاسوس بازداشت شده به سرویس اطلاعاتی انگلیس منتقل می‌شده و سرویس یاد شده با این تصور که اطلاعات منتقل شده واقعیت دارد، دست به اقداماتی زده که برای دولت انگلیس خسارات قابل توجهی داشته. 🔹اکنون نوبت انتقام ما رسیده و انتظار آن است که وزارت اطلاعات برخی از اطلاعات مربوط به سرنخ‌ها، سرپُل‌ها و عوامل سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس و موساد را که در بازجویی‌های فنی و کارشناسانه از جاسوس مورد اشاره به دست آورده، منتشر کند. 🔹این حرکت ضمن آن که دروغ‌پراکنی‌های حریف را خنثی می‌کند، ضربه هولناکی بر پیکره سیستم جاسوسی انگلیس و بخش اطلاعات و جاسوسی خارجی آن MI6 خواهد بود. ضربه‌ای که جرثومه‌های فساد در انگلیس و رژیم صهیونیستی و‌... را نقره داغ می‌کند. 🔹لطفاً در افشای اطلاعات به‌دست آمده و یا حداقل در افشای بخش‌های رسوا‌کننده دشمن کوتاهی نکنید. از اطلاعات کسب‌شده باید به‌موقع استفاده شود وگرنه با مرور زمان و عبور از موقعیت موثر، به کاغذ پاره‌هایی تبدیل می‌شوند که به درد کارخانه‌های مقوا و کارتن‌‌سازی می‌خورند! 🔹و بالاخره درباره چگونگی نفوذ این جاسوس به مراکز حساس و راهبردی نظام نیز پرسش‌هایی هست که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
🔵 مساحت ایران خوشگل ما برابر با 17 تا کشور اروپاست.. بعضیا شروع کردن خودتحقیری که چی شد .. چرا باید گاز کم بشه و.. اینا نمیدونن این کشور بزرگ، چقدر بزرگه 😉 اینا هنوز نمیدونن کجای دنیا زندگی میکنن.. کجای تاریخ.. کجای زمان..
آب درمانی و ام اس 🔸نتیجه پژوهش مشترک دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و اسکس انگلستان اثبات کرد که آب‌درمانی در بهبود تعادل، خستگی و عملکرد حرکتی بیماران مبتلا به بیماری «ام اس» تاثیر مثبت دارد. 🔸بخشی از نتایج پژوهش محبوبه غیور نجف‌آبادی عضو هیات علمی گروه رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران، در آخرین شماره نشریه معتبر «ام اس و اختلالات مرتبط» از سوی انتشارات الزویر منتشر شد. 🔸غیور درباره مقاله‌ای که به تازگی نشر یافته است، توضیح داده است: این بررسی نشان می‌دهد سه تا هشت هفته آب‌درمانی می‌تواند اثرات مفیدی بر کاهش خستگی (روانی، فیزیکی و شناختی)، تعادل و عملکرد حرکتی در بیماران مبتلا به ام اس داشته باشد. این اثرات ممکن است از افزایش آمادگی قلبی تنفسی و افزایش نوروتروفیک مشتق از مغز (BDNF) یا غذای مغز ناشی شود.
👆👆👆🌹 26 دی ماه سالروز عروج ملکوتی امدادگر شهید محمد جواد مثنوی را گرامی می داریم - روحش شاد.🌹 فاتحه با ذکر صلوات هدیه به این شهید عزیز❤️ ✍ لطفا با ورود به لینک برای این شهید عزیز به مناسبت سالروز شهادت ایشان و به انتخاب خود از موارد مطروحه شرکت فرمایید . دعای خیر این شهید عزیز شامل حالتان باد.
درمان کم‌خونی کودکان با پادشاه میوه ها👇 انبه شاه میوه هاست و از چاق کننده ترین میوه ها برای کودکان به شمار می‌رود. برای وزن گیری کودک انبه را دریابید. بهترین شربت اشتها آور و هوش افزا برای کودکان آب انبه است. انبه برای تب، آب روی آتش است و به طور عجیبی به سرعت تب را پایین می آورد. مخلوط انبه با عسل و  مقدار کمی نمک برای سرماخوردگی  حکم کیمیا را دارد. این میوه به کنترل قند خون افراد دیابتی کمک می‌کند. ضد سنگ کلیه است. اگر کودکتان انبه دوست ندارد، شیر انبه برای او تهیه کنید(مانند شیرموز)؛ چراکه به شدت اشتهاآوره است. ویتامین A ، و C و E بدن کودک را تامین میکند و کم خونی را از بین می‌برد