eitaa logo
بسیج جامعه پزشکی قم 🇮🇷
848 دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
253 فایل
ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/parandehmohajer برای اطلاع از اخبار سازمان بسیج جامعه پزشکی استان قم و شرکت در برنامه های فرهنگی و جهادی، از طریق لینک زیر وارد کانال بسیج شوید:
مشاهده در ایتا
دانلود
واکنش میثم مطیعی به هم‌خوانی کویتی‌پور با دخترش باید مراقب پدیده مداحان عشق استودیو باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید شمس‌الدین حسینی وزیر اسبق اقتصاد: تجربه تحریم‌ها در اوایل دهه ۹۰ بکار آمد و زیرساخت‌های ضد تحریمی ایجاد شد ولی تمام اینها در دولت جدید کنار گذاشته شدند 🔸بعد از آغاز مذاکرات ژنو، حتی یک نفر هم از من به عنوان کسی که تجربه مدیریت وزارت اقتصاد را داشته یک سوال راجع به راهکارهای مقابله با تحریم‌ها را نپرسید!
💢سفر محرمانه رئیس موساد به اردن 🔹منابع خبری صهیونیستی به نقل از یک مقام بلندپایه این رژیم اعلام کردند که یوسی کوهن، رئیس موساد برای تحویل نامه‌ای محرمانه در سفری سری به اردن رفته است. 🔹 کوهن چند روز پیش نیز در سفری از پیش اعلام نشده به پایگاه عین الاسد عراق رفته بود.
💢اسماعیلی: اطلاعاتی درباره مرگ منصوری نداریم سخنگوی قوه قضاییه: 🔹در ارتباط با فوت متهم «غلامرضا منصوری» مجدانه از طریق وزارت خارجه و پلیس اینترپل پیگیر هستیم. 🔹مطالبه داریم این حادثه و زوایای آن باید برای ما روشن شود. 🔹تا الان متاسفانه اطلاعات روشن و مستنداتی در رابطه با وقوع این حادثه نداریم.
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید🌱 🔹پیامبر اکرم(ص): آنکه دیگری را بخاطر گناهی که از آن توبه کرده سرزنش کند، نمیرد مگر اینکه خود به آن گناه مرتکب شود. ⏳امروز شنبه ۷ تیر ۱۳۹۹ ۵ ذی‌القعده ۱۴۴۱ ۲۷ ژوئن ۲۰۲۰
🔆 پیامبر مهربانی صلی الله علیه و آله: 🔺دختران، خوب فرزندانى‌اند؛ با عاطفه، مددکار، یارو غمخوار، بابرکت، و پاكيزه كننده 📚 الکافی، جلد۶، صفحه۵
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مایک پمپئو: 📍نمی‌خواهیم ایران به بزرگترین فروشنده سلاح در جهان تبدیل شود و بر ثروت خود بیافزاید...!/کاوش مدیا 🔻مقایسه کارایی پدافندهای هوایی آمریکا و ایران در آزمون عملی نشان می دهد وحشت امریکا از ورود ایران به بازار تسلیحات جهان بی دلیل نیست، خاصه آنجا که پدافند اسرائیل به راکت های ساده فلسطینی ها نه نمی گوید و پدافند عربستان از پس موشک های یمنی ها بر نمیاید. حال مقایسه کنید با پدافند ایرانی سوم خرداد که پهپاد رادگریز آمریکایی را سرنگون کرد!
لال شود زبانی که پس از سلیمانی، حرف از مذاکره با آمریکا بزند...
کارشناس صهیونیست: ایران در هدف قرار دادن «عین‌الاسد» موفق بود 🔹«عوزی رابین» کارشناس مسائل موشکی: ایرانی‌ها با موشک‌هایی که به عین الاسد عراق شلیک کردند، موفق شدند اسکادران پهپادهای آمریکا را در آن پایگاه فلج کنند و توان واکنش را از آنها بگیرند. 🔹موشک‌های نقطه‌زن باعث خواهد شد حزب الله بدون استفاده از هواپیماها، توانی مشابه توان نیروهای هوایی اسرائیل داشته باشد.
🔻 البخیتی: به زودی اهداف راهبردی دیگری را محقق خواهیم کرد 🔹عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفتگو با العالم: حمله اخیر در چارچوب حق یمن در دفاع از خود صورت گرفت. ویژگی که این حمله داشت، شمار زیاد موشک ها و پهپادهایی بود که مورد استفاده قرار گرفت و این برای اولین بار بود که با این تعداد زیاد موشک حمله را انجام دادیم. 🔹اهداف متعددی را در نظر گرفتیم که پایگاه هوایی ملک سلمان، پایگاه نظامی ملک سلمان در ریاض، ساختمان اطلاعات و وزارت دفاع و همچنین اهداف زیادی در نجران و جیزان را شامل شد که همه اینها اهداف نظامی و حساس بودند. نیروهای یمنی قادرند با حملات پهپادی و موشکی گسترده تر و بزرگتر، عمق خاک سعودی را هدف بگیرند که برخی اهداف راهبردی به زودی محقق خواهند شد.