7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ثامن
#نهی_از_منکر
💠 خواهر شهید پلارک خطاب به خانم هایی بدون حجاب مناسب : شماها جیگرای من هستین...
✅ بببینید چقدر خوب میتونیم امر به معروف و نهی از منکر کنيم؛ چیزی که دشمن از اون نگرانه همینه ...
📿 سالها پیش، برادرش مخلصانه برای دفاع از عقیده و ناموس وطن شهید شد، امروز مزارش معروف به شهید عطراگین قطعه ۲۶ است،
شهید پلارک؛ فرمانده گردانی که مشغول شستن سرویس بهداشتی رزمندگان شده بود و همان لحظه بر اثر اصابت موشک به شهادت رسید و پاداش این اخلاص، نمناکی قبر مطهرش و قطع نشدن همیشگی بوی گلاب از مزار شریفش است.
♻️شبکه سایبری ثامن
🆕اخبار
🔴 دفتر نخست وزیری عراق در بیانیهای دستور تشکیل نیروهای حافظ قانون را لغو کرد. بر این اساس تمامی این نیروها به بخش اداره پلیس بغداد منتقل میشوند.
🔴 عباس شمس الدین نویسنده عراقی در صفحه خود مدعی شد که پمپئو به الکاظمی توصیه کرده واردات برق از ایران را قطع نکند چون وعده کشورهای خلیج صرفا یک حرکت رسانه ای است!
🌎نهضت جهانی مقاومت🌍
🔴انگلیس بدهی دوران پهلوی به ایران را پذیرفت
گاردین:
▪️ وزیر دفاع انگلیس برای اولینبار و «بهطور رسمی» پذیرفته که این کشور در قبال قرارداد فروش تانکهای چیفتن که پس از انقلاب ۵۷ به ایران تحویل داده نشده حدود ۴۰۰ میلیون پوند بدهکار است و دولت این کشور به دنبال یافتن راهی برای بازپرداخت این بدهی به ایران است.
▪️پرداخت این بدهی میتواند به آزادی نازنین زاغری ، محکوم امنیتی ایرانی-انگلیسی که از سال ۱۳۹۵ در ایران زندانی است، منجر شود.
🌍نهضت جهانی مقاومت
♦️بازرسی آژانس از یک مکان مورد مناقشه ایران
🔹بازرسان آژانس از یکی از دو مرکز هستهای مورد مناقشه در ایران بازدید کردند
🔹آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تازهترین گزارش خود میگوید بازرسان این آژانس از یک مکان هستهای مورد مناقشه بازرسی کردهاند.
🔹به نوشته بی بی سی، این آژانس گفته است بازرسان آژانس در ماه جاری (سپتامبر) از یک مکان هستهای دیگر ایران بازدید خواهند کرد.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
#ثامن
🔹بصیرت🔹
🔸به خوش نامی دل نبندید🔸
خدمت کنید. به خوش نامی دل نبندید. علی علیه السلام هفتاد سال لعنش می کردند که برای هیچ انسانی این کار را نکردند!
هفتاد سال لعن اختیاری!
نه زیر شمشیر و ترس.
عمر بن عبدالعزیز اعلام کرد که دیگر لعن بس است.
مردم به او گفتند که ما نذر داریم. نذر مجرب هم است! لعنش که می کنیم، حاجت می گیریم!
ما نذرهایی کرده ایم، نصفش را ادا کرده ایم و نصفش مانده.
اجازه بده ما این لعن هایی که نذر داریم را انجام بدهیم، بعد دیگر نذر نمی کنیم.
ببینید! این است! عالَم این است! تا صد و پنجاه سال، قبر امیرالمؤمنین اگر آشکار می شد، آتش می زدند! از بین می بردند! صد و پنجاه سال گذشت تا اجازه ی آشکار شدن قبر ایشان داده شد.
خدا می خواهد به اهل عالَم بگوید که این است. اگر علی نزد من عزیز است به این دلیل است. او می دانست وقتی عمرو بن عبدود را می کُشد، پشت سرش یک خبرهایی است، وقتی عتبه را می کشد پشت سرش با نواده اش چه کار می کنند.
علی –علیه السلام- می دانست که این ها رئیس می شوند، اخبار آینده در دستش بود. عواقب این کارها را می دانست؛ اما به اسم، شهرت و اینکه لعن کنند یا نکنند اعتنا نداشت.
آیت الله حائری شیرازی
#بصیرت
♻️شبکه سایبری ثامن
✅ یادداشت/
🔴 تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس
🔻نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انوجامید، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همهچیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استانها پیشتر نیز انجام میشده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است:
🔹نکات تحلیلی: 1- یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی میتواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابلمشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمیشده و در حد نظارتهای کلی و ستادی صورت میگرفته است. 2- مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیقتری خواهد بود و تصمیمات و قانونگذاری را واقعیتر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانونگذاری معرفی مینماید. 3- تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفتهاند منطبق بر واقعیتهاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور مینگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانونگذاری ندارد، بلکه علتالعلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا میکند.
🔸نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمیگردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گرهها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است.
🔺حضور ساده و در عین حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس میگذرد.
✅ (نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🚨 کاهش میزان موالید کشور به کمترین حد خود در ۵۰ سال گذشته
🔹میزان موالید از حدود ۲۰ در هر هزار نفر جمعیت در سال ۱۳۹۴ با کاهشی محسوس به ۱۴.۴ در هر هزار نفر جمعیت در سال ۱۳۹۸ به کمترین حد خود طی ۵۰ سال گذشته رسیده است./ تسنیم
✍️ پایگاه اجتماعی روحانی و ماجرای بورس
الف) پایگاه اجتماعی حسنخ روحانی، اشرافیت برآمده از رانتهای دولتی و سرمایهسالاران غیرقانونی و فاسدند! همانهایی که در قامت مردان «هزار میلیاردی» در اطراف روحانی جمع شدند تا او به منصب ریاست جمهوری برسد. این گروه کم تعداد و پر نفوذ که عنان «کارگزاران» گرفته تا « مشارکت» را در دست دارند با حمایت از روحانی مهرهای وفادار را به قدرت رساندند تا به واسطه او به منافع ویژه و سرشار اقتصادی دست پیدا کنند. منافعی که در دوران سازندگی پایهریزی شده و در دوران اصلاحات تثبیت شده بود.
این جماعت در قامت وارداتچیهای بزرگ، صرافیهای اصلی و قاچاقچیان عمده ارز، شرکتهای دلالصفت بازرگانی غولهای بازار مسکن، مجموعههای تجاری انحصاری و بورسبازان حرفهای، در دوران روحانی به بیشترین میزان سود ممکن رسیدند چرا که روحانی فهمیده بود بدون حمایت این گروه، هیچ امکانی برای کسب کرسی ریاست جمهوری و بقای در آن نخواهد داشت. در حقیقت مطبوعات، رسانههای فضای مجازی و بازیگران، ورزشکاران، و چهرههای مشهوری که برای ریاست جمهوری روحانی سنگ تمام گذاشتند و نردبان او برای وصول به قدرت شدند با پول و تحریک همین پایگاه بسیج شده بودند و بدون دستور و پول این جماعت، هیچیک از سلبریتیها حاضر به خرد کردن «تره» برای روحانی هم نبودند.
ب) روحانی برای ادای دین به پایگاه اجتماعیاش، هر چه میتوانست انجام داد تا آنجا که میتوان گفت همت و هدف اصلی روحانی در هفت سال گذشته تامین منافع این عده بود. تعطیلی تولید و ایجاد موانع متعدد برای تولیدکنندگان، بهترین فرصت را برای وارداتچیهای بزرگ فراهم کرد. اصولا یکی از اهداف پذیرش برجام، گسترش واردات و تامین منافع حداکثری برای وارد کنندگان عمده و انحصاری حامی روحانی بود. شش سال تعطیلی وزارت مسکن، بهترین فرصت را برای غولهای بازار مسکن فراهم آورد تا با مکیدن خون مردم متوسط و فقیر به ثروتهای افسانهای خود بیافزایند.
بحران ارزی سال ٩٧ و اختصاص بیش از ١٨ میلیارد دلار ارز «جهانگیری» به عدهای معدود و غیر پاسخگو و البته ناشناس یا بخشیدن بیش از ۶۵ تن طلای بیت المال به حدود ۶ هزار نفر با ثمن بخس (از قرار هر سکه بهار آزادی تمام ١ و نیم ميليون تومان!) به کسانی که دو ماه بعد موفق شدند هر سکه را به چند برابر قیمت خرید، فروخته و ثروتشان را بدون هیچ زحمتی سه یا چهار برابر کنند، از دیگر خدمات روحانی به حامیانش است. (جالب است بدانیم فقط یکی از این افراد ٢٣ هزار سکه تمام را به قیمت ١ و نیم میلیون تومان از بانک مرکزی دریافت کرد، آن هم وقتی که دو ماه بعد قیمت سکه به حوالی ۵میلیون رسید!)
ج) پشت پرده اتفاقات بورس را هم باید در جریان همین ادای دین روحانی به حامیانش جستجو کرد. با فضاسازی دولت هزارها میلیارد از پولهای مردم عادی به بورس سرازیر شد و پس از چند ماه سیاهکاری و دغلبازی در نهایت از جیب بورسبازان حرفهای و گردنکلفتهای بورس سر در آورد! عملیات انتقال داراییهای مردم به جیب حامیان روحانی در قالبی کاملا قانونی صورت گرفت (در قالب معاملات بورسی) و اکثر افرادی که به طمع چند برابر شدن داراییها و پساندازهای محدودشان فریب رونق کاذب بورس را خورده بودند با از دست دادن بخش قابل توجهی از سرمایهها و پساندازهایشان و دست از پا درازتر بورس را ترک کردند و هیچگاه به ذهنشان هم خطور نکرد که سرنوشت پولهایشان چه شد؟
د) حذف سهمیهبندی سوخت در ابتدای به قدرت رسیدن روحانی (که میلیاردها دلار زیان مالی برای کشور به همراه داشت)، توقف تولید بنزین داخل به بهانه آلودگی هوا و واردات روزانه میلیونها لیتر بنزین بیکیفیت یورو٢ از خارج هم از دیگر اقداماتی بود که در دولت روحانی برای خدمت به حامیان او انجام شد. این که چرا دولت روحانی مانع خامفروشی مواد اولیه به خارج و نرسیدن مواد اولیه به تولید کنندگان داخلی نشده و نمیشود راهم باید در این نکته جستجو کرد که نفع حامیان روحانی در خام فروشی است و حامیان او بازرگانان عمده و منفعت طلبیاند که ذرهای به منافع عمومی و ملی اعتقاد نداشته و ندارند و به همین دلیل خام فروشی مواد اولیه و ثروتهای ملی (از سنگهای معدنی گرفته تا مواد اولیه تولید قیر و روغنهای صنعتی) به خارج و کسب درآمد دلاری را بر رونق تولید داخل ترجیح میدهند. و بماند که دلارهای بدست آمده از این خیانت، معمولا به کشور باز نگشته است!
روحانی تا آخرین زمان ممکن در قدرت خواهد ماند و به اشرافیت فاسد سرمایه سالار و غیر مولد خدمت خواهد کرد و هیچ قدمی هم برای کاهش مشکلات میلیونها مردمی که به هوای چرخیدن چرخ زندگی یا ترس از جنگ و کشیده شدن دیوار در خیابانها به او رای دادند بر نداشته و نخواهد داشت! چون در نظر روحانی و حامیانش این رایدهندگان «نردبان» وصول به قدرتاند و پس از رسیدن به قدرت دیگر بود و نبودشان اهمیتی ندارد.
#دکتر_کوشکی
⭕️ وداع پدر با پسر
من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
برای تجسم روضه ی آقا علی اکبر(علیه السلام) وداع شهید مدافع حرم حسین حریری رو با پدر ببینید.
#الحسین_یجمعنا👇👇👇