بخشنامه نیمسال دوم 1404-1403.pdf
حجم:
181.7K
بخشنامه پرداخت وام نیمسال دوم 1404-1403
جدول وام نیمسال دوم تحصیلی 1404-1403.pdf
حجم:
44.2K
جدول زمانبندی و مبلغ وام نیمسال دوم1404-1403
✅✅✅✅
ثبت درخواست وام تحصیلی از ۱۵ اسفندماه آغاز می گردد
🔊🔊🔊🔊
https://refah.swf.ir
📣📣📣📣📣📣📣📣📣
🔴قابل توجه خانم های دانشجو
✅حضور کارشناس مامایی و کار شناس روان
🔺غربالگری و تشخیص زودهنگام مشکلات و بهداشت ویژه بانوان
🔺گفتگوی فردی و مشاوره
⏰امروز دوشنبه ۱۳ اسفند، ساعت ۱۱:۳۰ خوابگاه خواهران
🖇 تخمدان پلی کیستیک و اندومتریوز دو عامل مهم در ایجاد ناباروری هستند. با تشخیص به هنگام این دو عامل از بروز مشکلات ناباروری در آینده جلوگیری کنیم.
#اطلاعیه رفع باگ شماره1
رفع اشکال ثبت وام دانشجویی برای دانشجویانی که در ترم های قبل برای آنها ویژگی ثبت شده است.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
به اطلاع تمامی دانشجویان می رساند:
جناب آقای دکتر زکی پور (پزشک معتمد دانشگاه) جهت ویزیت، تایید گواهي و مدارك پزشكی سه شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ ساعت ۱۱ الی ۱۲ در دفتر مشاوره دانشگاه واقع در ساختمان انرژی و علوم داده حضور خواهند داشت.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔰اطلاعیه صندوق رفاه
♦️به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند صندوق رفاه دانشجویان در پایان سالی مالی 1403 در نظر دارد سامانه یکپارچه رفاه دانشجویی را به روز رسانی نماید از این رو سامانه مذکور از تاریخ 1403/12/20 از دسترس خارج می گردد. لذا شایسته است دانشجویان و دانش آموختگان در صورت امکان قبل از تاریخ مذکور جهت تعیین تکلیف و واریزی بدهی اقدام فرمایند. در غیر اینصورت هر گونه عملیات پرداخت یا واریزی به ابتدای سال آتی موکول خواهد شد.
┅┅┅❅❁❅┅┅┅
✅کانال اطلاع رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا(ص) بهبهان:
https://eitaa.com/bkatustu
بسمه تعالی
به اطلاع می رساند:
دانشجویانی که تاکنون موفق به درخواست اقامت جهت نیمسال جاری نگردیده اند هر چه سریعتر نسبت به درخواست اقامت، اقدام نمایند. در غیر این صورت در هر زمان از شبانه روز که بعد از تعطیلات به خوابگاه مراجعه نماید از ورود ایشان به خوابگاه جلوگیری می شود.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
به اطلاع تمامی دانشجویان می رساند:
جناب آقای دکتر زکی پور (پزشک معتمد دانشگاه) جهت ویزیت، تایید گواهي و مدارك پزشكی سه شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ ساعت ۱۱ الی ۱۲ در دفتر مشاوره دانشگاه واقع در ساختمان انرژی و علوم داده حضور خواهند داشت.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
به اطلاع دانشجویان ساکن در خوابگاه برادران می رساند:
جناب آقای باولی بهمئی (روانشناس) امروز سه شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ ساعت ۱۷ الی ۱۹ در اتاق مشاوره خوابگاه ۳برادران، طبقه همکف حضور خواهند داشت.
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
بسمه تعالی
به اطلاع کلیه دانشجویان ساکن خوابگاه می رساند:
خوابگاه ها از تاریخ ۱۴۰۴/۱/۱۵ بازگشایی خواهد شد؛
لذا قبل از این تاریخ از پذیرش دانشجویان معذوریم.
معاونت دانشجویی دانشگاه