🔴 همکاری برگزیدگان «طرح جهت» با بنیاد ملی نخبگان در حل مسائل اولویتدار کشور
🔺️ به منظور اجراییسازی «آییننامه جذب دانشآموختگان برتر برگزیده بنیاد ملی نخبگان بهعنوان عضو هیأت علمی در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور» مصوبه شماره 6127/1402/دش مورخ 1402/04/03 شورای عالی انقلاب فرهنگی و به استناد تبصره مادّه 3 و تبصره 3 مادّه 4 آییننامۀ «شناسایی و پشتیبانی از دانشآموختگان برتر دانشگاهی» مصوب هیأت امنای بنیاد ملّی نخبگان در تاریخ 1394/3/13، شیوهنامه طرح تسهیلات جذب دانش آموختگان برتر به عنوان عضو هیأت علمی در مؤسسههای علمی (طرح جهت) را اجرایی کرده است.
⬅️ تسهیلات اعطایی این طرح میتواند شامل برخی و یا تمام موارد زیر باشد:
▫️معرفی از طریق فراخوانهای عمومی جذب اعضای هیأت علمی، مطابق ضوابط مربوطه
▫️ معرفی از طریق خارج از بازههای زمانی فراخوانهای عمومی جذب اعضای هیأت علمی، مطابق ضوابط مربوطه
▫️ارسال تقاضای جایابی متمرکز به هیأت جذب نخبگان
▫️تخصیص ردیف استخدامی به منظور جذب به عنوان عضو هیأت علمی پیمانی در موسسههای علمی
▫️تسهیلات «حمایت از فعالیتهای پژوهشی استادیاران جوان»، بدون بررسی مجدد سوابق برای افراد واجدالشرایط مطابق شیوهنامه مربوطه در صورتیکه فرآیند جذب فرد از طریق تسهیلات این شیوه نامه انجام شده باشد
▫️تسهیلات فرهنگی- رفاهی
▫️تسهیلات نظاموظیفه بنیاد
▫️تخفیف استفاده از شبکۀ آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی مطابق ظرفیت تخصیصی سالیانه توسط معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 با ویژگیهای هستههای استادمحور علمی فرهنگی آشنا شوید
⬅️ ویژگیهای هسته و اعضای آن:
◽️تعداد اعضای هسته حداقل 5 و حداکثر 10 نفر است و دانشجویان جدیدالورود هر یک از مؤسسات علمی در مقطع کارشناسی (دکتری حرفه ای) که حداکثر چهار نیمسال از سنوات تحصیلی آنان نگذشته باشد و دارای یکی از شرایط زیر باشند می توانند به عنوان اعضا در این هستهها فعالیت کنند.
◽️دارندگان مدالهای طلا، نقره، برنز یا دیپلم افتخار المپیادهای جهانی دانشآموزی (با معرفی باشگاه دانشپژوهان جوان)
◽️دارندگان مدالهای طلا، نقره، برنز یا دیپلم افتخار المپیادهای ملی دانشآموزی (با معرفی باشگاه دانشپژوهان جوان)
◽️دارندگان رتبههای 1 تا 1000 آزمون سراسری ورود به دانشگاه از دورۀ تحصیلی متوسطه در گروههای آموزشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی) بر اساس سهمیۀ مناطق سهگانه (با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور)
◽️دارندگان رتبههای 1 تا 100 کشوری در آزمون سراسری ورود به دانشگاهها در گروه هنر و زبانهای خارجی (با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور)
◽️دارندگان رتبههای اول تا سوم بخش دانشآموزی جشنوارۀ جوان خوارزمی (با معرفی دبیرخانۀ جشنوارۀ خوارزمی)، ده درصد رتبههای برتر ورودی هر یک از گروههای تحصیلی از آزمون سراسری به دانشگاه هر استان متناسب با سهمیۀ هر استان با تأیید شورای راهبری و
ده درصد برتر معدل همرشته همورودی هر یک از رشتههای تحصیلی دانشگاه یا دانشکدههای برتر هر استان با تأیید شورای راهبری
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 ۳۰ مردادماه آغاز ثبت نام در چهاردهمین همایش ملی نخبگان
🔺️ چهاردهمین همایش ملی نخبگان، با هدف گردهمایی نخبگان، پژوهشگران و فعالان علمی کشور، فرصتی است تا دستاوردهای نوین علمی و پژوهشی در عرصههای مختلف به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
🔺️حوزههای پولی و مالی، حکمرانی و سیاستگذاری، محیط زیست و منابع طبیعی، نظام سلامت، امنیت غذایی، علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، فناوریها و صنایع پیشران و راهبردی، نظم نوین (تحولات منطقه، جایگاه ایران و ...) و فناوریهای نرم محورهای اصلی همایش است.
⬅️علاقهمندان می توانند برای شرکت در این همایش از تاریخ 30 مرداد لغایت 10 شهریور با مراجعه به وبسایت رسمی همایش، به آدرس https://bmn.ir/hamayesh فرمهای ثبتنام و ارسال مقالات را تکمیل کنند.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
27.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 56 نخبه بوشهری در راه استخدام در دستگاههای اجرایی کشور
🔺️آزاده میروکیلی رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر گفت: یکی از دلایل مهاجرت نخبگان، عدم اشتغال مناسب آنهاست که بنیاد نخبگان در ۲ سال اخیر فراخوانهایی برای جذب در دستگاههای اجرایی و شرکتهای خصوصی داشته که در سال گذشته ۳ فراخوان منتشر شده است.
⬅️ وی ادامه داد: در همین راستا و در سه فراخوان اعلام شده از سوی بنیاد ملی نخبگان در راستای جذب نیروی انسانی نخبه و مستعد برتر در دستگاه های اجرایی کشور هم اکنون 56 نخبه بوشهری در راه استخدام در دستگاههای اجرایی کشور هستند.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 توان نخبگان، ایران را به قدرتهای قابل توجهی در صنعت دفاع رسانده است
🔺️سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا معاون وزیر دفاع و رییس سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح با اشاره دستاوردهای فاخر کشورمان در زمینه ساخت تجهیزات پیشرفته نظامی گفت: امروز قدرت صنعت دفاعی ایران اسلامی، تهدیدهای مختلف از جمله تحریم ها را تبدیل به فرصت کرده است.
🔺️ابن الرضا اضافه کرد: امروز با استفاده از نخبگان به ویژه دانشگاهیان، همکاری ۶ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان توانسته ایم به قدرت های قابل توجهی در صنعت دفاع دست یابیم.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 استفاده از ظرفیتهای نخبگان علمی و حقوقی در یک فراکسیون جدید در مجلس
🔺️ عثمان سالاری نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، از جمعآوری بیش از ۴۰ امضا برای تشکیل فراکسیون حقوقدانان و وکلای پایه یک دادگستری در مجلس خبر داد.
🔺️سالاری گفت: این فراکسیون به زودی بهمنظور ایجاد وحدت، همدلی، همکاری و همافزایی بیشتر و بهتر و نیز بهرهمندی از پتانسیل و ظرفیت جامعه نخبگانی حقوقی در مجلس دوازدهم شورای اسلامی تشکیل خواهد شد.
⬅️ وی افزود: در این فراکسیون به دنبال آن هستیم که با ایجاد یک روند و ساختار و در راستای فرایند مطلوبتر قانونگذاری و ارتباط مفید و مؤثر از ظرفیتهای نخبگان علمی و حقوقی کشور استفاده کنیم، بر همین اساس بیش از ۴۰ نماینده حقوقدان مجلس با تشکیل این فراکسیون موافقت کردهاند که در آینده نزدیک نامه تشکیل این کمیسیون به هیأت رئیسه مجلس تقدیم خواهد شد.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
هدایت شده از بنیاد ملی نخبگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 راهاندازی پویش کتابرسانی قاصدک/
برای دانشآموزان مناطق محروم آستینها را بالا بزنید
🔺️پویش کتابرسانی قاصدک به منظور اهدای کتاب برای دانش آموزان مستعد مناطق محروم راهاندازی شد.
🔺️در فراخوان این پویش به زبانی ساده و خودمانی آمده است:
«برای آینده بهتر دانش آموزان مستعد مناطق محروم آستین بالا زدیم، تا با کمک هم، مسیر موفقیت شان را هموار کنیم، شما با نذر کتاب خود می توانید آینده این عزیزان را بهتر کنید، ما با شناسایی ۲۰۰۰ دانش آموز مستعد، آماده دریافت کتاب های شما عزیزان هستیم».
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴31 مردادماه آخرین مهلت ثبت نام در نخستین دوره آموزشی مدرسه نخبگانی علم و دین
🔺️نخستین دوره آموزشی مدرسه نخبگانی علم و دین ویژه مستعدان و نخبگان دانشگاهی ساکن شهر تهران، دانشجویان کارشناسی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان در قالب ۴ ترم (۲۴۰ ساعت) بصورت حضوری و مجازی برگزار میشود.
⬅️ مناسبات علم و دین، علم قرآنمحور، حوزههای نوین علم و دین، عرفان و زندگی، تمدن و جنبش نرمافزاری و جریان شناسی از جمله مهمترین سرفصلهای این مدرسه است.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 اهمیت حل چالش تحریق بقایای گیاهی با استفاده از ایدههای نخبگان
🔺️ نشست هماندیشی با موضوع تبیین متدولوژی و تعیین محورهای رویداد فناورانه «جلوگیری از تحریق بقایای گیاهی، مراتع و جنگلها» که با همکاری بنیاد نخبگان استان خوزستان برگزار خواهد شد، به همت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان برگزار شد.
🔺️در این نشست اندرزیان رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان به تبیین چالش تحریق بقایای گیاهی پرداخت و بر اهمیت حل آن با استفاده از ایدههای نخبگان و فناوری تاکید کرد.
🔺️کردزنگنه سرپرست بنیاد نخبگان خوزستان نیز ضمن تقدیر از نگاه مثبت و سازنده سازمان جهاد کشاورزی در حل چالشها با مشارکت نخبگان و استفاده از ایدههای فناورانه، به تشریح طرح توسعه رویدادهای رقابتی مسئله محور بنیاد ملی نخبگان در راستای حل مسائل اساسی کشور پرداخت و از آمادگی بنیاد استان جهت حمایت و پیشبرد اهداف رویداد خبر داد.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 پنجمین نشست «هفتههای نخبگانی پشتکار» برگزار شد
🔺️پنجمین نشست از برنامه «هفتههای نخبگانی پشتکار» که به منظور آشنایی نخبگان با فعالیتها و نحوه جذب و همکاری در بخش خصوصی و در راستای اجراییسازی آییننامههای حمایتی بنیاد ملی نخبگان در این حوزه برگزار می شود، با حضور مستعدان برتر استان تهران و مدیرعامل شرکت دانشبنیان دانشپژوهان فرتاک طب به همت بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شد.
🔺️در این نشست، مجتبی انصاری، معاون بنیاد نخبگان استان تهران و محدثه حاجی عبدالوهاب مدیرعامل شرکت دانشبنیان دانشپژوهان فرتاک طب به تبیین اهمیت و شرایط همکاری نخبگان و استعدادهای برتر با بخش خصوصی پرداختند.
⬅️مدیر عامل شرکت دانشبنیان دانشپژوهان فرتاک طب ضمن اعلام ظرفیتهای مجموعه، روند جذب و همکاری شرکت با اجتماع نخبگان را تشریح کرد.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 پشتیبانی از توسعۀ فعالیتهای مستعدان در مدارس و مراکز یادگیری مناطق محروم
🔺️بنیاد ملی نخبگان با تصویب شیوهنامه توسعۀ فعالیتهای مستعدان در مدارس و مراکز یادگیری مناطق محروم از توسعۀ فعالیتهای مستعدان در مدارس و مراکز یادگیری مناطق محروم پشتیبانی میکند.
🔷️معرفی طرح:
بهمنظور تحقق مأموریت و نیل به اهداف «طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب)» و در اجرای سیاستهای اجرایی طرح شهاب در محور «هدایت» مبنی بر «تنوعبخشی به موقعیتها و تجربههای یادگیری برای تمام دانشآموزان» در دورۀ ابتدایی و «ارتقاء کیفیت تحصیل رسمی، غنیسازی در حوزههای استعدادی و پرورش مهارتهای پایۀ اثرگذاری نخبگانی (خلاقیت، حل مسئله، رهبری و همدلی اجتماعی) مستعدان» در دورۀ متوسطه (مصوب شورای راهبری طرح شهاب)، بنیاد ملی نخبگان با تصویب شیوهنامه توسعۀ فعالیتهای مستعدان در مدارس و مراکز یادگیری مناطق محروم از توسعۀ فعالیتهای مستعدان در مدارس و مراکز یادگیری مناطق محروم پشتیبانی میکند.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 زیرساخت، نیروی انسانی و تامین مالی سه رکن اصلی اکوسیستم نوآوری است
🔺️حسین افشین که در دومین رویداد مجمع شبکه ملی مدیران تحقیق و توسعه سخن میگفت در ابتدای اظهارات خود، زیرساخت، نیروی انسانی و تامین مالی را سه رکن اصلی اکوسیستم نوآوری دانست و نقش معاونت در مواجهه با این سه رکن را تسهیلگری و رفع موانع دانست تا در نهایت خروجی مطلوبی را از این زیست بوم شاهد باشیم.
⬅️ وی با اشاره به اینکه رتبه کشور در شاخص جهانی نوآوری کاهش یافته، تاکید کرد: در تامین مالی باید برنامه و منابع جدید خلق شود و بحث اعتبار مالیاتی قانون جهش تولید دانش بنیان، بدون تردید یکی از منابع خواهد بود.
🔺️وی همچنین عملکرد دانشگاه ها در ماده ۱۳ قانون جهش را نیز کمرنگ عنوان کرد و گفت: در این ماده با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت مقرر شده که صنایع و واحدهای تولیدی دارای واحد تحقیق و توسعه که با یکی از واحدهای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی مرتبط، با اولویت استان محل استقرار آن صنعت یا واحد تولیدی، تفاهمنامه همکاری منعقد کنند، قراردادهای تحقیق و توسعه مربوط با این تفاهمنامه ها، مشمول معافیت مالیاتی می شوند که متأسفانه عملکرد دانشگاهها در ارتباط با این بند قانونی پایین بوده است.
⬅️ افشین تصریح کرد: برای احیا این اثرگذاری هر دو شکل تفاهم نامه و قرارداد شرکت ها با دانشگاه ها قابل پذیرش است.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 ۳۰ مردادماه آغاز ثبت نام در چهاردهمین همایش ملی نخبگان
🔺️ چهاردهمین همایش ملی نخبگان، با هدف گردهمایی نخبگان، پژوهشگران و فعالان علمی کشور، فرصتی است تا دستاوردهای نوین علمی و پژوهشی در عرصههای مختلف به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
🔺️حوزههای پولی و مالی، حکمرانی و سیاستگذاری، محیط زیست و منابع طبیعی، نظام سلامت، امنیت غذایی، علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، فناوریها و صنایع پیشران و راهبردی، نظم نوین (تحولات منطقه، جایگاه ایران و ...) و فناوریهای نرم محورهای اصلی همایش است.
⬅️علاقهمندان می توانند برای شرکت در این همایش از تاریخ 30 مرداد لغایت 10 شهریور با مراجعه به وبسایت رسمی همایش، به آدرس https://bmn.ir/hamayesh فرمهای ثبتنام و ارسال مقالات را تکمیل کنند.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 توصیه مهم معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان به متقاضیان وام مسکن
🔺️ نشست معاون توسعه بنیاد ملی نخبگان با نمایندگان بانکهای عامل (ملی، رفاه کارگران، صادرات، سپه، تجارت، ملت، مسکن)، با موضوع بررسی راهکارهای رفع موانع و مشکلات در اعطای تسهیلات ساخت، خرید و ودیعه مسکن نخبگان و استعدادهای برتر برگزار شد.
🔺️سلیمانی با تاکید بر اینکه ضروریست برای پیشگیری از مشکلات احتمالی، نخبگان متقاضی دریافت وام پیش از اقدام به عقد مبایعه نامه و خرید ملک از شرایط بانک ها اطلاع کافی داشته باشند، گفت: سقف وام مسکن نخبگان دو میلیارد تومان است که در بهترین حالت اقساطی نزدیک به 40 میلیون تومان خواهد داشت، از این رو توصیه بنیاد ملی نخبگان به متقاضیان درخواست این است که میزان رقم تقاضای خود را متناسب با حقوق دریافتی در نظر بگیرند و همچنین پیش از اقدام به خرید ملک از شرایط بانک ها بطور کامل مطلع شوند چراکه بانکها براساس ضوابط خود عمل می کنند و این شرایط ممکن است با شرایط مطلوب و متناسب متقاضی متفاوت باشد.
🔺️سلیمانی با اشاره به لزوم حمایت های مادی و معنوی از نخبگان توسط دستگاه های مسئول گفت: با توجه به اینکه موضوع تامین مسکن یکی از مهمترین دغدغه های این قشر فرهیخته است، لذا تسهیل شرایط اعطای وام از مهمترین مسائل پیش روی بنیاد است.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
📸 #گزارش_تصویری | مراسم بدرقه تیم پزشکی بنیاد ملی نخبگان _ اربعین ۱۴۰۳
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 ارتقای تواناییهای پژوهشی، فناورانه و آموزشی دانشآموختگان برتر دانشگاهها در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
🔺️ بنیاد ملی نخبگان به استناد تبصره ماده 3 و تبصره 2 ماده 4 آییننامه «شناسایی و پشتیبانی از دانشآموختگان برتر دانشگاهی» در خصوص اعطای تسهیلات دوره پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران)
و با هدف ارتقای تواناییهای پژوهشی، فناورانه و آموزشی دانشآموختگان برتر دانشگاهها، پژوهشگاهها و سایر مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در فاصلة زمانی پس از دانشآموختگی تا اشتغال،
اقدام به اجراییسازی شیوهنامه «شیوهنامة بهرهمندی دانشآموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات دورة پسادکتری (طرح شهید دکتر چمران)» کرده است.
⬅️ دانشآموختگان دانشگاهها و موسسات عالی کشور میتوانند برای استفاده از این تسهیلات جهت تشکیل پرونده و ثبت درخواست به سامانه سینا به آدرس https://sina.bmn.ir/ مراجعه و اطلاعات خود را در این سامانه بارگذاری کنند.
🌐 مشاهده خبر + شیوه نامه
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 بهرهمندی ۷۰۰ نخبه چهارمحال و بختیاری از طرحهای حمایتی بنیاد نخبگان بنیاد نخبگان/تشکیل سه هیئت اندیشهورز در حوزههای مختلف اجتماعی، آب و عمران
🔺️ یعقوب طادی رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری گفت: امروزه روش شناسایی نخبگان نسبت به گذشته متفاوت شده و تغییراتی در آن صورت گرفته است، عمدتاً تمرکز به سمت دانشآموزان به عنوان آینده سازان مملکت است که باید از هم اکنون شناسایی و مورد حمایت و هدایت واقع شوند، در حقیقت اگر دانشآموزان از هم اکنون پرورش و هدایت شوند قطعاً در آینده افرادی موثر در جامعه خواهند بود.
🔺️وی با اشاره به فارغ التحصیلان دانشگاهی در مقاطع مختلف نیز تصریح کرد: جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی موجب تحول در این زمینه میشود. تاکنون سه فراخوان انجام شده و همه افراد فارغ التحصیل دانشگاهی میتوانند در این فراخوان شرکت کنند، گرچه محدودیتی از لحاظ شرکت وجود ندارد اما افراد باید اقداماتی که در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... داشته اند را در سامانه سینا بارگذاری کنند تا سوابق ایشان توسط کارگروههای متمرکز مورد بررسی قرار گیرد.
⬅️ طادی با بیان اینکه این فراخوانها ظرفیت خوبی برای استخدام بدون آزمون نخبگان است تا جذب دستگاههای اجرایی شوند، ادامه داد: از ظرفیتی که در اختیار دستگاههای اجرایی در سطح کشور قرار داشته حدود ۳۵ نفر ظرفیت ایجادی روسای دستگاههای اجرایی استان بوده که تاکنون برخی جذب و تعدادی در حال جذب و گذراندن مراحل استخدام هستند، همچنین فراخوان چهارم به زودی اعلام خواهد شد.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 ایجاد پیونــد میــان پژوهشــگران و سیاســت پژوهــان بــا بدنههــای سیاســتگذاری
🔺️به منظور شبکهسازی میان اساتید برتر و نخبه و زمینهسازی برای اثرگذاری آنها در حل مسائل و چالشهای اساسی کشور، بنیاد ملی نخبگان در قالب طرح هستههای مسئلهمحور اعضای هیئت علمی، از تشکیل هستههای مسئلهمحور، حمایت کرده و از نتایج مطالعات آنها برای اثرگذاری در حل مسائل مهم کشور پشتیبانی نهادی میکند.
🔺️اهداف تدوین و اجرای طرح هستههای مسئلهمحور اعضای هیئت علمی عبارت است از:
1. کمک به شبکهسازی میان اعضای هیئت علمی برتر و بین دانشگاهها با هدف تقویت همکاریهای علمی و انتقال تجارب ایشان به منظور شناسایی و حل مسائل کشور
2. تشویق نهادهای دولتی و غیردولتی به حل مسائل جامعه و صنعت توسط افراد یا گروههای برتر و نخبه
3. زمینهسازی برای توسعه اثرگذاری اعضای هیئتعلمی، دانشآموختگان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان دانشگاهها و مؤسسههای علمی در حل مسائل واقعی جامعه و صنعت
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان
🔴 بانوان، یک چهارم سهم نخبگان تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان را به خود اختصاص دادند
🔺️ براساس آمار سال تحصیلی 1401-1402، تعداد زنان عضو هیات علمی تمام وقت در تمام دانشگاه ها، 17 هزار و 758 نفر است که معادل 31 درصد از کل اعضا هیات علمی دانشگاه ها است، از این تعداد پنج هزار و 68 نفر به وزارت علوم، هزار و 157 نفر به دانشگاه پیام نور، 269 نفر به دانشگاه فرهنگیان، 185 نفر به دانشگاه فنی و حرفه ای، 780 نفر به موسسات آموزش عالی غیر دولتی، 10 هزار و 231 نفر به وزارت بهداشت، درمان، آموزش پزشکی و 68 نفر به سایر دستگاه های اجرایی تعلق دارد.
⬅️ بنابر گزارش دریافتی از وزارت بهداشت از 10 هزار و 231 نفر زن عضو هیأت علمی این وزارتخانه، تعداد چهار هزار و 272 نفر در مقطع دکتری تخصّصی بالینی، هفت نفر در دکتری حرفه ای، سه هزار و 785 نفر دکتریph.D ، هزار و 144 نفر فوق تخصّص و هزار و 23 نفر کارشناس ارشد هستند.
⬅️ سهم زنان از کل اعضای هیئت علمی در وزارت بهداشت، 46 درصد در دانشگاه پیام نور، 33 درصد در دانشگاه فرهنگیان، 32 درصد، موسسات آموزش عالی غیردولتی، 27 درصد، دانشگاه فنی و حرفه ای 26 درصد در وزارت علوم، 19 درصد و در سایر دستگاه های اجرایی، هشت درصد است.
🌐 مشاهده خبر
🆔 @bmn_ir | کانال رسمی بنیاد ملی نخبگان