eitaa logo
قرارگاه مسجد ولی عصر(عج)اعظم سده لنجان
225 دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
3هزار ویدیو
170 فایل
اطلاع رسانی برنامه های پایگاه امیرالمومنین(ع) و مسجد اعظم (ولی عصر(عج) شهر سده لنجان عملیات تبیینی ثامن ******************************* ارتباط با ما از طریق سامانه پیامک 6600030637 می باشد .ارتباط با amare313@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️روحانی امروز هم در دیدار با استانداران و فرمانداران حرف‌ از رفراندوم زده جالبه که رفراندوم میلیونی تشییع پیکر حاج قاسم را دیدند (خودش و وزیر خارجه‌اش) و باز حرف از مذاکره با آمریکایی‌ها می‌زنند! دیدند که عقب نشینی ۶ ساله در همه حوزه های قدرت کشور، دشمن را چقدر جَری کرده که بیخ گوش کشور فرمانده ارشد مقاومت را شهید می‌کنند ولی باز دم از تعامل با شیطانِ بزرگ می‌زنند! چه خوب گفت شاعر؛ حتما به ذلت عاقبت جان می‌سپارد با گرگ‌ها هر کس تفاهم نامه دارد
💢 اگر دلار را بالا بردند تعجب نکنید! ✍️ محمد رضا ابراهیمی 🔹 جریان غربگرا برای حفظ بقای خود در قدرت همواره دست به اقدامات عجیب و غیر قابل باوری می‌زند که در بسیاری از موارد کاملاً مغایر منافع ملی است. 🔸 اگر به یاد داشته باشیم در انتخابات های گذشته، سایه دروغین جنگ، نگرانی از زمستان تلخ با روی کارآمدن رقیب و سیاه نمایی های گسترده تا دلار ۵۰۰۰ تومانی، انگاره هایی بودند که برای جنگهای سنگین روانی انتخاباتی نسبت مردم استفاده شد. 🔹 اکنون با توجه به عدم اقبال عمومی به جریانات غربگرا به دلیل عملکرد بسیار منفی، ممکن است جریاناتی بخواهند وارد فشار عملی اقتصادی شوند‌. 🔸 این فشار عملی اقتصادی می تواند خود را در بالا پایین کردن شاخص های اقتصادی از جمله جهش ناگهانی قیمت دلار نشان دهد. 🔹 هدف این اقدامات، قسمت جدید سریال تکراری رای آوری با ابزار رقیب هراسی است. 🔸 باید با بصیرت و روشنگری و اقدامات پیشگیرانه و یا حتی در برخی موارد قضایی جلوی این اقدامات خائنانه و مخالف منافع ملی با شدت گرفته شود.
روزمان را با آغاز کنیم ✴️🔰 این آیه شاید به درد آقای ظریف بخورد [سوره مريم (19): آيات 81 تا 82] وَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ آلِهَةً لِيَكُونُوا لَهُمْ عِزًّا (81) كَلاَّ سَيَكْفُرُونَ بِعِبادَتِهِمْ وَ يَكُونُونَ عَلَيْهِمْ ضِدًّا (82) به جاى خداى يگانه خدايانى (دروغين) برگزيدند تا براى ايشان سبب عزّت باشد. هرگز (به اين آرزو نمىرسند، بلكه) به زودى (معبودها) پرستش آنان را منكر خواهند شد و در برابر آنان (به جاى عزت بخشى) به مخالفت بر مىخيزند. 🌹🌹پيامها: 1- عزّتخواهى در فطرت انسان هست، ولى انسانهایی که اهل فهم درست نیستند به جای منبع اصلی قدرت به قدرتهای ستمگر اعتماد میکنند و سراغ منبع حقيقى عزّت نمىرود. «اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ» ... 2- همان قدرتهایی كه انسان به آنها دلخوش کرده واعتماد نموده ، بر ضد او قيام خواهند كرد.«وَ يَكُونُونَ عَلَيْهِمْ ضِدًّا» 🌹🌹🌹بیانات امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهاى اسلامى۱۳۹۳/۰۳/۰۶ انسانهایى که بى‌خِرَدند همین مشکلات در زندگى آنها هست، آنها را با ذلت تحمل میکنند، به جاى اینکه ولایت الهى را قبول کنند، ولایت شیاطین را قبول میکنند: وَاتَخَذُوا مِن دُونِ اللَهِ ءَالِهَةً لِیَکونوا لَهُم عِزاً، کَلا سَیَکفُرونَ بِعِبادَتِهِم وَ یَکونونَ عَلَیهِم ضِداً؛ فرمولى که انسانهاى بى‌خِرَد، دستگاه‌هاى بى‌خِرَد، انسانهاى غافل در دنیا انتخاب میکنند و اتخاذ میکنند، این‌جور در قرآن کریم رسوا شده‌است. به جاى اینکه به خدا پناه ببرند، به جاى اینکه ولایت الهى را قبول بکنند، به جاى اینکه به هدایت الهى چنگ بزنند، به ولایت شیاطین، به ولایت دشمنان اسلام و دشمنان بشریت متمسک میشوند براى اینکه براى خودشان عزت درست کنند، و این عزت به دست آنها نمى‌آید. آن عبادت شوندگان نابکار هم از آنها سپاسگزارى نخواهند کرد: کَلا سَیَکفُرونَ بِعِبادَتِهِم وَ یَکونونَ عَلَیهِم ضِدا. این بیان قرآن، بیان روشنى است؛ باید از این بیان درس گرفت، باید راه را درست شناخت، خط هدایت قرآنى، انسانها را به سعادت میرساند، بایستى از خداى متعال کمک خواست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا