eitaa logo
روابط عمومی انتظامی بجنورد
596 دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
3.6هزار ویدیو
112 فایل
💠﷽💠 🇮🇷كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ🇮🇷 👈کانال روابط عمومی انتظامی بجنورد 👈مرجع رسمی اخبار انتظامی، پلیسی و اجتماعی 👈ارتباط با ادمین: @As_bujnord
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 کلاهبرداری در نیمه شعبان: کمک به نیازمندان 🚨 ⚠ کلاهبرداران با سوء استفاده از مناسبت نیمه شعبان و اعتقادات مردم، در فضای مجازی آگهی‌های فریبنده منتشر کرده یا پیامک‌های جعلی ارسال می‌کنند تا از شهروندان کلاهبرداری کنند. ❌ این افراد با بهره‌برداری از نیت خیرخواهانه شما و اعتماد شما، به شگردهای مختلف به دنبال دستیابی به اهداف مجرمانه خود هستند. ✅ برای پرداخت نذورات و کمک‌های مردمی تنها از شماره حساب‌های معتبر و اعلام‌شده توسط سازمان‌ها و نهادهای رسمی استفاده کنید.
سیم‌کارت‌های بی‌استفاده، راهی برای مجرمان سایبری! سیم‌کارت‌های اضافی و بدون استفاده ممکن است به دست مجرمان سایبری بیفتند و برای فعالیت‌های غیرقانونی مانند: فیشینگ کلاهبرداری اینترنتی جعل هویت ارسال پیام‌های اسپم ایجاد مزاحمت برای دیگران و... استفاده شوند. با مسدود کردن این سیم‌کارت‌ها، می‌توانیم باهم دسترسی مجرمان به ابزارهای ارتباطی غیرقانونی را محدود کنیم.
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه از دام کلاهبرداران تلفنی در امان بمانیم؟ مجرمین سایبری با برقراری تماس تلفنی و با استفاده از ترفندهای مهندسی اجتماعی، به طور غیرمجاز به اطلاعات مهم کاربران نظیر اطلاعات حساب، رمزهای عبور، کد ورود به شبکه های اجتماعی و سایر اطلاعات شخصی آن ها دسترسی پیدا می‌کنند. از شما عزیزان می خواهیم که این چند نکته را همیشه به خاطر بسپارید: هرگز به تماس‌های مشکوک و ناشناس پاسخ ندهید. اطلاعات محرمانه و شخصی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید. فریب تهدید و یا وعده‌های وسوسه کننده از سوی تماس گیرندگان را نخورید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار! کلاهبرداری جدید در واتساپ و تلگرام! کلاهبرداران با شماره‌های مجازی و هویت جعلی، شما را به سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال ترغیب می‌کنند! آن‌ها شما را به سایت‌های جعلی هدایت کرده و سرمایه‌تان را سرقت می‌کنند! :چگونه فریب نخوریم؟ به پیام‌های ناشناس و وسوسه‌انگیز اعتماد نکنید! : قبل از سرمایه‌گذاری، اعتبار سایت و صرافی را بررسی کنید! هرگز اطلاعات شخصی و مالی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید! هوشیار باشید و آگاهی را گسترش دهید!
🔴 سردار رادان: دشمن از طریق جنگ شناختی به دنبال ایجاد تردید است 🔹فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی محصول یک انقلاب کاملا مردمی است، گفت: 🔹 دشمن از طریق جنگ شناختی به دنبال ایجاد تردید و شک و شبهه است و هدف از ایجاد شبهات بازگرداندن مردم از انقلاب است. روابط عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان بجنورد @bojnord23142
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرز داران فراجا خسته نباشید🌹 •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا