امروزه تکنولوژیهای #سایبری تمامِ تلاشِ خود را برای استفادهی بهینه از دیگر شاخههای تکنولوژی انجام میدهند. یکی از این شاخههای مهم #نانوتکنولوژی است. نانوتکنولوژی میتواند در شکلدادن به بافت خارجی بسیاری ازتکنولوژیهای سایبری موثر باشد و استحکام این بافت را تضمین کند. اما علاوه بر بافت خارجی، نانوتکنولوژی میتواند مسیرهای جدیدی را برای تولیدِ تکنولوژیهای سایبری مهیا کند. اخیرا ناسا در یک پروژه به دنبال تولید روباتهایی «نرم»، «انعطافپذیر» و «لزج» است. این #روباتها میتوانند در شرایطِ سختِ خارج از زمین یا شرایطِ خاصی مانندِ زمینلرزه عملکرد بهتری داشته باشند. پیشبینی میشود که بازارِ روباتهای نرم تا ۲۰۲۴ به ۲.۱۶ میلیارد دلار برسد. پژوهشگران اعتقاد دارند که روباتهای نرم خلافِ اسمِ معصومانهشان، احتمالا کاربردهای نظامی ناشناختهای دارند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
یاسر خلیلی:
باسلام خدمت دوستان طلبه وروحانیون عزیز وگرامی که به محاسن واصلاح وپیرایش محاسن حساسن
اولین پیرایش تخصصی ریش ومحاسن صورت با بیش از ۱۵سال تجربه بایهترین کیفیت وکادرمجرب درپردیسان قم مشغول فعالیت ...کیفیت بالا قیمت پایین ترازهمه جا ....کافیه یک بارتجربه کنید .
پردیسان .بلوارکوچکی.خ مخلصی نبش کوچه یکم ..پیرایش محمد .
بامدیریت ملکان وخلیلی
09106172342
09109661082
02532809154
یکیاردیگه پیرایش دامادی روتجربه کنید 😁😁😁😊😊😊😊😍😍😍
هدایت شده از امید گرگانی فیروزجاه
وقتِ مرگم بنویسید به رویِ کفَنم
سَر و عمّامهیِ من، هر دو فدای وطنم
ای دواعش صفتان جمله بسوزید که من
تا حسینی شدهام، نیست خیالِ بدنم
آرزویم به جهان، خادمیِ دین خداست
قلمَم جوهرِ عشق است و سلاحَم سُخنم
🔻 «العمامه تیجان الملائکه؛ تاج ملائک شبیه عمامه است.» کافی ج۶ ص۴۶۱
#تکریم_عمامه
#عمامه_بوسی
#لبیک_یا_خامنه_ای
ــــــــــــــــ
#خورشید منبع انرژی کرهی زمین است و همهی ما وابسته به این ستارهی پرنور هستیم اما چه میشود اگر ما «#خورشید_مصنوعی» خودمان را داشته باشیم؟ محققان کرهای اعلام کردهاند که توانستهاند برای ۲۰ ثانیه یک خورشیدِ مصنوعیای با بیش از ۱۰۰ میلیون درجهی سیلیسیوس را فعال نگاه دارند. این درجه حتی بالاتر از دمای خورشیدِ منظومهی ماست و بالاترین رکوردِ تولیدِ انرژیِ خورشیدهای مصنوعی محسوب میشود. رقابتِ شدیدِ میان کره و چین برای تولیدِ خورشیدِ مصنوعی بیش از هر چیز به جهتِ نیازِاین دو کشور برای دستیافتن به منابعِ جدیدِ انرژی است. مسئله این نیست که نفت تا چند صد سال آینده تمام خواهد شد بلکه مسئله این است که انرژیهای جدید و پایداری تا چند دههی دیگر جایگزین خواهند شد. در آیندهای نسبتا دور و با توسعهی خورشیدهای مصنوعی وابستگی تکنولوژیهای سایبری به باتریهای لیتیومی نیز مرتفع خواهد شد زیرا «همیشه خورشیدی هست که به آنها انرژی دهد».
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
به طور کلی سه رویکرد عمده برای استغراق در جهانهای مجازی وجود دارد: ۱) ضبط حرکات بدن توسط دوربین، ۲) تشخیص سیگنالهای مغزی و ۳) تشخیصِ سیگنالهای عصبیِ اندامها. ابزارِ معرفیشده توسطِ محققان دانشگاه کالیفرنیا مبتنی بر رویکرد سوم به پیش رفتهاند و یک ابزار کارآمد برای تشخیص حرکات دست را تولید کردهاند. این دستگاه میتواند سیگنالهای ارسالشده از مغز به دستها را تشخیص دهد و و حرکاتی که دست باید انجام دهد را در یک فضای شبیهسازیشدهی مجازی (یا حتی یک دستِ روبوتیک) پیادهسازی کند. در نتیجه این دستگاه نه تنها نیاز معلولین به دست را برطرف میکند بلکه نیاز گیمرها به دستهی بازی را هم برطرف میکند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
چه میشود اگر متنی بنویسیم و آن متن به صورت خودکار تبدیل به یک ویدئو شود؟ مثلا بنویسیم «یک پستِ سایبرپژوه که در آن یک کودک در حال بازی ویدئویی است و مادرش موهای او را نوازش میکند» و بلافاصله آن چیزی که نوشتهایم تبدیل به یک عکس یا ویدئو شود. این آرزو دیگر خیلی هم دور از دسترس نیست. در حالِ حاضر هوشهای مصنوعی میتوانند به راحتی این کار را انجام دهند: ما به آنها متن میدهیم و آنها به ما عکس یا ویدئو تحویل میدهند. «دالی» (زیر نظر الون ماسک) یکی از این هوشهای مصنوعی است که میتواند کپشنهای متنی را بخواند و با توجه به تجربیاتِ خودش یک تصویر از متن را تولید کند. تصویرِ کنارِ این متن توسط دالی و با این کپشن تولید شده است: «یک پنجرهی رنگی با تصویری از توتِ آبی». یکی از ابعادِ مهمِ زندگی و تمدنِ آیندهی فضای مجازی همین قابلیتِ «کنفیکون» است؛ قابلیتی که ریشههای مهمِ الهیاتی و دینی تمدن سایبری را یادآوری میکند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
در شمارهی سوم مجلهی هفتگی سایبرپژوه از استراتژی کلانِ Intel برای عرضهی یک پلتفرم هوش مصنوعی سخن گفتیم. پلتفرمی که کاربران آن به صورتِ اشتراکی و ابری دادههای خود را بر روی آن بارگزاری میکنند و هوش مصنوعی بر روی دادهها تحلیل انجام میدهد. پس از اعلامِ آن خبر آمازون بلافاصله واکنش نشان داد و از طراحی یک پلتفرم هوش مصنوعی خبر داد. با اعلامِ این خبر توسط محمد فروغ پیشبینی میشود که طی ۳ الی ۴ سالِ آینده جنگِ عظیمی میانِ کمپانیهای مشهور برای به دست گرفتنِ پلتفرمِ اصلیِ هوشِ مصنوعیِ ابری صورت بگیرد. پلتفرمهای هوشِ مصنوعیِ ابری میتوانند «اکوسیستمِ فضای مجازی» را ایجاد کنند و همانطور که در مطلبِ مربوط به Intel گفتیم، صاحبِ چنین اکوسیستمی قدرتِ بسیار زیادی خواهد داشت. پژوهشگران بر این عقیدهاند که دولتهایی چون ایالات متحده و اسرائیل نیز پروژههای پلتفرمِ هوشِ مصنوعیِ خود را در سکوتِ خبری پیش میبرند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
ترس از مرگ در انسانها نهادینه است و تکنولوژیهای سایبری نیز تلاش میکنند تا جای ممکن این مرگ را عقب بیاندازند یا آن را به طورِ کامل متوقف کنند. اخیرا مایکروسافت پتنتی را ثبت کرده است که پژوهشگران آن را «پتنتِ زندگیِ پس از مرگ» خواندهاند. آن طور که در این پتنت ثبت شده است، مایکروسافت در حالِ اجرای پروژهای است که بتواند با استفاده از «دادههای اجتماعیِ انسانها» یک پروفایلِ مجازی مبتنی بر هوشِ مصنوعی را برای کاربران مختلف تولید کند. این پروفایل همان علائق، همان لحنِ صدا، همان تصویر و همان تفکراتِ کاربرِ اصلی را دارد: یک آینهی روباتیک از آدمهای حاضر در فضای مجازی. این پروفایل رفتارهای کاربر را رصد میکند و «شخصیتِ کاربر» را یاد میگیرد. روشن است که این روبات میتواند پس از مرگِ کاربر مطابق با شخصیتِ همان کاربر جایِ او را بگیرد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
✨سلام الله علیک یا صاحب الزمان " عج "✨
ختم قرآن کریم ( هدیه به آقا صاحب الزمان " عج " )
ویژه برادران 👇
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/2467234039Gdb82e84a7e
بله
ble.ir/join/NDUwZWQ5Zj
ویژه خواهران 👇
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3704160450Cfd1c74952d
بله
ble.ir/join/ZTc5NTIwMD
آلفابت ۷۰۰ میلیون دلار در شرکتِ اقماری وریلای سرمایهگذاری کرد و خبر همکاری این شرکت با مایکروسافت، MIT و هاروارد در زمینهی #سلامت_سایبری منتشر شد. این شرکتها و موسسات پژوهشی در پی ایجاد یک سکوی جامع و همهگیر در زمینهی سلامت و تحقیقات #پزشکی هستند. تمرکز اساسی این شرکتها بر روی #زیست_پزشکی است. این موسسات ادعا کردهاند که تا سالِ ۲۰۲۵ دادههای زیستپزشکی چیزی در حدودِ ۱۲ اگزابایت (هر اگزابایت یک میلیون ترابایت است) خواهد بود و این دادههای عظیم امکان شکلگیری یک سکوی نوین تحقیقاتی پزشکی را ایجاد خواهد کرد. به عبارتی دههی ۲۰۲۰ دههی شکلگیری سکوهای سلامت خواهد بود و این سکوها مانندِ سکوهای شبکههای اجتماعی به یک روندِ عادی در زندگی انسانها بدل خواهند شد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
هدایت شده از حسین
🔺بومیسازی ۱۴۴ هزار قطعه صنعت برق
🔹با تشدید تحریمها، فرآیند بومیسازی تجهیزات صنعت برق سرعت بیشتری گرفت و هم اکنون ۹۵ درصد از قطعات این صنعت در داخل تولید میشود.
@khate_energy