🔷 *جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران
درقالب طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان*
🔹 جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران (iAAA)، باهدف افزایش مهارتهای فنی، نرم و کسب کاری، حمایتهای از تیم های متخصص، ایجاد زمینه استخدام افراد و گرد هم آوردن متخصصین حوزه در کل کشور برگزار میشود.
📆 مهلت ثبت نام: ۱۶ آذرماه
📞 شماره تماس: ۰۲۱۹۱۰۶۵۲۳۷
📧 ایمیل: support@iaaa.ai
اطلاعات بیشتر: www.iaaa.ai
🌐 @stnews_iran
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
💢 متا: ارتش آمریکا با حسابهای جعلی مردم را فریب میدهد
🔹شرکت «متا» در بیانیهای اعلام کرد: ارتش آمریکا از شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام برای ساخت حسابهای جعلی به منظور فریب دادن کاربران دیگر استفاده میکند.
🔹براساس تحقیقات انجام شده، از این حساب ها برای پیشبرد حمایت از غرب در سراسر جهان، طی سالها استفاده شده. این پست ها روی طیف وسیعی از کشورها مانند افغانستان، الجزایر، ایران، عراق، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، سومالی، سوریه، تاجیکستان، ازبکستان و یمن متمرکز بود.
✍ عجب وقاحتی❗️متا طبق پروژه #پریزم متعهد شده با آژانس امنیت ملی آمریکا بالاترین سطح همکاری رو داشته باشه. حالا اومده میگه ارتش آمریکا داره مردم را فریب میده!!😳
➡️ این اتفاق را میتوانیم در چارچوب اختلاف NSA با CIA و FBI تحلیل کنیم.
#⃣ #صیانت_از_امنیت
`جبههٔ انقلاباسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @manjahadiam
پدیدهی پیری چیزی است که معلولِ ساختارِ #ژنتیکِ خاصِ ارگانیسم انسانی است. کدگذاریِ ژنتیکِ ما به گونهای است که پس از گذشتِ یک مدتِ خاص رشد متوقف میشود و پس از مدتِ دیگری، بازتولید سلولی و احیایِ ارگانها نیز متوقف میشود. به همین دلیل پیری آرام آرام بر انسان مستولی میشود تا جایی که انسان حتی اگر به دلیل بیماری نمیرد، بر اثرِ پیری حیاتِ ارگانیگِ خود را از دست میدهد. دانشمندان چینی توانستهاند با یک روش پیچیده و علمی از میانِ کاندیدهای مختلف، حدسهای قابل قبولی را در موردِ آن ژنومی که دستوراتِ پیری به بدن میدهد را ارائه دهند. کشفِ چنین ژنی اجازهی دستکاری ژنتیک و در نتیجه افزایش طول عمر را به انسانها خواهد داد. صد البته تا زمانی که فاز دستکاری ژنتیک آغاز شود زمان طولانیای باقی ماند است.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
"#آرمان" بیمار 5 ساله مبتلا به #سرطان خون نوع "لوکمی لنفوبلاستیک" حاد که سه بار سابقه برگشت یا عود بیماری داشته و به درمانهای رایج شیمیدرمانی پاسخ مناسب نداده بود به دلیل نداشتنِ دهنده مناسب برای پیوند #سلولهای_بنیادی و مقاوم به #شیمی_درمانی ، بیمار کاندید #ژن_درمانی شد.
بیمار بعد از گذشت دوماه از تزریق سلولهای کارتیسل در شرایط بالینی مناسب بدون حضور سلولهای بدخیم در خون و #مغز_استخوان است.
مزیت اصلی درمان با سلولهای " #کارتی_سل" این است که میتواند بیمارانی را که سرطان خون یا لنفوم آنها به شیمیدرمانی و پیوند سلولهای بنیادی خونساز پاسخ نداده است، درمان کند؛ به نوعی یک درمان موفق و طولانیمدت برای افرادی است که مبتلا به سرطان خون یا لنفومی باشند که به هیچ درمانی دیگری پاسخ ندادهاند.
https://eitaa.com/new_tech
یک مقالهی پژوهشی که هفتهی گذشته در نشریهی نیچر (Nature#) منتشر شد ادعا کرده است که با استفاده از تکنولوژیِ تشخیص چهره توانسته است تا ۷۲ درصد گرایشات سیاسی کاربران #شبکه_های_اجتماعی را تنها از روی عکسِ پروفایلشان تشخیص دهد. این آزمایش بر روی ۱ میلیون کاربر #فیسبوک انجام شده است. آنگونه که این مقاله توضیح میدهد، عواملی چون جهتِ سر، بیان عاطفیِ، سن، جنس و اعتماد به نفس معیارهای این تشخیص هستند. هر چند بسیاری دیگر از دانشمندان این روش (که از ابتدای قرن بیستم رایج بوده است) را زیر سوال بردهاند اما دقتِ عمل بالای این روش آن را بحثبرانگیز کرده است. اهمیت این تحقیق از آن روست که پیشبینی میشود نهادهای امنیتی و سیاسی در سراسر جهان الگوهای مشابهی را در راستای فهم و کنترلِ اجتماعی پیادهسازی کردها باشند. هر عکسی از شما در #اینترنت میتواند قطرهای از یک دریای طوفانی باشد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
موفقیت #دانشگاه_علوم_پزشکی _تهران در تولید ۱۸۰ محصول فناورانه
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مراسم رونمایی از فاز اول پروژه ژندرمانی کودکان مبتلا به سرطان خون (کارتیسل تراپی) در مرکز طبی کودکان تهران برگزار شد.
دکتر حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مراسم اظهار کرد: تاکنون 180 محصول فناورانه و صدها دارو در دانشگاه علومپزشکی تهران تولید شده است و علت این موفقیت آن است که دانشگاه در کنار صنعت قرار گرفته است و ما کاری کردیم که فناوری در کنار تولید کشور قرار بگیرد و محصولاتی تولید شوند که به کشور کمک کنند.
https://eitaa.com/new_tech
کشور #برزیل یکی از کشورهای در حال توسعهای است که در زمینهی استفاده از #هوش_مصنوعی برای رفع مشکلات کشور پیشگام است. در آخرین اعلام دولتی، این کشور توانسته است هوش مصنوعیای را پیادهسازی کند که از تخریب بیش از پیش جنگلهای آمازون جلوگیری کند. آمازون جنگلی تودرتو و پر از جادههای ناشناختهای است که قاچاقیان برای مقاصد گوناگون از آنها استفاده میکنند. دولت مرکزی نمیتواند این جادهها را به صورت متمرکز کنترل کند. به همین جهت هوش مصنوعیای توسعه داده شده است که بتواند به صورت زنده این جادهها را تشخیص دهد و کنترل کند. تجربهی برزیل نشان میدهد که دولتهای در حال توسعه میتوانند بسیاری از معضلات خود را با استفادهی صحیح از هوش مصنوعی با کمترین هزینهها مرتفع سازند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
هدایت شده از کانال سیدامیر سخاوتیان
که #مازندران شهر ما یاد باد
همیشه بر و بومش آباد باد
که در بوستانش همیشه گلست
به کوه اندرون لاله و سنبلست
هوا خوشگوار و زمین پرنگار
نه گرم و نه سرد و همیشه بهار
نوازنده بلبل به باغ اندرون
گرازنده آهو به راغ اندرون
#دی و #بهمن و #آذر و #فرودین
همیشه پر از لاله بینی زمین
همه ساله خندان لب جویبار
به هر جای باز شکاری به کار
https://eitaa.com/sekhavatian