سالهاست که #روباتها در صنایعِ مختلفی مانندِ تولید خودرو نقشِ بیبدیلی را بازی میکنند. در مقابل روباتها معمولا در زندگی روزمرهی انسانها نقشِ زیادی بازی نمیکنند. پروژههای مختلفی برای ساختنِ «روباتِ انساننما» (روبات-خدمتکار یا روبات-پرستار) در جریان است اما شرکت مولی سعی کرده است یکی از مشکلاتِ اساسی زندگی مدرن را توسط روباتها حل کند: آشپزی. یک آشپزخانهی تمام اتوماتیک که روباتها در آن میتوانند با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی غذاهای دلپذیری را خلق کنند. قیمتِ بالای چندصدهزار یوروییِ این تکنولوژی احتمالا آن را تنها برای رستورانهای لوکس به صرفه میکند؛ با این حال، تولید انبوه این تکنولوژی نشان میدهد که بسیاری از کارهای روزمرهی زیستی-اجتماعی انسانها، در آیندهای نه چندان دور، به روباتها سپرده خواهد شد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
در این شکی نیست که چاپ سه بعدی در آیندهای نه چندان دور وضعیت «تولید کالا» و «محصول» را تغییر خواهد داد. اما بیایید به ۷ شاخهای که امروزه پرینترهای سه بعدی در آنها استفاده میشوند نگاهی بیاندازیم: ۱. پرینت موی انسان (دانشگاه کلمبیا/ایالات متحده)، ۲. پرینتِ غذای انسان (ریدیفاین میت/اسرائیل)، ۳. پرینتِ شیشه (ایتیاچ/آلمان)، ۴. پرینتِ اعضای مصنوعی برای بدن انسان (شرکتهای مختلف در جهان)، ۵. پرینتِ اندامهای زنده (کارخانه پرینت سه بعدی/ ایالات متحده)، ۶. پرینتِ پوستِ انسان (انیستیتو رنسیلیر/ایالات متحده) و ۷. پرینت موشکها (رلاتیویتی اسپیس/ایالات متحده). همانطور که میبینید، با پرینترِ سه بعدی تقریبا هر چیزی را میتوان پرینت گرفت و در آینده همه چیز با این پرینترها تولید خواهد شد. روزی خواهد رسید که مانندِ تصویرِ کنارِ این متن، ما میتوانیم یک شهر را پرینت بگیریم.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
زوال عقل یا خردسودگی (dementia) که معمولا در سالخوردگان به صورتِ «#آلزایمر» ظهور میکند به معنای اختلال در فرایندهای روانی، ادراکی و شناختیِ انسان است. در سال ۲۰۱۵ حدود ۷۰۰ هزار نفر به علت زوال عقل جان خود را از دست دادهاند و پیشبینی میشود که زوال عقل در سال ۲۰۳۰ با رشدِ چشمگیرِ ۴۴ درصدی، علتِ مرگِ ۱ میلیون نفر باشد. در چنین شرایطی دانشگاه کمبریج توانسته است با استفاده از هوش مصنوعی سرعتِ تشخیصِ زوال عقل را افزایش دهد. با این حال، مسئلهی تشخیص صرفا یک هدف حاشیهای برای این پروژه است. این پروژه منجر به دریافت، استخراج و تحلیلِ دادههای مغزیِ هزاران و میلیونها انسان خواهد شد. چنین حجمی از دادههای مغزی میتواند انقلابی در حوزهی نوروساینس، شناختِ مغز و در نهایت قابلیتِ تغییرِ مغز را ایجاد کند. طبعا هدف نهایی همهی این پروژهها کنترل یا حداقل تعویق بلندمدتِ مرگ است.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
IMVU یک شبکهی اجتماعی خاص است که با وجود سابقهی طولانیاش (تاسیسشده در سال ۲۰۰۴) در ایران شناختهشده نیست. این شبکهی اجتماعی یک #متاورس (Metaverse) است: جهانی مجازی مبتنی بر #واقعیت_مجازی. در این شبکه اعضا با یک #آواتار ۳بعدی به شبکه وصل میشوند و با دیگران گفت و گو یا بازی میکنند. هفتهی گذشته این شرکت اعلام کرد که موافقت وزارت خزانهداری ایالات متحده برای تبدیل رمزارزِ Vcoin به دلار را اخذ کرده است. بازارِ IMVU چیزی در حدودِ ۱۴ میلیارد دلار است و تبدیل این بازار به یک رمزارز دیجیتالی قدم مهمی برای این شرکت و به طور کلی جهانها و زندگیهای مجازی است. میباید پیشاپیش به متاورسهایی چون IMVU و Second Life توجه ویژهای نشان داد زیرا با افزایش سرعت اینترنت در سالهای آتی، اقبالِ جامعهی ایرانی به این جهانها نیز افزایش خواهد یافت.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
امروزه تکنولوژیهای #سایبری تمامِ تلاشِ خود را برای استفادهی بهینه از دیگر شاخههای تکنولوژی انجام میدهند. یکی از این شاخههای مهم #نانوتکنولوژی است. نانوتکنولوژی میتواند در شکلدادن به بافت خارجی بسیاری ازتکنولوژیهای سایبری موثر باشد و استحکام این بافت را تضمین کند. اما علاوه بر بافت خارجی، نانوتکنولوژی میتواند مسیرهای جدیدی را برای تولیدِ تکنولوژیهای سایبری مهیا کند. اخیرا ناسا در یک پروژه به دنبال تولید روباتهایی «نرم»، «انعطافپذیر» و «لزج» است. این #روباتها میتوانند در شرایطِ سختِ خارج از زمین یا شرایطِ خاصی مانندِ زمینلرزه عملکرد بهتری داشته باشند. پیشبینی میشود که بازارِ روباتهای نرم تا ۲۰۲۴ به ۲.۱۶ میلیارد دلار برسد. پژوهشگران اعتقاد دارند که روباتهای نرم خلافِ اسمِ معصومانهشان، احتمالا کاربردهای نظامی ناشناختهای دارند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
یاسر خلیلی:
باسلام خدمت دوستان طلبه وروحانیون عزیز وگرامی که به محاسن واصلاح وپیرایش محاسن حساسن
اولین پیرایش تخصصی ریش ومحاسن صورت با بیش از ۱۵سال تجربه بایهترین کیفیت وکادرمجرب درپردیسان قم مشغول فعالیت ...کیفیت بالا قیمت پایین ترازهمه جا ....کافیه یک بارتجربه کنید .
پردیسان .بلوارکوچکی.خ مخلصی نبش کوچه یکم ..پیرایش محمد .
بامدیریت ملکان وخلیلی
09106172342
09109661082
02532809154
یکیاردیگه پیرایش دامادی روتجربه کنید 😁😁😁😊😊😊😊😍😍😍
هدایت شده از امید گرگانی فیروزجاه
وقتِ مرگم بنویسید به رویِ کفَنم
سَر و عمّامهیِ من، هر دو فدای وطنم
ای دواعش صفتان جمله بسوزید که من
تا حسینی شدهام، نیست خیالِ بدنم
آرزویم به جهان، خادمیِ دین خداست
قلمَم جوهرِ عشق است و سلاحَم سُخنم
🔻 «العمامه تیجان الملائکه؛ تاج ملائک شبیه عمامه است.» کافی ج۶ ص۴۶۱
#تکریم_عمامه
#عمامه_بوسی
#لبیک_یا_خامنه_ای
ــــــــــــــــ
#خورشید منبع انرژی کرهی زمین است و همهی ما وابسته به این ستارهی پرنور هستیم اما چه میشود اگر ما «#خورشید_مصنوعی» خودمان را داشته باشیم؟ محققان کرهای اعلام کردهاند که توانستهاند برای ۲۰ ثانیه یک خورشیدِ مصنوعیای با بیش از ۱۰۰ میلیون درجهی سیلیسیوس را فعال نگاه دارند. این درجه حتی بالاتر از دمای خورشیدِ منظومهی ماست و بالاترین رکوردِ تولیدِ انرژیِ خورشیدهای مصنوعی محسوب میشود. رقابتِ شدیدِ میان کره و چین برای تولیدِ خورشیدِ مصنوعی بیش از هر چیز به جهتِ نیازِاین دو کشور برای دستیافتن به منابعِ جدیدِ انرژی است. مسئله این نیست که نفت تا چند صد سال آینده تمام خواهد شد بلکه مسئله این است که انرژیهای جدید و پایداری تا چند دههی دیگر جایگزین خواهند شد. در آیندهای نسبتا دور و با توسعهی خورشیدهای مصنوعی وابستگی تکنولوژیهای سایبری به باتریهای لیتیومی نیز مرتفع خواهد شد زیرا «همیشه خورشیدی هست که به آنها انرژی دهد».
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
به طور کلی سه رویکرد عمده برای استغراق در جهانهای مجازی وجود دارد: ۱) ضبط حرکات بدن توسط دوربین، ۲) تشخیص سیگنالهای مغزی و ۳) تشخیصِ سیگنالهای عصبیِ اندامها. ابزارِ معرفیشده توسطِ محققان دانشگاه کالیفرنیا مبتنی بر رویکرد سوم به پیش رفتهاند و یک ابزار کارآمد برای تشخیص حرکات دست را تولید کردهاند. این دستگاه میتواند سیگنالهای ارسالشده از مغز به دستها را تشخیص دهد و و حرکاتی که دست باید انجام دهد را در یک فضای شبیهسازیشدهی مجازی (یا حتی یک دستِ روبوتیک) پیادهسازی کند. در نتیجه این دستگاه نه تنها نیاز معلولین به دست را برطرف میکند بلکه نیاز گیمرها به دستهی بازی را هم برطرف میکند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
چه میشود اگر متنی بنویسیم و آن متن به صورت خودکار تبدیل به یک ویدئو شود؟ مثلا بنویسیم «یک پستِ سایبرپژوه که در آن یک کودک در حال بازی ویدئویی است و مادرش موهای او را نوازش میکند» و بلافاصله آن چیزی که نوشتهایم تبدیل به یک عکس یا ویدئو شود. این آرزو دیگر خیلی هم دور از دسترس نیست. در حالِ حاضر هوشهای مصنوعی میتوانند به راحتی این کار را انجام دهند: ما به آنها متن میدهیم و آنها به ما عکس یا ویدئو تحویل میدهند. «دالی» (زیر نظر الون ماسک) یکی از این هوشهای مصنوعی است که میتواند کپشنهای متنی را بخواند و با توجه به تجربیاتِ خودش یک تصویر از متن را تولید کند. تصویرِ کنارِ این متن توسط دالی و با این کپشن تولید شده است: «یک پنجرهی رنگی با تصویری از توتِ آبی». یکی از ابعادِ مهمِ زندگی و تمدنِ آیندهی فضای مجازی همین قابلیتِ «کنفیکون» است؛ قابلیتی که ریشههای مهمِ الهیاتی و دینی تمدن سایبری را یادآوری میکند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
در شمارهی سوم مجلهی هفتگی سایبرپژوه از استراتژی کلانِ Intel برای عرضهی یک پلتفرم هوش مصنوعی سخن گفتیم. پلتفرمی که کاربران آن به صورتِ اشتراکی و ابری دادههای خود را بر روی آن بارگزاری میکنند و هوش مصنوعی بر روی دادهها تحلیل انجام میدهد. پس از اعلامِ آن خبر آمازون بلافاصله واکنش نشان داد و از طراحی یک پلتفرم هوش مصنوعی خبر داد. با اعلامِ این خبر توسط محمد فروغ پیشبینی میشود که طی ۳ الی ۴ سالِ آینده جنگِ عظیمی میانِ کمپانیهای مشهور برای به دست گرفتنِ پلتفرمِ اصلیِ هوشِ مصنوعیِ ابری صورت بگیرد. پلتفرمهای هوشِ مصنوعیِ ابری میتوانند «اکوسیستمِ فضای مجازی» را ایجاد کنند و همانطور که در مطلبِ مربوط به Intel گفتیم، صاحبِ چنین اکوسیستمی قدرتِ بسیار زیادی خواهد داشت. پژوهشگران بر این عقیدهاند که دولتهایی چون ایالات متحده و اسرائیل نیز پروژههای پلتفرمِ هوشِ مصنوعیِ خود را در سکوتِ خبری پیش میبرند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
ترس از مرگ در انسانها نهادینه است و تکنولوژیهای سایبری نیز تلاش میکنند تا جای ممکن این مرگ را عقب بیاندازند یا آن را به طورِ کامل متوقف کنند. اخیرا مایکروسافت پتنتی را ثبت کرده است که پژوهشگران آن را «پتنتِ زندگیِ پس از مرگ» خواندهاند. آن طور که در این پتنت ثبت شده است، مایکروسافت در حالِ اجرای پروژهای است که بتواند با استفاده از «دادههای اجتماعیِ انسانها» یک پروفایلِ مجازی مبتنی بر هوشِ مصنوعی را برای کاربران مختلف تولید کند. این پروفایل همان علائق، همان لحنِ صدا، همان تصویر و همان تفکراتِ کاربرِ اصلی را دارد: یک آینهی روباتیک از آدمهای حاضر در فضای مجازی. این پروفایل رفتارهای کاربر را رصد میکند و «شخصیتِ کاربر» را یاد میگیرد. روشن است که این روبات میتواند پس از مرگِ کاربر مطابق با شخصیتِ همان کاربر جایِ او را بگیرد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
✨سلام الله علیک یا صاحب الزمان " عج "✨
ختم قرآن کریم ( هدیه به آقا صاحب الزمان " عج " )
ویژه برادران 👇
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/2467234039Gdb82e84a7e
بله
ble.ir/join/NDUwZWQ5Zj
ویژه خواهران 👇
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3704160450Cfd1c74952d
بله
ble.ir/join/ZTc5NTIwMD
آلفابت ۷۰۰ میلیون دلار در شرکتِ اقماری وریلای سرمایهگذاری کرد و خبر همکاری این شرکت با مایکروسافت، MIT و هاروارد در زمینهی #سلامت_سایبری منتشر شد. این شرکتها و موسسات پژوهشی در پی ایجاد یک سکوی جامع و همهگیر در زمینهی سلامت و تحقیقات #پزشکی هستند. تمرکز اساسی این شرکتها بر روی #زیست_پزشکی است. این موسسات ادعا کردهاند که تا سالِ ۲۰۲۵ دادههای زیستپزشکی چیزی در حدودِ ۱۲ اگزابایت (هر اگزابایت یک میلیون ترابایت است) خواهد بود و این دادههای عظیم امکان شکلگیری یک سکوی نوین تحقیقاتی پزشکی را ایجاد خواهد کرد. به عبارتی دههی ۲۰۲۰ دههی شکلگیری سکوهای سلامت خواهد بود و این سکوها مانندِ سکوهای شبکههای اجتماعی به یک روندِ عادی در زندگی انسانها بدل خواهند شد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
هدایت شده از حسین
🔺بومیسازی ۱۴۴ هزار قطعه صنعت برق
🔹با تشدید تحریمها، فرآیند بومیسازی تجهیزات صنعت برق سرعت بیشتری گرفت و هم اکنون ۹۵ درصد از قطعات این صنعت در داخل تولید میشود.
@khate_energy
شرکت پالایش نفت تهران با پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی درباره پاکسازی انواع آلودگیهای خاک، لایروبی و تصفیه لجن مخازن نفتی خود با استفاده از فناوریها و محصولات دانشبنیان، تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در حاشیه بیستمین نمایشگاه بینالمللی محیط زیست، شرکت پالایش نفت تهران با پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی درباره تصفیه لجن مخازن نفتی خود با استفاده از فناوریها و محصولات دانشبنیان تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
این تفاهمنامه همکاری با هدف استفاده از خدمات فناورانه، نوآورانه و محصولات شرکتهای دانشبنیان وابسته به پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی در پاکسازی انواع آلودگیهای خاک، لایروبی و تصفیه لجن مخازن نفتی پالایشگاه تهران مابین مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران و رئیس پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی به امضا رسید.
https://eitaa.com/new_tech
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در آیین امضای تفاهمنامه همکاری برای تأمین مسکن نخبگان دانشگاه شریف، با اشاره به تلاشها برای رفع دغدغههای نخبگان و اجرای برنامههای جذب و ماندگاری آنها گفت: مسکن مسئله مهمی در حمایت از نخبگان کشور است و رئیسجمهوری محترم بارها بر این موضوع تأکید داشتهاند.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به حمایت دولت در جهت رفع دغدغه جوانان و نخبگان کشور بیان کرد: خوشبختانه با عزم و اهتمام شهرداری تهران و دستاندرکاران دانشگاه شریف که آغازگر جریان تأمین مسکن نخبگان شدند این نیاز مهم، در مسیر تأمین قرار گرفته است؛ شهرداری تهران فعالانه و پیگیر، این موضوع را دنبال میکند و امید دارم این جریان در سایر دانشگاهها نیز ادامه پیدا کند.
https://eitaa.com/new_tech
هدایت شده از کانال سیدامیر سخاوتیان
#اعتیاد به #فضای_مجازی چیست؟
اعتیاد به فضای مجازی یا #اینترنت که به آن استفاده اجباری از اینترنت (CIU)، استفاده مشکلزا از اینترنت (PIU) یا iDisorder می گویند رفتاری است که در آن فرد به گذراندن زمان زیادی در اینترنت یا #شبکه_های_اجتماعی، بازی های آنلاین و … برای مقابله با استرس های زندگی وابسته می شود تا جایی که به روابط، کار و سلامتی خودش آسیب می زند.
اعتیاد به اینترنت به ویژه در کشورهایی که مردم زیادی را تحت تاثیر قرار می دهد به رسمیت شناخته شده است .مانند #کره_جنوبی، که در آن اعتیاد به فضای مجازی به عنوان یک مشکل بهداشت ملی اعلام شده است.
https://eitaa.com/sekhavatian
برگرفته از: پایگاه اطلاع رسانی روان آگاه
https://ravanagahclinic.com/cyberspace-addiction/
شبکههای کوانتومی شبکههایی سریعتر، امنتر و عظیمتر از شبکههای فعلی هستند. پیشبینی میشود ساختارِ اکوسیستمهای فضای مجازی آینده مبتنی بر همین شبکههای کوانتومی (و نه باینریِ فعلی) باشد. رسیدن به چنین شبکههایی مبتنی بر الزامات گوناگون فنی است. یکی از این الزمات حافظههای SSD کوانتومی است. حافظههایی که شبکه بر روی آنها سوار میشود و امکان انتقالِ داده در فواصل طولانی را مهیا میکند. اخیرا محققان چینی توانستهاند یک نمونهی پایدار حافظهی کوانتومی را تولید کنند. این دستآورد چین را پیشتاز و رهبرِ جهانی شبکههای کوانتومی خواهد کرد. جنگِ شبکهها در آیندهی نه چندان دور غیرِ قابل اجتناب است.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
هدایت شده از کانال سیدامیر سخاوتیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️رهبر معظم انقلاب
🔹️ در محیط علم و تحقیق بسیج کارآمد بود، هم در قضیه کرونا و غیر کرونا، دانشمندان هستهای ما بسیجی بودند.
✳️خبرگزاری علم و فناوری استان قم
🆔 @stnews_qom
https://eitaa.com/sekhavatian
🔷 *جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران
درقالب طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان*
🔹 جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران (iAAA)، باهدف افزایش مهارتهای فنی، نرم و کسب کاری، حمایتهای از تیم های متخصص، ایجاد زمینه استخدام افراد و گرد هم آوردن متخصصین حوزه در کل کشور برگزار میشود.
📆 مهلت ثبت نام: ۱۶ آذرماه
📞 شماره تماس: ۰۲۱۹۱۰۶۵۲۳۷
📧 ایمیل: support@iaaa.ai
اطلاعات بیشتر: www.iaaa.ai
🌐 @stnews_iran
هدایت شده از امیررحمان زنگنه
💢 متا: ارتش آمریکا با حسابهای جعلی مردم را فریب میدهد
🔹شرکت «متا» در بیانیهای اعلام کرد: ارتش آمریکا از شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام برای ساخت حسابهای جعلی به منظور فریب دادن کاربران دیگر استفاده میکند.
🔹براساس تحقیقات انجام شده، از این حساب ها برای پیشبرد حمایت از غرب در سراسر جهان، طی سالها استفاده شده. این پست ها روی طیف وسیعی از کشورها مانند افغانستان، الجزایر، ایران، عراق، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، سومالی، سوریه، تاجیکستان، ازبکستان و یمن متمرکز بود.
✍ عجب وقاحتی❗️متا طبق پروژه #پریزم متعهد شده با آژانس امنیت ملی آمریکا بالاترین سطح همکاری رو داشته باشه. حالا اومده میگه ارتش آمریکا داره مردم را فریب میده!!😳
➡️ این اتفاق را میتوانیم در چارچوب اختلاف NSA با CIA و FBI تحلیل کنیم.
#⃣ #صیانت_از_امنیت
`جبههٔ انقلاباسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @manjahadiam
پدیدهی پیری چیزی است که معلولِ ساختارِ #ژنتیکِ خاصِ ارگانیسم انسانی است. کدگذاریِ ژنتیکِ ما به گونهای است که پس از گذشتِ یک مدتِ خاص رشد متوقف میشود و پس از مدتِ دیگری، بازتولید سلولی و احیایِ ارگانها نیز متوقف میشود. به همین دلیل پیری آرام آرام بر انسان مستولی میشود تا جایی که انسان حتی اگر به دلیل بیماری نمیرد، بر اثرِ پیری حیاتِ ارگانیگِ خود را از دست میدهد. دانشمندان چینی توانستهاند با یک روش پیچیده و علمی از میانِ کاندیدهای مختلف، حدسهای قابل قبولی را در موردِ آن ژنومی که دستوراتِ پیری به بدن میدهد را ارائه دهند. کشفِ چنین ژنی اجازهی دستکاری ژنتیک و در نتیجه افزایش طول عمر را به انسانها خواهد داد. صد البته تا زمانی که فاز دستکاری ژنتیک آغاز شود زمان طولانیای باقی ماند است.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
"#آرمان" بیمار 5 ساله مبتلا به #سرطان خون نوع "لوکمی لنفوبلاستیک" حاد که سه بار سابقه برگشت یا عود بیماری داشته و به درمانهای رایج شیمیدرمانی پاسخ مناسب نداده بود به دلیل نداشتنِ دهنده مناسب برای پیوند #سلولهای_بنیادی و مقاوم به #شیمی_درمانی ، بیمار کاندید #ژن_درمانی شد.
بیمار بعد از گذشت دوماه از تزریق سلولهای کارتیسل در شرایط بالینی مناسب بدون حضور سلولهای بدخیم در خون و #مغز_استخوان است.
مزیت اصلی درمان با سلولهای " #کارتی_سل" این است که میتواند بیمارانی را که سرطان خون یا لنفوم آنها به شیمیدرمانی و پیوند سلولهای بنیادی خونساز پاسخ نداده است، درمان کند؛ به نوعی یک درمان موفق و طولانیمدت برای افرادی است که مبتلا به سرطان خون یا لنفومی باشند که به هیچ درمانی دیگری پاسخ ندادهاند.
https://eitaa.com/new_tech
یک مقالهی پژوهشی که هفتهی گذشته در نشریهی نیچر (Nature#) منتشر شد ادعا کرده است که با استفاده از تکنولوژیِ تشخیص چهره توانسته است تا ۷۲ درصد گرایشات سیاسی کاربران #شبکه_های_اجتماعی را تنها از روی عکسِ پروفایلشان تشخیص دهد. این آزمایش بر روی ۱ میلیون کاربر #فیسبوک انجام شده است. آنگونه که این مقاله توضیح میدهد، عواملی چون جهتِ سر، بیان عاطفیِ، سن، جنس و اعتماد به نفس معیارهای این تشخیص هستند. هر چند بسیاری دیگر از دانشمندان این روش (که از ابتدای قرن بیستم رایج بوده است) را زیر سوال بردهاند اما دقتِ عمل بالای این روش آن را بحثبرانگیز کرده است. اهمیت این تحقیق از آن روست که پیشبینی میشود نهادهای امنیتی و سیاسی در سراسر جهان الگوهای مشابهی را در راستای فهم و کنترلِ اجتماعی پیادهسازی کردها باشند. هر عکسی از شما در #اینترنت میتواند قطرهای از یک دریای طوفانی باشد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech