🔰 صاحب عزای حسین
▪️ باز هم محرمی دیگر آمد؛ با اشک ها و بغض های گاه و بی گاهش، با روضه های همیشه سوزناکش، و با آتش همیشه شعله ور در قلب ها؛ آتشی که تا شما نیایید و انتقام خون جدتان را نگیرید، خاموش نمیشود.
▫️ آقای من!
شنیده ایم که زخم های پیکر جدتان، آنقدر زیاد بود که شمرده نمیشد. اما عجیب است که فراموش کردیم که زخم های دل داغدار شما از زخم های پیکر اباعبدالله هم بیشتر شده و نفهمیدیم که دل زخم خورده، هزار بار بدتر از تن زخم خورده است.
▪️ یک عمر گفتیم امان از دل زینب؛ و فراموش کردیم که غصه دار دل زینب هم شمایید؛ زینب یکبار حسینِ در قتلگاه را به نظاره نشست و شما ۱۱۸۵ بار.
▫️ در روضه هایمان شما را صاحب عزا خواندیم؛ اما نفهمیدیم که صاحب عزای حسین بودن یعنی چه؟ صاحب عزای حسین بودن، یعنی هر ظهر عاشورا از ندای العطش کودکان حسین، بی تاب شدن؛ یعنی بارها و بارها پا به پای نازدانه های حسین زمین خوردن. هزار سال صاحب عزای حسین بودن، یعنی هزار بار با چشمی گریان و دستی بسته به تماشای صورت سیلی خورده زینب نشستن؛ یعنی هزار بار کنار پیکر اربا اربای علی اکبر جان دادن، یعنی هزاران بار صحنه دردناک بال و پر زدن یتیمان مجتبی در آغوش حسین غریب را تماشا کردن...
▪️ صاحب عزای حسین که باشی، باید هر ظهر عاشورا با کمری خمیده کنار نهر علقمه شاهد در هم شکستن عمود خیمه وجود حسین باشی و ببینی که چگونه حسین با کمری خمیده در پشت خیام برای شیرخواره اش قبر میکَند.
▫️ هر سال محرم فقط از کوتاهی فاصله میان غدیر و عاشورا گفتیم؛ اما از فاصله زیادی که بین عاشورا و ظهور افتاد، نگفتیم؛ از روز به نیزه رفتن سر حسین تا روز قیام قائم آل محمد صلوات الله علیهم
▪️ آری! غفلت شیعه همیشه مصیبت ساز است؛ یک بار امامی را به گودی قتلگاه میفرستد و بار دیگر امامی را هزار سال به زندان غیبت.
#تلنگر ؛ #محرم
⚫️⚫️⚫️
◼️◼️◼️◼️◼️◼️
◼️عاشورا، روز غم
✍ قال الرضا علیه السلام:
✨من کان یوم عاشورا یوم مصیبته و حزنه و بکائه جعل الله عزوجل یوم القیامة یوم فرحه و سروره.
👈 امام رضا علیه السلام فرمودند:
◀️ هر کس که عاشورا، روز مصیبت و اندوه و گریه اش باشد، خداوند روز قیامت را برای او روز شادی و سرور قرار می دهد.
📚بحار الانوار، ج 44، ص .284
◼️ فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورا امام حسین علیه السلام را به پیشگاه حضرت مهدی (عج) و شما عزاداران حضرتش تسلیت عرض میکنم.
اللهم عجل لولیک الفرج
◼️◼️◼️◼️◼️
@bonyadsari
✍امام باقر(ع)فرمودند:
در روز عاشورا بگوئید: "
أعظَمَ اللهُ اجورَنا بمُصابِنا بِالحُسَینِ، وَ جَعَلَنا و ایّاکُم مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَع وَلیّهِ الامامِ المَهدیِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ(ص)"؛
🌾خداوند اجر ما را به سبب مصیبتی که از حسین(ع) به ما رسیده بزرگ گرداند و ما و شما را از کسانی قرار دهد که در کنار ولی دم او، امام مهدی(عج)
از خاندان محمد(ص)، به خونخواهی او برمی خیزند.
@bonyadsari
#دو_خط_روضه
▪️امام عصر علیه السلام بر کدام مصیبت کربلا ،
خون گریه میکنند؟؟
▪️〰〰💧💧〰〰〰▪️
یک عبارتی است در زیارت ناحیه از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:
💠 لأَندُبَنَّكَ صَباحا و مَساءً و لأَبكِيَنَّ عَلَيكَ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَما
💠 شبانه روز برایتان گریه می کنم که اگه اشک چشمم خشک شود برایتان خون گریه می کنم.
👤حاج ملا علی سطان علی خطیب تبریزی کسی بود که از عبّاد و زهّاد بود می گوید من در خواب امام رو دیدم گفتم این صحیحه که شما خون گریه میکنید؟
امام فرمودند :بله
گفتم: کدام مصیبت بود که باعث شده است خون گریه کنید؟
آیا مصیبت حضرت علی اکبر علیه السلام بود ؟ حضرت می فرمایند :
خیر اگر علی اکبر زنده بود او هم خون گریه می کرد.
گفتم :آقای من مصیبت عمویتای عباس است که خون گریه می کنید ؟
حضرت می فرمایند : خیر اگر عمویم عباس هم بود خون گریه می کرد برای این مصیب .
گفتم پس حتما مصیبت جدتان امام حسین علیه السلام که خون گریه میکنید ؟
فرمود: خیر اگر جدم سید الشهداء علیه السلام هم زنده بود هم برای این مصیبت خون گریه می کرد .
گفتم: پس این کدام مصیبت است که خون گریه میکنید ؟
⚫️ حضرت می فرمایند : این مصیبت ، مصیبت عمه ام زینب است.
📘📙 کتاب :250 كرامة للسيدة زينب و سيدات بيت النبوة ،ابوالفضل کاشانی ص 46-47 به نقل شیفتگان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف تالیف شیخ قاضی زاهدی ص 145 نقل از مرحوم نهاوندی ، السیدة رقية تالیف خلخالی ص 233
➖➖➖➖➖➖
@bonyadsari
آجَرَكَ الله يا بَقيَّةَ الله....
#شعایر_مقدسه_حسینیه
💠 خون گریه کردن امام زمان عجل الله فرجه در رثای امام حسین علیه السلام
➖➖▪️➖➖➖💦
🔹 امام زمان عجل الله فرجه در زیارت ناحیه مقدسه خطاب به امام حسین علیه السلام میفرمایند:
فَلاَندُبَنَّکَ صَباحَاً وَ مَساءً وَ لَاَبکَينَّ عَلَيکَ بَدَلَ الدُمُوعِ دَمَاً ...
هر صبح و شام بر تو ندبه و زاری میکنم و بر تو به جای اشک، خون گریه مینمایم ...
زیارت ناحیه مقدسه، صفحه ۳۰
📃 اسکن کتاب:
http://bit.ly/2xB4yDo
📃 پوستر:
http://bit.ly/2frxntA
___________
📜 #درسنامه_مهدویت
[⏩ادامه پست شماره قبل]
⏳زمان رجعت
📼از روايات معصومين عليهمالسلام استفاده ميشود، رجعت همزمان با ظهور حضرت مهدی عليهالسلام آغاز ميشود و در دوران ظهور ادامه پيدا خواهد کرد. و همانند برخي از حوادث ديگر جزو کرامات به شمار مي آيد؛
⚰زندهشدن مردگان و بيرونآمدن از قبرها در حالی كه سر و رويشان را غبار و خاك گرفته و آنان خاك از سر ميافشانند، حالتی است كه مردم آن را نديدهاند و در آن روز خواهند ديد.
✨ظهور حضرت مهدی عليه السلام در نظام آفرينش از چنان ارزشی برخوردار است كه افزون بر شادمانی زندگان، خبر ظهور به مردگان نيز داده ميشود و آنها كه صلاحيت بازگشت دارند، مخيّر ميان بازگشت و ماندن در قبرها ميشوند.
⏩ادامه دارد....
📙منبع: برگرفته از کتاب درسنامه مهدویت آقای سلیمیان
🔅🔅🕊🔅🔅🕊🔅🔅
@bonyadsari
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
💠تفسیر زیارت عاشورا
⬅️قسمت اول
📕در کتاب ″المحاسن- ج۱، ص۲۶۶″ از امام صادق (ع) سوال کردند ما چطور نسبت به کسی بدانیم که او هم ما را دوست دارد یانه؟ ایشان می گویند هر گاه کسی را دوست داشتی، دوستی خودت را به او اظهار کن. در بحث رابطه ی زن و شوهر هم گفتند اگر مردی زنش را دوست دارد و یا بر عکس حتما اظهار کند فقط اظهار قلبی فایده ندارد، اظهار زبانی هم باید انجام بشود.
👌این اظهار عشقی که ما نسبت به یک نفر داریم یا می تواند زبانی باشد یا می تواند قلبی باشد و یا می تواند عملی باشد. حالا این موضـوع را وصل به بحث ائمه می کنیم👇
💞ما نسبت به امام حسین (ع) عشقی داریم حالا می خواهیم این عشقمان را به امام ثابت بکنیم راه زبانی اش؛ خواندن زیارت عاشورا است یا همین سلام هایی که به محضر ایشان می دهیم. راه قلبی اش؛ خُب عشق امام حسین در دلهای ما هست. در روایت هم داریم که اگر می خواهید بدانید چقدر عشق امیرالمومنین (ع) در قلب شما هست، ببینید وقتی اسم حضرت علی برای شما برده می شود چه احساسی به شماها دست می دهد در این صورت می توانید نسبت خودتان به امیرالمومنین (ع) و سایر ائمه را احساس کنید.
📜ما در دعای معرفت دعایی که آخر مفاتیح است و با «اَﻟﻠّﻬُﻢَّ ﻋَﺮﱢﻓْﻨﻰ نَفْسَکَ» شروع می شود در این دعا یک قسمتی داریم که خیلی قشنگ است و شاید خیلی ها بخوانند و از کنارش رد بشوند اما به عمقش توجه نکنند. می گوید؛ «اَﻟﻠﻬُﻢَ لَیَّن قَلْبِی لِوَلی امِرِکْ» خدایا قلب من را نسبت به ولی امر امام زمان (عج) نرم کن.
💢در خیلی از مواقع پیش می آید انسان به خاطر گناهانی که در طول روز و یا در طول عمرش انجام می دهد این گناهان یک غباری را در دل او می اندازند و انسان با بحث استغفار کردن و توبه هایی که از گناهان خودش می کند آن گرد و غبار را از قلب می زداید. اما اگر این توبه انجام نشود قلب تیره و تیره تر می شود تا جایی که اسم امام زمان می آید، روضه اباعبدالله خوانده می شود اصلا طرف عین خیالش هم نیست.❌
👈اظهار محبت قلبی هم همین طور است هر وقت اسم امام حسین شنیده می شود دلها به سمت ایشان میل پیدا بکند و انسان یاد ایشان را بکند. اظهار نظر عملی هم می توانیم بگوییم رفتن به هیئت ها، سینه زنی ها، نذری هایی که می دهند اظهار نظر عملی نسبت به امام حسین می شود و یا می توانیم بگوییم اظهار نظری که نسبت به یک فرد می کنیم می تواند در قالب هدیه دادن باشد همین قدر یک انسانی به یک انسان دیگر هدیه می دهد یعنی می خواهد بگوید من تو را دوست دارم این خودش یک اظهار نظر عملی است.
⚠️در بحث اظهار محبت نسبت به خدا و ائمه بالاترین درجه اش جان نثاری است که انسان جان خودش را در راه اهل بیت و خدا می دهد. زیارت عاشورا یک محبت دو نفر را نسبت به انسان و امام حسین (ع) یاد می دهد. از این طرف می خوانیم امام حسین با جهادی که در راه خدا کرد و با تمام خانواده اش و تمام جان و مالش در راه خدا قیام کرد و شهید شد تا راهی برای سیر و سلوک افراد باشد افرادی که از طریق توسل به امام حسین به درجات بالا برسند و از آن طرف هم به ما یاد می دهد که ما با خواندن این زیارت یک اظهار نظر زبانی و یا حتی قلبی را نسبت حضرت مهدی (عج) داشته باشیم.
🔹 ادامه دارد ...
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 1
🔘🔸🔘🔸🔘
============
@bonyadsari
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
💠تفسیر زیارت عاشورا
⬅️قسمت دوم
📖ما با خواندن زیارت عاشورا اظهار نظر زبانی خودمان را نسبت به محبت امام حسین (ع) می گوییم. حالا سوال؟ از کجا بفهمیم پیش امام حسین چه جایگاهی داریم و دیدگاه امام حسین و یا دیدگاه امام زمان (عج) نسبت به ما چگونه است؟
📔در کتاب ″اصول کافی- ج۲، ص۶۵۲″ امام صادق (ع) در روایتی یک معیار خیلی عالی می دهد، اگر می خواهید بفهمید چه جایگاهی پیش امام حسین (ع) و بقیه اهل بیت و خدا دارید قلبتان را آزمایش کنید ببینید آن فرد پیش شما چه جایگاهی دارد.
📌و مثل همین حدیث را از امام رضا (ع) داریم که؛ طرف به امام رضا می گوید برای من دعا کن! امام می گوید فکر می کنید برای شما دعا نمی کنیم همواره داریم برای شما دعا می کنیم، بعد گفت آقا من را دوست دارید و چقدر برای من دعا می کنید؟ امام رضا گفت ببین من پیش تو چه جایگاهی دارم به همان میزان پیش من جایگاه دارید.
⚠️حالا اگر ما می خواهیم بدانیم در دید امام حسین (ع) و یا امام زمان (عج) چه جایگاهی داریم و امام زمان ما را چطور نگاه می کنند باید به قلب خودمان رجوع کنیم و ببینیم امام زمان در قلب ما چطوری است! آیا وقتی اسم حضرت می آید احترام می کنیم.
👤آیت الله صافی گلپایگانی مسن ترین مرجع تقلید است ایشان در عرصه مهدویت خیلی کار کردند و کتاب منتخب الاثر را نوشتند که همه احادیث مهدویت را در آن جمع کرده اند. ایشان در این سن و سال هر موقع هر کدام از اسامی امام زمان (عج) نه فقط قائم بلکه هر کدام از اسامی امام زمان می آید بلند می شود و احترام می کند. فردی با آن سن و کمر درد و پا درد وقتی این همه به حضرت احترام می کند شما ببینید حضرت چقدر این فرد را دوست دارد و به آن فرد لطف و محبت می کند.
⁉️اگر می خواهید ببینید جایگاه ما نسبت به امام زمان چطور است؟ باید ببینیم به امام زمان (عج) چه محبتی داریم. اگر امام زمان را ناظر بر اعمال می دانیم و به راحتی غیبت و.. گناه می کنیم پس نباید انتظار داشته باشیم که ما پیش امام زمان خیلی مقام بالایی داریم و مثل مالک اشتر هستیم برای حضرت علی و.. نه، نمی توانیم! چون ما آن حد محبت را کامل نکردیم.
📚کلمه ی زیارت در فرهنگ عربی از ریشه زَور می آید زور یعنی عدول کردن از همه چیز و میل کردن به یک چیزی، میل و رغبت پیدا کردن به سمت چیزی. یعنی ای انسان وقتی به زیارت امام رضا (ع) و اهل بیت می روی از همه چیز خودت، از مادیات دست بکش و میل و رغبت پیدا کن به سمت آن امامی که داری می روی. (عدول کردن یعنی دست کشیدن از همه چیز).
🔹 ادامه دارد ...
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 2
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
================
@bonyadsari
#امام_زمان_عج
✔️ اهمیت دعا بر تعجیل فرج امام عصر علیه السلام …
➖▪️➖🌟📜🌟➖▪️➖
🌟امام حسن عسکری علیه السلام به احمد بن اسحاق فرمودند:
▪️يا اَحمَدَ بنَ اِسحاق ، مَثَلُهُ في هذه الاُمَّةِ مَثَلُ الخِضرِ و مَثَلُهُ مَثَلُ ذِي القَرنَينِ ، وَاللّهِ لَيَغيبَنَّ غَيبَةً لايَنجو فيها مِنَ الهَلَكَةِ اِلّا مَن ثَبَّتَهُ اللّهُ عَزّوجلّ عَلي القَولِ بِاِمامَتِهِ و وَفَّقَهُ فيها لِلدُّعاءِ بِتَعجيلِ فَرَجِهِ.
🌟 ای احمد بن اسحاق ! مَثَل او در این امت ، مثل خضر و ذوالقرنین است ؛
به خدا قسم ، غیبتی خواهد داشت که احدی از تباهی (دینش) در آن زمان نجات نمی یابد ؛
مگر آن کسی که خدای عزوجل او را در اعتقاد به امامت آن حضرت ثابت قدم بدارد و در زمان غیبت ، نسبت به دعا در تعجیل فرجِ ايشان توفیق عنایت فرماید.
➖▪️➖🌟📜🌟➖▪️➖
📚بحارالانوار ۱۱۲/۱۰۲
🌤الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
@bonyadsari
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
💠تفسیر زیارت عاشورا
⬅️قسمت سوم
👌چند مورد از آثار فراوان مادی و معنوی، دنیایی واخروی زیارت عاشورا: آیت الله میرزا حسین نائینی ایشان صراحتا می گویند بالاترین توسلات برای حوائج دنیوی و هم اخروی زیارت عاشوراست و این عمل هیچ نظیر و مانندی ندارد.✅
💢در زمان قدیم زمان میرزای شیرازی در سامرا وبا و یا طاعون آمد (سامرا هم شیعه دارد و هم سنی) خیلی از آدم ها می مردند، شیعیان وضع بر آنها سخت شد به مراجع پناه بردن یکی از بزرگان آمد پیش میرزای شیرازی و گفت وضع اینطوری هست و مردم دسته دسته می میرند! آیت الله میرزای شیرازی فرمود من را به عنوان مرجع تقلید و مجتهد قبول دارید؟ گفتند بله. گفت اگر من یک حکمی بکنم یک دستوری بدهم دستور من را انجام می دهید؟ گفتند بله. گفت همه شیعیان بیایند ده روز یا یک روز زیارت عاشورا را بخوانند و به حضرت نرجس خاتون (س) هدیه بدهند.
📖بعد شیعیان شروع کردند به خواندن زیارت و از آن روز بعد شیعیان دیگر نمی مردند و اهل سنت هم وقتی می دیدند مریض هایشان می میرند و شیعه ها نمی میرند از خجالتی که داشتند شب ها مرده هایشان را دفن می کردند، آنها به شیعه ها گفتند شما چکار کردید؟! آنها هم گفتند زیارت عاشورا خواندیم و بعد اهل سنت هم آمدند و زیارت عاشورا را خواندند و به برکت زیارت عاشورا وبا و طاعون از آن محل از بین رفت.
💢یا فردی که مرده بود، یکی از بزرگان می دانست که مقام آنچنان بالایی ندارد ولی در خواب دید که آن فرد مقام بالایی دارد، از طرف سوال کرد چه شد که مقامت بالاست؟ تو که اینقدر خوبی و ثواب نداشتی؟ گفت بله، وقتی دفنم کردند خیلی حالم بد بود و اوضاع روحی خوبی نداشتم و در عذاب بودم، تا اینکه یک خانمی را اینجا دفن کردند و از همان شب اول که این خانم را اینجا دفن کردند امام حسین (ع) سه بار به ایشان سر زد و روز سوم امام حسین دستور داد که عذاب از کل اهل قبرستان برداشته شود و به همین خاطر حال من هم خوب است.
🔹طرف که آن خانم را می شناخت پیش شوهرش رفت گفت خانم تو مجلس روضه در خانه بر پا می کرد؟ گفت نه. گفت کربلا زیاد می رفت؟ گفت نه. گفت پس چکار می کرد؟ گفت هر روز زیارت عاشورا می خواند. یک آدم عادی با خواندن روزانه ی زیارت عاشورا چنین مقامی را گرفت که نه تنها امام حسین (ع) شفاعت خود این فرد را کرد و دچار عذاب قبر نشد و روحش در بهشت و نعمت بود بلکه به برکت آن خانم تمام اهل قبرستان به برکت رسیدند. یعنی چنین خاصیت مهمی زیارت عاشورا دارد.✅
💢دکتر هادی امینی فرزند علامه امینی می گوید من پدرم را در یک سحرگاهی قبل اذان صبح خوابش را دیدم که خیلی مقام بالایی دارد، جلو رفتم دست پدرم را بوسیدم و به پدرم گفتم این مقام بالایی که دارید به خاطر کتاب الغدیر به شما دادند؟! گفتند نه. گفتم به خاطر نماز جماعت و کتاب نوشتن ها این مقام را به تو دادند؟ گفت فرزندم بارها تو را توصیه کردم که تا می توانی زیارت امام حسین (ع) را از دست نده، اینجا را به خاطر زیارت امام حسین به من دادند.
👈پسرش گفت الان اوضاع ایران و عراق خیلی خوب نیست (برای آن زمان) ما نمی توانیم زیارت امام حسین برویم چکار بکنیم؟ علامه گفت همین مجالس اباعبدالله و روضه ها همه ی اینها مجلس امام حسین (ع) حساب می شود و رفتن به آنها این ثواب را دارد و پس از آن اشاره می کند که فرزندم تا زنده هستی زیارت عاشورا را از دست نده.
🔹 ادامه دارد ....
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 3
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
================
@bonyadsari
🌹 #السلام علیک یا_ابا_عبدالله_علیه السلام
#شب_جمعه_ شب_زیارتے_ارباب
اینکه افتاده به سمتِ تو مسیرم کافیست
تا قیامت شده ای نِعمَ الاَمیرم، کافیست
جز حسیــن بن علــے عشــقِ دگر نیست مرا
در همین حد که به عشقِ تو فقیرم کافیست
@bonyadsari
📖🔹📖🔹📖🔹📖
⛅️#زیارت_امام_مهدی(عج)در روز جمعـہ
✍جمعه روز حضرت صاحب الزمان (عج) وبنام آن حضرت است و همان روزی است که ایشان در آن روز ظهور خواهند فرمود .🌼
💠السَّلامُ عَلَیْكَ یَا حُجَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا عَیْنَ اللَّهِ فِی خَلْقِهِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا نُورَ اللَّهِ الَّذِی یَهْتَدِی بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ یُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا سَفِینَةَ النَّجَاةِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا عَیْنَ الْحَیَاةِ السَّلامُ عَلَیْكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْكَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِكَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ السَّلامُ عَلَیْكَ عَجَّلَ اللَّهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا مَوْلایَ أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولاكَ وَ أُخْرَاكَ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِكَ وَ بِآلِ بَیْتِكَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْكَ.
🔰وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ یُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ یَجْعَلَنِی مِنَ الْمُنْتَظِرِینَ لَكَ وَ التَّابِعِینَ وَ النَّاصِرِینَ لَكَ عَلَى أَعْدَائِكَ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْكَ فِی جُمْلَةِ أَوْلِیَائِكَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْكَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِكَ هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْكَ وَ قَتْلُ الْكَافِرِینَ بِسَیْفِكَ وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُكَ وَ جَارُكَ وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ كَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِكَ الطَّاهِرِینَ.
#ادعیه_و_زیارات_مهدوی
📖🔹📖🔹📖🔹📖
︽︽︽︽︽︽︽︽︽
@bonyadsari
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
💠تفسیر زیارت عاشورا
⬅️قسمت چهارم
🔹علامه طباطبایی می گفت وقتی نجف رسیدم به دنبال استاد می گشتم، یک دفعه سید علی قاضی آمد و دست به کتف من زد و گفت فرزندم دنیا می خواهی نماز شب بخوان، آخرت می خواهی نماز شب بخوان. علامه طباطبایی به هیچ کدام از اساتیدش، استاد نمی گفت جز سید علی قاضی فقط به ایشان استاد می گفت اینقدر مقام این مرد بالاست.
👈سید علی آقای قاضی به شاگردان سیر وسلوکی خودش دستور داده بود در ماه محرم و در ماه صفر یک چله زیارت عاشورا بگیرند با آن صد سلام و صد لعنش و به این صورت یک سیر وسلوک به سمت خدای متعال داشته باشند. علامه طباطبایی یک جمله خیلی قشنگی دارد می گوید توسل به امام حسین (ع) یک راه بسیار سریعی است برای آنهایی که به دنبال سیر وسلوک هستند.
💢توصیه ی امام زمان به سید رشتی؛ سید رشتی همراه کاروانی به سمت مکه می رفتند که او راه را گم می کند و هم کاروانی های او می روند و او تنها می ماند. نیمه های شب بود که امام زمان (عج) آمد، گفتند چی شده؟ گفتم در راه مانده ام و نمی توانم راه را پیدا کنم و بروم. امام زمان به او گفتند: شما چرا نافله نمی خوانید؟ بعد سه بار تکرار کرد نافله، نافله، نافله! گفت نافله را خواندم.
🔆بعد از مدتی دوباره آقا آمدند و گفتند: شما چرا زیارت عاشورا نمی خوانید؟ عاشورا، عاشورا، عاشورا! گفت زیارت عاشورا هم خواندم. بعد از مدتی دوباره امام زمان آمدند گفتند: هنوز که اینجا هستی؟ گفتم بله هنوز راه را پیدا نکردم. آقا گفتند: چرا شما جامعه کبیره نمی خوانید؟ جامعه، جامعه، جامعه! گفت جامعه ی کبیره را هم خواندم.. و بعد طی الارض صورت گرفت و به چادر دوستانم رسیدم. دیدم که آنها در حال وضو گرفتن برای نماز صبح هستند.
☝️از آن لحظه اول که امام زمان را دید و به دوستانش رسید سه ساعت گذشت. در حالی که طی الارض در یک لحظه صورت گرفت اینجا یک سوال پیش می آید که چرا همان اول امام زمان برای این فرد طی الارض نکرد و سه ساعت معطلش کرد؟ یکی از بزرگان اینطور جواب داد که این فرد در ابتدا قابلیت طی الارض را نداشت وقتی نافله و زیارت عاشورا و زیارت جامعه کبیره را خواند این لیاقت را پیدا کرد که به همراه امام زمان (عج) طی الارض داشته باشد. اینقدر مقام زیارت عاشورا بالاست، زیارتی که دائم امام زمان توصیه می کنند که بخوانید.
📜زیارت عاشورا دو سند اصلی دارد؛ یکی در کتاب ″کامل الزیارات- ص۱۷۹″ نوشته ی شیخ صدوق (کامل الزیارات، کتابی هست در باب زیارت تمامی معصومین، زیارات نامه ها و آداب زیارت و مستحبات زیارت در حرم هر امام در این کتاب آورده شده) و سند دوم در کتاب ″مصابح المجتهد شیخ طوسی- ج۲، ص ۷۷۶″.
👈طبق این دو سند، بعد از اینکه امام باقر (ع) زیارت عاشورا را به علقمه یاد می دهد این را می گوید که ای علقمه اگر می توانی هر روز از خانه ات با این زیارت، حسین (ع) را زیارت کن. یعنی خود امام باقر صراحتا دارند می گویند هر روز! این هم برای کسانی که می گویند این توصیه از کجا آمد!
🔹 ادامه دارد ...
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 4
🔘🔸🔘🔸🔘🔸🔘
================