بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 40 ✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا 🎤 حجت الاسلام و المس
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 0⃣4⃣
🔸...درس هایی که از زیارت عاشورا میگیریم👇
8⃣1⃣- امید و دیدن آینده روشن
📜در زیارت عـاشورا انسان وقتی که میبیند امام حسین (ع) مظلومانه به شهادت می رسد😔، امیدش به این است که انتقام خون سیدالشهداء روزی گرفته می شود و عدالت را در پهنه ی گیتی امروزی می گستراند🌍. لذا زیارت عاشورا با بیان اخبار بسیار نوید بخش مبنی بر ظهور منتقم🌷 و پرورش آروزی جهاد در رکاب او برای زائرین امام حسین (ع) امید به آینده را به ارمغان می آورد «أَنْ يَرْزُقَنِی طَلَبَ ثَارِكَ مَعَ إِمَامٍ مَنْصُورٍ»
👌یعنی انسانهای دوران امروزی وقتی میبینند ظلم و فساد و بی بند و باری در دنیا دارد شکل می گیرد نباید به آن سمت نگاه کنند⛔️، باید تلاش خودشان را تربیت انسانهای صالح بکنند و از طرفی امید داشته باشند که امام زمان (ع)✨ روزی می آید و جهان را پر از عدل و داد می کند و منتقم ⚔ خون مظلومانی همچون امام حسین (ع) و یارانش می شود و مؤمنین را ان شاءالله به یک عزت و سربلندی در جامعه می رساند.
9⃣1⃣- پیروزی همیشگی حق
⚠️زیارت عاشورا با بیان پیروزی قطعی حق و نیروهای حق، قطعیت نابودی باطل و اهل آن را اعلام می کند.
امام حسین✨ زنده است، یاران او زنده هستند، مکتب او زنده است و این نیست جز اینکه ما بگوییم تفسیر سلام خدا بر آن حضرت✨. و با قاطعیت فریاد می زنیم در زیارت عاشورا و لعن می کنیم آل بنی امیه را، چون مرده اند. دشمنان امام حسین نابود شدن و جز نام ننگی❌ از آنها چیزی باقی نمانده و این نیست مگر تفسیر لعن خداوند💥 بر آنهایی که ظلم کردن به اهل بیت و لعن خدا بر آنها باد.
✅و درسی هست برای طول تاریخ که انسانهای ملعون و انساهایی که فرهنگ مقابل اباعبدالله و اهل بیت را دارند مثل آل بنی امیه و امثال اینها.. نیست و نابود خواهند بود. 👈و درس بزرگ این است پیروزی همیشگی از آن حق خواهد بود.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۴۰
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari
🆕 سمیه؛ مادر عمار یاسر
سمیه، هفتمین نفری بود که به اسلام گروید. بدین سبب، دشمن سخت به خشم آمد و بدترین شکنجه ها را بر او روا داشت. ابوجهل، او و شوهرش، یاسر، را مجبور کرد که به پیامبر خدا دشنام دهند؛ اما آنان حاضر به چنین کاری نشدند. او نیز زره آهنین به سمیه و یاسر پوشانید و آن ها را در آفتاب سوزان نگه داشت. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم که گاه از کنارشان عبور می کرد، آنان را به صبر و مقاومت سفارش می نمود و می فرمود: «صبراً یا آل یاسر فان موعدکم الجنه» (1)؛ «ای خاندان یاسر! صبر پیشه سازید که وعده گاه شما بهشت است». سرانجام ابوجهل بر هر یک، ضربتی وارد ساخت و ایشان را به شهادت رساند.
خداوند، این زن را به پاداش صبر و مجاهدتی که در راه اعتلای اسلام، نشان داد و بدترین شکنجه ها را در راه خدا تحمل کرد؛ در ایام ظهور مهدی آل محمد علیهم السلام زنده خواهد نمود تا تحقق وعدۀ الهی را ببیند و در لشگر ولیّ خدا به یاوران آن حضرت خدمت کند.
هنگامی که استاندار عراق، یوسف بن عمر، زید بن علی را در شهر کوفه به شهادت رسانید، دستِ امّ خالد را نیز به جرم تشیع و تمایل به قیام زید، قطع کرد. ابو بصیر می گوید: «خدمت امام صادق علیه السلام بودیم که امّ خالد با دست بریده شده آمد. حضرت فرمود: ای ابا بصیر! آیا میل داری سخن امّ خالد را بشنوی؟ عرض کردم: آری و به آن شادمان می گردم. امّ خالد به نزد حضرت مشرف شد و سخنانی عرضه داشت. من او را در کمال فصاحت و بلاغت یافتم. حضرت علیه السلام نیز در مسألۀ ولایت و برائت از دشمنان با او سخن گفت» (1).
مسألۀ مهمی که می توان به روشنی از سرگذشت او حس کرد، این است که ارادۀ خداوند متعال، بر این بوده که اگر کسی در کمال غربت و گم نامی به حق روی کرد و در دین خدا ثابت قدم ماند؛ خداوند نیز در کنار اجرها و پاداش های اخروی، او را شهرۀ جهان می گرداند و جزء یاوران بزرگ ترین واقعۀ انسانی که همانا حکومت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف است، قرار می دهد.
📚منبع : کتاب از فرات تا فرات
@bonyadsari
12.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 گرچه دوریـــــم به یاد تو سخن میگویـــیم..
نائب الزیاره رهبر انقلاب باشیم💚
#استوری
#اربعین
..
تولید واحد رسانه بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
@bonyadsari
هدایت شده از چشم به راه 🇵🇸| بنیاد مهدویت
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 مصاحبه اربعین و مهدویت
🎥 این قسمت: «هل من ناصر» اباعبدالله الحسین(ع) برای که بود؟
▪️حجت الاسلام مهدی طائب
▪️قسمت سوم
. تهیه شده در بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)
#امام_زمان
#اربعین
@chashmbe_rah
🎤 در گفتگوی خبرگزاری شبستان با حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری معاونت محترم آموزش بنیاد مهدویت کشور مطرح شد :
✅ اربعین از بستر عشق به امام شهید زائر را به انس با امام حی میرساند/امید به ظهور را ایجاد میکند
🌀 خلاصه مطالب مطرح شده:
1️⃣ از شرایط ظهور اتحاد و همدلی و مواسات است که در جریان اربعین به یک فرهنگ تبدیل شده و همه خالص و قلبی به میدان آن می آیند و اگر این فرهنگ را در کل سال داشته باشیم بستری برای ظهور امام زمان(عج) از ورای وفاق و اتحاد قلوب فراهم می شود.
2️⃣ در روایات است که برای امر فرج خود را آماده کنید اتفاقی که در هر اربعین رخ می دهد، البته این آمادگی باید به گونه ای باشد که دشمن امام زمان(عج) به خشم درآید، از این رو، حماسه اربعین در کنار اینکه مانور انتظار است ظرفیتی عظیم برای ترویج آموزه های مهدوی در قالب صحیح است.
3️⃣ هنر دین است که از بستر عشق به امام شهید به انس و محبت به امام حی برسیم. اگر تلاش ما این باشد که بعد از اربعین این قدم ها را در امر ظهور موثر بدانیم ظهور قطعا اتفاق می افتد
4️⃣ همانطور که برای اربعین 20 وزارتخانه و نهاد عضو ستاد اربعین کشور هستند برای ظهور هم باید چنین همافزاییای شکل بگیرد و ستادی تشکیل شود به ویژه آنکه سند بالادستی این ستاد نیز با وجود روایات فراهم است
5️⃣ از مهمترین اصول در سبک زندگی منتظرانه مهرورزی است این اصل در اربعین به زیبایی تمام دیده می شود،
6️⃣ مهمترین شرط در زمینه سازی برای ظهور، اتحاد و همدلی است، ادامه داد: این اصل به زیبایی تمام در اربعین جلوهگری می کند؛
🔗 متن کامل مصاحبه در آدرس http://87.107.133.20
1_482124243.MP3
4.28M
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 41
✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا
🎤 حجت الاسلام و المسلمین استاد نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم)
🎬 جلسه 1⃣4⃣
⏺ کاری از واحد آموزش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان مازندران
@bonyadsari
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 41 ✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا 🎤 حجت الاسلام و المس
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 1⃣4⃣
📕.. درس هایی که ما از زیارت عاشورا میتوانیم در دوران امروز بگیریم، انشاءالله آویزه ی گوشمان کنیم و در زندگی به آن عمل بکنیم👇
0⃣2⃣- توبه و درخواست مغفرت از خدا
💠از آنجایی که بلاخره روح انسان در این دنیا همچون جسم او در معرض انواع آلودگی ها قرار می گیرد، انسان واقعا نیازمند است تا با بکارگیری عوامل طهارت بخش 👈به تطهیر روح و تهذیب نفس بپردازد، که توبه و بازگشت به سوی خدا و طلب آمرزش مغفرت از درگاه او همین جمله است.🍃🌸
👌گرچه این برای جوانان زیباست، ما در روایات داریم «اَلتَّوبَةُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الشَّبابِ اَحْسَنُ»✨ در جوانی اینکه انسان توبه را مد نظر خودش قرار بدهد و از خدا این طلب مغفرت را داشته باشد خیلی زیباست. گرچه شیطان🔥 وسوسه می کند و هی به انسان می گوید حالا وقت داری پیر شدی آن موقع می توانی توبه کنی.. وقتی که انسان پیر می شود دیگر حال جبران مافات را ندارد، توان این را ندارد که بتواند با توجه به خدا عبارت درستی انجام بدهد❌، بسیار سخت است.
👤زائر سیدالشهداء در خلال زیارت و در کنار اشک ریختن بر مصائب😢 آن حضرت، از خداوند درخواست مغفرت و توبه و آمرزش خاص 🤲 دارد که در زیارت عاشورا به این نکته اشاره داریم «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِی مَقَامِی هَذَا مِمَّنْ تَنَالُهُ مِنْكَ صَلَوَاتٌ وَ رَحْمَةٌ وَ مَغْفِرَةٌ».
1⃣2⃣- نگاه همزمان به دنیا و آخرت
⚠️زیارت عاشورا به ما می آموزد باید به دنبال عزت و وجاهتی باشیم که مقارنِ نگاه دنیا و آخرت را کنار هم داشته باشیم. به نوعی درخواست🌷 آرزوی های آخرتی داریم و به شرافت و منزلت دنیایی نیز توجه بکنیم.
🔹به این معناست که مؤمن باید مسیر سعادت اخروی خودش را از عالم دنیا بگیرد🌈 و آن نیست مگر در پرتو تمسک به قرآن و توسل به 🌟اهل بیت. «وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ» یعنی آبروی دو عالم. و از این رو زائر در زیارت عاشورا عرضه می دارد «اَللّهُمَّ اجْعَلْنی عِنْدَکَ وَجیهاً بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ فِی الدُّنْیا وَ الاْخِرَةِ».
☑️ان شاءالله بتوانیم هم در دنیا زندگیمان بوی امام حسین و بوی امام زمان (ع) بدهد و آن دنیا هم جزو اصحاب و یارانی باشیم که امام حسین آنها را شفاعت میکند.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۴۱
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari
🆕 سیمای زیارت
این زیارت شامل ده بخش کلّی است:
1. سلام
این نام الهی (1) و زمزمۀ بهشتیان (2)، رمز گشایش و سلامتی است. سلام، کم کردن فاصله ها و نشانۀ نزدیکی قلوب است؛ از این رو، در طلیعۀ تمامی زیارات، «سلام» وارد شده است.
سلام های این زیارت، از غالب زیارات دیگر، بیشتر است و در یک تقسیم بندی کلی، می توان آن ها را در چهار محور قرار داد (3):
الف. سلام بر انبیا علیهم السلام
در ابتدای این زیارت، نام 23 تن از انبیای الهی علیهم السلام ذکر شده است که سلام بر آنها و اعتراف به مقامات و فضایل آنان، زائر را به جایگاه توحید و نبوت، رهنمون می سازد. در این رابطه، دقت به دو نکته، ضروری است:
یکم. معدن تمام حسن و جلالت ها، ذات اقدس الهی است و «نبوّت» رشتۀ پیوند خلق و خالق است و استحکام آن، به امر «ولایت» می باشد که در دنباله، به آن اشاره شده است.
دوّم. اغلب صفات ذکر شده برای انبیا، یادآور رنج و محنت آن ها ست؛ مانند صبر ایوب و زکریا، شهادت یحیی و... علیهم السلام ؛ که هیچ کدام، قابل مقایسه با مصایب کربلا نیست
📚منبع : کتاب از فرات تا فرات
@bonyadsari
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
🛑امام حسین (ع) وارث کمالات پیامبران 22. حضرت یعقوب به خداوند شکایت کرد: (قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَ
🛑امام حسین (ع) وارث کمالات پیامبران
23. حضرت یوسف به خداوند پناه برد :
(وَغَلَّقَتِ الْأَبْوَابَ وَقَالَتْ هَيْتَ لَكَ ۚ قَالَ مَعَاذَ اللَّهِ)
امام حسین (ع) نیز به خداوند پناه برد .
«اللهم انی اعوذ بک من الکرب و البلا»
📚منبع : کتاب امام حسین (ع) وارث پیامبران
@bonyadsari