#نماز_شب
💠آیت الله مظاهری:
🔸یک نمازشب می تواند زمین و زمان را به هم بدوزد،این نماز شب کارها می کند.این نمازشب مرحوم محقق همدانی تحویل جامعه میدهد.
🔸این نمازشب نه تنها حاجت میدهد...
بلکه انسان میتواند به واسطه آن نمازشب،درخت رذالت را از دل بکند و حسود و متکبر و خودخواه نباشد و دنیا طلب نباشد.
البته خدا می دهد؛اما واسطه نماز است.
•┈┈••••✾•🔹📚🔸•✾•••┈┈•
بنیاد مهدویت مازندران
@bonyadsari
🌐برای ظهورش قدمی برداریم✅جهت توسعه فرهنگ مهدویت کمک های مالی ونذورات خودرابه شماره کارت(6037997599344745)بنام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)شعبه مازندران واریز نمائید🌹به جمع خیرین مهدوی بپیوندیم🙏https://eitaa.com/bonyadsari
◽️معرفی برنامه های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج در فضای مجازی
✅سایت مازندران
yaremahdavi.ir
🔻کانال چشم به راه در ایتا ، سروش ، بله ، تلگرام و اینستاگرام
@chashmbe_rah
🔻سایت آموزشی مجازی- مدرسه مجازی مهدویت
https://lms.mahdaviat.ir/
🔻سایت رسمی بنیاد- پورتال جامع مهدویت
http://mahdaviat.ir/
🔻کانال مدرسه مهدوی کودک[ایتا]
@madreseh_mahdavi
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
🔰 حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا نصوری در مصاحبه ای به مناسبت روز خبرنگار : 👈خبرنگار تراز جامعه منت
💠 حجت الاسلام والمسلمین «محمدرضا نصوری» درباره نقشی که خبرنگاران میتوانند در جامعه منتظر و به سوی ظهور ایفا کنند، اظهار کرد: آیه ۳۹ سوره مبارکه احزاب که میفرماید: «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَكَفَى بِاللَّهِ حَسِیبًا؛ (این سنّت خداست در حق) آنان که تبلیغ رسالت خدا کنند و از خدا میترسند و از هیچ کس جز خدا نمیترسند و خدا برای حساب به تنهایی کفایت میکند» باید نقشه راه کسانی باشد که در عرصه خبر و رسانه و تبلیغ فعالیت دارند.
👈👈 معاون تبلیغ و اطلاعرسانی مرکز تخصصی مهدویت با بیان اینکه دو کلیدواژه شجاعت و صداقت با خبرنگاری قرین و همراه است، گفت: یعنی خبرنگار باید در کنار جریانسازی، واقعیات را بیان کند و این نیازمند شجاعت و صداقت و قدرت تحلیل است تا بتواند رسالت خود را بر اساس مبانی و ارزشهای دینی انجام دهد. لذا خبرنگار باید در کنار عشق و علاقه قلبی، آموزشهای لازم را هم ببیند.
🔰 خبرنگار تراز جامعه منتظر مقابل سانسورها سکوت نمیکند
وی با اشاره به استفاده گسترده دشمنان از سلاح رسانه در جنگ شناختی و ترکیبی علیه ما و اعتقادات و باورهایمان، تصریح کرد: اما در مقابل پیادهروی اربعین حسینی که عظیمترین اجتماع بشری و مانور بزرگ شیعیان است کاملاً رویکرد سکوت و سانسور در پیش میگیرند؛ اینجا است که ضرورت دارد خبرنگاران جامعه منتظر ورود و جریانسازی کنند.
حجت الاسلام نصوری درباره الزامات خبرنگاری و خبرنویسی در حوزه مهدویت، بیان کرد: خبرنگاری که میخواهد در این عرصه فعالیت کند باید به مبانی و اولیّات مهدویت آشنایی و قدرت تشخیص جریانهای درست و نادرست در این عرصه را داشته باشد، بر اساس مهدویت اصیل خبر تولید و منتشر کند و سراغ افرادی برود که در عرصه مهدویت جریان ساز هستند.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) اضافه کرد: بیانیه گام دوم انقلاب میتواند یکی از اسناد بالادستی برای خبرنگاری در حوزه مهدویت باشد، تا طوری در این فضا ورود و فعالیت شود که افراد را دغدغهمند امر فرج و فعال در عرصه زمینهسازی ظهور کند. خبرنگار حوزه مهدویت باید از دستگاههای علمی پژوهشی و حتی اجرایی نسبت به کارهایی که باید برای زمینهسازی امر فرج انجام دهند، مطالبهگری کند.
حجت الاسلام نصوری تأکید کرد: خبرنگار این حوزه مقدس باید امین مطالب و آموزههای مهدوی و اعتقادی باشد و اگر خطر، آسیب و تهدیدی را متوجه این اعتقادات دید در احصاء و ارائه راهکارهای مقابله با انحرافات و راهبرد مقابله با آنها فعال و اثرگذار باشد.
جلوههای محبت امام زمان(عج) مخابره شود
وی اضافه کرد: برای مثال جریان رسانهای در غرب میکوشد چهرهای خونریز و خشن از منجی شیعی ارائه کند در مواجهه با این خباثتها، خبرنگار تراز جامعه منتظر باید جلوههای مهر و محبت امام زمان(عج) را نشان دهد.
حجت الاسلام نصوری در پایان درباره نقشی که خبرنگار میتواند در امیدآفرینی در جامعه منتظر ایفا کند، خاطرنشان کرد: قلم خبرنگار ظرفیت ایجاد امید در جامعه منتظر را دارد؛ خبرنگار در دو بُعد مصونسازی ایمانِ جامعه منتظر و نیز امیدآفرینی نقشی مهم میتواند ایفا کند به ویژه با معرفی جلوههای زیبای عصر ظهور و دولت موعود.
🆔 @bonyadsari
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان مازندران
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#️⃣What does it mean to be Shia?
✳️ پروفسور لنگهازن از تشیع و وظایف شیعیان در آمریکا میگوید!
🔹گری کارل لگنهازن که بعد از مسلمان شدن، نام «محمد» را برای خود انتخاب کرد، استاد مقدمه منطق، مقدمه فلسفه، زیباییشناسی، فلسفه علم، علم اخلاق، فلسفه مذهب و متافیزیک، بنیانگذار انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه تگزاس جنوبی و عضو هیئت علمی مؤسسه امام خمینی ره در قم است.
#شیعه #لگنهازن #مبلغ_اسلامی #تبلیغ_بین_الملل #اسلام_در_آمریکا #دانشجویان #مسلمانان #revert
💯 ترجمه و تدوین: مؤسسه بین المللی ترنم صلح
@bonyadsari
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 4️⃣
👈نکته بعدی که در زیارت عاشورا میتوانیم به آن اشاره کنیم آن جامعیت زیارت عاشوراست.
💠یک عده ای تصور میکنند زیارت عاشورا فقط برای امام حسین (ع) است، اینطور نیست. زیارت عاشورا علاوه بر اینکه وجود نازنین امام حسین را توجه دارد بلکه (زیارت عاشورا) همه یاران امام و سربازان فدایی🥀✨ امام در صحنه نبرد عاشورا را هم شامل می شود.
از مسلم بن عقیل که قبل از جریان واقعه عاشورا و هانی بن عروه، به خیل شهدا پیوستند تا عزیزانی که در معرکه ی روز عاشورا بودند مانند حضرت علی اکبر (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و یـاران دیگر امام..👥 که جای جای زیارت عاشورا به این مطلب اشاره شده.
👌از جملـه می تـوانیم به اینجا
اشاره کنیم؛
✅«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ» تا به اینجا می رسیم به تتمه این بخش می گوییم «عَلَیْکُمْ مِنّی جَمیعاً سَلامُ اللَّهِ» که شامل همه ی عزیزان می شود.
✅در بخش دیگری از زیارت عاشورا داریم «فَأَسْأَلُ اللَّهَ الَّذِی أَكْرَمَنِی بِمَعْرِفَتِكُمْ وَ مَعْرِفَةِ أَوْلِیائِكُمْ» باز به همه ی عزیزان اشاره دارد.
✅در بخش دیگری هم هست «ثُمَّ إِلَیْکُمْ بِمُوَالَاتِکُمْ وَ مُوَالَاةِ وَلِیِّکُمْ».
💭یعنی واضح تر اگر بخواهیم بگوییم با یک نگاه دقیق می توانیم دریافت کنیم که زیارت عاشورا، زیارت 72 تن هست. البته با آن نقلی که 72 تن از شهدا آمار دادند، در حالی که در 📕بعضی از کتاب ها مثل منتهیالامال شیخ عباس قمی تا 150 نفر را هم ذکر کردند. زیارت عاشورا به نوعی زیارت جامع شهدای کربلا محسوب میشود و تحقق کامل این زیارت از سوی عزیزانی که زیارت عاشورا می خوانند تک تک شهدای کربلا🍃 مورد توجه هست، سلام های زیارت عاشورا را باید با این معنای دقیق دنبال بکنیم.
✍️نکته بعدی که در بخش دیگری
از زیارت عاشورا می توانیم به آن اشاره کنیم؛ زیارت یک نوع سازوکار و برقراری ارتباط با 🌟روح امامان بزرگوارمان است و انسانهای متعالی و تلاشی که برای اتصال روحی با ارواح مقدس و مطهر می کنند توجه ویـژه ای باید داشته باشند همانـطوری که 👥انسان لازم است نسبت به خدا دائم الذکر باشد و به مقام ذکر کثیر راه پیدا بکند باید در مقام زیارت نیز مقام دائم الزیاره بودن را نسبت به ائمه توجه بکند. بر همین اساس زائر یا کسی که دارد سلام هایی✋💐 به امام حسین و یارانش میدهد در حین خواندن زیارت عاشورا طالب زیارت مجدد و خواندن مجدد را هم از خداوند دارد که تلاش کند این زیارتی که می خواند زیارت آخر او نباشد و او همیشه جزو زائرین امام حسین باقی بماند.
✌️به این دو نکته در زیارت باید توجه داشته باشیم: «عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ» یعنی عملا به توجه دائمی به زیارت عاشورا تأکید میکنیم. و در بخش دوم وقتی که میگوییم «السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ» در تتمه همین سلام می گوییم «وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ».
🔹ان شاءالله دائما سر سفره اهل بیت خاصه در این ایام عزاداری ابا عبدالله با خواندن زیارت عاشورا📖 روح خودمان و جان خودمان را عجین بکنیم به نام امام حسین (ع) و عرض تسلیت بگوییم به صاحب عزای این ایام وجود مقدس آقا امام زمان (عج).
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۴
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 5️⃣
👥زائر امام حسین در زیارت عاشورا با فرض صد سلام پایانی جمعا سیصدو دوازده مرتبه بر امام حسین (ع) و یارانش سلام می کند. این نشان دهنده اوج ارادت و اوج علاقه 💞 و تسلیم بودن فرد در برابر آن حضرت را ابراز می کند.
📑در بخش های متعدد، ما در زیارت عاشورا می بینیم این سلام ها به صورت ویژه آمده.
✋در ابتدای زیارت سلام به اباعبدالله میدهیم با ادبیات مختلف؛
⚜️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ»
⚜️«اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ»
⚜️«السَّلامُ عَلَیکَ یا ثارَاللهِ»
⚜️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى..»
⚜️«عَلَیْکُمْ مِنّى جَمیعاً سَلامُ اللَّهِ»
👌این سلام ها وقتی داده می شود با ارادت هایی است که، از ته دل فرد باید این نگاه را داشته باشد.
☑️در پایان زیارت هم صد مرتبه
می گوییم «اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ»
🔹صد مرتبه می گوییم «عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ» صد مرتبه می گوییم «السَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ»
🔹و در سجده وقتی می رویم آنجا این مطلب را می گوییم «الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ»
👌در مجموع با آن صد سلام پایانی سیصدو دوازده مرتبه سلام بر حسین (ع) در زیارت عاشورا را جدی بگیریم. بلکه توجه ای که دادیم سلامی فراتر از من و ما و ارض و سما بر امام حسین دادیم،
اگر کل روز را ما عاشورا حساب کنیم و کل زمین🌍 را کربلا حساب کنیم، اگر امام حسین امام زمین و زمان و جن و انس و ملک باشد، اگر مصیبت امام 💔داغدارترین مصیبت باشد، پس سلامی باید بدهیم که شایسته برای آن امام باشد.
⚠️آن سلامی نیست مگر سلامی که از سوی خدا ابدی، آن هم تا ابدیت در زیارت عاشورا به آن اشاره شده «اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ»
💐ان شاءالله بتوانیم جزو اراداتمندان واقعی و ثابت قدم در این مسیر باشیم و بتوانیم با خواندن زیارت عاشورا ارادت خودمان را به امام حسین (ع) و یارانش نشان بدهیم و یک تسلیت زیبا به وجود نازنین آقا امام زمان (ع) عرضه بداریم.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۵
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 6️⃣
📿صلوات ویژه در زیارت عاشورا
🔹صلوات درودی از سوی خدا بر پیامبر عزیز ما و اهل بیت گرامی ایشان است. مؤمنین و موحدین به عنوان ذکری کیمیا و بسیار ارزشمند از آن به منظور تقرب یافتن به ساحت ربوبی و اولیای حق بهره میبرند.
👌همانطوری که امیرالمومنین علی (ع) میفرماید: با درود و صلوات به رحمت الهی دست پیدا می کنیم پس برای پیامبرتان زیاد صلوات بفرستید.
✨✨«اللهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم».✨✨
📙در زیارت عاشورا علاوه بر ابلاغ سلامهای متعدد به امام حسین (ع) و اصحاب ایشان به ذکر صلوات بر محمد و آل محمد در دو موضع عنایت ویژه ای شده:
👈«عَلی لِسانِک وَ لِسانِ نَبِیکَ صلیَّ الله علیهِ و اله»
👈در موضع دوم «فى کُلِّ مَوْطِنٍ وَ مَوْقِفٍ وَقَفَ فیهِ نَبِیُّکَ صَلّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ»
✅اما علاوه بر صلوات بر همه ی اهل بیت که شامل امام حسین هم در این بخش میشود، در این زیارت صلواتی خاص بر امام حسین (ع) هم ابلاغ شده «بِقَتْلِهِمُ الْحُسَيْنَ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْهِ»🍁. ان شاءالله که بتوانیم دائما ذکر داشته باشیم آن هم ذکر صلوات بر محمد و آل محمد.
⚠️نکته بعدی در زیارت عاشورا امام حسین (ع) به اسم اباعبدالله معرفی شده، دلیل این نامگذاری امام را میتوانیم چند وجه تصور کنیم👇
💠برخی ها گفتند از آنجایی که آن حضرت فرزندی به نام عبدالله داشته ایشان را اباعبدالله می گویند.
💠برخی می گویند مراد از اطلاق این کنیه برای آن حضرت انتساب منشأ عبودیت در عالم به ایشان است. چرا که آن حضرت حق پدری بر گردن همه عبادالله و بندگان شایسته خدا دارد. زیرا بندگان واقعی خدا طریقت و عبودیت و معنای واقعی بندگی را از مکتب ایشان گرفتند.
🌟وقتی می خواهیم به قله عبودیت و بندگی برسیم امام حسین (ع) به عنوان یک الگوی انسان متعهد است. چنانچه همین تعبیر درباره پیامبر و حضرت علی هم وارد شده که «أَنَا وَ عَلِیٌّ أَبَوَا هَذِهِ الْأُمَّة» من و علی پدران معنوی این امت هستیم.🌟
💠برخی نیز گفتند از آنجایی که امام حسین (ع) در جریان روز عاشورا همه ی اقسام عبادات مالی و جانی واجب و مستحب را بجا آورد به ایشان کنیه اباعبدالله اطلاق میشود. «السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ»
🤲ان شاءالله که بتوانیم جزو ارادتمندان آقا اباعبدالله الحسین قرار بگیریم و بتوانیم در این ایام با خواندن زیارت عاشورا عرض تسلیتی داشته باشیم به ساحت نورانی آقا امام زمان (عج).
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۶
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 7️⃣
👈نکته دیگری که در زیارت عاشورا باید به آن توجه بکنیم کلمه «ثارَ اللَّهِ» هست.
🌀ثار از ثور به معنای خون است و در مورد خون به ناحق ریخته شده🍁 استعمال میشود. مورد دیگر اینکه استعمالش خونخواهی ولی دم و انتقام گیرنده خون می باشد.
📖که در این زیارت ثار اضافه به الله شده، به معنای اول دلالت دارد. برای اینکه خونی که در روز عاشورا بر زمین ریخته شده خون خدا بود🥀. بنابراین معنای دوم یعنی خونخواه این خون و اختیاردارش هم خود خداست و خود اسباب انتقام گیری از این خون را فراهم می کند ان شاءالله.
⤵️از جهتی دیگر امام حسین (ع) میدانست که در این قیام باید با خون خودش دین خدا را یاری بکند لذا از همان آغاز در خطبه های خروج از مکه تأکید میکرد 🔆می گفت هر کس حاضر است خون قلب خودش را در راه ما نثار بکند پس با ما همراه بشود.
✌️دو قطره در نزد خدا بسیار عزیز است:
🔻یکی قطره خون شهید
🔻و دیگری قطره اشکی است که از خوف خدا در نیمه های شب می آید.
📚با این نگاه در تاریخ دنیا خون های پاک فراوانی به زمین ریخته شده ولی کلمه «ثارَ اللَّهِ» فقط درباره سیدالشهدا و آقا امیرالمومنین استفاده شده. واقعا در میان آن همه تنها این دو خون بودند که خون عصمت و طهارت و مظلومانه به شهادت رسیدند.
👈نکته دیگری که در زیارت عاشورا وجود دارد کلمه «وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ» است. وتر به معنای تنها و یگانه.💔 و موتور به معنای تنها رها شده است. برای «وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ» دو معنا قابل تصور است:
💠یکی معنای منحصر به فرد است بی همتاست. چرا که حسین (ع) نهضت سربازان او و مصائب و آثار نهضت او واقعا همه یکتا و منحصر به فرد بود.
💠دیگر اینکه به معنای تنها و غریب و رها شده است. هم از سوی عوام رها شد امام غریب و تنها بود و هم از سوی خواص جامعه. که با توجه به غربت شدید امام حسین در زمان خودشان با کلمه ی موتور تناسب بیشتری دارد.
⁉️اما علت اینکه امام حسین با این لقب در زیارت عاشورا مورد خطاب قرار گرفته می توانیم چند نکته بگوییم👇
🔸نکته اول بیان شدت غربت امام حسین در زمان خودش است.
🔹دوم اینکه بیان تلاش شیطنت آمیز دشمنان اهل بیت برای پراکنده کردن مردم از اطراف سیدالشهدا بگونه ای که هیچ یار و یاوری😞 برای آن حضرت بجای نگذاشتند.
🔸نکته بعدی می توانیم بیان تکلیف پیروان آن حضرت در عصر حاضر و همه ی عصرها به این مکتب ظلم ستیزی امام حسین، و فرهنگ اصلاح گری ایشان نیز همچنان غریب است💔، فریاد «هَلْ مِنْ ناصِرٍ ..» حسین زمان یعنی حضرت ولی عصر (عج) همچنان از کربلای غربت به گوش می رسد😔 و یاورانی می طلبد که برای حمایت از دین و امام زمان خودشان لبیک باید بگویند.
🔹نکته بعدی می توانیم این را بگوییم این تعبیر اشاره به آن دارد از جمله علل اصلی شهادت امام حسین (ع) و حسین گونه ها در طول زمان تنها ماندن ایشان از سوی یاران رفاه طلب❌، دنیا پرست، بیوفا و مدعی هست. لذا این نگاه را میتوانیم از «وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ» داشته باشیم.
⚠️ان شاءالله که تلاش کنیم هیچ وقت امام دوران خودمان را تنها نگذاریم و توجه داشته باشیم با اجتماع خودمان و اظهار ارادت می توانیم لبیک بگوییم به فرمان امام معصوم دوران خودمان.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۷
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari