بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
🆕 صبر و پایداری از دیگر درس های مهم عاشورا، صبر و پایداری در حمایت از دین خدا و امام زمان است. کم نب
🆕 فریاد علیه ظلم و ظالمان
حسینیان با اقتدا به امام خود، در برابر ظلم و ظالمین قیام کردند و این، خود، درس دیگری برای منتظران مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است؛ تا در طول زمان غیبت، هر کجا فرصتی دست داد، در برابر ستمگران موضع بگیرند و بر سر ظالم، فریاد عدالت خواهی بزنند. همان گونه که در
زیارت عاشورا می خوانیم: «فلعن الله امّه اسّست اساس الظّلم و الجور علیکم اهل البیت... برئت الی الله و الیکم منهم و من اشیاعهم و اتباعهم و اولیائهم»؛ «خدا لعنت کند امتی را که مبنای ظلم و ستم را بر شما، اهل بیت علیهم السلام بنا نهادند... من به سوی خدا و به سوی شما از ایشان و نیز از پیروان و دنباله روان و دوستان ایشان بیزاری می جویم». (1)
تبرّی که از فروع دین است، جهت حرکت ما را مشخص می کند و پیوسته هشدار می دهد که نباید با ظالمان هم کاسه شد و دست در دست آن ها گذاشت و یا حتی در برابر ظلم و تباهی آن ها، ساکت نشست.
📚منبع : کتاب از فرات تا فرات
@bonyadsari
آیت اللّه ناصری:
می گویند: کسی که در خانه ای را کوبید و زیاد در زد بالاخره در را بازه می کند» در خانه امام زمان را بزن
خدا می داند کریم است. آقا است. مهربان است.
کسی که می خواهد مشرف بشود، باید سنخیت داشته باشد.نور و ظلمت با هم تباین دارند. نمی شود با هم التیام و همراهی پیدا کنند. من که صفات رذیله در وجودم است. چطور می توانم با نور مطلق تماس پیدا بکنم. باید ایجاد سنخیت بشود. ایجاد سنخیت با یک توبه حل می شود. برادر با کریمان کارها دشوار نیست.
«من استدام قرع الباب و لجّ ولج.»
غررالحکم، ص۱۹۲
@bonyadsari
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
🛑امام حسین (ع) وارث کمالات پیامبران 16.حضرت ایوب و سلیمان هر دو از بهترین بندگان خدا بودند . جمله (
🛑امام حسین (ع) وارث کمالات پیامبران
17. حضرت ایوب صابر بود.
(إِنَّا وَجَدْنَاهُ صَابِرًا ۚ )
امام حسین (ع) نیز فرمود : «نصبر علی بلائه»
📚منبع : کتاب امام حسین (ع) وارث پیامبران
@bonyadsari
1_473424423.MP3
3.87M
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 32
✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا
🎤 حجت الاسلام و المسلمین استاد نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم)
🎬 جلسه 2⃣3⃣
⏺ کاری از واحد آموزش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان مازندران
@bonyadsari
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 32 ✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا 🎤 حجت الاسلام و المس
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 2⃣3⃣
🔹تعبیری در زیارت عاشورا هست به نام «یوْمِ الْقِیامَةِ»، از اسامی سرای واپسین است. به معنای روزی است که همه ی خلایق در برابر دادگاه عدل الهی قیام میکنند تا به حساب آنها رسیدگی بشود و پرونده اعمال🗂 آنها بررسی بشود.
👌واژه «یوْمِ الْقِیامَةِ» در زیارت عاشورا دو مرتبه اشاره شده و در قرآن 68 مرتبه تکرار شده. ان شاءالله انسان سعی کند این «یوْمِ الْقِیامَةِ»💥 روز قیامت، روز حسرت و روز ترس او نباشد و با اعمال صالحی که انجام میدهد بتواند سرفراز از این جایگاه عبور کند.
🔹نکته بعدی «یَومَ الْوُرُودِ» است «أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُودِ».
👈«یَومَ الْوُرُودِ» یعنی روز وارد شدن و در اصطلاح همان روز قیامت است که انسانها در برابر خدا و به سمت و سویی می روند تا اعمالشان بررسی بشود.
📝این اصطلاح در زیارت عاشورا بر این اساس است که زائر سیدالشهداء از محضر ربوبی تقاضای بهره مندی شفاعت امام حسین در قیامت را دارد آن هم هنگامه ی سختی که همگان در آن روز از جهنم عبور داده می شوند🔥 و نیازمند به شفاعت آبرومندان درگاه حق و نجات از آن مهلکه هستند. لذا تلاش باید بکنیم به انسانهایی برسیم که معرفت عمیقی به اهل بیت و امام، خاصه امام حسین (ع) دارند و در دوران غیبت🌤 نسبت به امام زمان (ع) این معرفت را داشته باشیم،
🤲و تقاضا می کنیم از امام حسین که «یوْمِ الْقِیامَةِ» و «یَومَ الْوُرُود» دست همهی ما را بگیرد و از آن دوران بسیار ترسناک جهنم که جلوه غضب الهی خداوند در آنجا هست عبور کنیم و ان شاءالله برسیم به یک جایگاه درستی که هم کفو و هم منزلت با اهل بیت باشیم و اهل بیت ما را نگاه کنند و دست ما را بگیرند.
👌ان شاءالله که همینطور باشد و بتوانیم با عمل صالح و رفتاری که انجام می دهیم دل اهل بیت را در دنیا 🌹راضی کنیم و با کمک اهل بیت به مقام عبودیت و بندگی که انتظار خدای تبارک و تعالی از همه ما هست، نزدیک بشویم.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۳۲
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari
🆕 اعلام دوستی و اظهار نسبت به امام
آدمی با عشق و محبت شناخته می شود و دل بستگی ها و دوستی هایش، جهت زندگی و مرگش را ترسیم می کند. در جبهۀ عاشورا، یاران حسین علیه السلام بیشترین عشق و ارادت را به حسین بن علی علیه السلام داشتند و آن را به خوبی به نمایش گذاردند. علاقۀ به فرزند، مهر مادری، محبت پدری، ارتباط و علقۀ همسری و نه هیچ دوستی دیگری، مانع از آن نشد که یاران امام، قلب خود را به امام خویش بسپارند و همۀ هستی خود را فدایش کنند.
منتظران عاشورایی هم به امام خود، عشق می ورزند؛ در عشق او می سوزند و بی صبرانه ظهور او را چشم به راهند: «مَتی تَرَانا و نَریکَ وَ قَدْ نَشَرْتَ لِواءَ النّصرِ تُری اترانَا نَحُفُّ بِکَ وَ انتَ تامُّ الملأ»؛ (1)«کی می شود که تو ما را ببینی و ما تو را ببینیم؛ در حالی که پرچم پیروزی را بر افراشته ای؟! آیا [می شود که] ما را ببینی در آن حال که گرد وجودت حلقه زده ایم [و آمادۀ جانبازی هستیم] و تو مردمان را رهبری می کنی؟!»
📚منبع : کتاب از فرات تا فرات
@bonyadsari
🛑امام حسین (ع) وارث کمالات پیامبران
18.حضرت اسماعیل مرضی خداوند بود.
(وَ اذْكُرْ فِي الْكِتابِ إِسْماعِيلَ ... * وَ كانَ يَأْمُرُ أَهْلَهُ بِالصَّلاةِ وَ الزَّكاةِ وَ كانَ عِنْدَ رَبِّهِ مَرْضِيًّا)
امام حسین (ع) نیز صابر و مرضی خداوند بود ، از این رو فرمود :
« رِضَى اللّهِ رِضانا اَهْلَ الْبَیْتِ، نَصْبِرُ عَلى بَلائِهِ وَ یُوَفّینا اَجْرَ الصّابِرینَ »
📚منبع : کتاب امام حسین (ع) وارث پیامبران
@bonyadsari
1_475467019.MP3
3.62M
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 33
✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا
🎤 حجت الاسلام و المسلمین استاد نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم)
🎬 جلسه 3⃣3⃣
⏺ کاری از واحد آموزش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان مازندران
@bonyadsari
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 33 ✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا 🎤 حجت الاسلام و المس
🖋جرعه از زیارت عـاشورا 🗓
⏪ قسمت 3⃣3⃣
📜مطلب دیگری که در زیارت عاشورا ما به آن اشاره می توانیم بکنیم تعبیر «قَدَمَ صِدْقٍ» است. در لغت به معنای گام های راستین است و مراد از آن تلاش خستگی ناپذیر و پایداری است که در یک مسیر انسان انجام می دهد.
👌خُب این اصطلاح را در قرآن هم داریم در سوره یونس آمده خدای تبارک و تعالی می فرماید: ✨«وَ بَشِّرِ الَّذِينَ آمَنُوا أَنَّ لَهُمْ قَدَمَ صِدْقٍ..» به کسانی که ایمان آوردند بشارت بده برای ایشان که نزد پروردگارشان «عِنْدَ رَبِّهِمْ»🌷 سابقه ای نیک است. یعنی عملا معنای قدم در اینجا استعاره است، زیرا مراد از آن در اینجا سبقت در ایمان و اخلاص است آن هم از روی صداقت.
🔹«قَدَمَ صِدْقٍ» یعنی عملا به بهشت تفسیر شده، برخی اعمالی که انسان انجام می دهد و به بهشت راه پیدا می کند این را به اسم قدم صدق تعبیر کردند.
🔸در بعضی جاها من دیدم «قَدَمَ صِدْقٍ» یعنی سابقه ای خوب.
🔹و یا «قَدَمَ صِدْقٍ» یعنی مقام و منزلت صدق و نیکو. بعضی جاها آمده رهبر و پیشوای صدق.
🔸«قَدَمَ صِدْقٍ» را رسول خدا و علی علیهالسلام دانستند.
🔹«قَدَمَ صِدْقٍ» مقام شفاعت معرفی شده و زائر امام حسین در زیارت عاشورا از خداوند تقاضای رسیدن به این مقام رفیع و منزلت رفیع را می کند.
✅ان شاءالله که بتوانیم با اعمال صادق خودمان انسانهای صادقی باشیم و تلاش کنیم رضایت امام زمان (ع)✨ را به نحو احسن در زندگی یمان جلب بکنیم و یا مورد شفاعت ✨محمد و آل محمد (ص) قرار بگیریم، بلکه بالاتر ان شاءالله به مقام شفاعت نزدیک بشویم تا بتوانیم دست بقیه را هم بگیریم و همنوعان خودمان و انسانهای صالح را کمک کنیم و در آن دنیا به یک مقام رفیع و آن مقام بلندی که جایگاه اهل بیت هست، نزدیک کنیم.
#متن_جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا ۳۳
🎤 استاد نصوری،
معاونت ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم
@bonyadsari