eitaa logo
بنیاد شهید و امور ایثارگران هرند و کوهپایه
290 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
858 ویدیو
137 فایل
اطلاع رسانی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران در زمینه های فرهنگی - درمان -مسکن -تعاون -مددکاری -اشتغال -مشاوره فردی و تحصیلی
مشاهده در ایتا
دانلود
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ 🏴 مراسم بزرگداشت شهدای خدمت 🕰 سه شنبه ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ همراه با نماز جماعت مغرب و عشاء 🕌 مسجد اعظم صاحب الزمان عج الله سخنرانی : حجة السلام والمسلمین مرتضی فیروزی امام جمعه محترم شهر مداح : کربلایی سجاد میر هدایتی همراه با مراسم زنجیر زنی و سینه زنی از عموم مردم شهیدپرور و هیات مذهبی شهر دعوت می شود در این مراسم باشکوه شرکت نمایند.
🇮🇷در محضر روح الله: 🔰جوان ها،سربازان خدا🔰 🌹جهت شادی ارواح طیّبه ی جمیع شهدا و امام شهدا، رئیس جمهور شهید، آیت الله رئیسی و سایر شهدای راه خدمت قرائت کنیم فاتحه همراه با ذکر شریف صلوات🌹 ❤️اللّهمَّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
افزایش سه برابری کمک هزینه معیشتی جانبازان زیر ۲۵ درصد در دولت سیزدهم رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: ◀️ هزینه کمک معیشت جانبازان زیر ۲۵ درصد در دولت سیزدهم از حدود ۲ میلیون تومان به ۶ میلیون تومان و تعداد افراد تحت پوشش در این بخش نزدیک به ۱۶ هزار نفر افزایش یافته است. ◀️ دولت سیزدهم از سال ۱۴۰۱ تمام هدیه‌های ازدواج را پرداخت کرده است. ما شرمنده عزیزان هستیم اما درحال تامین اعتبار هستیم که ان‌شاءالله پیش از پایان دولت سیزدهم مابقی دیون نیز پرداخت شود. ◀️ اعتبارات طرح سپاس از ۳۰ هزار میلیارد تومان به ۹۱ هزارمیلیارد تومان افزایش یافت. با اینکه درآمد دولت هیچگاه ۱۰۰ درصدی محقق نشده است، دولت تخصصیص اعتبارات بنیاد را به صورت ۱۰۰ درصدی تامین کرد. ◀️ وضعیت بیمه جانبازان و ایثارگران قابل مقایسه با قبل نیست. سرانه پرداخت حق بیمه از ۱۷۵ هزارتومان به ۹۰۰ هزارتومان افزایش یافته و به روز پرداخت شده است. ◀️ ۱۸۵ هزار ایثارگر تبدیل وضعیت شدند. ۲۴ هزار فرزند شهید و جانباز و ایثارگر فاقد شغل داشتیم اما ۳۲ هزار نفر مجوز استخدام گرفتیم که آزمون آن برگزار شده و ان شاءالله کار این عزیزان انجام خواهد شد.
🌷روحش شاد و با فرزندان شهیدش محشور باد.
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| انتخابات ریاست جمهوری دکتر قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: هنوز تصمیمی برای ثبت نام در انتخابات نگرفته‌ام. در نظام اسلامی شرکت در چنین عرصه هایی واجب کفایی است.
🔶خاطره خانم دبّاغ(مرضیه حدیده چی) از دیدار با امام خمینی(ره) 🇮🇷جهت شادی روح بنیانگذار جمهوری اسلامی و ارواح طیّبه شهدا فاتحه مع الصّلوات🌷
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓ایثارگران چگونه می‌توانند بدون مراجعه به شعب و نمایندگی‌های بیمه دی، مدارک و مستندات خود را ارسال و یا خدمات خود را دریافت کنند؟ احمد صفرزاده، معاون فنی شرکت بیمه دی: ◀️ ایثارگران برای دریافت خدمات میتوانند به بیش از ۱۳۰۰ نماینده و ۴۵ شعبه این شرکت بیمه‌ای در سراسر کشور مراجعه کنند. ◀️ روش دوم دریافت خدمات از شرکت بیمه دی تماس با شماره تلفن ۱۶۷۱ است. ایثارگران میتوانند با تماس با این شماره در بحث فرایندهای دریافت خدمات؛ چه در بخش صدور و چه در بخش خسارت، راهنمایی‌های لازم را از همکاران ما دریافت کنند. ◀️ روش سوم، مراجعه به «سامانه دی‌دار» است. این سامانه به صورت ۲۴ ساعته و برخط در دسترس ایثارگران است و افراد میتوانند پوشش‌های بیمه ای خود را در تمامی رشته‌های بیمه‌ای از این سامانه دریافت کنند.
🇮🇷در شب زیارتی حضرت اباعبدالله(علیه السّلام) یادی کنیم از همه ی شهدا خصوصاً رئیس جمهور فقید و عزیز،آیت الله رئیسی و سایر شهدای راه خدمت. روح امام و شهدا شاد،با ذکر صلوات بر محمد و آل محمّد( صلی الله علیه و آله و سلّم)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد طبق تعهد دولت انجام می‌شود. معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: استخدام این افراد تعهد دولت مستقر است و ان‌شاءالله به نتیجه خواهد رسید. سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با خبرنگار سیاسی حیات، در مورد برگزیدگان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد اظهار کرد: ◀️ آزمون طبق تاریخی که مشخص شده است، برگزار می‌شود، مجوز استخدام ایثارگران، فرزندان خانواده شهدا و جانبازان ۷۰ درصد صادر شده است. ◀️ استخدام این افراد تعهد دولت مستقر است و ان‌شاءالله به نتیجه خواهد رسید.
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بخشی از دستاوردهای مهم سه ساله «شهید رئیسی» 🌷روحش شاد و راهش پر رهرو باد🌷