واژههای بیگانه با شاکلهی وحیانی را نباید ترجمه کرد و همآن طور غریبه در گتوی زبانی باید آوانگاری کرد: دموکراسی، تروریسم، آکادمی، سینما، رمان، اکس، کراش، دیت، رل...
#آلایش_گفتمان #زبان_پاک #طاغوت
#مدرسه_وتر | توییتر،تلگرام،بله : vvatr_ir
» @bonyana
تعطیل اقامهی حدود الاهی در عهد غیبت، از خمر تا جنگ شاخصهی جریان #ولایت_معطلهی_فقیه است...
#اهل_سنت_مهدوی #تعلیق_شریعت
#مدرسه_وتر | توییتر،تلگرام،بله : vvatr_ir
» @bonyana
تمایز یک روشنفکر مذهبی از یک مجتهد جواهری چه است؟ #حجت...
#سرطان_دانشگاه #پروتستانهای_سترون
#مدرسه_وتر | توییتر،تلگرام،بله : vvatr_ir
» @bonyana
هویت #مؤمنین_شرعی با هیکل شریعت همارز است؛ خلاف مؤمنین عرفی که انبوهی تورفتهگی و بیرونزدهگی دارند...
#صافکاری #صراط_مستقیم
#مدرسه_وتر | توییتر،تلگرام،بله : vvatr_ir
» @bonyana
#شریعت، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد...
#هویت #امت
#مدرسه_وتر | توییتر،تلگرام،بله : vvatr_ir
» @bonyana
کم نیستند دختران و زنان پاک سیرتی که فقط برای برخورداری از تأیید و محبت و حمایت مردانه یا برای رهایی از فشار طعن و تمسخر اطرافیان لاقیدشان، خود را به زحمت و نکبت #مدپرستی میافکنند.
#ازدواجهویتی فرصت حمایت از این گروه است که مشتاق تغییر خویشتناند و فقط مشوق و راهبر میخواهند.
#شرح_وتر | توییتر : vvatr_sharh
» @bonyana
سوره نساء آیه ۲۵ «..مُحْصَنَاتٍ غَيْرَ مُسَافِحَاتٍ #وَلَامُتَّخِذَاتِأَخْدَانٍ..» شرایط اولیهی زنان شایسته ازدواج را
و سوره مائده آیه ۵ «..مُحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ #وَلَامُتَّخِذِيٓأَخْدَانٍ..» شرایط اولیهی مردان شایسته ازدواج را برمیشمارد.
#شرح_وتر | توییتر : vvatr_sharh
» @bonyana
والدین در فاصلهی هشتسالگی تا هجدهسالگی چگونه باید از معصومیت فرزندانی که با #آموزش_بد_جنسی به بلوغ جنسی زودهنگام رسیدهاند محافظت کنند؟
در طول این ده سال اگر خودمان بستر ازدواج را برای نوجوانانمان پهن نکنیم، دیگران بستر زنا را برایشان پهن میکنند...
#شرح_وتر | توییتر : vvatr_sharh
» @bonyana
یه گزارش خطحزبالله، بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مسئولان قوهی قضائیه در هفتم تیرماه، با واکنشهای متعددی روبرو شد. از جمله حمایت ایشان از رئیس سابق قوهی قضائیه، برای برخی افراد موجب بروز سؤالاتی شد. خط حزب الله دلایل این حمایت را در سخن هفتهی این شمارهی خود بررسی میکند.
یکی از مهمترین ارکان نظام اسلامی، که ریلگذاری مسیر حرکت کشور را بر عهده دارد، مجلس شورای اسلامی است. دربارهی «در رأس امور بودن مجلس» و جوانب مترتب بر این گزارهی بنیادی پیریزی شده توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، مطالب متعددی قابل طرح است. نشریه خط حزبالله به مناسبت روزهای نخستین شروع به کار مجلس یازدهم، برخی از مطالبات رهبر انقلاب دربارهی همکاری و هماهنگی بین مجلس و دولت را در قالب اطلاعنگاشت بازخوانی کرده است.
دیگر بخشهای نشریهی خط حزبالله به شرح زیر است:
بازاریها ملاحظهی طبقات ضعیف را بکنند/ کلام امام
من حتما ماسک میزنم / عکسنوشت
کار اقتصاد مشکلتر خواهد شد اگر… / مسئله روز
دیپلماتهای خود ما گفتند که آمریکا برجام را نقض کرد / خاطرات رهبری
برندهترین سلاح دشمن را از بین ببرید / مطالبه رهبری
مجموعهی کاملی از آن چیزی که انسان آرزو دارد / روایت پیشرفت
روحیهی تافتهی جدابافته بودن را از خودتان دور کنید / حزبالله این است
در مواجهه با حوادث ناامید نشوید / تفسیر قرآن
برای پدر و مادرتان دعا و طلب مغفرت کنید / خانواده ایرانی
در جامعهی اسلامی همه باید با هم برابر باشند / درس اخلاق
طبق رسم هفتگی خط حزبالله و به برکت خون شهدا شمارهی این هفته به ارواح طیبهی شهیدان سعید کمالی و علی جمشیدی تقدیم میشود.
دانلود : http://a96.ir/a19
Khattehezbollah_244-pdf-file.pdf
3.23M
پی دی اف برای مطالعه روی موبایل و...
دلیل حمایت رهبر انقلاب از رئیس سابق قوه قضائیه چه بود؟ 📖 [در شماره ۲۴۴ نشریه خط حزب الله بخوانید | دانلود 📥 رایگان» http://a96.ir/a19
تکثیر و توزیع نشریه خط حزب الله به صورت داوطلبانه و خودجوش است. بدین نحو که برادران و خواهران گرامی فایل نشریه را دانلود کرده، و به تعدادی که امکان دارد تکثیر و در مکانهایی مانند مسجد، پایگاه بسیج، هیئتهای مذهبی، دانشگاهها و حوزههای علمیه توزیع میکنند 🖇
نسخه های چاپی برای کاغذ اندازه A3 هستند و نسخه مطالعه برای موبایل و استفاده روی A4 است. شما می توانید هر نسخه از نشریه را با هزینه حدود ۴۰۰ تومان روی برگه A3 چاپ کنید و اندازه تابلو اعلانات برای کاغذ با ارتفاع حداقل ۷۰سانتیمتر است که حدود ۷هزار تومان هزینه دارد .
هم چنین شما می توانید به صورت رایگان مطالب را در سایت نشریه بخوانید و اگر در شبکه های اجتماعی صفحه یا کانال دارید، لینک مطالب نشریه خط حزب الله یا عکس و پوسترها را در صفحات خود به اشتراک بگذارید تا فارسی زبانان بیشتری مطالب را بخوانند. @bonyana
وب سایت و کانال های نشریه #خط_حزب_الله »
لینک وب سایت نشریه:
http://farsi.khamenei.ir/weekly/
کانال نشریه در سروش:
https://sapp.ir/KhatteHezbollah
کانال نشریه در گپ:
https://gap.im/khattehezbollah
کانال نشریه در بله:
https://ble.ir/khattehezbollah
کانال نشریه در ایتا:
https://eitaa.com/khattehezbollah
این که حتا چادریهایی با روسری رنگی هم در آواتارشان چهرهشان را به نحوی میپوشانند دلیل سادهیی است که میل به در نقاب بودن در ذائقهی مؤمنانهی ما حاضر است...
#ذائقهی_شریعت #نهضت_حجاب #هویت
#مدرسه_وتر | توییتر،تلگرام،بله : vvatr_ir
» @bonyana
#تذکر
امام موسی بن جعفر علیهما السلام: از ما نیست کسی که هر روز اعمال خود را محاسبه نکند تا اگر نیکی کرده از خدا بخواهد بیشتر نیکی کند و خدا را بر آن سپاس گوید و اگر بدی کرده از خدا آمرزش بخواهد و توبه نماید.
#محاسبه_نفس
📢 @bonyana
هدایت شده از | ضَـمیـرِ مُـشْتَـرَک |
«پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
قُسِّمتِ الحِکمةُ عَشَرةَ أجزاءٍ أُعْطِیَ عَلِیٌّ تِسَعةَ أَجزاءٍ وَالنّاسُ جُزءً واحداً وَ هُوَ أعلَمُ بِالعُشِرالباقی!
علوم و حکت ده بخش است، به علی(ع) نُه بخش و به دیگر مردم یک بخش عطا شده و علی(ع) در آن یک بخشِ یک دهم نیز از دیگران اعلم و داناتر است!
(البدایة و النهایة ابنکثیر، ج ٧، ص ٣٦٠ ـ میزانالاعتدال ذهبی، ج ١، ص ١٢٤ ـ لسانالمیزان عسقلانی، ج ١، ص ٢٣٥)
🌸 ۲۵ روز تا عید غدیر 🌸
#روز_شمار_عید_غدیر
@Zamire_moshtarak
دورهی کوتاه #نظریهی_نهضت؛ درسگفتارهای عمومی #مدرسهی_وتر در محیط رایان. جهت ثبت نام در حساب @rasane_vvatr پیام بنهید...
لینک » https://t.me/rasane_vvatr
#مدرسه_وتر | توییتر،تلگرام،بله : vvatr_ir
لینک کانال تلگرام » https://t.me/vvatr_ir
» @bonyana
حادثه کوی دانشگاه چگونه شکل گرفت؟
جدا از آنچه در تیر سال ۷۸ بر کوی، دانشگاه و کف خیابانهای تهران گذشت، همزمان و پیش از آن، تحولاتی در فضای سیاسی ـ اجتماعی کشور رخ داد که تحتتاثیر متن حوادث، کمتر مورد توجه قرار گرفت. برنامه و طرحی چیده شد و افرادی به بازیگری مشغول شدند تا فتنه ۱۸ تیر شکل گرفت. ۱۸ تیر ۷۸ حادثهای خلقالساعه نبود، طرحی بود که پشتوانهای داشت و آیندهای پیش رو. خالقان حادثه کوی دانشگاه پازلی را طراحی کردند و براساس آن پیش رفتند.
نکات مهمی که باید درباره فتنه سال ۷۸ بدانید و صداسیما آنها را به شما نمیگوید...
در این لینک بخوانید » http://a96.ir/a20
اثبات تاثیرگذاری رسانه و مطبوعات بر شکلگیری ساختار فکری ـ فرهنگی جامعه، نیاز به تحقیقات جامعهشناسانه گستردهای ندارد. وضوح این امر آنچنان است که هر فردی با کمی تأمل به آن خواهد رسید. احزاب و گروههای سیاسی ـ اجتماعی با علم به این امر بدیهی، برای بهترین استفاده از این ابزار سودمند، سرمایهگذاری میکنند.
براندازان و دشمنان فرهنگ انقلاب اسلامی، اهمیت مطبوعات و تاثیر آن بر جامعه را از همان سالهای ابتدایی انقلاب درک کردند. فضایی که اوایل انقلاب در نشریههای مختلف و در گروههای مختلف سیاسی شکل گرفت، با قاطعیت مسوولان و برخورد با آنها در آن روزها، منجر به انحراف انقلاب از مسیر خود نشد.
هرچند آن جریان بهطور کامل از بین نرفت و کم وبیش در سالهای بعد به کار خود ادامه داد؛ اما پس از پایان جنگ و تغییر فضای اجتماعی ایران، سکولارهای ایرانی به این نتیجه رسیدند که دوباره فضا برای استفاده از مطبوعات فراهم شده است. هدف این بود که از نهادینه شدن ارزشهای انقلابی و اسلامی در نسل جدید جلوگیری شود و فرهنگ لیبرالی، جایگزین فرهنگ سالهای ابتدایی انقلاب در بین تودههای مردم شود.
این روند با روی کار آمدن دولت اصلاحات و حمایتهای مستقیم و غیرمستقیم قوه مجریه از این جریان سکولار مطبوعاتی، در کنار دفاع تمامقد وزیر ارشاد، بیش از پیش فضا را برای جولان لیبرالها مهیا کرد. توپخانهای که با هدف شلیک به نظام، کار خود را شروع کرده بود، خویشتنداری نکرد و با پشتیبانی و دلگرمی عطاءالله مهاجرانی هدف را بهسمت مبانی و اعتقادات اسلام نشانه گرفت.
نشریههایی که با پیشتازی روزنامههای سلام و جامعه در سالهای میانی دهه ۷۰ شروع به کار کرده بودند، بهواسطه افتتاح زنجیرهوار، پیوستگی محتوایی و مدیریت واحد، عنوان مطبوعات زنجیرهای را به خود گرفتند. http://a96.ir/a20
صبح امروز، جامعه، توس، نشاط، خرداد، عصر آزادگان، بهار، دوران امروز، نوروز، مشارکت، آفتاب امروز، عصر ما، آریا، ایران فردا، هممیهن، اخبار، آوا، پیام هاجر و… مهمترین نشریههایی بودند که در ماههای ابتدایی دولت اصلاحات، بیمحابا مجوز انتشار دریافت کردند و البته خیلی سریع اندیشههای خود را در فضای جامعه پخش کردند.
-«اگر مجوز راهپیمایی به هر گروه براساس قانون داده شود، اشکال ندارد حتی علیه خدا» آفتاب امروز،۲/۶/۷۸
-«معصومین فقط در کلیات و اصول اسوهاند، نه در فروع و جزییات» محسن کدیور، ماهنامه کیان
-«صحت قصه حضرت یوسف در قرآن کریم از محالات است.» صبح امروز، خرداد۷۸
-«مسلمان نبودن عیب و عار نیست و مسلمان بودن هم شرط لازم رستگاری نیست.» هویت خویش، اردیبهشت ۷۸
-«مظاهر دینی چون حجاب و حیای زنان، نماد عقبافتادگی است.» جامعه سالم، تیر۷۷
-«برخورد با توهینکنندگان به مقدسات چون منجر به اشاعه توهین میشود، خود اشاعه فحشاست.» مهاجرانی، اخبار اقتصاد، مهر ۷۸
-«پیامبر رفت و هیچ فردی را به جانشینی خود انتخاب نکرد. امام حسین جانشین پدر خود نبود.» صبح امروز، ۲۳/۸/۷۸
-«حکومت دینی، تفکری غلط است و بر همین اساس دین و سیاست از یکدیگر جدا میباشند.» پیام هاجر، ۲۸/۷/۷۸
این عناوین و تیترها تنها گوشهای از پردهدری و گستاخی نشریهها نسبت به مبانی اعتقادی مردم بود. این در حالی بود که مجموعه وزارت ارشاد بهعنوان متولی فرهنگ کشور، نهتنها موضعی در مقابل این شارلاطانیزم مطبوعاتی نگرفت، بلکه وزیر و معاون مطبوعاتی وی بارها به حمایت از هتاکان به امنیت اعتقادی مردم لب به سخن گشودند. رییسجمهور نیز در این میان سیاست سکوت همراه رضایت را در پیش گرفته بود. http://a96.ir/a20
مجلس پنجم که در آن زمان، سال چهارم و آخر خود را سپری میکرد، پس از درک شرایط اینچنینی تصمیم گرفت وارد صحنه شود تا فضای بی بندوباری مطبوعات را تغییر دهد که میتوانست عواقب خطرناکی برای کشور داشته باشد. بههمین منظور مجلس اوایل سال ۷۸ لایحه اصلاح قانون مطبوعات را در دستور کار قرار داد. یکبار در اسفند ۶۴، کلیات تغییر قانون مطبوعات (مصوب سال ۱۳۵۸) در مجلس دوم تصویب شده بود.
ولی از همان زمان نیز این لایحه مخالفانی داشت و حتی در سالهای بعد هم اعتراضاتی مبنی بر وجود نقاط مبهم در این قانون شده بود. بهدلیل همین ابهامها در حوزه عمل، در سال ۷۴ در حالیکه هنوز دوران ۲ خرداد شروع نشده بود، زمزمههای طرح اصلاح قانون مطبوعات شروع شده بود. بنابراین خانه ملت تصمیم گرفت با توجه به همان کاستیهای قبلی این قانون و با نظر به فضای شکلگرفته در مطبوعات، دست به اصلاح این قانون بزند.
هنگامیکه کلیات طرح در دستور کار مجلس قرار گرفت، تنها چند روز کافی بود تا حملههای هماهنگ نشریههای اصلاحطلب به طرح مجلس، آغاز شود. این در حالی بود که این اصلاحیه که در ۴ بند تصویب شده بود، حاوی اصولی منطقی و عقلانی بود. در حقیقت حداقلهایی بود که هر عقل سلیمی آن را جایز میشمارد.
ممنوعیت فعالیت مطبوعات برای بیگانگان، جاسوسان، سردمداران رژیم طاغوت و…، منع شدن مطبوعات برای دریافت کمک مالی از کشورهای بیگانه، مقابله با افراد دولتی و غیردولتی که مطبوعات را تحت فشار قرار میدهند و التزام عملی مدیران مسوول و صاحبان امتیاز نشریهها به قانون اساسی جمهوری اسلامی، مواردی بود که در مجلس تصویب شد. این موادی بود که عقل، منطق و شرع آن را تایید میکرد. http://a96.ir/a20
نشریههای زنجیرهای، آتش خود را سمت مجلس گرفتند. اولین تیر را مجمع روحانیون مبارز با صدور اطلاعیهای در روزنامه دولتی ایران زد: «این طرح سایه استبداد را بر فضای مطبوعات کشور میگستراند» تیترها آنچنان بود که اگر کسی نمیدانست محتوای این قانون چیست، حتما آن را متحجرانه و قرون وسطایی تلقی میکرد:
– «طرح اصلاح مطبوعات، یعنی سایه استبداد بر فضای نشریات کشور» ایران،۲تیر۷۸
– «تکریم یا تحریم آزادی، سرنوشت مطبوعات رقم میخورد» خرداد، ۱۳تیر۷۸
– «اعتراض شدید انجمن صنفی روزنامهنگاران به طرح اصلاح قانون مطبوعات» نشاط، ۱۸خرداد۷۸
در این میان روزنامه سلام به مدیرمسوولی موسوی خویینیها علمداری این جریان برعهده گرفت:
«طرح تغییر قانون مطبوعات، وهن قانون اساسی است» سلام،۲۷ و۳۰خرداد۷۸
«اصلاح قانون یا به بنبست کشیدن نظام؟» سلام،۹ تیر۷۸
این حجم از توهین، تخریب و جَوسازی در حالی بود که هیچیک از این نشریهها از محتوا و متن این طرح با مردم صحبت نمیکردند و تنها با انتخاب تیترهای داغ و جنجالی، سعی در مسموم کردن فضای کشور داشتند.
گویا این نشریهها وگردانندگان آنها خود را مصداق اعمال مجرمانهای یافته بودند که در این قانون بر آن تصریح شده بود، یا شاید این بخشی از پازلی بود که چیده شده بود، شاید هم هردو. هرچه زمان تصویب این طرح نزدیکتر میشد، فضای تندروی، افراط و عصبیت هم بیشتر بر نشریهها تاثیر میگذاشت. فضایی احساسی که تنها جرقهای میتوانست آن را تبدیل به بحران کند. http://a96.ir/a20