eitaa logo
بنیانا :: BONYANA
507 دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.5هزار ویدیو
266 فایل
نهضت ادامه دارد... همه ثواب فعالیت کانال به ساحت مقدس امام محمد بن علی بن موسی (ع) (امام نهم شیعیان) پیشکش میشود 💚 کانالها: 1- @bonyana 2- @nojavania 3- @hijab_one مسئول @alo_hi لینک کانالها+حمایت bonyana.com/feeds . صد کانال برتر: @sadbartar
مشاهده در ایتا
دانلود
اقدامات عملی برای چله نقاب در فضای رایان یا عیان فضای رایان: ۱- تغییر آواتار با پوشش نقاب به جای ماسک ۲- هم‌خوان کردن تجربه‌های زیستی در شبکه‌های اجتماعی در مواردی که از نقاب و روبند و پوشیه بهره برده‌ایم. ۳- بازنشر مطالب اینجا در کانال‌ها و گروه‌های دیگر ۴- بازتولید مطالب اینجا و شبیه آن در شبکه‌های اجتماعی دیگر مثل اینستا، توییتر، واتساپ و ایتا و سروش و بله و گپ … و … فضای عیان: ۱- نذر نقاب به جای ماسک و توزیع بین خانم‌ها ۲- دوختن نقاب به جای ماسک زنانه در خیریه‌ها و مساجد ۳- تجربه‌ی عملی نقاب ۴- تبلیغ شفاهی نقاب در معاشرت‌ و تدریس و … ۵- تبلیغ مکتوب نقاب و پوشیه در داستان و شعر و … و… همه‌ی ما بنا به وسع خود می‌توانیم نیت کنیم که یک یا چند مورد از این اقدامات را در مواسات با حضرت زینب(س) و به نیت امر به معروف و نهی از منکر و اقامه‌ی شعائر الهی انجام دهیم. برچسب ها:
متن بالا به صورت کامل از کانال ایتای چله نقاب https://eitaa.com/Niqab_campaign برگرفته و منتشر شده است. در متن بالا منظور منظور از ” فضای رایان ” ، فضای شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها و وب سایت های اجتماعی و… است که بر بستر اینترنت ( موبایل و دسکتاپ ) از آن‌ها استفاده می‌کنیم. و منظور از فضای عیان ، همان مسجد و حسنیه و جلسه خانوادگی و مهمانی و محل کار و تحصیل و… است.
جلب توجه پوشیه یکی از نقاط قوت آن است… تصویر بالا بخشی از مصاحبه یکی از دختران شیعه با سایتی خبری فردا نیوز است. مشروح آن را در این لینک بخوانید» حجاب به روایت دختران ایرانی -۲ | / چادر باید رنگ تیره داشته باشد/ پوشش تاریخی زنان اشراف ایرانی پوشیه بوده است | لینک » https://www.fardanews.com/fa/news/746063
مسئله‌ی شرعی استفاده از نقاب و روبند و پوشیه و چله نقاب برخی استفاده از نقاب و روبند و پوشیه را افراط در می‌دانند. درحالی‌که این تصور بسیار عجیب و غیر علمی است. زیرا هیچ‌یک از مراجع تقلید در شرایط عادی نمایش تمام صورت مقابل نامحرم را واجب یا مستحب نمی‌دانند! که اگر کسی پوشاند افراط باشد!! بلکه مسئله بالعکس است. مراجع تقلید پوشاندن صورت و کفین را در مواردی مستحب و در مواردی واجب دانسته‌اند. این‌که این پوشاندن با روگیری باشد یا نقاب یا … فرقی نمی‌کند. اما نقاب زدن آسان‌تر، کامل‌تر و مستمرتر از روگیری است. در مواردی که خانمی در صورت یا دستان آرایش و زینت دارد یا یقین دارد نامحرم به ‌قصد حرام به صورت یا دستانش نگاه می‌کند واجب است آن‌ها را بپوشاند، و در سایر موارد که غالبا احتمال نگاه نامحرم به قصد ریبه و لذت وجود دارد، پوشاندن صورت و کفین مستحب است. برچسب ها: (س)
کوتاه نوشته هایی درباره چله نقاب و پویش اکمال حجاب و پوشیه زدن و رسانه ها و و.… در کانال ها و صفحات پویش چله نقاب کوتاه نوشته هایی در حد یکی دو پاراگراف درباره چله نقاب و پویش اکمال حجاب با پوشیه و… منتشر شده است که در ادامه با هم میخوانیم. البته این کوتاه نوشته ها با خواندن یادداشت ها و مطالب ابتدای صفحه https://bonyana.com/20836 و در کنار بقیه مطالب بهتر فهم میشوند… جملات و کوتاه نوشته های صفحه مجازی چله نقاب (پویش اکمال حجاب و مواسات با زینب کبری(س)) با برچسب درج شده است و در پی آن متن های جدا که نظرات مردم در شبکه های اجتماعی درباره همان کوتاه نوشته درج شده است. با هم می خوانیم…
تجربه‌ی زیستی إکمال حجاب با و نقاب چهل روز از عاشورا تا هم‌راه و هم‌دل حضرت زینب(س) که عصر عاشورا نقاب از دست دادند با نقاب گرفتن مواسات می‌کنیم…
مسئله‌ی اصلی زنان محجبه‌یی که پوشیه را افراط می‌دانند این است که از ‎هویت سازی برای خویش، بدون نمایش صورت احساس عجز می‌کنند…
آقای وحید عزیزی که دانشجوی رشته اقتصاد هستند در این باره نوشته است: ” یکی از ضربات داعش و گروه های تکفیری به اسلام این بود که مانع از رواج خودخواسته این پوشش شد و شاید تا سالها نوعی بدنامی برای استفاده کنندگانش به جای بگذارد. البته شاید کرونا فرصتی برای بازگشت بدون نگرانی از طعنه ها باشد…”
چله_نقاب تغییر آواتار با پوشش نقاب به جای می‌تواند گام نخست باشد.
خانم یا آقای مُهَنّا درباره کوتاه نوشته بالا نکته ای نوشته است : ” جالب! برای اونایی که می‌فهمند بهتره صورتشون تو آواتار واضح نباشه و پشت ماسک و گوشی و گل و درخت و … پنهان می‌‌شن، گزینه‌ی معقول‌تریه. ”
‏آن‌ها که امکان تشخص زن بدون چهره‌نمایی را نمی‌پذیرند فراموش کرده‌اند که بانوان اهل‌البیت(س) در عین پرده‌نشینی، مشهور آفاق و انفس‌ و اسطوره‌ی ‎ و تشخص‌اند؛ بی آن‌که اوصاف صورتشان شهره‌ی شهر شده باشد…
‏ضرورت پوشاندن صورت در شرایط ، فرصتی است برای توسعه‌ی مرزهای حجاب از حداقل موجود به حدودی فراتر و شبیه‌تر به سیره‌ی اهل‌بیت علیهم‌السلام. کافی است با تبدیل ماسک به نقاب، به پوشش‌مان، ‎ بدهیم.
خانم یا آقای مُهَنّا درباره کوتاه نوشته بالا یک آیه قرآن کریم را یادآوری کرده است : “سوره بقره (آیه ۱۳۸) صِبْغَةَ اللَّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً وَنَحْنُ لَهُ عَابِدُون.” ترجمه استاد علی ملکی این آیه را اینگونه به فارسی ترجمه کرده است: «… بله، به ایمانمان رنگ خدایی می‌دهیم و چه کسی بهتر از خدا به دل‌ها رنگ می‌دهد؟ ما فقط خدا را بندگی می‌کنیم.» هم چنین شما می توانید ترجمه های دیگر و پنج مورد از تفاسیر این آیه شریف را در سایت دانشنامه اسلامی (لینک» a96.ir/a31 ) بخوانید آقا یا خانم سائر درباره برچسب(هشتگ) نکته ای دیگر نوشته اند: ” سکولارها از رنگ الهی فراری‌اند… حالا می‌گفتی رنگ سبز، رنگ بنفش … باز شاید یه فرجی می‌شد!
به فتوای اکثر مراجع تقلید پوشش وجه و کفین برای زنان در شرایط عادی مقابل نامحرم است ، و اگر آرایش و زینت داشته باشند یا در معرض نگاه حرام باشند، می‌شود…
جریان ، بی‌ملاحظه‌ی عرف متشرعین فسق را ترویج می‌کند و سپس به تدریج همان ‌را به اسم مستعار به خورد سنتی‌ها می‌دهد.
آقای علیرضا اکبری (‏وکیل پایه یک دادگستری، دانشجوی دکترای حقوق کیفری) درباره جریان بدعت و رویه گناه آلودی که طرفداران آمریکا طی می‌کنند این نکته را متذکر شده است که : ” کلاهی که سر متشرعین رفته، در این متن خیلی خوب بیان شده… بی‌توجه به عُرف، فِسق را رواج می‌دهند و وقتی زیاد شد، برخی متشرعین هم به عنوان عرف جامعه با آن کنار می‌آیند! الآن که حقّه‌بازها «امر به معروف» را هم تحریف کرده و می‌خواهند امر به همان «عرف» جا بزنند! ”
‏مصیبت اسارت مخدرات اهل‌بیت و هتک حریمشان، أعظم مصائب کربلا است. مصیبتی که با کشف حجاب رضاخان در سال ۱۳۱۴ درباره‌ی زنان و دختران ایرانی تکرار شد و به موجب آن از پوشیدن چادر، روبنده و روسری منع شدند. عجیب آن‌که مردان ایرانی هنوز نتوانسته‌اند نقاب و روبنده را به زنانشان برگردانند! #اکمال_حجاب #چله_نقاب #مواسات_با_زینب_کبری (س)
سنت بسنده‌ها در چله‌ی نقاب بیش از آن‌که در نقد بی‌حجابی اهل بدعت شمشیر کشند در نهی اکمال حجاب اهل نهضت جامه می‌درند!!
‏نخستین دست‌مایه‌ی مخالفین نقاب، پنداره‌ی ‎ است. با عادی شدن نقاب و روبند در شرایط کرونا، این شبهه به کلی منتفی است.
آقا یا خانم سائر در این باره نوشته است : “کرونا در این خصوص کارکردی مشابه سلبریتی‌ها داره. تا حالا دیدید کسی به یه سلبریتی بگه: چرا لباس شهرت پوشیدی؟! زورشون فقط به محجبه‌های بی‌پناه رسیده… ”
سنت ‌بسنده‌ها عرف را بیش از خدا می‌پرستند.
در مظلومیت حضرت زهرا(س) همین بس که جمع کثیری از محبین‌شان در مملکت شیعی ، نه تنها در انتخاب حجاب به ایشان تمسک نمی‌کنند، بلکه پوشش نسل اندر نسل ایشان و دخترانشان را لباس شهرت و خلاف عرف مؤمنین می‌دانند!!
کانال چله نقاب با شناسه Niqab_campaign در ایتا فعال است و اکانت توییتری چله نقاب با شناسه niqab_campaign فعال است… پیشنهاد می کنیم حتما یکی از این دو مورد را برای پیگیری مطالب دنبال کنید… https://eitaa.com/Niqab_campaign
واژه ها … در متن های بالا برخی واژه ها به کار رفته است که ممکن است به سبب مطالعه کم، معانی آن‌ها را ندانیم. معنی برخی از این واژه ها را در ادامه میخوانیم : مخدرات در لغت نامه دهخدا برای مخدرات این چنین نوشته شده است : مخدرات . [م ُ خ َدْ دَ ] (ع ص ، اِ) زنان پرده نشین . مأخوذ از خدر بالکسر که به معنی پرده است . (غیاث ) (آنندراج ). خانم های باحجاب و پرده نشین و پاکدامن و با شرم و حیا. آواتار آواتار به تصاویری گفته میشود که یک شخص در اینترنت و به خصوص در فروم های گفتگو و شبکه های اجتماعی به عنوان عکس خود استفاده می‌کنند. البته گاهی برای اشاره به آن می توانیم از کلماتی همچون ۱- تصویر پروفایل ۲- چهرک هم استفاده کنیم
ان شاالله همه دختران و پسران مسلمان که محبت پیامبر اعظم حضرت رسول صلوات الله علیه را در قلب خود دارند برای پیگری و ترویج همه احکام شرعی در جامعه های بشری تلاش کنند و ان شاالله خداوند ایشان را یاری کند؛ راستی از سرزنشِ سرزنش کنندگان در فضای مجازی نترسیم و از تمسخرِ تمسخرکنندگان در شبکه های اجتماعی هراس نداشته باشیم که هر دو طبق وعده خدا کارشان نتیجه ای ندارد.