فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️واکنش دکتر باقر قالیباف به انتقادات روحانی از طرح مجلس برای لغو تحریمها:
🔹️خواهشم از اقای روحانی این هست که در موضوعات ملی کشور باید همصدایی باشد
🔹️هول نشده ایم، همه مردم ۷سال هستند که منتظریم کاری انجام بشود
🔹️همه آرزوی ما این است که مردم از اخر این دولت خاطره خوشی داشته باشند و تحریم ها در همین دولت لغو بشوند
@bonyana @nojavania
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 دکتر باقر قالیباف: بوروکراسی فاسد باعث می شود ده ها میلیارد تومان قاچاق از مبادی رسمی وارد کشور شود. آیا نمی شود با این روند فاسد مبارزه کرد؟ چرا اهتمام برای این مقابله نیست؟
@bonyana @nojavania
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار! فیلم حاوی صحنههای خشونتآمیز است
شایعه ضرب و شتم چند افغانستانی توسط ایرانیها!!!!! //
این فیلم اصلا ایران نیست
این فیلم مربوط به چند سال قبل و از اسیران داعش در سوریه است که روی آن صداگذاری شده است و ...
@bonyana @nojavania
روز دانشجو برای جهل جویان است یا دانشجویان ؟
متنی که در ادامه می خوانید به مناسبت 16 آذر ماه (سال 94) روز دانشجو و استکبار ستیزی در وبلاگ معبر سایبری فندرسک منتشر شده است . معبر سایبری فندرسک یکی از وبلاگ های باسابقه طولانی در انتشار نقدهای سیاسی فرهنگی اجتماعی است که تمامی محتوای آن به صورت اختصاصی تولید می شود . در ادامه این نوشته منتقدانه را میخوانیم :
دانشجو داریم کاری نداره که چه رشته ای قبول شده و چی میخواد بخونه، فقط برای این اومده تو دانشگاه که بره پیش بقیه کلاس بذاره که منم دانشجو هستم.
دانشجو داریم روز اول که میاد چشاش زیر چادر دیده نمیشه اما روز آخر که میشه همه جای لباس هاش آب رفته و هر آن ممکنه مقنعش از عقب سرش بیفته پایین.
دانشجو داریم روز اول که میاد دانشگاه موهاش رو به پایین و ژولیدست اما روز آخر که میخواد بره انگار که رفته باشه آرایشگاه پریز همه موهاش سیخ سیخه.
دانشجو داریم روز 16 آذر که روز استکبار ستیزی هست تو سال 88 میاد در حمایت از استکبار تو دانشگاه دست به آشوب میزنه تا بگه من راه شهدای دانشجو رو ادامه میدم.
دانشجو داریم تا دیروز فرق بین دست راست و چپش رو بلد نبود اما الانم بلد نیست و هی مدعیه حقش تو کشور رعایت نمیشه و باید فرار مغزها کنه و بره اونور آب.
دانشجو داریم همش دم از آزادی بیان و آزادی عقیده و … میزنه اما تا یه دختر میاد تو دانشگاه یاسوج صحبت انتقادی کنه اونو از پشت تریبون پرت میکنه پایین.
دانشجو داریم کلاً دانشگاه رو با مجلس عروسی دختر خاله ناتنی عمه پسردایی مادرش اشتباه گرفته و هر روز با یه سبک آرایش و ساپورت و کفش پاشنه بلند میاد دانشگاه.
دانشجو داریم تو دانشگاه شماره تمام دختر های همکلاسی و اون کلاسی رو داره ولی وقتی بهش میگی شمارت چنده میگه بذار از ملیسا بپرسم خودم حفظ نیستم.
دانشجو داریم یک هفته مونده به امتحان کل جزوه رو ریز ریز می نویسه تا ببره تو جلسه امتحان اما زورش میاد دوساعت بشینه ده تا صفحه رو بخونه.
اصلاً یه دانشجوهایی داریم کلاً اومدن دانشگاه تا همسر آینده خودشون رو انتخاب کنن و همش چشمشون دنبال این و اونه تا به یه مورد رضایت بخش برسن.
حالا این بالایی ها خیلی خوب بود یه سری دانشجو ها هستن جدیداً میشینن جزوه می نویسن سر کلاس و چادرشون از روز اول تا روز آخر از سرشون برداشته نمیشه و موهاشونم از روز اول تا روز آخر همونجوری سادست و مدام در حال استکبار ستیزی هستن و از پیشرفت های علمی کشور دم میزنن و به منتقد خودشون احترام میگذارن و لباس های در شأن دانشگاه می پوشنن و با ناموس مردم زیاد هم صحبت نمیشن و سر به زیر هستن و همیشه هم نمره بالا می گیرند. خدایش این نوع دانشجو ها مایه بی آبرویی دانشگاه ها هستن.
الآن برام سؤال پیش اومد این مورد های آخر دانشجو هستن یا جهل جو؟
پ,ن : روز دانشجو رو به دانشجویان واقعی کشور تبریک عرض می کنم. خودمم یه زمانی دانشجو بودم و از نزدیک شاهد خیلی از موارد بالا بودم.
@bonyana
آمریکای امروز حتی به ارزشهای آمریکایی هم عمل نمیکند
23 آذر 1177، 14 دسامبر 1799 م: مرگ جورج واشینگتن، نخستین رییس جمهور و از بنیانگذاران آمریکا
رهبر انقلاب @khamenei_ir :
«امروز یک چیزی به نام ارزش آمریکایی وجود دارد… بنیانگذاران آمریکای مستقل، در قرن هجدهم که #آمریکا از استعمار انگلیس خارج شد و بهعنوان یک کشوری در آنطرف دنیا خودش را معرّفی کرد -همان کسانی که آنوقت بودند، جرج واشنگتن و دوروبریهایش و جانشینانش- ارزشهایی را گذاشتند؛ اسم اینها ارزشهای آمریکایی است.
خود آن ارزشها در مقام ارزیابی، خیلیهایش چیزهای مشکلداری است؛ همان چیزهایی است که منتهی میشود به این وضعیّت جهانخوارگی امروزِ نظام سلطه؛ لکن همان ارزشها -همان چیزهاییاش هم که مثبت است، همان چیزهاییاش هم که خوب است- امروز در جامعهٔ آمریکایی نظام سیاسیِ آمریکای امروز ، به فراموشی سپرده شده.
بنده یکوقتی چندسال پیش، یک مطالعهای میکردم بر روی حرفهای همین حضراتی که از دویستسال پیش، دویست و خردهای سال پیش، بهاصطلاح بنیانگذارانِ آمریکایند -حرفهایی که آنها زدند و منشوری که آنها تدوین کردند بهعنوان منشور آمریکایی و ارزشهای آمریکایی- و تطبیق میکردم با رفتارهای حضرات امروز، دیدم خیلیهایش نقض شده است.»
بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان، ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
سوگنامهای برای حیا!
شاید اولش قرار نبود که اینطور بشود! حداقل در پهنه ذهنی ما! فکرش را هم نمیکردیم! اصلاً عدهای بند پوتینها رامحکم کرده بودند تا بیایند در این جبههای که حتی جهاد اکبر نیز میدانستندش سربازی و یا حتی سرداری کنند!
آرمان همه هم یکی بود و همه در یک مسیر مشخص عزم طی طریق داشتند! اما یک دفعه در جبهه خودمان هم اوضاع بهم ریخت!
حافظهام دوران پر رنگ و باکلاس وبلاگ داری را به خوبی بخاطر دارد! غرض ذکر خاطره نیست اما خالی از لطف نیست یادآوری آن روزها، که حتی برای بحث مطروحه هم مفید خواهد بود!
روزگاری بود که عرصه جهادِ فرهنگیِ مجازیِ به وسعت الان نبود و این همه سرباز و سردار خودخوانده هم وجود نداشت!
آن روزها بیشتر جو قالب فضای وب بود و طبعاً وبلاگ نویسی به ابزار قابل توجهی برای گسیل نیروهای ارزشی به این جنگ تبدیل شده بود! آن موقع البته امکانات نسبت به الان محدود تر بود و هرکسی نه تواناییاش را داشت و نه حالش را که ساعتی از روز را پشت مانیتور سپری کند! آن موقع شاید قلت نیرو زیاد بود اما، اما حداقل کثرت سربازان و سرداران خودخوانده کم بود!
خلاصه آنکه آن موقع مثل حالا نبود که هر بزرگواری روی کاناپه منزل لَم بدهد و شروع کند به سربازی و سرداری در جبهه جنگ نرم!
راستی چه اسم پر مسمایی! جنگ نرم! ینی نرم و راحت میجنگی مثلاً! روی همان کاناپه نرم!
اصلاً کار از همان جایی خراب شد که دیگر نیازی نبود برای سربازی در جنگ نرم تا پشت صفحه مانیتور بروی و به خود زحمت بدهی!
نیازی نبود که دیگر قبل انتشار مطالب که همان موشکها و گلولههایت در جنگ نرم هستند فکر کنی و بالا و پایین کنی آن حرفها را! خیلی راحت و در لحظه هرچه به ذهنت میرسید را با یک کلیک تأیید میکردی و انتشار میدادی!
این شد که حالا متاسفانه هر خانم چادری میخواهد که مروج #حجاب_زهرایی باشد و همه را محجبه کند! آن #صور_عمومی هم که آوردم مقید به این نکته است که هرکی هرکی شده! از دختری که همین دیروز گوشی هوشمندش را برا جشن تکلیف هدیه گرفته تا فلان خانمی که در فضای مجازی دستی بر آتش دارد!
ایضاً هر آقا پسر مسجدی که چند تاری مو روی صورتش روییده هم میخواهد مروج اسلام ناب محمدی باشد! توضیحات عطف به همان توضیحات بالا! خلاصه آنکه خوشبختانه یا بدبختانه همه به میدان آمدهاند با تمام ظرفیت باطری گوشیهایشان!
این وسط هم کسی نیست که به داد #حیایی برسد که در این توهم حضور در جنگ نرم دوستان #ذبح شده است!
بله ذبح شده است چون آن خانمهای گرامی به فکر خودشان دارند سیل مشتاقان به حجاب را اغنا و تشویق میکنند اما با بد تبلیغ کردن حجاب با یک چاقوی خیار خوری سر حیا را ذبح میکنند!
چون آن پسرهای پر دغدغه، دارند با ضد تبلیغهایشان نمک میپاشند روی زخمهایی که خانمها به گردن حیا وارد کرده کردهاند!
ذکر مصادیق دون شأن این یادداشت است اما قسم به خدا که نمایش و عرض اندام با چادر این را به مخاطب القا نمیکند که چادر مصونیت است نه محدودیت! بلکه نشان میدهد که با #پوشش هم میتوان جلوه گری کرد!
به خدا تحسین حجاب زهرایی فلانی مروج حجاب نیست بلکه مروج بی بند و باری و شکسته شدن حرمتهاست برادر من!
من نمیخواهم خدای ناکرده بگویم که چمیدانم مثلاً حس دیده شدن برای خانمها و یا حس علاقه داشتن به کسی برای آقا پسرهاست که این بازار را گرم میکند بلکه فقط میگویم از سر نادانی و نابلدی است این آشفته بازار!
از سر آشنا نبودن به فوت و فنهای این عرصه است!
غرض آنکه کاری نکنیم که فردا روزی از کردههای خود پشیمان شویم…
دلمان برای حیا میسوزد…
یادداشتی از مهدی قاسم خانی، فعال دانشجویی ؛ SSN.IR
@bonyana
اگر پهلوی میماند چه بلایی سر ایران می آمد؟
در این مطلب در سایت بنیانا درباره چهار منجلابی که خاندان #پهلوی کشور را گرفتار آنها کرده بود و باعث شده بود مردم ایران سرافکنده و فقیر زندگی کنند منتشر شده و چهار بخش دارد.... در ادامه میخوانیم... لطفا برای دوستان خود ارسال کنید
1- عقبماندگی در دوران پهلوی
2- وابستگی در دوران پهلوی
3- فساد سیاسی و اخلاقی پهلوی
4- حقارت بینالمللی پهلوی
البته می تونید مطلب کامل را در سایت بنیانا هم بخوانید : https://bonyana.com/16031
اگر پهلوی میماند چه بلایی سر ایران می آمد؟
📚 ۱. عقبماندگی در دوران پهلوی
احمد آرامش، وزیر کار و رئیس سازمان برنامه در دوران #پهلوی ، دربارهی وضعیت عقبماندگی ایران در سالهای پیش از انقلاب چنین گفته بود: “تمام وزارتخانهها و بنگاههای تجاری و اقتصادی و عمرانی وابسته به دولت ایران زیر نظر مأموران و نمایندگان مختلف آمریکایی قرار گرفته و آنان در غالب جاها نه تنها به عنوان مشاور و مستشار بلکه به صورت دستوردهنده و کارفرما در زندگی ما مداخله میکنند.
اقتصاد کشور بهوسیلهی عوامل و ایادی داخلی و خارجی دولت آمریکا به کلی درهم ریخته و اکنون وضع به شکلی درآمده که طبق اظهار آقای نخستوزیر، هم دستگاه اقتصادی دولت در آستانهی ورشکستگی است و هم ملت و ما هر روز ناگزیر هستیم که دست تکدی به سوی آمریکا و آمریکائیان دراز کنیم و برای گرداندن چرخ زندگی خود از آنان قرضه و اعتبار بگیریم.”
در دوران پهلوی، تمامی عناصر صنعتی، نظامی و اقتصادی ایران با دخالت دولتها، شرکتها و مستشاران غربی به ایران وارد و در قبضهی مدیریت آنها بود بهطوریکه حکومت پهلوی به عنوان یک قدرت دستنشانده و تابع قدرتهای غربی، به منظور حفظ چنین شرایطی، سعی در عقب نگهداشتن جامعه میکرد
تا جاییکه ملتی که روزگاری بر بلندای علم و ادب جهان تکیه زده بود، در دوران قاجار و پهلوی در بیسوادی و جهل غوطهور بود، به شکلی که کمتر از نیمی از آنها در سال ۱۳۵۵ سواد خواندن و نوشتن داشتند و ۸/۶۲ درصد مردم طبق آمارهای رسمی بیسواد و محروم از آموزش بودند.
📒📒📒📒📒
مطلب کامل را در سایت بنیانا هم بخوانید : https://bonyana.com/16031