بنیانا :: BONYANA
13 : نخل و نارنج
مولف : #وحید_یامین_پور
ویراستار : حاتم ابتسام
ناشر کتاب : کتاب جمکران
سال نشر : 1397
تعداد صفحات : 230
اثرگذاری #شیخ_مرتضی_انصاری بر جریان فقه شیعه مشهور است و تلاش مثال زدنی و ستودنی او در تربیت شاگردانی که ساختار علمی دین را قوت بخشیدند و شاگردان آن ها بعدها دنیا را تکان دادند بر همه مشخص است.
شاگردانی که این عالم تربیت کرد، پرچمدار مبارزات سیاسی تاریخ سازی در خاورمیانه شدند؛ به عنوان نمونه میرزا محمدحسن شیرازی عهده دار زعامت دینی شیعیان شد و توانست در برابر قرارداد استعماری عصر ناصرالدین شاه فتوای مهم تحریم تنباکو را صادر کند و مردم را به مقاومت فرابخواند.
پیروزی میرزای شیرازی توانست راه را بر جنبش های بعدی فراهم کند و دیگر شاگردان شیخ انصاری در ربع نخست قرن چهاردهم هجری توانستند نخستین انقلاب ۱۰۰ ساله اخیر را در منطقه خاورمیانه رهبری کنند. مکتب علمی و فقهی او شاگردانی چون امام خمینی (ره) داشت که اولین حکومت دینی در دوران غیبت کبری را بنا کردند.
وحید یامین پور در رمان #نخل_و_نارنج به سراغ روایت داستانی زندگی و زمانه شیخ اعظم، شیخ مرتضی انصاری رفته است.
صفحه خرید نخل و نارنج در پاتوق کتاب فردا »
https://bookroom.ir/book/73888/
همه کتابها » http://e57.ir/topbook97
#نخل_و_نارنج بهترین رمانیست که وقتی شروع به خواندن میکنید تا کتاب را تمام نکنید آن را زمین نمیگذارید . . .
پیش فروش این کتاب بهمن 97 توسط سایت انتشارات کتاب جمکران انجام شد و در مدت کوتاهی هم در میان پرفروش ها قرار گرفت .
این کتاب را از سایت کتاب جمکران یا پاتوق کتاب فردا بخرید
قبلا هم درباره این کتاب دو مطلب در سایت بنیانا نوشته بودیم که پیشنهاد میکنم با کلیک روی لینک های زیر آن ها را بخوانید »
کتاب نخل و نارنج رونمایی شد [ گزارشی از مراسم امضا و رونمایی رمان نخل و نارنج] »
http://bonyana.com/15992/
رمان نخل و نارنج نوشته دکتر یامین پور برای جوانان ایرانی [تصویر زندگی زیبای شیخ مرتضی انصاری] »
http://bonyana.com/15908/
بنیانا :: BONYANA
14: فتنه تغلب (روایت هایی از متن و فرامتن فتنه 88)
گردآورنده کتاب : مصطفی غفاری
ناشر کتاب : انقلاب اسلامی
سال نشر : 1397
تعداد صفحات : 460
معرفی #کتاب #فنته_تغلب
فتنه 88 یک رخداد دوران ساز در تاریخ انقلاب اسلامی است که نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت. از این رو دست یافتن به جزئیات بیشتر یا مرور تجربه های آن به شکل مستند و روایی، برای غنی سازی تحلیل ها نیز اهمیت فراوان دارد.
از سوی دیگر، مسائل مربوط به فتنه 88 در ذهن برخی اقشار و لایه های اجتماعی رسوب کرده و همچنان زنده است که باید به آن پاسخ داده شود؛ ضمن آن که نسل های جوان تر بدون آنکه خود با بلوغ سیاسی در آن تجربه حضور داشته باشند، تحت هجوم القائات دشمنان دراین باره هستند.
در چنین شرایطی است که هر چندوقت یک بار رهبر معظم انقلاب بر اساس اقتضاء به موضوع فتنه 88 می پردازند و اجازه نمی دهند به کلی فراموش شود یا جای شاکی و متهم در رابطه با این امر، عوض شود.
«فتنه تغلب» شامل برخی سخنان منتشرنشده رهبر انقلاب است؛ از جمله در طلیعه کتاب که دیدگاهی کلان به موقعیت نظام اسلامی در برابر نظام سلطه عرضه می کند. همچنین روایت هایی از برخی سخنان و کنش های ایشان را در بر می گیرد که دیگران آن ها را بیان نموده اند؛ از جمله حجت الاسلام حمید پارسانیا شرحی از جلسه صمیمانه و گفت وگوهای صریح تعدادی از فضلای حوزه علمیه با رهبر انقلاب در اواخر تیرماه 88 را ارائه کرده است.
بازخوانی زمینه ها و پیامدهای خطبه 29 خرداد 88 و روایت هایی از چند گفت وگوی رودرروی رهبر انقلاب اسلامی با برخی منتقدان عملکرد نظام در جریان فتنه 88، بخش های دیگری از این کتاب به قلم آقایان مصطفی غفاری و حسین شهسواری است.
اما یکی از مهم ترین بخش های این کتاب، بازنشر متن کامل نشست رهبر معظم انقلاب با نمایندگان ستادهای انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری سال 1388 است که این روزها برخی رسانه ها آن را -که احتمالاً از نسخه پیش نویس کتاب برداشت شده- منتشر کرده اند. این موضوع با واکنش دستپاچه رسانه های بیگانه و حامی فتنه مواجه شد. آن ها نه فقط به تفسیر بلکه به روایت متن و حاشیه آن به زعم خود پرداختند؛ درحالی که با فرض صحت، هیچ کدام نفی کننده آنچه از مضامین صریح این دیدار منتشر شده، نیست.
لینک این کتاب در پاتوق کتاب فردا »
https://bookroom.ir/book/73075
همه کتابها» http://e57.ir/topbook97
بنیانا :: BONYANA
15: پنجشنبه فیروزه ای
مولف : سارا عرفانی
ناشر کتاب : کتاب نیستان
سال نشر : 1393
تعداد صفحات : 373
« #پنجشنبه_فیروزه_ای »، جدیدترین اثر #سارا_عرفانی را می توان یک تجربه قابل اعتنا و قابل قبول در حرکت به سمت تولید چنین آثاری دانست؛ آثاری داستانی که پیش از هر چیز سعی دارند به دور از هر نوع قضاوت و یا ظاهرالصلاح نشان دادن بخشی از شخصیتهای داستانی و ترسیم فضاهای سفید و سیاه در داستان، سبکهای مختلف از زندگی انسانی را پیش روی هم قرار داده و مخاطب را به هم ذات پنداری با آن وادارند.
«پنجشنبه فیروزهای» با یک داستان سریع و سرضرب آغاز میشود. با روایتی از یک دانشجو که مخاطب میتواند به سادگی با آن همذات پنداری کند؛ دانشجویی که اهل ادا در آوردن نیست. اما رمان پس از این پیشدرآمد وارد رابطه ظریف چند دختر دانشجو میشود که برای زیارت به مشهد مقدس وارد شدهاند. شاید اوج رفتار عرفانی در نگارش این رمان و رو در رو قرار دادن سبکهای مختلف زیستی در رمان را بتوان در این بخش رمان جستجو کرد. عرفانی با زیرکی و در عین حال رعایت جنبه های مختلف عفاف، مخاطب را به درون تو در توی ذهن دختران جوان دانشجویی میبرد که در این سفر همراهند.
توصیف دقیق پوشش، چهره و حتی شرح لحن آنها در کنار دیالوگهای به کار رفته توسط آنها و نیز شیوه ریاکشنهای جسمی آنها در بیان برخی جملات و عکسالعمل نشان دادن به آنها یکی از نقاط قوت وی در ترسیم شخصیتهای این رمان است. با این حال او در کنار این چنین ابتکاراتی، به ترسیمی ظریف و زیبا از اندیشه و نگاه و زندگی مؤمنانه از زاویه یک دختر جوان در بستر رویدادهایی که داستان پیش پای او میگذارد دست یافته است.
صفحه کتاب در انتشارات نیستان»
http://neyestanbook.com/fa/?p=3712
صفحه کتاب در پاتوق کتاب فردا»
https://bookroom.ir/book/25565
همه کتابها» http://e57.ir/topbook97
پیشنهاد میکنیم مطالبی که قبلا درباره #پنجشنبه_فیروزه_ای منتشر کرده بودیم را بخوانید »»»
پنجشنبه فیروزه ای ؛تجربهای متفاوت از رمان دینی»
http://bonyana.com/6184/
درباره سارا عرفانی و دغدغه های فرهنگی و سیاسی او »
http://bonyana.com/9132
بنیانا :: BONYANA
16 : رویای نیمه شب
مولف : #مظفر_سالاری
ناشر کتاب : کتابستان معرفت
سال نشر : 1395
تعداد صفحات : 278
#رویای_نیمه_شب داستانی است عاشقانه با زمینهی مذهبی که حکایت از دلدادگی جوانی پاک سیرت از اهل سنت به دختری شیعه مذهب دارد که در راه وصال با موانع و اتفاقاتی تلخ و شیرین مواجه است.
جذابیت قلم نویسنده به اندازهای است که مخاطب را دچار خود کرده و تا انتهای داستان همراه میسازد.
بخش از کتاب رویای نیمه شب » «پدر بزرگ از پشت قفسه ها بیرون آمد و به گوشواره ای زیبا و گران بها که من طراحی کرده بودم و ساخته بودم اشاره کرد. خوشحال شدم که آن را برای ریحانه انتخاب کرده بود؛ هر چند بعید می دیدم که مادرش زیربار قیمت آن برود.گوشواره را بیرون آوردم و به پدربزرگ دادم.
• طراحی و ساخت این گوشواره، کار هاشم است. حرف ندارد!
مادر ریحانه گوشواره ها را گرفت و ورانداز کرد.
• قشنگند، ولی ما چیزی ارزان قیمت می خواهیم.
مادر ریحانه گوشواره ها را روی مخمل گذاشت. با نگاهش گوشواره های قبلی را جستجو کرد. پدربزرگ گوشواره های گران بها را توی جعبه کوچکی گذاشت. جعبه را به طرف مادر ریحانه سُراند.
• از قضا قیمت این گوشواره ها دو دینار است.
در دلم به پدربزرگ آفرین گفتم. از خدا می خواستم که ریحانه صاحب آن گوشواره ها شود. قیمت واقعی اش ده دینار بود. یک هفته روی آن زحمت کشیده بودم.»
صفحه رویای نیمه شب در پاتوق کتاب فردا »
https://bookroom.ir/book/412/
همه کتابها» http://e57.ir/topbook97