محمد قوچانی و روزنامه نشاط، فردای چاپ این مقاله مجبور به عذرخواهی از سعید حجاریان شدند.
یوسف صانعی ۱۹ تیر پیامی صادر میکند و در حالیکه در پیام خود از کشته شدن چند دانشجو خبر میدهد، میگوید: «باید از امام امت( سلام الله) یاد بگیریم که چگونه در تمام مراحل از بهشتیها، مطهریها، موسوی خویینیها، کنیها، کروبیها و شهید عراقیها وچمرانها و فرزندان انقلاب و نهضت حمایت میکرده.»
سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز در بیانیهای که یک نسخه آن از طریق نمابر خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) ارسال شد، ایده تهدید آزادی مطبوعات را با پرونده قتلهای پاییز گذشته مرتبط دانست و خواستار موضعگیری مراجع عظام و علمای بزرگوار در برابر حوادث اخیر شد. در همان روز، گروه نهضت آزادی نیز بیانیهای صادر کرد و از کشته شدن ۳ دانشجو در حوادث کوی خبر داد. http://a96.ir/a20
فائزه هاشمی، مجید انصاری، محمدعلی ابطحی، اکبر گنجی، هادی خامنهای، محتشمی پور، مصطفی معین، عبدالله نوری، فاطمه کروبی و موسوی لاری افرادی هستند که به تناوب در این چند روز در کوی حاضر میشوند و هریک به شکلی بر تحریک دانشجویان میافزایند. حضور گسترده نهضت آزادی در مدیریت آشوبها وحتی حضور عزتالله سحابی و ابراهیم یزدی در کوی، از نکات دیگری است که پشت پرده جریان را آشکار میکند.
روز ۲۰ تیر با گسترش آشوب در شهر و خیابانهای اطراف کوی میگذرد. در همین روز خاتمی با استعفای معین مخالفت میکند. آشوبگران با حضور در مقابل وزارت کشور، درِ این وزارتخانه را کندند و بهسمت میدان فاطمی تظاهرات کردند. بازی استقلال و پرسپولیس که امروز قرار است برگزار شود نیز مورد توجه فتنهگران قرار میگیرد و اعلام میشود علاوه بر حضور در ورزشگاه، بزرگراه تهران ـ کرج را مسدود خواهند کرد.
علاوه بر حضور اعضای نهضت آزادی و فایزه هاشمی در کوی، اعلامیهای در حمایت از معترضان از سوی آیتالله منتظری صادر و بین دانشجویان پخش میشود. اکبر گنجی نیز حدود ساعت ۱۷ خود را به کوی میرساند و سخنرانی تحریکآمیزی پیرامون وقوع کودتا انجام میدهد. شامگاه ۲۰ تیر با حضور مصطفی معین در محوطه کوی، اعلام میشود که از فردا ۱۰ صبح، معترضان در دانشگاه تهران تحصن خواهند کرد. http://a96.ir/a20
21 تیر، اقشار مختلف مردم ودانشجویان با رهبر معظم انقلاب دیدار میکنند. ایشان از همان ابتدای سخنانشان به حادثه کوی اشاره میکنند: « …مطلبی که از نظر من مهمتر از همه است و ذهن مرا مشغول کرده، حمله به خوابگاه جوانان و دانشجویان است. این حادثه تلخ قلب مرا جریحهدارکرد. حادثه غیرقابل قبولی در جمهوری اسلامی بود. حمله به منزل و مأوا و مسکن یک جمعی بهویژه در شب یا هنگام نماز جماعت، بههیچ وجه در نظام اسلامی قابل قبول نیست. هرکسی بوده فرقی نمیکند چه در لباس نیروی انتظامی چه در غیر آن… حرف من به دانشجویان این است که مراقب باشید و دستهای پنهان را ببینید.»
ایشان همچنین به عناصری که در پس این قضایا هستند، هشداردادند که دست از توطئه بردارند. پخش مستقیم این بیانات از تلویزیون و محوطه کوی، تاثیر فراوانی در آرام کردن فضای جامعه و دانشگاه دارد. اما فتنه همچنان حامیانی سرسخت دارد. http://a96.ir/a20
نامه فرماندهان سپاه به خاتمی
بعداز ظهر ۲۱ تیر نامهای محرمانه از سوی ۲۴ تن از فرماندهان سپاه پاسداران خطاب به محمد خاتمی رییسجمهور ارسال میشود و از او میخواهند «سکوت، مسامحه و سادهانگاری» را کنار گذاشته و به «وظیفه انقلابی و ملی» خود عمل کند. خاتمی به این نامه وقعی نمینهد.
درواقع او تا پایان با اتخاذ مواضع زیگزاگی خود، آب به آسیاب کودتاچیان میریزد. وی در عین حال که در اظهار نظری معروف، از حوادث ۱۸ تیر با عنوان «تاوان افشای قتلهای زنجیرهای» یاد میکند، یک ماه بعد از حوادث، در دیدار با اعضای جهاد دانشگاهی، به هدایت آشوبها از بیرون اعتراف میکند: «دعوت به آشوب ریشه در خارج دارد. حفظ ارزشها و مصالح ملی پیرامون رهبری، قاعده رقابت سیاسی است.»
تا بعدازظهر روز ۲۱ تیر، از حجم آشوب، تخریب و درگیری در سطح شهر کاسته و فضا مقداری آرام میشود. در همین روز، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برای برگزاری تجمع اعتراضی در دانشگاه تهران برای روز سهشنبه ۲۲تیر از وزارت کشور درخواست مجوز میکند که با مخالفت این وزارتخانه مواجه میشود. http://a96.ir/a20
اعلام میشود از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، فراخوانی برای حضور در تجمع اعتراضی چهارشنبه در دانشگاه تهران صادر شده است. این در حالی است که موج آشوب وتخریب همچنان در شهر ادامه دارد و بخشهایی از آن به منطقههای جنوبیتر تهران و بازار رسیده است.
رهبر معظم انقلاب ۲۲ تیر پیام مهمی را خطاب به مردم و دانشجویان صادر میکنند: «…گروهکهای وابسته و معاند، طبق تحلیل اربابان و معلمان خود،گمان کردهاند مردم ایران از اسلام و انقلاب دست برداشتهاند و به خیال باطل خود میخواهند از انقلاب اسلامی انتقام بگیرند ….فرزندان بسیجیام با حضور خود در هر صحنهای که لازم است، دشمنان زبون را مرعوب و منکوب کنند.» http://a96.ir/a20
22 تیر، هچنان درگیری و آشوب بهصورت پراکنده ادامه دارد. اما حضور بسیج در مناطق مختلف شهر، از حجم درگیریها کاسته است.
تجمعی که قرار بود ۲۳ تیر در دانشگاه تهران برگزار شود، تبدیل به راهپیمایی عظیم مردمی در دانشگاه تهران و خیابانهای اطراف دانشگاه شد. از میدان ولیعصر(عج) تا دانشگاه در سمت شمال و شرق و از میدان فردوسی در سرتاسر خیابان انقلاب بهسمت دانشگاه، مملو از جمعیت مردمی شد. جمعیت مقابل دانشگاه به حدی شد که امکان ورود به دانشگاه امکانپذیر نبود. مراسم با سخنرانی علیرضا زاکانی مسوول بسیج دانشجویی و قرائت بیانیه پایانی توسط دبیر وقت شورای امنیت، حسن روحانی برگزار شد.
مردمی که چند روز صبر کرده و منتظر اشارهای از ولایت بودند، اکنون به صحنه آمدند. آمدند تا نشان دهند انقلاب بازیچه مطامع غربزدگان و غربشیفتگان داخلی نیست. اتفاقی که در یک نصف روز در ۲۳ تیر رخ داد، قدرت ایمان مردمی بود که برنامههای چند ساله تجدیدنظرطلبان و انقلابیون خسته و پشیمان را به هم ریخت. جریان سکولار و برانداز نتوانست ۱۸ تیر را عاملی برای باجگیری از نظام اسلامی و رهبری قرار دهد.۲۳ تیر سدی مقابل عملیات فتح سنگر به سنگر شد.
هرچند حوادث سالهای بعد نشان داد که فرصت نظام به سران این جریان، برای آنها عبرتانگیز نبود و شد آنچه در فتنه ۸۸ دیدیم. http://a96.ir/a20
چرا ادامه حیات مجازی #سلبریتی ها به سیاه نمایی وابسته است ؟
چرا سلبریتی ها ( افراد مشهور یا بازیگران سینما ) احساس میکنند باید درد های مردم را به آنها یادآوری کرد و ویترینی از مشکلات مردم را به آنها ارائه داد تا حیات مجازی خودشان را ادامه دهند؟
در متن زیر توضیح خواهیم داد چرا ولبریتی ها یا سلبریتی ها اینگونه اند :
۱. اگر خوبی ها و تجربیات خوب را به اشتراک بگذارند و یا درباره ی زیبایی های زندگی در ایران مطلب بگذارند ، عده ای بلافاصله اعتراض میکنند که این سلبریتی از درد های مردم آگاه نیست و فقط زندگی خود را میبیند
» نتیجه : کاهش محبوبیت
۲.اگر مردم رابه استفاده ی بهتراز زندگی و مثبت اندیشی دعوت کنند ، بازهم عده ای اعتراض میکنند که در این کشور نمیتوان خوب و شاد زندگی کرد و انسانها محدود اند و سلبریتی ، از نوع زندگی مردم آگاه نیست که این باعث ایجاد حس دور بودن او از مردم میشود .
» نتیجه :کاهش محبوبیت
۳. اگر مسائل خاصی را مطرح نکند و مطالب خنثی نشر بدهد ، متهم به بی دغدغه بودن و مردمی نبودن میشود .
» نتیجه : کاهش محبوبیت
۴. اگر دست به نقد جامعه بزند و مردم را نقد کند تا توده ها اصلاح بشوند ، به شدت مورد هجمه ی رسانه ای و بعضا فیزیکی قرار میگیرد .
»نتیجه : کاهش محبوبیت
۵. اگر دست بگذارد روی دغدغه قشر خاصی از جامعه و یک سلیقه ی خاص را حمایت کند ، طبیعتا طرفدارانش را از سلیقه های دیگر از دست میدهد .
» نتیجه : کاهش محبوبیت
۶. نهایتا مجبور است از بین همه ی گزینه ها برای موضوع فعالیت مجازی ، فقط به بیان درد های مشترک مردم بپردازد و گاهی هم در خوشی های آنها مثل پیروزی در جام جهانی و بعضی مسابقات ورزشی با مردم سهیم شود.
سلبریتی محکوم است با محبوبیت اش زنده بماند و برای بقا ، در این قالب تلاش میکند
#بازیگران #دورهمی
📡 @bonyana
www.e57.ir
پروژه رسانهای برانداز ها، متنفر کردن همه از همه است. آنها کل جامعه را هدف ترور رسانهای قرار دادهاند، کارخانه تولید انبوه فحش و نفرت درست کردهاندو بهنام همه علیه همه فحاشی میکنند. وقتی امکان براندازی نباشد هدف میشود تبدیل کردن ایران به یک سرزمین سوخته؛ همان دستور #بن_سلمان
#براندازی #وحید_یامین_پور
📡 @bonyana
www.e57.ir
دکتر وحید یامین پور :
چرا فکر میکنید #سلبریتی باید باسواد باشد؟
سلبریتی قهرمان صورتهای وَهمی بشر منتشر است. او بنا نیست بهرهای از علم یا عقل داشته باشد؛
آنچه قوام دهندهی شهرت و محبوبیت سلبریتیهاست با غریزه و تخدیر و سرخوشی مرتبط است و آشیانهاش وَهم است نه عقل و علم و هوشیاری.
#سینما #وحید_یامین_پور
📡 @bonyana
www.e57.ir