اومدم توی پارکینگ، شنیدم که مامانم میگه بیا بیرون کاریت ندارم.
رفتم پایین دیدم با جارو وایساده گوشه دیوار به سوسکه میگه بیا بیرون کاریت ندارم😐😂😂😂
منم بودم نیومدم بیرون😂😂😂😂
@book_worm
به نام خالق پروانه ها🦋
#کتاب_نفوذ_در_موساد تالیف #صالح_موسی و باز نویسی #عبدالمهدی_آگاه_منش می باشد.
✍️یک جوان #مصری ِ یتیم که سعی می کند شرافتمندانه زندگی کند اما دست روزگار آدمهای بدی را سرراهش قرارمی دهد و مدام باعث می شوند که او گرفتار زندان و پلیس شود تا جایی که تصمیم می گیرد که به جای بی گناه مجازات شدن این بار واقعا دست به کار خلاف بزند.
✍️او هر جا که می رود #پاسپورت می دزدد و با هویت های جعلی مسافرت می کند،کار پیدا می کند ولی بالاخره برای دیدن خواهر عزیزش به #مصر برمی گردد که توسط ماموران دستگیر می شود.
✍️از طرف دیگر #ماموران_امنیتی مصر دنبال شخصی می گردند تا او را به #اسرائيل بفرستند تا در میان آنها #نفوذ کند. پرونده ی این جوان مصری به دست ماموران امنیتی می افتد و آنها فکر می کنند که او یک جاسوس یهودی است؛چون یکی از هویت هایی که او دزدیده بود،یهودی بوده است.
✍️یکی از ماموران امنیتی مصر در مورد او کنجکاو می شود و تحقیقاتش را شروع می کند و وقتی همه چیز را در مورد این جوان می فهمد به او پیشنهاد می کند که برای مصر کار کند تا جرمهایش بخشیده شوند.
✍️ او این موقعیت را مناسب می بیند و کمی آموزش وارد جمعیت یهودیان مصر می شود و کم کم توجه و اعتماد آنها را جلب می کند و از مصر همراه آنها به اسرائیل می رود.
✍️او و سرنوشتش در اسرائیل و مسائلی که پشت سر می گذارد برایم بسیار جالب بود. تاجایی که می توانستم جلوی خودم را گرفتم تا تمام ماجراها را لو ندهم.
✍️من عاشق این نوع کتابها هستم و پیشنهاد می کنم که اگر به کتاب های امنیتی،جنایی،معمایی و پلیسی علاقه دارید حتما این کتاب را مطالعه کنید.
به نام خالق پروانه ها🦋
#کتاب_النا تالیف #رضا_وحید می باشد.
✍️این کتاب روایت #پیام_رسان حضرت محمد(ص) ، #دحیه_کلبی از سفرش به #روم و بردن نامه پیامبر(ص) برای #امپراطور روم است و من تا پایان داستان منتظر بودم که النا و دحیه کلبی با هم #ازدواج کنند.🥺
✍️النا فرزند وزیر دربار امپراطور روم بود که به طور اتفاقی دحیه کلبی را در بازار دیده بود. دحیه کلبی در بازار بصری مشک می فروخت و در یک نگاه، النا به او دل باخته بود و یک سال تمام منتظر بود تا دوباره او را ببیند و مشتاقانه به #انتظار نشسته بود.
✍️اما عشق او صادقانه و عمیق نبود چون برای #انتقام از پسر عمویش قصد فرار با دحیه کلبی را داشت.
✍️امپراطور روم توسط #اسقف_اعظم آموزش دیده بود و در مورد پیامبر #موعود یعنی حضرت محمد(ص) می دانست و با سوال و جواب هایی که از اسقف اعظم و دحیه کلبی و #ابوسفیان کرده بود؛ دلش را به پیامبر(ص) و اسلام سپرده بود اما درباریان که می ترسیدند شکوه، مال و قدرت خود را از دست بدهند از اول توطئه کردند جلوی نامه پیامبر(ص) را بگیرند و دحیه را بکشند ولی به لطف خدا نتوانستند اما با کشتن اسقف اعظم و #راهبان دیر به دست #یهودیان و گول زدن سایر درباریان توانستند جلوی امپراطور روم را برای تغییر آیین روم بگیرند.
✍️این کتاب یک روایت جدید و زیبا از رسالت پیامبر(ص) را نشان می دهد که بسیار خواندنی است. پیشنهاد میکنم حتما این کتاب را بخوانید.
#کتاب
#کتاب_باز
#کتاب_خوان
#کتاب_خوار
#من_و_کتابام😍
#دیوانه_ی_کتاب
#دزد_کتاب
#کرم_کتاب
@book_worm
از قبل از مردن معاویه و همچنین بعد از مردن او،در دوره ی یزید،چه در وقتی که امام در مدینه بود و چه در مکه و چه در بین راه و چه در کربلا،آنها از امام فقط یک امتیاز می خواستند و اگر آن یک امتیاز را امام به آنها می داد نه تنها کاری به کارش نداشتند،اِنعامها هم می کردند و امام هم همه ی آن تحمل رنج ها را کرد و تن به شهادت خود و کسانش داد که همان یک امتیاز را ندهد.
آن یک امتیاز،فروختن رای و عقیده بود. در آن زمان صندوق و انتخاباتی نبود،بیعت بود. بیعت آن روز رای دادن امروز بود. پس امام اگر یک غیر وجدانی و غیر مشروع می داد،شهید نمی شد. شهید شد که رای و عقیده ی خودش را نفروخته باشد.
@book_worm
سلام صبحتون بخیر
فک میکردم امروز راهیماپی روز دانش آموز باشه😁
ولی توی مسیر پر بود از خانواده ها و بزرگ ترها.
تازه بعضیا ازم میپرسیدن، کسی اومده بود؟
حرکت که نکردن؟
شروع که نشده بود؟
@book_worm
دوستان من و سید به امید خدا
برای ۲ روز داریم میریم نمایشگاه.
ساعت کتابفروشی برای این ۲ روز به این شکل هست:
صبح از۹ تا۱۲ونیم
عصراز۳ونیم تا۷
@book_worm
چقدر سخت است،اگر برای ما این امر ملکه نشود که در هرکاری که می خواهیم اقدام کنیم و انجام دهیم،ابتدا رضایت و عدم رضایت او را در نظر نگیریم و خشنودی او را جلب ننماییم!
@book_worm