امشب ابر ماهه😭✨
میدونستم باید یه چیزی باشه که سه شبه با قدرت تمام میدرخشه و نور نقره ای سفیدش شب رو وهم آور جلوه میده😭🌕🌝
واقعا حس و حال مونتگمری که میگفت شب های مهتابی محو و مه آلود و عجیبن رو درک میکنم(انگار از اون شب های سردیه که ارواح پرسه میزنن، و با این فکر یا توصیفات و تجربیات و نوشته های مونتگمری افتادم😭✨💫)
شبتون بخیر و به معنای واقعی کلمه، پر از نور ماه🌕
باشد که مهتاب روح را شست و شو دهد!
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیلی که از ترند ها متنفرم:
وااایییی بسه دیگه "کتاب هایی که باعث میشن تا خود صبح گریه کنی"🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
به خدا قبل ترند های مثلا غمگین (یه مشت کتاب بی محتوا که آخرش یه شخصیت میمیره و تبدیل میشه به ته ته غم🥺💔)، یه عالمه کتاب تراژدی داشتیم که صد میلیون بار قوی تر و زیبا تر و تاثیر گذار تر از ترند های چند روزه بودن اما هیچ کس براشون کلیپ نساخت و افراد زیادی اونا رو نخوندن، چرا؟ چون ترند نبودن، تبلیغات نداشتن، پاسخگوی سلیقه های سطحی نبودن، آدم ها حال فکر کردن و تمرکز روی کتاب رو نداشتن، نیاز به صرفا خوندن درباره ی شخصیت ها رو بر آورده نمیکردن، پس کتاب هایی که یه شخصیت آخرش میمیره، تبدیل به غمگین ترین کتاب ها شدن. تازه دیدگاه جدید و نگاه تازه و این چرت و پرت ها رو هم به خواننده ها دادن🤡 حالا اینکه چجوری با گریه تا خود صبح آدم به دیدگاه جدید میرسه نمیدونم(احتمالا چشم هاشون ضعیف میشد و عملا دید جدیدی پیدا میکردن)
خدایااااا ما را از شر جَو حفظ کن
واقعا یه سری از این کتاب ها غمگین نیستن و فقط مرگ یه شخصیت رو توشون میخونیم. که این اتفاقا تو اکثر کتاب ها هست.
اما وقتی تبلیغات برای هر کتابی، نه فقط تراژدی، انجام بشه و طوری نشون داده بشه که انگار همه دستشونه و همه میگن بهترین فانتزی _ تراژدی _ جنایی بود که خوندن_کاری نداریم کتابش کپی شده ست_، بقیه هم میخونن.
و من نمیتوانم این را بپذیرم!!!
چرا باید انقدر کتاب ها شبیه هم بشن که یه نوع محتوا از همشون ساخته بشه؟ شخصیت زن این رو گفت، در مقابل مرد این کار رو کرد. شخصیت مرد است ویژگی رو داره، شخصیت زن این ویژگی رو داره. چرا ایده ها باید انقدر تکراری بشن؟
یعنی قوه ی تخیل انسان ها انقدر ضعیف و محدود شده یا سلیقه ها سطحی و تکراری شدن؟
📪 پیام جدید
سلاامم
خوبییی؟
میگم
نظرت راجب کتاب دختری که بال در آورد و کتاب در تک تک کلماتم چیه؟
ممنون:)
#دایگو
سلام عزیزم. فکر کنم اولی فانتزی باشه نه؟ اگه اشتباه نکنم(کم کم کتابای جدید رو قاطی میکنم، به نظرم عادیه نگران نباشین😭😂)
اولین بار که معرفیش رو خوندم(نزدیک یه سال پیش بود) به نظرم جالب بود و واسه کسایی که به فانتزی های پریان و اینجور چیزا علاقمند هستن خوبه نظرم.(مطمئنا عاری از کلیشه نیست و فکر کنم طبق معمول همه ی کتاب های جدید، دشمن جذاب و از اینجور چیزا هم داشته باشه)
دومی رو مطمئن نیستم ولی کلا یه سبک جداست و مثل اینکه تراژدیه. ببین خودت از کدوم بیشتر خوشت میاد=)
📪 پیام جدید
https://eitaa.com/boookcafe/7069
دختری که بال در آورد قشنگ بود
شاهکار نبود ولی قشنگ بود
تو کانالم معرفیش کردم اگه میخوای یه سرچ بزن دختری که بال در آورد پیداش میکنی..
#سیلوانا
#دایگو
به به سلام😭❤️
سیلوانااا خیلی دلم برات تنگ میشه میخوای بری😭💔❤️🔥 ولی امیدوارم موفق بشی واسه کنکورت عزیزم😭❤️✨
My library 📚 | 🌕 کافه کتاب
راستی من تا فردا یا امشب داستان رو میفرستم
سیلوانا اگه پیویت رو داشته باشم کافیه که یه وقت بخوام بهم پیام بدم یا باید شمارتو داشته باشم؟ آخه فکر کنم گفتی کلا ایتا رو به امون خدا میسپاری نه؟