eitaa logo
دانشگاه بورس ( vip رایگان )
12.3هزار دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
430 ویدیو
18 فایل
زیر نظر تحلیلگر ارشد بازار سرمایه بانو #صادقی ✅ مطالب کانال صرفا تحلیل بنیادی و تکنیکالی میباشد ⛔دکمه خرید و فروش زیر دستان شماست 👌 ارتباط @Sadeghii6‌0 @Rostami1296 تبادل @Admin168 لینک کانال: https://eitaa.com/joinchat/2325282869C51bae51ca6
مشاهده در ایتا
دانلود
صادرات نفت ایران به چین افزایش یافت پایگاه خبری آمریکایی بلومبرگ: جریان نفت از ایران به چین، در ماه میلادی جاری و پس از اینکه معامله‌گران، موانع لجستیکی پیش آمده به دلیل تحریم‌های آمریکا را برطرف کردند، افزایش یافت. چین معمولا بزرگترین خریدار نفت خام ایران بوده و اکثر محموله‌های نفت ایران توسط پالایشگاه‌های مستقل و کوچکتر چین خریداری می‌شوند.
✅ رأی دیوان عدالت اداری به‌ نفع کروز چرخید 🔹دیوان عدالت اداری در حکمی دستور قرار قبولی موقت دادنامهٔ کروز را صادر کرد پنج شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳
ترامپ: فشار حداکثری علیه ایران را برگرداندیم رئیس جمهور آمریکا: 🔹 ما دوباره سیاست فشار حداکثری علیه ایران را با هدف برقراری صلح اعمال کردیم. ما نمی‌توانیم [به کشورها] از جمله ایران اجازه بدهیم تسلیحات هسته‌ای داشته باشند.
🔴نیویورک تایمز: ترامپ به دنبال توافق تجاری بهتر و بزرگتر با چین است ✅ترامپ می‌خواهد با شی جینپینگ رهبر چین به توافقی گسترده دست یابد، توافقی که فراتر از تجدید نظر در روابط تجاری باشد. ✅ترامپ به توافقی که شامل سرمایه گذاری و تعهدات چشمگیر از سوی چین برای خرید بیشتر محصولات آمریکایی باشد، ابراز علاقه کرده است. ✅ترامپ تمایل دارد توافق با چین شامل موضوعاتی مانند امنیت سلاح های هسته ای نیز باشد.
⚠️🛑 هشدار سازمان بازرسی به بانک مرکزی درباره پیش‌فروش سکه اوایل هفته جاری، انتشار بیانیه ریسک و مسئولیت پیش فروش مسکوکات طلا در تارنمای مرکز مبادله ارز و طلا سوالاتی را در افکار عمومی به وجود آورد و تعدادی از صاحب‌نظران شرایط مندرج در آن را غیر عادلانه و یک‌جانبه به نفع بانک مرکزی و بدون لحاظ حقوق متقاضیان خرید ارزیابی کردند. بر این اساس، ستار شیرعالی معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی کل کشور با ارسال گزارش هشداری ضمن وارد دانستن ایراداتی در خصوص شرایط اعلامی، لزوم اصلاح بیانیه ریسک و مسئولیت و همچنین دستورالعمل پیش‌فروش قطعی مسکوکات را در راستای صیانت از حقوق مردم مورد تاکید قرار داده است.
دلار فردایی تهران ⏳ 93700 فروش🔴
دلار فردایی تهران ⏳ 93850 فروش🔴
🔴 رنج منفی سنگین تتر در نیمه شب گذشته و کاهش چند هزار تومانی!!!
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای ✅ صداوسیما هم واگذاری مدیریت ایران خودرو به بخش خصوصی را تایید کرد 🎥 گزارش صداوسیما : طبق رای دیوان عدالت اداری ؛ حضور کروز در هیات مدیره ایران خودرو قانونی است و شخصیت جدید حقوقی ایران‌خودرو دیگر پرونده شکایت را در شورای رقابت دنبال نمی کند و‌ این یعنی هیچ شکایتی از سمت ایران‌خودرو در شورای رقابت وجود ندارد
پیشنهاد آمریکا برای خروج زلنسکی از اوکراین در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان آمریکا و اوکراین، یکی از افراد نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد داده است که رئیس‌جمهور اوکراین این کشور را به مقصد فرانسه ترک کند.
✅✅✅مهم ❇️قرارداد همکاری چانگان با سایپا برقرار است و ادامه دارد. مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل گروه سایپا: ❇️ هیچکدام از شرکای خارجی گروه خودروسازی سایپا در این چندماه اخیر با سایپا قطع همکاری نکرده است.