eitaa logo
بشری ـ Boshra
2 دنبال‌کننده
8هزار عکس
6.5هزار ویدیو
163 فایل
🌟نشریه فرهنگی، هنری، اجتماعی، ورزشی 🌟نشر محتوای فرهنگی‌، هنری اجتماعی،آموزشی،ورزشی + تحلیل مباحث روز + مطالب انگیزشی و اطلاعات عمومی 💬 ارتباط: @golestan_boshra 😍 تبلیغات ارزان و ویژه:
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥معاون وزیر علوم و رئیس سازمان دانشجویان خبر داد 🔹ساخت ۳۰ خوابگاه متاهلی دانشجویی در کشور تا دو سال آینده 🔸 معاون وزیر علوم و رئیس سازمان دانشجویان کشور از ساخت ۳۰ خوابگاه متاهلی تا دوسال آینده خبر داد. 🔗 جزئیات بیشتر خبر در لینک زیر 👇👇 isna.ir/xdSvHt ❝ [ https://eitaa.com/joinchat/1587282138Cd441d6bdfc ]❞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهاجرانی سخنگوی دولت : شروع قضیه قطع برق در منازل به جهت کمک به برق صنعت بود. ✅ نکته : فعلا که هم برق خانه ها قطع می شود هم برق صنایع ، دولت پزشکیان چرا از تجارب دولت شهید رئیسی استفاده نمی کند ؟ .
این‌که رییس جمهور بعد از گذشت چندین سال به همسرش وفادار هست قابل تقدیر هست. هر چند که اگه بخواهیم از بعد مدیریتی و علمی بررسی کنیم این یک نقطه ضعف هست که مدیری در چنین جایگاهی با دیدن تصویری نتواند بر احساسات خود غلبه کند و سخنرانی نکند . مگر همسران شهدا که جنازه های قطعه قطعه همسران خود ( چه زنان و چه مردان ) در آغوش کشیدند و چند ده ساله با یاد اونها زنذگی می کنند و بر عهدشون پایبند هستند و آنچنان سخنرانی های حماسی انجام میدهند عاشق نبودند؟؟ خواهشاً جماعت همراه رییس جمهور دوباره از این مسئله دستاورد سازی نکنند و دوباره اون رو برای ملت فاکتور نکنید . .
39.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟤محاصره شیطان از چهار جهت بر فرزندان آدم 🎙دکترمحمدعلی انصاری ⏱زمان: ۸:۲۶ حجم: ۳۷.۹ MB _________________________ 🔹کانال نهج‌البلاغه🔹 ♦️@nahjol_balagheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بغض مسعود پزشکیان با دیدن عکس همسر فقیدش در اجلاس خانواده/ رئیس جمهور پس از دیدن عکس همسر مرحومش نتوانست به سخنرانی خود ادامه دهد. ✅نکته : هم زمان با بغض آقای پزشکیان دلار نیما به ۶۲ هزار تومان رسید 🔹قیمت معاملات توافقی دلار در سامانه نیما به ۶۲ هزار و ۴۵ تومان و قیمت اسکناس دلار به ۶۳ هزار و ۷۸۳ تومان رسیده است. بانک مرکزی با هدف کاهش رانت و نزدیک کردن قیمت ارز نیما و آزاد، سیاست‌های جدید ارزی را اجرایی کرده است. افزایش مداوم نرخ‌ها در ماه‌های اخیر از جمله نتایج این سیاست‌ها بوده است. .
⭕️پیام بی‌شرمانه نتانیاهو اعتراض در ایران: نام خیابان‌های تهران به «خیابان نتانیاهو» تغییر کرد. ضد زن ترین تروریست تاریخ بشریت حرف از زن زندگی‌ آزادی میزنه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشییع سید حسن نصرالله چه زمانی برگزار می‌شود؟ حسن فضل الله، نماینده مجلس لبنان: 🔹تشییع سید حسن نصرالله در سال جاری (میلادی) انجام نخواهد گرفت. 🔹تشییع سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، نیاز به ترتیبات خاصی دارد. 🔹احتمالاً سید هاشم در جنوب لبنان دفن شود، اما این موضوع به این زودی‌ها اتفاق نخواهد افتاد، زیرا اقدامات شرعی و قانونی مربوط به دفن در حال انجام است. 🔹شهید نصرالله نه فقط برای لبنانی‌ها که حتی برای مخالفان او نیز اهمیت دارد، چرا که بعدها متوجه خواهند شد چه کسی را از دست داده‌اند. 🔹زمان قطعی تشییع، توسط شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان اعلام خواهد شد. .
✅ توهین بی‌شرمانه به و چادر توسط رسانه وقیح لیبرالی ! 🔹 اگر سند های مالی این رسانه منحط لیبرال را بررسی کنیم می‌بینیم که از بودجه های تبلیغاتی سازمان ها و شرکت های دولتی بیشترین دریافتی را دارد که در این معرکه جنگ علیه حجاب میدان داری میکند. و البته رسانه های شاخص لیبرال چندین دهه است که خیالشان راحت هست هرچه بتازند اما ظاهراً مصونیت قضایی و امنیتی دارند... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅‏وقتی رئیس جمهور هنوز باورش نشده فرمون دست خودشه ✔️بقول رهبری عزیز مخاطب این بایدها خودتی ، نه بقیه .
⭕️مسئولان محترم اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدند برای ارزش پول ملی هم فکری کنند! 🔹ارزش پول ملی در روزهای گذشته بر اساس نرخ‌ها در بازار آزاد در حال ثبت رکوردهای بی‌سابقه است، اما مسئولان دولت همچنان درگیر حاشیه‌هایی چون فیلترینگ هستند. به گزارش خبرنگار کیهان، اسکناس دلار روز گذشته در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران ۶۳هزار و ۴۱۸ تومان و در حواله ۶۱هزار و ۷۵۲ تومان کشف قیمت شد. در میدان فردوسی تهران نیز دلار آزاد توسط دلالان مقابل صرافی‌ها ۷۵هزار و ۸۰۰ تومان قیمت‌گذاری شد. همچنین قیمت دلار در کانال‌های تلگرامی پس از سرک کشیدن به رکورد ۷۷ هزار تومان، در کانال ۷۶هزار تومان نوسان کرد. 🔹نخستین نگرانی مردم از این وضعیت، تأثیر این قیمت‌ها بر بازارهای کالایی، به‌ویژه اقلامی است که مستقیماً با معیشت مردم ارتباط دارند. به طور سنتی، فروشندگان نیم‌نگاهی به قیمت‌ها در بازار غیررسمی دارند و با هر افزایشی، سعی می‌کنند قیمت کالاهای خود را افزایش دهند. 🔹همزمان‌شدن سیاست دولت برای افزایش سقف نرخ‌ها در بازار نیما و رونمایی از بازار ارز تجاری مرکز مبادله با نوسانات آخر سال میلادی و ماه‌های پایانی سال خورشیدی، در کنار برخی التهابات سیاسی و منطقه‌ای نیز به این نگرانی‌ها افزوده است. 🔹از طرفی، در پی جدیدترین تصمیم دولت چهاردهم، از روز شنبه این هفته بالأخره ارز نیما بدون فراهم بودن مقدمات آن، یکباره حذف شد تا سرمایه‌داران بورسی و صادرکنندگان اتاق بازرگانی خوشحال باشند و مردم نگران افزایش قیمت کالاها. 🔹در این بین، انتظار می‌رفت دولت، معیشت مردم را در اولویت قرار دهد، اما به نظر می‌رسد توجه مسئولان بیشتر معطوف به مسائل حاشیه‌ای است. مجموعه دولت درگیر مسائلی همچون کنسرت و مخالفت با قانون حجاب و... هستند و وزیر اقتصاد نیز دغدغه فیلترینگ دارد. 🔹همتی علاوه‌بر سخنرانی‌ها، اخیراً در فضای مجازی هم نوشته است: «در اینکه فضای مجازی در کشور باید مدبرانه مدیریت شود، شکی نیست. ولی فیلترینگ به هیچ وجه یک روش مدبرانه برای مدیریت نیست.» وزیر اقتصاد در حالی از ضرورت حذف فیلترینگ سخن می‌گوید که به دلیل قطع مکرر برق، دغدغه اول مردم قطع‌نشدن اینترنت است!/ کیهان .
💥در دیدار با معاون وزیر علوم مطرح شد 🔹تاکید نماینده ولی فقیه در استان گلستان بر احداث رشته دامپزشکی 🔸نماینده ولی فقیه در استان گلستان احداث رشته دامپزشکی یکی از ضروریات مهم در این استان دانست و گفت: گلستان یکی از قطب های مهم تولید دام و طیور در کشور است و احداث رشته دامپزشکی و تربیت نیروی متخصص به رشد و توسعه این صنعت کمک خواهد کرد. 🔗 جزئیات بیشتر خبر در لینک زیر 👇👇 isna.ir/xdSvLt ❝ [ https://eitaa.com/joinchat/1587282138Cd441d6bdfc ]❞