🔴خرمشهر را خدا آزاد کرد ›› امام خميني (ره)
♦️ روز سوم خرداد 1361 يکي از بارزترين جلوههاي نصرالهي و يکي از مهمترين و زيباترين روزهاي انقلاب اسلامي ايران ميباشد. در اين روز شهر مقاوم خيز خرمشهر که پس از 35 روز پايداري و مقاومت در 4 آبان 1359 به اشغال دشمن در آمده بود، پس از 578 روز (19 ماه) ، بار ديگر توسط رزمندگان اسلام فتح شد و پرچم اسلام بر فراز مسجد جامع و پل تخريب شده خرمشهر به اهتزاز در آمد.
♦️ خبر آزادسازي خرمشهر به سرعت همه ملت مسلمان ايران را غرق شادي و سرور کرد و مردم ايران با حضور در مساجد نماز شکر به جاي آورده و نداي ا... اکبر سردادند.
♦️ عمليات بيتالمقدس در دهم ارديبهشت 1361 آغاز شد و در چهار مرحله عمليات نهايتا در سوم خرداد 1361 به آزادسازي خرمشهر انجاميد و تلفات زيادي به دشمن بعثي وارد آمد.
♦️اين فتح مبين، دفاع مقدس را وارد مرحله نويني کرد و براي اولين بار از شروع جنگ تحميلي ايران در موضع قدرت قرار گرفت. همچنين اين پيروزي بزرگ آمريکا و ساير قدرتها را سخت به وحشت انداخت و آنان که از پيروزي نهايي ايران اسلامي سخت بيمناک بودند، به تجهيز و تقويت بيش از پيش رژيم صدام پرداختند.
♦️نتايج نظامي به دست آمده از عمليات بيتالمقدس: ـ آزاد سازي 5400 کيلومتر مربع از خاک کشور اسلامي از جمله خرمشهر و تأمين 180 کيلومتر خط مرزي ـ 19 هزار اسير و 16 هزار کشته از دشمن ـ انهدام 60 فروند هواپيما ، 3 فروند هليکوپتر، 418 دستگاه تانک و نفربر، 30 قبضه توپ، 49 دستگاه خودرو. ـ غنايم به دست آمده : يک فروند هليکوپتر، 105 دستگاه تانک و نفربر و 56 دستگاه خودرو.
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
🔴پیام امام خمینی(ره) به مناسبت فتح خرمشهر
♦️مبارک باد و هزاران بار مبارک باد بر شما عزیزان و نور چشمان اسلام این فتح و نصر عظیم که با توفیق الهی و ضایعات کم و غنایم بیپایان و هزاران اسیر گمراه و مقتولین و آسیب دیدگان بدبخت که با فریب و فشار صدام تکریتی، این ابرجنایتکار دهر، به تباهی کشیده شدهاند، سرافرازانه برای اسلام و میهن عزیز افتخار ابدی به هدیه آوردید.
♦️ و مبارک باد بر فرماندهان قدرتمند که فرماندهان چنین فداکارانی هستند که ستاره درخشنده پیروزیهای آنان بر تارک تاریخ تا نفخ صور نورافشانی خواهد کرد. و مبارک باد بر ملت عظیم الشان ایران این چنین فرزندان سلحشور و جان بر کفی که نام آنان و کشورشان را جاویدان کردند. و مبارک باد بر اسلام بزرگ این متابعانی که در دو جبهه جنگ با دشمن باطنی و دشمنان ظاهری پیروزمندانه و سرافراز امتحان خویش را دادند و برای اسلام سرافرازی آفریدند.
📚امام خمینی (ره)؛ 03 خرداد 1361
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 #بازنشر | دختر شهید آیتالله رئیسی: پدرم حقوقش را نصف کرد
▪️◾️▪️
▪️مصاحبه دو سال قبل ریحانهسادات رئیسی: پدر زمانی که وارد قوه قضائیه شد حقوقش را نصف کرد و بعد باز هم آن را کمتر کرد.
▪️اشتباهترین تصویری که از پدرم ساختند «دیوار» است؛ پدرم بین مردم دیوار نمیکشد؛ پل میسازد.
▪️برخورد با فساد در بخشهای مختلف مهمترین چالشی بوده که ایشان برای حل آن تلاش کردهاند.
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 خرمشهرها در پیش است...
🇮🇷امام خامنه ای: «جوانان عزیز! خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، در میدانی که از جنگ نظامی سختتر است. البته ویرانیهای جنگ نظامی را ندارد، بالعکس آبادانی به دنبال دارد اما سختیاش بیشتر است. امروز برای نظام اسلامی، جنگ نظامی، احتمال ضعیفی است. لکن جهاد باقی است. در بین جهادها جهادی وجود دارد که خداوند آن را «جهاد کبیر» نام نهاده: «و جاهدهم به جهاداً کبیراً». جهاد کبیر یعنی تبعیت نکردن از دشمنی که با او در میدان مبارزه قرار گرفتهایم؛ تبعیت نکردن از دشمن در میدان اقتصاد، سیاست، فرهنگ و هنر، جهاد کبیر است.»
♦️به مناسبت ۳ خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
✅️ انتخابات ویژه و زودتر از موعد
یکسال زودتر از آنکه قرارمان بود عکسهایت در و دیوار شهر را پر کردهاند.
بدون رقیب، بدون کد، بدون مناظره، بدون تایید شورای نگهبان...
تو مرد قانون و قضایی!
این انتخابات ویژه را خدایت بر پا کرده...
او اراده کرده تو پشت تریبون بدون محدودیت زمان از خدماتت بگویی و دوست و دشمن فقط گوش کنند!
دیگر نباید توهین شوی، باید تعظیم شوی!
خدا تو را انتخاب کرده!
مبارکت باشد. مبارکمان باشد🖤
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرناز قاضیزاده، مجری مطرح بیبیسی:
♦️مسألهای که این روزها به چشم میآید همانطور که در صحبتهای آقای خامنهای هم بود، هیچ چیزی در کشور آب از آب تکان نخورد و کشور به طور عادی اداره خواهد شد؛ در کلام، رفتار و در واکنشهای مقامات این مسأله خیلی مشهود است.
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تفاوت دو نگاهِ ولایت مدار / و نگاه لیبرال
نگاه حسن روحانی و شهید رئیسی در مورد جایگاه و تکریم معلمان.
رتبه معلمان یکی از دستاوردهای شهید سید ابراهیم رئیسی رضوان الله تعالی علیه بود.
میلیونی منتشر کنید تا یک بار دیگر مملکت دست لیبرال های آمریکا لیس و غربگدا نیفتد.
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#سید_شهیدان_خدمت
#لبیک_یا_خامنه_ای
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جمله آماده ام شاه پناهم بده روی خودروی حامل پیکر شهید رئیسی و همراهان
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹پیکر شهید امیرعبداللهیان در حرم عبدالعظیم علیه السلام آرام گرفت
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 سلام ملت بر ابراهیم
🔺سیل جمعیت میلیونی تشییع کنندگان پیکر رییس جمهور شهید در مسیر مشایعت به خانه ابدیاش در حرم مطهر امام رضا(ع) به حدی بود که خودرو حامل پیکر آیتالله رئیسی بارها مجبور به توقف شد.
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
📣 حضور ۳ میلیون نفر در تشییع شهید رئیسی در مشهد
🔺شهردار مشهد: حداقل ۳ میلیون نفر تا کنون در مراسم تشییع شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی حضور دارند و حرکت خودرو حامل پیکر این رئیسجمهور شهید به کندی انجام میشود.
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.
29.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | جز از در خانه کریمان کسی به مقام کرامت نمیرسد
╭🌸🍃.
[@Boshra_magazine]◉مجله بشری◉
┗╯\╲.