⚠️ تصویرِ ما از «تکنولوژیِ دینی، یا ساینسیسم دینی» چیست؟
قطعی است که در ماهیت هیچ وسیله و ابزار و کالای صنعتی، دینی بودن و غیر دینی بودن تضمین نشده است، بلکه در آن هنگام که نیاز های اساسی آدمی، موجب میشود که دست به ابداع و ابتکار صنعتی بزند تا آن نیاز ها را بتواند از خود مرتفع نماید (همانگونه که در قرآن اشاره شده است «واعدّوا ما استَطعْتُم من قوةٍ» و هر چه میتوانید قوای خود را برای دفاع از حیات و شرف و کرامت خود در برابر دشمن، افزون و آماده کنید.) آن صنعت به انگیزگیِ دنیا به وجود آمده است.
سابق بر این، عده ای ساده لوح میکوشیدند اصول همه ابتکارات و تکنولوژی هایی که بشر به آنها دست یافته است، از قرآن و احادیث استخراج نمایند و این یک کار عبثی بود، زیرا وظیفه مستقیم کتابهای آسمانی و منابع معارف دینی این نیست که برای بشریت ضرورت علوم ریاضی، فیزیکی، شیمی، گیاه شناسی، زمین شناسی را با تمامی مسائل و قوانین آنها تعلیم بدهند. آنچه که وظیفه مستقیم انبیا و کتابهای آسمانی آنهاست، تعلیم بشریت در عرصه «حیات معقول» و آموزش همه نیاز های اصیل و تحریک برای مرتفع ساختن آنهاست و اما کمیّت و کیفیت و ماهیت آن وسایل و ابزاری که چنین کاری را بر عهده خواهد گرفت، موکول به حواس عقل و انواع درک و دریافتهای اکتشافی و اختراعی و انواع تکاپوهاست که خداوند به بندگان خود عنایت فرموده است.
بدیهیست همانگونه که دلیل لزوم و کیفیت آماده کردن بیل برای کشاورزی و ابزار خاص برای ساختن مسکن و تهیه انواع داروها برای معالجه بیماریها، وظیفه پیامبران و کتب آسمانی نیست، همچنان بیان طرق به وجود آوردن انواع تکنولوژی ها و ساختن کامپیوتر ها و تجزیه و تحلیل ذرات اتمی و غیرذلک به عهده انبیا و کتابهای آسمانی نیست، گاهی برای هشدار دادن به انسان ها، اشاره هایی کلی درباره اصول زیربنایی جهان هستی و انسانی، در کتب آسمانی و سخنان پیشوایان فوق طبیعی(انبیا و ائمه و اولیا) بدانند و به دیگر مردمان اثبات کنند که معارف کتب آسمانی و سخنان انبیا و ائمه علیهم السلام و اولیاء بر مبنای اشراف به اصول و مبادی کلیِ هستی ارائه شده است.
فلسفه دین، محمد تقی جعفری، صفحه۲۲۸
/نقد الحاد
📈📉تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
🔴🔍 ایتا :
https://eitaa.com/boshra_net
🔴🔍 سروش :
http://sapp.ir/boshra_net
🔴🔍 آی گپ :
https://iGap.net/boshra_net
✝️کودکان کلیسایی
🏥«کانون شادی»، ابزاری برای جذب
✍️«کانون شادی» یا Sunday school که مدرسه «شبت» (sabat school) نیز نامیده میشود، بخشی از ساختار اجرایی کلیسایی مسیحیت است که به آموزش کودکان، نوجوانان و جوانان اختصاص دارد. بسیاری از فرق مسیحی، این بخش را در کلیسای خود لحاظ کردهاند. نخستینبار این اصطلاح در سال 1780 میلادی (در انگلستان) توسط «ویلیام گیف» برای کار با بچهها به کار رفت. البته بنا به قرائنی، اولین کانون شادی در سال 1751، در کلیسای «سنت ماری» ناتینگهام راهاندازی شدهاست.
🏥این مدارس با استقبال زیادی در انگستان روبهرو شد، به طوریکه در سال 1785، حدود 250 هزار کودک درSunday school (کانونشادی) حضور مییافتند که 5 هزار تن از آنها در منچستر زندگی میکردند. اقبال کلیساها به کانونشادی موجب شد تا مرکزی به نام «جامعه توسعه و استقرار مدارس یکشنبه» به وجود بیاید. این مرکز در طول زمان، فعالیتهای خود را توسعه داد، بهگونهای که در سال 1895 بیش از 91 هزار جلد کتاب، 24232 عهد و 5365 انجیل توزیع کرد.
با توجه به اهمیت این نهاد نزد جریان تبشیر، همزمان با ورود هیئتهای میسیونری به نقاط مختلف جهان، ازجمله ایران، همراه با تأسیس نخستین کلیساها، این مراکز نیز فعالیت خود را آغاز کردند.
🔹از زمانی که کلیسای جماعت ربانی در زیرزمین خانه ست یقنظر به وجود آمد، برنامه کانون شادی برای کودکان نیز در روزهای یکشنبه برقرار بود. این روند همچنان ادامه پیدا کرد و کانون شادی با توجه به جایگاهی که داشت، از سال1375( 1995م) به یکی از کمیتههای کلیسا تبدیل شد .
🔸در سال 1337، ست یقنظر به همراه مارک بلیکس و جیم نیلی، ساختمان رسمی کلیسای جماعت ربانی را در خیابان طالقانی گشودند و کانون شادی، فعالیت خود را در کنار سایر بخشهای کلیسا از جمله آموزشگاه کتاب مقدس پی گرفت. مدیریت کانون شادی در ابتدا بر عهده «سارو خاچیکیان» بود که درکنار هایک هوسپیان مهر و ساموئل یقنظربه تعلیم و تربیت کودکان مشغول بودند. پس از وی، مسئولیت کانون به «آرمان رشدی» واگذار شد..
🔹🔸نیک میدانیم که فرایند جذب، حتی از تبلیغ و تبشیر نیز مهمتر است، چراکه تا جذب صورت نگیرد بشارت هم بیمعنا خواهدبود. این مسئله، نمایانگر اهمیت نقش و جایگاه کانون شادی در نگاه فرقهای مسیحیت تبشیری است. «المیر ال. تاونز» در کتاب «آنچه معلمین کانون شادی باید بدانند» مینویسد: کانون شادی، لشگر کلیسایی است که جانها را برای مسیح صید میکند».
/روشنا
📈📉تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
🔴🔍 ایتا :
https://eitaa.com/boshra_net
🔴🔍 سروش :
http://sapp.ir/boshra_net
🔴🔍 آی گپ :
https://iGap.net/boshra_net
💢 #جنگ_رسانهای
🔹 جنگ رسانهای، یکی از برجستهترین جنبههای «#جنگ_نرم» و جنگهای جدید بین المللی است. اساسیترین تعریف از این جنگ استفاده از رسانهها برای تضعیف کشور #هدف و بهره گیری از توان و ظرفیت #رسانهها به منظور دفاع از منافع ملی است.
🔸 اگر چه جنگ رسانهای عمدتاً به هنگام #جنگهای_نظامی کاربرد بیشتری پیدا میکند اما این به آن مفهوم نیست که در سایر مواقع، جنگ رسانهای در جریان نبوده یا مورد استفاده قرار نمیگیرد.
🔹 جنگ رسانهای تنها جنگی است که حتی در شرایط #صلح نیز بین کشورها به صورت غیر رسمی ادامه داشته و هر کشوری از حداکثر توان خود برای پیشبرد #اهداف_سیاسی خویش با استفاده از رسانهها بهره میگیرد.
🔸 جنگ رسانهای، جنگ بدون خونریزی، جنگ آرام، #جنگ_بهداشتی و تمیز تلقی میشود؛ جنگی که بر صفحات روزنامهها و میکروفون رادیوها، صفحات تلویزیونها و عدسی دوربینها جریان دارد.
🔹 سربازان جنگ رسانهای متخصصان #تبلیغات، استراتژیستهای #جنگ_روانی، خبرنگاران خبرگزاریها، شبکههای خبری، سایتهای اینترنتی و کارگزاران رسانهها هستند.
🔸 جنگ رسانهای بر خلاف جنگهای نظامی که عمدتاً میان دو یا چند کشور به عنوان ائتلاف با یک #کشور جریان مییابند، میتواند میان یک گروه از کشورها با گروه بزرگ دیگری از کشورها با ویژگیهای مشخص شکل گیرد.
✏️ منبع: "جنگ رسانهای" به اهتمام منصور حاتمی راد
/عصر هوشمندی
📈📉تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
🔴🔍 ایتا :
https://eitaa.com/boshra_net
🔴🔍 سروش :
http://sapp.ir/boshra_net
🔴🔍 آی گپ :
https://iGap.net/boshra_net
✅🅾 اعتراض دیده بان جدایی دین از سیاست به وجود شورای مشورتی مسیحیان اونجلیک در کاخ سفید
🔸دیده بان جدایی دین از سیاست در آمریکا طی نامه ای خطاب به دونالد ترامپ خواهان منحل کردن شورای مشورتی کلیسای اونجلیک در کاخ سفید شد. این شورای مشورتی که با سر کار آمدن ترامپ در کاخ سفید آغاز به کار کرد، مجمعی از رهبران مسیحی بعنوان مشاوران مذهبی رئیس جمهور هستند. در این نامه آمده است که دسترسی بی قید و شرط یک گروه ویژه مذهبی به رئیس جمهور آمریکا علاوه بر اینکه از مصادیق بی عدالتی و تبعیض میان مذاهب است، نقض اصل جدایی دین از سیاست قانون اساسی نیز محسوب میشود. همچنین در این نامه آمدده است که اعضای نهاد از مذاکرات و برنامهریزیهای پشت درهای بسته مسیحیان اونجلیک با دونالد ترامپ بی خبر نیستند. فعالیتهایی که از افکار عمومی مخفی نگه داشته میشود🔸
📈📉تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
🔴🔍 ایتا :
https://eitaa.com/boshra_net
🔴🔍 سروش :
http://sapp.ir/boshra_net
🔴🔍 آی گپ :
https://iGap.net/boshra_net
⛔️⛔️ماموریت پیچیده بهائیان در یمن
🔻مهره های فرقه ضاله بهائیت در هرجایی از جهان که منافع دشمنان ایران اسلامی در خطر است حاضر می شوند تا به هر نحوی که شده در تقویت دشمن و تضعیف ایران ایفای نقش نمایند.
🔻در سال های اخیر که یمن به پایگاهی استکبار ستیز و جهادگر در برابر مستکبران جهان تبدیل شده است، شاهد آن هستیم که فعالیت های فرقه ضاله بهائیت در جذب و نشر این فرقه ضاله در یمن به شدت افزایش یافته است
راه های تشخیص اخبار جعلی (فیک نیوز)
/ایرنا
📉📈 تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
اخبار نادرست و جعلی ۷۰ درصد سریع تر از اخبار درست و واقعی» بین کاربران بازنشر می شود
در یک پژوهش دانشگاهی که به عنوان رساله دکترا با عنوان «اعتبار منبع در رسانههای اجتماعی؛ مطالعه موردی کانالهای خبری تلگرام» با مطالعه ۳۱۶۰ پُست خبری تلگرامی انجام شده است، مشخص شده که «۳۶.۲ درصد اخبار، فاقد منبع هستند.»(همشهری آنلاین؛۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ ) همچنین براساس یک پژوهش در دانشگاه «ام.آی.تی» که صدها هزار خبر جعلی منتشر شده در توئیتر طی سال های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۷ را بررسی کرده است، مشخص شده که «اخبار نادرست و جعلی ۷۰ درصد سریع تر از اخبار درست و واقعی» بین کاربران بازنشر می شود. یعنی اخبار جعلی در شبکه های اجتماعی هم حجم قابل توجهی را تشکیل می دهند و هم زودتر بازنشر می شوند.
📉📈 تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
🔴🔴بهائیان در خدمت اسرائیل
✍🏻ردپای این روابط با آژانس یهود و سران صهیونیسم جهانی را می توان ده ها سال پیش از تاسیس رژیم اشغالگر قدس یافت. پس از سقوط و تجزیه امپراتوری عثمانی، فلسطین تحت قیومیت بریتانیا قرار گرفت و چرچیل، وزیر مستعمرات انگلیس تحت پوشش کمک به ایجاد کانون ملی یهود مقدمات حضور صهیونیست ها در فلسطین را مهیا کرد.
📉📈 تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
🔴🔴بهائیان در خدمت اسرائیل
🔸از نکته های مهم در پرونده بهائیت، رابطه صمیمانه و همکاری تنگاتنگ سران آن با صهیونیست ها و رژیم اشغالگر قدس است. سالهاست مرکز فرقه ضاله بهائیت یعنی بیت العدل در فلسطین اشغالی(اسرائیل) قرار دارد و قبر بها در آن مکان قبله بهائیان است.
🔸ردپای این روابط با آژانس یهود و سران صهیونیسم جهانی را می توان ده ها سال پیش از تاسیس رژیم اشغالگر قدس یافت. پس از سقوط و تجزیه امپراتوری عثمانی، فلسطین تحت قیومیت بریتانیا قرار گرفت و چرچیل، وزیر مستعمرات انگلیس تحت پوشش کمک به ایجاد کانون ملی یهود مقدمات حضور صهیونیست ها در فلسطین را محیا کرد.
🔸سردمداران بهائیت که تحت امر انگلستان بودند با خرید زمین و امثالهم تمام سعی خود را برای خوش خدمتی به صهیونیست ها به کار بستند و این رویه تا امروز نیز ادامه دارد.
🔸تاکنون مشاهده نشده حتی یکی از مهره های خرد فرقه ضاله بهائیت کلامی مخالف با رژیم غاصب صهیونیستی بگوید و در قبال جنایات این رژیم کودک کش موضعی انتقادی اتخاذ کند.
🔸اسرائیل نیز خوش خدمتی بهائیان را با حمایت های همه جانبه از آنان ادامه داده چنانچه روزنامهی اسرائیلی هاآرتص می نویسد: «مرکز جهانی بهاییان متهم به دریافت معافیتهای مالیاتی که استحقاق آن را ندارند؛ داشتن روابط غیر اخلاقی و نامتعارف با حزب کارگر؛ استفاده افراطی از منابع آبی به منظور رسیدگی باغها و استفاده از بخارجات (بخوری کردن) برای پرستش بتها میباشد».
📉📈 تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
♨️ خداستیزی اوشو
🔘در گفتار #اوشو انحراف و تضاد با ادیان و خداوند مشهود است وی در خصوص خداپرستی چنین میگوید:«اگر از من می پرسید،من به شما می گویم،خدا را فراموش کنید،حقیقت را فراموش کنید،من به شما می گویم تنها به دنبال عشق باشید.(1)
↩️در واقع معنویت اوشو، فقط به دنبال لذت جویی و عشق است و او صراحتاً با خدا و تعالیم دینی سایر #ادیان مخالفت میکند.البته گفتار اوشو همانند بسیاری از رهبران فرقهها و جریانهای انحرافی سرشار از تناقض است و او در جای دیگر خود را واسطه گری برای ارتباط با خدا میداند.
📚1.اوشو راز بزرگ،ترجمه روان کهریز،ص251.
📉📈 تحلیلی-پژوهشی بشرا
✅✅موج سهمگین شبه معنویت ها
🔸امروزه موج سهمگینی از عرفان های بدلی و شبه معنوی کشور را فرا گرفته است.
🔸این گستردگی چنان است که هیچ طیف و گروه و یا منطقه جغرافیایی خاصی از این خطر در امان نیست.
🔸کاوش ها نشان می دهد تا قبل از سال 1391 (که مستندات آن موجود است) بیش از هفت میلیون جلد کتاب از چند جریان محدود فرقه ای به صورت فارسی به انتشار رسیده و چاپ شده است.
🔸این آمار نشان می دهد که فرقه ها و شبه معنویت ها در سالهای اخیر بسیار گسترش پیدا کرده و در قالب های روانشناختی، فرادرمانی و... بیشتر حضور داشته اند.
🔸می توان گفت این حجم هفت میلیون کتاب تا سال 91 در این سال ها بسیار بسیار بیشتر شده باشد آن هم در حالی که مشکلات نشر و چاپ کتاب برای نویسندگان داخلی بسیار زیاد است.
🔸همه اینها در کنار این مطلب است که شبه معنویت ها و عرفان های دروغین از قالب فیلم و سریال, کارتون و پویا نمایی و سینما نیز استفاده می برند. بسیاری از آموزه هایی که در کتب مختلف می آید به نحوی در این مدل سینمایی و تلویزیونی نیز به نوعی گنجانده شده است تا مخاطبان خاص خود را جلب و جذب کند.
📈📉پایگاه تحلیلی خبری فرقه
♨️ سندروم «خویش خداپنداری»
🔹سندروم «خویش خداپنداری» موضوعی نادر در نحله های شبه عرفانی نیست، بلکه قریب به اتفاق رؤسای این قبیل فرق به محض مواجهه با افزایش تعداد مریدان به شکلی تصاعدی درجه معنوی خود را بالاتر میبرند تا به تدریج به درجات خداگونگی نائل می شوند. درجات ساختگی « من یظهرالهی» در #بهائیت یا تجسم الوهیت،آدی شاکتی، آواتار و... از نمونههای بی شمار این زمینه است.
↩️ فرقه «ساهاجا یوگا» نیز که یکی از شاخه های #یوگا محسوب میشود با تمامی ویژگیهای فرق انحرافی همین خصوصیت یعنی خویش خداپنداری را نیز با خود همراه دارد.
📉📈 تحلیلی-پژوهشی بشرا
♨️ خداستیزی اوشو
🔘در گفتار #اوشو انحراف و تضاد با ادیان و خداوند مشهود است وی در خصوص خداپرستی چنین میگوید:«اگر از من می پرسید،من به شما می گویم،خدا را فراموش کنید،حقیقت را فراموش کنید،من به شما می گویم تنها به دنبال عشق باشید.(1)
↩️در واقع معنویت اوشو، فقط به دنبال لذت جویی و عشق است و او صراحتاً با خدا و تعالیم دینی سایر #ادیان مخالفت میکند.البته گفتار اوشو همانند بسیاری از رهبران فرقهها و جریانهای انحرافی سرشار از تناقض است و او در جای دیگر خود را واسطه گری برای ارتباط با خدا میداند.
📚1.اوشو راز بزرگ،ترجمه روان کهریز،ص251.
📉📈 تحلیلی-پژوهشی بشرا
⚠️🔻 10سرنخ اصلی را برای شناسایی اخبار جعلی
🔹1. دامنه را بررسی کنید
- بررسی URL سایت بسیار مهم است. برخی وب سایتهای جعلی از دامنه هایی که بسیار مشابه هستند یا با کپی کردن از منابع خبری معتبر ، استفاده می کنند ، برای مثال اضافه کردن ".com.co" در پایان.
- تمایز منابع خبری از وبلاگ های شخصی بسیار مهم است ، اگر عنوان دامنه دارای کلماتی مانند "wordpress" یا "Blogger" باشد ، احتمالاً یک وبلاگ شخصی است.
- برخی از اخبار جعلی شامل یک پیوند ، ظاهراً به یک وب سایت رسمی می شوند اما پیوند لینک به یک دامنه جعلی می رود که از نسخه اصلی تقلید می کند.
- بخش "درباره ما" را بررسی کنید .
- هنگامی که این خبر از طریق واتس اپ وارد می رسد ، بررسی این موضوع که آیا پیام دارای برچسب "Forwarded" است ، نیز مفید است ، در این صورت پیام از طرف شخصی که آن را برای شما ارسال کرده است اصل نیست.
🔸2- . به جستجوی نویسنده بپردازید
- قبل از اعتماد به اطلاعات ، مهم است که نویسنده مطلب را بررسی کنید. آیا واقعی است یا خیر ؟
اگر نویسنده را پیدا کردید درباره مطالب قبلی او در LinkedIn و googel جست وجو کنید
🔻3- تاریخ انتشار را بررسی کنید
گاهی تاریخ مطلب به روزاست اما اصل رویداد قدیمی است. برای شناسایی این مورد ، باید چندین لینک را کلیک کنید و با دقت بخوانید تا زمان وقوع این رویداد را مشخص کنید.بعضی اوقات داستان کاملاً جعلی نیست بلکه تحریف یک واقعه واقعی است.
🔺4- پاسخ ها و سوگیری های عاطفی
متون با عناوین برجسته و / یا متن متن با حروف بزرگ اغلب سعی در ایجاد واکنش های عاطفی با خوانندگان دارند که در سبک های سنتی تر روزنامه نگاری اجتناب می شود. کلمات نقطه ای مانند WOW !، SLAUGHTER !، DESTROY!
باید مراقب خبرهایی باشیم که با استفاده از احساسات (عصبانیت /هیجان/ خوشحالی و... )برجسته شده اند. زیرا بسیار معمول است که اخبار جعلی این کار را انجام می دهند.
🔹5. جستجو در سایت های خبری مشهور
برای بدست آوردن انواع دیدگاه ها ، بهتر است منابع مختلفی را بخوانید.
موضوع مورد نظرمان را در منابع دیگری که به آنها علاقه مند هستیم پیدا و مطالعه کنید تا اطلاعات واقعی یا جعلی برایتان مشخص شود .
گزارش سایت های خبری شناخته شده و معتبر در مورد این گزارش را بررسی کنید
🔸6. فراتر از عنوان را بخوانید
بعد از یک تیتر تحریک آمیز بیشتر بخوانید. بعضی اوقات تیتر عناوین محتوای یک گزارش را منعکس نمی کنند و برای تحریک و ایجاد واکنش در مخاطب برجسته می شوند.
عنوان ممکن است کل داستان را حتی در خبرهای معتبر خبر ندهد. اخبار جعلی ، مخصوصاً طنزآمیز ، می توانند چندین نشانه آشکار در متن داشته باشند.
🔻7. منبع را بررسی کنید
توصیه می شود بدون داشتن منبع روشن و جدی به اطلاعات اعتماد نکنید.
یک علامت هشدار دهنده برای یک خبر جعلی عدم پیوند یا منبع اطلاعاتی آن است. بعضی اوقات اخبار جعلی پیوندهایی به سایت هایی می دهند که به نظر می رسد اطلاعات آنها را پشتیبانی می کنند ، اما در واقع سایت هایی هستند که اطلاعات غلط را منتشر می کنند. تأیید کنید که منابع معتبر اطلاعات را پشتیبانی و تأیید می کنند.
🔺8. تأیید عکس
برخی تصاویر که در یک خبر ظاهر می شوند می توانند از یک رویداد دیگر باشند یا می توانند برای یک داستان خاص تغییر کنند. از طریق Google یا سایر ابزارهایی مانند TinEye ، یک جستجوی عکس معکوس انجام دهید تا دریابید که آیا این تصویر قبلاً وجود داشته است و از کجا و چه زمان آن ایجاد شده است.
🔹9. تأیید کنید که محتوا طنز نیست
برخی از اخبار با هدف طنز ارائه شده است. این نوع اطلاعات معمولاً به طور واضح دارای برچسب هستند ، اما برخی افراد آنها را واقعی می دانند. مراقب باشید اخبار واقعی را با مواردی که فقط برای طنز و خنده ایجاد شده اشتباه نکنید.
🔸10. از کارشناس سوال کنید
اگر سؤالات مربوط به مثلا سلامتی در مورد خودتان یا یک تحقیق بالینی که در آن شرکت می کنید سؤال دارید ، مستقیماً از یک متخصص بهداشتی یا یک کارشناس سوال کنید.
در نظر بگیرید همیشه قبل از تصمیم گیری درباره اطلاعاتی که از یک خبر یا رسانه های اجتماعی حاصل می شود ، از او بخواهید. می توانید در مورد آنچه شما را نگران می کند با او صحبت کنید. او می تواند برای تأیید اطلاعات ، اطلاعات و منابع موثقی را در اختیار شما قرار دهد یا شما را با یک متخصص که می تواند به شما کمک کند در تماس قرار دهد. به خاطر داشته باشید که اخبار غلط سلامتی می تواند عواقب چشمگیری بر سلامت شما بگذارد.
#رسانه
📉📈 تحلیلی-پژوهشی بشرا
جهان فکاهی
(امروز دیگر مردم "سرکوب" نمی شوند،
"سرگرم" می شوند...
رسانه ها از مخاطب خود می پرسند که "چه برنامه هایی را بیشتر دوست داری" تا پروژه ی "احمق سازی" خود را تکمیل کنند.)
تئودور آدورنو
"موزی که به عنوان یک اثر هنری به دیواری در موزه میامی چسبانده و ۱۲۰ هزار دلار فروخته شده بود، توسط یک هنرمند دیگر خورده شد. دیوید داتونا، یک هنرمند آمریکایی این موز را از دیوار کند و خورد و کار خودش را یک اجرای هنری به نام "هنرمند گرسنه" توصیف کرد"
پ.ن: آنچه برای خریدار این موز چسبیده به دیوار مهم است نه یک تابلوی نفاشی بلکه صد و بیست هزار دلار پول قاب شده است. او با این کار می گوید که من چنین ثروتی را دارا هستم که می توانم صد و بیست هزار دلار را قاب کرده و بر دیوار بچسبانم.
پیغامی که فروش این موز به جامعه هنری دارد این است که در عصر ما نه ذات کالای هنری بلکه "پول" است که ارزش آن را مشخص می کند. پولی که می تواند صرف خرید تابلوی داوینچی، ونگوک یا هر هنرمند دیگری شده یا اینکه موزی چسبیده بر دیوار را خریداری نماید..
#رسانه
📉📈 تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
▪️نمایندگان پیروان ادیان الهی، شهادت سردار قاسم سلیمانی را تسلیت گفتند ▪️
👈 نمایندگان پیروان ادیان الهی در مجلس شورای اسلامی در پیامی شهادت سردار قاسم سلیمانی را آرامش باد گفتند و این اقدام را محکوم کردند.
🔺 به نام خداوند بخشاینده مهربان
شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، از دلیرمردان و فرمانده بزرگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به رهبر معظم، همرزمان ایشان و خانواده بزرگ این شهید سرافراز، تبریک و تسلیت می گوییم.
یاد این انسان جان برکف که سالها در عرصههای مختلف دفاع از مظلومین، پیش قدم بوده و همیشه پیروزی های بزرگ را رقم می زده، در ذهن و دل مردان و زنان آزاده، ماندگار خواهد ماند.
ما نمایندگان پیروان ادیان الهی در مجلس شورای اسلامی، این جنایت ناجوانمردانه و نابخردانه را محکوم می کنیم و تاکید می کنیم این اقدامها بدون پاسخ نخواهد ماند، زیرا ایران مملو از همسنگران شهید بزرگوار سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.
☑️ یوناتن بت کلیا، نماینده آشوریان ایران
☑️ ژرژیک آبرامیان، نماینده ارامنه جنوب ایران
☑️ سیامک مره صدق، نماینده کلیمیان ایران
☑️ اسفندیار اختیاری، نماینده زرتشتیان ایران
☑️ کارن خانلری، نماینده ارامنه شمال ایران
#ادیان #شهادت_سردار_قاسم_سلیمانی
📈📉 پایگاه تحلیلی خبری فرقه
https://t.me/joinchat/AAAAAD7lk8lRH3oaKhqZLw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه به ویروس کرونا مبتلا شدیم!!❗️❗️❗️
/مفتا
📑📑 تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
هدایت شده از كتابِ آخوند
قصد داریم در سلسله نوشتارهایی، مغالطات رایج را بر مخاطبان قدیمی و باوفایِ مجموعه نقد الحاد معرفی نماییم.
ما را به دوستان خود معرفی کنید
📙 مغالطه اول
-مغالطه تبدیل امر مطلوب به امر مطلوب
🔺 استاد ریاضی گفت: «بچه ها به جای روزه گرفتن، دلی را به دست آورید، گرسنه ای را سیر کنید!»
گفتم استاد: «اگر ما به جای معادله ریاضی، در برگه امتحانی برای تو شعر زیبایی بنویسیم به ما نمره قبولی می دهی؟»
یکی از مغالطات رایج در ادبیات عرفیِ جامعه ما، تبدیل یک امر مطلوب به دیگری و جایگزینی آن است...
در این مثال پاسخ شاگرد، وجه مغالطه استاد را آشکار می کند.
نقد الحـاد و آتئیسمـْـ
@Naghde_elhad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضور یک #بهایی مسلمان شده در برنامه زنده صداوسیما
❗️روایتی از جنایات اجتماعی تشکیلات بهائیت
📋📋 تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net
❗️ پلمب واحد تولیدی اقلام بهداشتی/پای فعالیت بهائیت در میان است‼️
📑 پس از شیوع بیماری کرونا یکی از مشکلات کشور کمبود وسایل بهداشتی و مراقبت فردی نظیر ماسک و گان بود. از این رو بخش عمدهای از کارگاه های تولیدی یا خطوط تولیدی خود را تغییر داده و یا از نو شروع به تولید این اقلام بهداشتی و درمانی کردند.
🔻حالا در این روزهای کرونایی که تولید #اقلام_بهداشتی و دارویی فوریت خاصی پیدا کرده افراد مجرم و شیادی هم هستند که از آب گلآلود ماهی گرفته اند.همین امر نیاز به نظارت بر فعالیتهای بهداشتی را از سوی دستگاه های نظارتی مضاعف کرده است تا دست سودجویان قطع شود.
🔹در تازه ترین بازرسیهای صورت گرفته از سمت وزارت صمت و تعزیرات، از کارگاه های تولیدی لوازم بهداشتی در شمال کشور، یک کارگاه غیرمجاز تولیدی اقلام و لوازم بهداشتی و پزشکی، کشف شده است.این در حالی است که در بازرسی ها و بررسی ها بیشتر مشخص شده است که صاحبان این کارگاه #بهائی بوده اند.
👈🏻این افراد در این کارگاه غیرقانونی، با تولید اقلام مورد نیاز کادر درمانی و بیماران، در محیطی غیربهداشتی، با جان هموطنان خود بازی کرده و سود ناشی از این #اقدام_مجرمانه را را به جیب خود و تشکیلات خود زده اند.
❗️در این کارگاه غیرقانونی، اقلام بهداشتی که الزام به استریلیزه بودن دارند (نظیر پد چشمی، ماسک و...) به شکلی غیربهداشتی و نامناسب تولید شده که با برخورد بازرسین، تولیدی مذکور پلمب و جلوی این فعالیت مخاطرهآمیز گرفته شده است.
/فارس
📋📋 تحلیلی-پژوهشی بشرا
@boshra_net