صف فروش خودرو خگستر فرابورس انرژی۳ بورس جمع شده میشه امیدوار به متعادل شدن بازار بود
سیگنال بورس
#حریل دقیقا به حمایت اول خود رسیده و صف فروش سهم جمع شد.
#حریل
از منفی ۷ به منفی ۴ رفت.
حتما در نقاطی که برای سهم ها گفتیم میانگین بزنید تا راحت تر از ضرر خارج بشید.
سیگنال بورس
#فسوژ امروز به حمایت مهمی رسیده است و اجازه ندادن سهم به صف فروش برسد.
#فسوژ
از منفی ۷ به منفی ۱ رسید.
معاون اقتصادی گروه خودروسازی سایپا از تقاضای مجدد عرضه خودرو در بورس کالا و واردات ۳۰ هزار دستگاه اتومبیل از کمپانی چانگان و ۱۰ هزار دستگاه زوتی توسط پارس خودرو خبر داد.
معاون اقتصادی سایپا:
🔹سه شنبه هفته گذشته در نامه ای به سیاستگذار صنعت خودرو تقاضای ایفای تعهدات قبلی عرضه خودرو در بورس را داشته ایم. یکی از روش های فروش که خودروساز از آن استقبال می کند فروش از طریق بورس است و ما برای سال گذشته در یک برنامه زمان بندی شده تعداد زیادی فروش در بورس را به بورس کالای ایران تعهد کرده ایم.
🔹وادرات از این شرکت اثر سود و زیانی به مراتب بیشتری برای سایپا دارد و حاشیه سود آن دست کم ۱۵ درصد قیمت فروش و به صورت دلاری طبق ضوابط است.
🔴صندوق ها می توانند سهام نفروشند
رعایت حد نصاب مجاز سرمایه گذاری در سهام که پنجم اردیبهشت ماه سال جاری برای صندوق های فیکس اینکام از 15 به 10 درصد کاهش یافته بود تا سه ماه دیگر تمدید خواهد شد./بورس 24
📣 دو مصوبه مهم سازمان بورس برای حمایت از بازار سرمایه
🔻دقایقی پیش هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار دو مصوبه مهم برای حمایت از بازار سرمایه را تصویب کرد.
1️⃣ واریز ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب صندوق تثبیت بازار سرمایه برای خرید سهام
2️⃣ افزایش زمان اصلاح پرتفوی صندوقهای درآمد ثابت از سه ماه به پنج ماه: طبق این مصوبه "صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت" به جای سه ماه، پنج ماه مهلت دارند که میزان سهام موجود در پرتفوی خود را از ۱۵ به ۱۰ درصد برسانند.
🔴افزایش ۱۰ درصدی ضریب اعتبار کارگزاریها
🔹با تصویب کمیته پایش ریسک بازار سرمایه سازمان بورس، دستورالعمل خرید اعتباری اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران اصلاح شد.
🔹مطابق این مصوبه، ضریب تعدیل اوراق بهادار مندرج در حساب تضمین مشتریان اعتباری در مورد سهام پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و بازار اول و دوم فرابورس ایران " ۶۰ درصد قیمت پایانی" تعیین شده است.
🔹ضریب مصوب از تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه در سامانههای نظارتی اعمال خواهد شد.
هدایت شده از سیگنال بورس VIP
✅پیش بینی ما از بازار فردا این هست که:
بازار از منفی ها شروع به کار خواهد کرد
ولی صف فروش ها خریده خواهد شد و بازار به سمت متعادل و مثبت شدن حرکت خواهد نمود.
در صورت وقوع پیش بینی فوق، فردا احتمال برگشت سهم ها به محدوده صف فروش و منفیهای عمیق کم خواهد بود و سهم ها در محدوده مثبت و یا صفر تابلو به تعادل خواهند رسید.
(‼️با توجه به دستکاری در روند بازار، احتمال خطا در تحلیل فوق وجود دارد)
۱۴۰۲/۲/۲۳