🇮🇷بورس لند🇮🇷
تا دقایقی دیگر رییس سازمان بورس به مناسبت هفته جهانی سرمایهگذاری در تالار معاملات حضور خواهند یافت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅زنگ آغاز #هفته_جهانی_سرمایهگذار توسط حجتالله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نواخته شد.
#بورسلند @bourselandgroup
🇮🇷بورس لند🇮🇷
✅ ارزش و حجم صفوف فروش نسبت به روز گذشته حدود 20% کمتر شده است یواش یواش بازار داره متوجه میشه که ه
✅حجم صفوف فروش بزرگان درحال کم شدن
صف فروش #فولاد و #فملی با قدرت جمع آوری شد
حجم عجیب #اهرم تا اینجا، حدود 100M حجم خورده!
#بورسلند @bourselandgroup
🇮🇷بورس لند🇮🇷
🇮🇷☢️ NEW: An Armenian station picked up last night's 4.6 Richter scale seismic event in Iran Accord
✅ توئیت مجری الجزیره:
ایران اولین تست هستهای خود را در صحرا انجام داد.
#بورسلند @bourselandgroup
✅بازار بخوبی داره حجم میخورد
🟢فروشندگان عقب نشینی کردند
🟢خریداران درحال خرید پلهای سهام خوب
#بورسلند @bourselandgroup
✅ چشم بازار به حقوقی های #خودرو و #خساپا است، از طرفی چشم لیدرها به #اهرم است که اکنون برای دومین بار صف فروش رو جمعآوری کردند
✅اگر امروز بازار مثبت بشه یا الگوی ساعت مثبت بزنه هر اتفاقی هم بیوفته میتونه روند مثبت خودش رو چندین هفته حفظ کنه چراکه خیلی خیلی از بازارهای موازی عقب مانده است و از طرفی حمایت دولت پشتش هست
#بورسلند @bourselandgroup
کسری 184 هزار میلیاردی منابع و مصارف یارانهها 😳
با توجه به بررسیهای انجام شده تنها 55 درصد منابع هدفمندسازی یارانهها براساس بودجه شش دوازدهم محقق شده که به نظر میرسد هزینههای یارانهها 100 درصد یا بیشتر محقق شده است.
با توجه به گزارش جدید دیوان محاسبات کشور که در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است، از 759همت منابع پیشبینیشده هدفمندی برای سال 1403، در ششماهه اول سال جاری مبلغ 212همت (معادل 55درصد پیشبینی 6ماهه و 28درصد پیشبینی یکساله) محقق شده است.
همچنین برای تأمین کسری منابع نسبت به مصارف، مبلغ 184همت از سایر منابع (خارج از 4 ردیف اصلی عنوانشده در منابع قانون) استفاده شده است.
در این گزارش مهمترین عامل عدمتحقق منابع هدفمندی، عدمواریز کامل منابع وصولی موضوع حکم قانونی فوق توسط شرکتهای ذیربط تابعه وزارت نفت به حسابهای هدفمندی یارانهها و عدم شفافیت فرآیند فروش و وصول این منابع توسط شرکتهای فوق میباشد.
افزایش احتمالی استقراض یارانهها بهنسبت برآورد 5ماهه
با توجه به بررسیهای انجامشده در خصوص عملکرد 5ماهه منابع و مصارف هدفمندسازی یارانهها، شاهد پرداخت 114درصدی مصارف یارانهها بودهایم. در حالی این میزان تحقق هزینهها را شاهد بودیم که تنها 48 درصد منابع پیشبینیشده محقق شده بود.
با توجه به پرداختهای انجامشده در خصوص یارانه گندم طی 5ماهه، شاهد کسری 39 هزار میلیارد تومانی منابع و مصارف هدفمندسازی از این محل بودهایم.
هزار میلیارد تومان برای تبصره 8 بوده است، این 86 هزار میلیارد تومان برای اجرای تبصرههای قانونی استفاده شده است
@bourselandgroup
🟢 عارف: تهدیدها برای ما شوخی است
🔺 در ۴۰ سال گذشته نشان دادیم هیچ تهدیدی نمیتواند موجب عقبنشینی ما از برنامه و کارهایمان شود
🔺 بعد از شهادت شهید موسوی، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله شد که در ابتدا خیلی ها نگران بودند، ولی دیدیم او چه مسیر بهتر و محکمتری را ادامه داد
#بورسلند @bourselandgroup
🟢 دلار نیما همچنان در صعود
🔺فروش حواله دلار نیما امروز به 472,638 ریال رسید .
✍ سیاست تثبیت ارزی فرزین شکست خورده است و شنیده می شود دلار نیمایی حداقل تا ۵۰ هزار تومان بالا خواهد رفت
@bourselandgroup
‼️ اکنون مذاکرات پنهانی و سهجانبه و چندجانبه در جریان است
رهبران سیاسی جهان منتظر رونمایی از یک بسته پیشنهادی مشترک در یک بیانیه مشترک با مضمون #آتشبس_فوری در منطقه هستند!
نظرشخصی...
#بورسلند @bourselandgroup
🟢کاهش تولید نفت اوپک به پایینترین حد سال جاری
نظرسنجی رویترز در روز پنجشنبه نشان داد تولید نفت اوپک در سپتامبر، با مختل شدن عرضه لیبی و پیشرفت عراق در رعایت سهمیه کاهش تولید اوپک پلاس، به پایینترین حد خود در سال جاری کاهش یافت.
بر اساس نظرسنجی ماهانه رویترز، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه میلادی گذشته، ۲۶.۱۴ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد که ۳۹۰ هزار بشکه در روز کمتر از رقم بازنگری شده برای اوت است و لیبی، بیشترین کاهش تولید را در میان کشورهای عضو این گروه داشت.
کاهش تولید و صادرات لیبی که در بحبوحه بن بست میان جناحهای سیاسی بر سر کنترل بانک مرکزی روی داد، به افزایش قیمت نفت کمک کرد. طبق یافته های این نظرسنجی، لیبی بزرگترین کاهش عرضه به میزان ۳۰۰ هزار بشکه در روز را در سپتامبر داشت. پس از حل اختلاف بر سر ریاست بانک مرکزی و پایان وضعیت فورس ماژور در میادین نفتی لیبی، تولید این کشور احتمالا بهبود خواهد یافت.
علاوه بر لیبی که ازمشارکت در کاهش تولید اوپک پلاس معاف است، بزرگترین کاهش تولید در عراق مشاهده شد که در تلاش برای بهبود پایبندی به سهمیه تولید تعیین شده توسط اوپک است. با این حال، طبق این نظرسنجی، تولید عراق همچنان ۹۰ هزار بشکه در روز بالاتر از سهمیه این کشور مانده است.
طبق گزارش شرکتهای رصد نفتکش، نیجریه با کاهش صادرات، ۴۰ هزار بشکه در روز نفت کمتری تولید کرد.
در میان کشورهایی که تولید بالاتری داشتند، تنها افزایش تولید در ایران مشاهده شد که از شرکت در توافق نفتی اوپک معاف است. ایران در چند سال گذشته، با وجود تحریمهای آمریکا، صادرات خود را افزایش داده و به بالاترین سطح از سال ۲۰۱۸ رسانده است.
بر اساس گزارش رویترز، اوپک حدود ۱۳۰ هزار بشکه در روز بیشتر از هدف تعیین شده برای ۹ عضو تحت پوشش توافق محدودیت عرضه، نفت تولید کرد و عراق همچنان مسئول بخش اعظم این مازاد تولید است.
نظرسنجی رویترز با هدف رصد عرضه به بازار نفت انجام میشود و بر اساس دادههای فراهم شده توسط منابع خارجی، دادههای رفینیتیو آیکان، اطلاعات شرکتهای رصدکننده صادرات نفت شامل «کپلر» و پترولجستیک و اطلاعات ارائه شده توسط منابع شرکتهای نفت، اوپک و مشاوران تهیه شده است.◻️ رویترز
#بورسلند @bourselandgroup