🦋نسبت زنان و جهاد چیست؟!
خوب برای پاسخ به سوال دوم این است که نسبت زن و جهاد، باید اول نسبت میان انسان و جهاد را مشخص کنیم؛
یک انسان در همه عرصه های زندگی جهادگر است به چه معنا، جهاد یک فعالیت اهتمامی مستمر هست در عرصه فردی، خانوادگی و اجتماعی در مواجهه با دشمن.
یعنی یک انسان، به ما هو انسان در هر لحظه از زندگیش جهادی فکر می کند، جهادی عمل می کند، و نمی داند لحظه به لحظه چه در حیطه فردی و چه در حیطه اجتماعی دشمنیست که یک لحظه از او غافل نیست.
زن نیز در این امر، یک انسان مجاهد است
وقتی که می بینیم مقام معظم رهبری هنگامی که سخن از #جهاد می کنند آن را جنسیت بردار نمی دانند چنان که در نحوه عمل جهادی ممکن است بین دو جنس تفاوت باشد. پس زن و مرد در اصل مجاهدت موظفند اما در نوع مجاهدت ممکن است متفاوت باشد.
🆔 @bpishroo
🌱
گفتم آقای رئیسی چرا تیم رسانه ای شما اینقدر ضعیفه؟ اینقدر کارهای بزرگ انجام می دهید و مردم متوجه نمی شوند.
اینطور باشه دور بعد رأی نمی آورید.
نگاهی به من انداخت و گفتند: بخوام رسانه رو قوی کنم باید مرتب از خودم تعریف کنم و کار خوبی نیست.
اما برای دور بعد نام من رو توی نامزدها نخواهی دید.
باتعجب گفتم چرا؟
گفت: وقتی آمدیم اوضاع کشور واقعا بحرانی بود و خدا لطف کرد شرایط بهتر شد و کشور از لبه پرتگاه دور شد، الان دیگه هرکی رئیس جمهور بشه مشکلی نخواهد داشت.
#انتخابات
#شهید_جمهور
🆔 @bpishroo
▫️بانوان کربلاء
🌿سُکَینه دختر #امام_حسین علیه السلام و رباب بنت امرؤ القیس از حاضران در واقعه کربلا و اسیران کربلا بود که پس از شهادت پدرش با کاروان اسیران به کوفه و شام برده شد.
سکینه دختر امام حسین(ع) را از باهوشترین، زیباترین، خوش اخلاقترین، باتقواترین و بزرگ زنان زمانه خویش دانستهاند.
🌿در روز عاشورا، امام حسین(ع) برای آخرین وداع، از میدان جنگ به سوی اهل بیت خود بازگشت و با آنان وداع کرد سپس نزد دختر خود سکینه رفت که در گوشهای نشسته و میگریست. امام حسین علیه السلام او را به صبوری دعوت کرد و در آغوش کشید،در روز یازدهم محرم به هنگام وداع اهل بیت علیهم السلام با شهدا سکینه پس از سخنان عمهاش زینب سلام الله علیها پیش رفت و جنازه پدر را در آغوش گرفت امالشکریان عمر بن سعد او را به زور از بدن پدرش جدا کردند.
#محرم
🆔 @bpishroo