🔻 ۲۴ تیر ۱۳۹۸| جمله ی #ظریف مبنی بر اینکه " اگر به چهارسال قبل برگردم بازهم برجام را امضا می کنم" چه معنی می دهد؟
1⃣✍یعنی باز هم به توصیه های رهبری #گوش_نخواهیم کرد
2⃣✍یعنی با زهم #خطوط_قرمز رهبری را زیر پا خواهم گذاشت.
3⃣✍یعنی باز هم تلاش می کنیم مردمی که اکنون به بی حاصل بودن برجام پی برده اند را #فریب دهیم و حتی شده #آب_خوردنشان را هم به برجام وصل می کنیم.
4⃣✍یعنی باز هم فریب #لبخندهای و سفره های هفت سین #اوباما را خواهیم خورد.
5⃣✍یعنی باز هم #امضای_کری را تضمین خواهیم دانست.
6⃣✍یعنی باز هم #نفوذیها را با خود همراه خواهیم کرد.
7⃣✍یعنی باز هم #دلسوزان را کاسبان تحریم معرفی خواهیم کرد.
8⃣✍یعنی از تجربه درس نخواهیم گرفت.
💠 شما به عنوان یک شهروند این سخنان را چه می نامید؟
➕ آیا اینها در حافظه ی تاریخی ملت خواهد ماند؟
[بِراکِت]
📸 شهید سید حسن مدرس، در کنار استاد و مرادش، مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری
🔴 برگی از تاریخ ناگفته👇
✅ به مناسبت ۲۶ تیر ۱۳۵۹، سالروز تشکیل اولین دوره #شورای_نگهبان قانون اساسی در نظام مقدس جمهوری اسلامی
♦️آیا میدانید مبتکر شورای نگهبان چه شخصی بوده است؟
با تورقی در تاریخ میتوان گفت ساختار مشابه شورای نگهبان و #نظارت مشابه نظارت استصوابی كنونی شورای نگهبان در دوران مشروطه نیز از سوی مرجع شهید حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضلالله نوری(رهبر نهضت مشروطه مشروعه) تئوریزه شده بود. ساختاری كه در آن دوران به عنوان اصل تراز معروف و برای #فقها و علمای دین وظیفه "نظارت" تعریف شده بود.
♦️تلاش مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(اعلی الله مقامه) برای نظارت علما بر مجلس👇
پس از امضای فرمان مشروطه و انعقاد #مجلس و مطرح شدن بحث نگارش #قانون اساسی، درحالی كه اوضاع سیاسی كشور به سمت سكولاریزه شدن پیش میرفت مرجع شهید با تحصن در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) با طرح نظریه مشروطه مشروعه خواستار نظارت علما بر قوانین مجلس شد؛ عمده نظرات وی در تقابل با مشروطهخواهی #سكولار قرار داشت. در واقع مرجع شهید بر اهمیت وجود #علما به منظور نظارت بر امور مجلس تاكید داشت، از این رو نظریات ایشان را میتوان منطبق با تئوری شورای نگهبان و نظارت استصوابی دانست و مورد بررسی قرار داد.
♦️در نهایت تلاش مرجع شهید موجب شد تا خواستههای متحصنین به کرسی نشسته و نیز نظارت استصوابی علما بر مصوبات مجلس در اصل دوم متمم قانون اساسی گنجانده شود.یکی از افرادی که بنا به پیشنهاد مرجع شهید برای این مهم درنظر گرفته و معرفی شد، شاگرد و یار ایشان شهید سید حسن مدرس بود که اعتقاد داشت مرجع شهید، اعلم علمای زمان و جلوتر از زمان خویش است.
♦️شهادت مرجع شهید به دست عوامل جریان سکولار و انگلیسی مشروطه، كه معتقد به تطبیق قوانین مجلس با شرع مقدس اسلام و نظارت علما بر امور مجلس بود و همچنین استبداد شاهی و آزادیخواهی انگلیسی را دو روی یک سکه می دانست. ضربهای جبرانناپذیر به جنبش مشروطه وارد ساخت، تحت تاثیر این اقدام جنایت بار عوامل انگلیس، راه برای نفوذ استکبار گشوده شد و با ظهور دیكتاتوری رضاخان انگلیسی، بنیانهای نیمبند مشروطهخواهی متزلزل گشت و مجلس به حربهای در دست استبداد شاهی مبدل شد.
♦️[با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) که خود شاگردی از شاگردان مرجع شهید محسوب می شدند(به واسطه استادش شیخ عبدالکریم حائری که شاگرد مرجع شهید بود) با تأسی به این تدبیر اساسی و حیاتی ایشان، بر وجود چنین نظارتی از طرف علما به عنوان اصل ضروری از اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی(تحت نام شورای نگهبان) تأکید ورزیدند].
♦️ منبع: مرکز اسناد انقلاب اسلامی
اسلحه در دست !!!
لبخند بر لب !!!
⁉️ از چرایی آرامش و انبساط خاطر #نجفی در دادگاه که بگذریم ...
⁉️ همچنین از اینکه اگر به جای نجفی یکی از چهره های انقلابی بود ؛
الان چه فریادها و جیغ های بنفشی که نمیزدند !!!
ولی حالا حناق گرفته اند !!!
🔴 باید از نجفی متشکر بود که تا الان نگفته :
قتل میترا استاد ، #تصمیم_نظام بود 😆😊