فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مولانا
#شمس
#فلسفه
#عرفان
[بِراکِت]
#مولانا #شمس #فلسفه #عرفان
#مولانا و #شمس
#فلسفه_و_عرفان
🔸️مُلّاهای ضد فلسفه و عرفان 👇
💠 #رهبر_انقلاب :
اختلافات را باید مدیریّت کرد. مواظب باشید اختلاف نظرها به درگیری و تشنّج و ناخن زدن به چهرهی یکدیگر نینجامد! ما در گذشته در سنّت حوزههای خودمان داشتهایم که حالا من آخرین موردش را که بخواهم عرض بکنم، مرحوم حاج شیخ مجتبیٰ قزوینی (رضوان الله علیه) [است که] ملّای برجستهی بزرگی در مشهد بود، ضدّ فلسفه و عرفان. بنده خودم جزو ارادتمندان ایشان بودم و هستم؛ مرد واقعاً بزرگی بود امّا سلیقهی علمی ایشان این بود: درست ضدّ فلسفه و ضدّ عرفان که کتاب هم در این زمینه نوشته بود، تدریس هم میکرد؛ جزو برجستهترین شاگردهای مرحوم آمیرزا مهدی اصفهانی بود؛ و امام بزرگوار، مغز فلسفه و عرفان بود، لُبّ فلسفه و عرفان بود؛ خب اینها خیلی با هم فاصله دارند، یعنی درست بکلّی در دو قطب یک طیف قرار دارند. وقتی که مبارزات شروع شد و امام نشان داد که رهبر این مبارزه است؛ این آقای حاج شیخ مجتبیٰ قزوینی با همهی این اختلافاتی که داشت، بلند شد از مشهد و یک جماعتی را هم با خودش برداشت، آمدند دیدن امام در قم؛ آمدند اظهار ارادت به امام کردند.
مرحوم آمیرزا جواد آقای تهرانی ملّای دیگری بود در رتبههای بعدی از همان جماعتِ مخالفین فلسفه و عرفان که ما خدمت ایشان درس هم خوانده بودیم. ایشان خب نقطهی مقابل بودند دیگر. ایشان قبل از انقلاب اظهار ارادت به امام میکرد. بعد از پیروزی انقلاب هم این آدم بلند شد رفت جنگ؛ پیرمرد هفتاد هشتاد ساله بلند شد، رفت لباس بسیجی پوشید و پای خمپاره [ایستاد] و مشغول جنگ شد؛ [یعنی] اختلاف فکری، در عین حال اتّحاد به معنای واقعی کلمه؛ لله، فیالله، فیسبیلالله. (18 اردیبهشت 98)
💠 بخشی از نامه #امام_خمینی به گورباچف:
از استادان بزرگ بخواهید تا به حکمت متعالیه صدر المتالهین مراجعه نمایند، و از کتب #عرفا و بخصوص محی الدین ابن عربی ؛ نام نمیبرم که اگر خواستید از مباحث این بزرگمرد مطلع گردید...
💠نقدی بر #صوفیه و #دراویش 💠
👌عموم فرق #صوفيه هم در مسائل عقيدتى و هم در مسائل فقهى و اخلاقى داراى انحرافاتى هستند كه به چند #قسمت آن در اينجا اشاره مى كنيم:
1⃣ چون خود را اهل طريقت مى پندارند طريقتى كه در مسير حقيقت است و احكام شريعت را مقدمه اى براى وصول به طريقت و حقيقت مى شمرند #اعتناى چندانى به مسائل شرعى ندارند و در بسيارى از موارد با اعذار و بهانه هايى آنها را كنار مى گذارند.
2⃣ غالبا گرفتار تفسير به رأى در كتاب و سنت اند و به كمك آن خواسته هاى خود را بر كتاب و سنّت #تحميل مى كنند و براى ارتكاب بعضى از گناهان به پيروان خود چراغ سبز نشان میدهند.
3⃣ قطب و مرشد خود را واجب #الاطاعه مى شمرند و كرامات دروغين زيادى براى اقطاب خود قائلند كه گاه از معجزات انبيا و امامان نيز فراتر است و به همين دليل گاهى كار پيروان آنها به شرك مى انجامد و قطب و مرشد خود را همچون معبودى مى پرستند.
4⃣ بدعتهاى زيادى در دين به وجود آورده اند و هر فرقه اى از آنها براى خود بدعتى دارد؛ از طرز مجالس ذكر و #ورد گرفته تا برنامه هاى ديگر. به همين دليل كمتر در مساجد اسلامى حضور مى يابند و كانون عبادتى به نام «خانقاه» براى خود درست كرده اند تا براى انجام برنامه هاى خود آزاد باشند.
5⃣ بسيارى از آنها معتقد به #پلوراليسم هستند و هر مذهبى را راهى به سوى خدا مى پندارند و متاع كفر و دين را بى مشترى نمى دانند.
6⃣ از مهمترين انحرافات آنها، اعتقاد به وحدت وجود به معناى وحدت موجود است كه مجموعه موجودات عالم را يك چيز و خدا را عين آن مى دانند و به همين دليل بت پرستى را نيز نوعى خداپرستى به #حساب مى آورند، مشروط بر اينكه خدا را در همان بت محدود نكنند.
7⃣ آنان چون به شريعت به صورت #ابزارى ساده نگاه مى كنند و عملا به پيروان خود، اجازه مخالفت با بعضى از احكام شرع را مى دهند بسيارى از افراد آلوده و گنهكار و يا رجال سياسى ستم پيشه به آنها اظهار تمايل مى كنند؛ يعنى هم به ظلم و ستم و گناه خود ادامه مى دهند و هم حسّ دينى خود را به صورت كاذب اشباع مى نمايند و به تعبير ديگر تساهل و تسامح آنها در امور دين و ترك هرگونه #سختگيرى سبب گرايش افراد خاصى به آنان مى شود.
📚 کتاب پیام امام امیر المومنین
8⃣ آنها برای عقل #ارزشی قائل نیستند و حتی علوم عقلی را حجاب اکبر می نامند و گاه عالمان دینی را راهزنان این راه می نامند و معتقدند که این راه را باید با پای عشق طی کرد .
9⃣ بسیاری از آنها معتقد به ریاضت های #شاقه هستند ، ریاضت هایی که در شرع اسلام وارد نشده است ، بلکه گاه از نظر شرعی زیان آور و حرام است .
0⃣1⃣ غالب اقطاب و شیوخ و #مراشد آنها برای مریدان خود اذکاری انتخاب می کنند و هر مریدی را به ذکر خاصی مامور می سازند در حالی که این نوع تقسیم بندی در هیچ آیه و روایتی وارد نشده است .
📚 کتاب عرفان اسلامی
✅بخاطر همین انحرافات است که می بینیم در روایات #متعددی از صوفیان مذمت شده است .
⭕️حداد عادل:
"در مصلحت بودن مطلع شدن مردم از رای هر نماینده تردید دارم؛ مردم باید روز اولی که قصد رای دارند بیشتر حواسشان را جمع کنند و اگر کسی مورد قبول است اجازه دهند خودش تصمیم گیرد.
مخالفت با موجهای رسانهای و افکار عمومی شجاعت میطلبد!"
🔻جناب دکتر عادل
اولا کسی که برای نفع مردم رای میدهد و دلیل منطقی و کارشناسی شده دارد، چه ترسی از رسانهها دارد؟
ثانیا مورد قبول بودن نماینده، دلیل بر حفظ سلامت مالی نیست! همانطور که دو نماینده مجلس به تازگی بازداشت شده بودند!
#شفافیت_آرای_نمایندگان