🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📘 نام کتاب: شصت پرسش اعتقادی
✍ نویسنده: سید رضا طباطبایی
📑 انتشارات: جمکران
🔹 کتاب شصت پرسش اعتقادی ؛ #قویترین کتاب در حوزه #توحید و پاسخگویی به #سئوالات_کودکان است .
📖 سوالاتی مانند:
خدا چه شکلیه؟؛ چرا خدا رو نمیبینیم؟؛ خدا کجاست؟؛ خدا از چه وقت بوده؟؛ پدر و مادر خدا کیه؟؛ چرا خدا بعضی از حاجتامونو نمیده؟؛ هدف خدا از آفریدن ما چی بود؟؛ چرا باید از خدا بترسیم؟؛ چرا خدا مادر بزرگ رو خوب نمیکنه؟؛ چرا خدا بابابزرگو ازمون گرفت؟؛ اگه نماز نخونیم، چی میشه؟؛ چرا خداوند بعضیها رو ناقصالخلقه به دنیا میاره؟؛ چرا خدا بعضیها رو به جهنم میبره؟؛ من دوست ندارم پیر بشم؛ وقتی میمیریم کجا میریم؟ چرا خدا شیطون رو آفرید؟؛ و بسیاری از پرسشهای دیگر کودکان درباره خدا، فلسفه خلقت، علت بیماریها، تقدیر، مرگ و … که حتی ممکن است سوال بزرگسالان هم باشد.
📚 #معرفی_کتاب
#مذاکره با آمریکا، کدام مشکل را حل کرد ⁉️
📌برجام هم در دولت #اوباما و هم در دولت #ترامپ بارها و بارها لگدمال شد. کار به جایی رسید که #روحانی صراحتا مذاکره با آمریکا را #دیوانگی نامید و #ظریف گفت توافق با آمریکا به اندازه #جوهر_روی_کاغذ هم ارزش ندارد.
📌کسانی که این روزها ژست شاکی به خود گرفته و راهحل رفع مشکلات را مذاکره جا میزنند، باید به این سؤال پاسخ دهند که مذاکره با آمریکا در دولت روحانی، کدام مشکل را حل کرد؟!
📌قبل از امضای برجام، #دلار حدود ۳ هزارتومان، #سکه حدود یک میلیون تومان و #پراید حدود ۲۰ میلیون تومان بود. اکنون در هفت سالگی دولت روحانی و دقیقا در مقطعی که دولتمردان، آن را موعد #میوه دادن #برجام نامیده بودند، دلار حدود ۲۰ هزارتومان، سکه بیش از ۸ میلیون و پراید حدود ۹۰ میلیون تومان است.
📌به عبارت دیگر، دلار ۲۰ هزارتومانی و سکه ۸ میلیونی و پراید ۹۰ میلیونی، همگی میوههای برجام و در حقیقت همان #سیب و #گلابی های برجام است.
#ظریف
#روحانی
#تاجزاده
#احمدی_نژاد
#موسوی_خوئینی_ها
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📘 نام کتاب : رشد
✍ نویسنده : علی صفایی حائری
#نوشیدن_قبل_از_تشنگی
📖 برشی از کتاب :
ما پیش از آنکه #تشنه باشیم ، #نوشیده ایم و پیش از آنکه به اشتها آمده باشیم و با سؤال ها گلاویز شده باشیم ، خود را تلنبار کرده ایم و پیش از آنکه به #معناها دست یافته باشیم ، به کلمه ها رسیده ایم ...
و این است که باد کرده ایم و با آنکه زیاد داریم ، مریض و بی رمق هستیم و به امتلای ذهنی و پرخوری فکری دچار شده ایم ... اسفناک اینکه ، این #بیماری و این پرخوری ، همه گیر شده و اسفناک تر اینکه این #بیماری در ابتدا به عنوان یک افتخار و نشانه سلامتی و روشنفکری هم قلمداد می گردد ، اما رفته رفته سنگینی و ضعف ذهنی را به دنبال می آورد و روشنفکرِ تلنبار شده را به بن بست می رساند .
اینها با اینکه خیلی دارند فقیر هستند ؛ چون پیش از سؤال ، به جواب ها رسیده اند و پیش از عطش ، به آب . دوای این ها همان طرح « سؤال های بنیادی » است که بتواند به تفکرات آن ها سازمان بدهد تا بتوانند با تفکرات سازمان گرفته به مطالعات خویش سر و سامانی بدهند و آن را هضم کنند و شیره کشی نمایند .
📚 #معرفی_کتاب