🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📘 نام کتاب : " پایی که جا ماند "
(یادداشتهای روزانه سیدناصر حسینیپور از زندانهای مخفی عراق)
✍ نویسنده : " سیدناصر حسینی پور "
📑 ناشر : " سوره مهر "
📖 توضیحات :
سیدناصر حسینیپور ، آزاده و جانباز جنگ است.
«پایی که جا ماند» یادداشتهای روزانه سیدناصر حسینیپور از زندانهای مخفی عراق است.
سید ناصر چهارده ساله است که به جبهه میرود و شانزده ساله است که در آخرین روزهای جنگ، در جزیرة مجنون به اسارت عراقیها درمیآید؛ در حالی که دیدهبان است و در واحد اطلاعات فعالیت میکند.
وقتی اسیر میشود یک پایش تقریباً قطع شده و به رگ و پوستی بند بوده است. با این حال تصمیم میگیرد در دورة بعد از اسارت باز هم دیدهبان اتفاقات و حوادث باشد، اما این بار بدون دوربین و دکل.
او دیدهها و شنیدههایش را در کاغذهای کوچکی که از حاشیه روزنامهها و کتابهای ارسالی سازمان مجاهدین خلق جمعآوری کرده است، با رمز مینویسد و در لوله عصایش جاسازی میکند.
📚 #معرفی_کتاب
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📗 نام کتاب : " غربزدگی "
✍ نویسنده : " جلال آل احمد "
📑 اننشارات : " هم میهن "
📖 توضیحات :
#غرب_زدگی جلال آل احمد، شاید معروفترین کتاب در گوشزد کردن این خطر بزرگ اجتماعی به آحاد ملت ماست.
اثری که در سال ۱۳۴۱ منتشر شد و به معنای واقعی، یکی از بایستههای مطالعاتی خصوصا برای جوانانی شد که بیش از هر گروه دیگری در معرض این خطر قرار داشته و دارند.
این کتاب و مجموعه آثار #جلال_آل_احمد، حقیقتا وزنهای برای ویترین ادبیات مجموعه کتابرسان به شمار میروند.
جلال آل احمد، از سرآمدان روشنکفران زمانه خود بود که پس از تجربههای متفاوت و متضاد از #روشنفکری به سبک غربی، در راه مبارزه با غرب و غربزدگی قدم برداشت و در این راه به تالیف آثاری نیز همت گماشت.
وی که در دوران رژیم #پهلوی خود را در صف مبارزه با استبداد داخلی و استعمار خارجی قرار داده بود، از نخستین سالهای نهضت اسلامی، با #امام_خمینی آشنا شد.
📚 #معرفی_کتاب