🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام : " تعلق "
✍ نویسنده : " آیت الله حائری شیرازی "
📑 ناشر : " نشر معارف "
📖 توضیحات :
کتاب «تعلق» درس های اخلاقی آیت الله حائری شیرازی است که با نگاهی نو، به محورهای اصلی تحول در وجود انسان می پردازد.
📗 استاد در ابتدای کتاب می نویسد: «دغدغه می خواهیم ببینیم اثر اخلاق در اسلام چیست و موضع آن کجاست و به عنوان شروع، درباره پیداکردن ارزش اخلاق و موضع آن ازنظر اسلام بحث می کنیم.
📘 اخلاق یعنی موضع گیری انسان در قبال مسائلی که با او مرتبط است. این موضع گیری نتیجه دو چیز است: یکی آگاهی و دیگری تعلق.» ایشان بر همین اساس به بحث تحول در وجود انسان می پردازد.
📕 مباحث کتاب در بخش هایی با این عناوین تدوین شده است: جایگاه اخلاق در اسلام، محور تحول در وجود انسان، حب الدنیا رأس کل خطیئه، موضع انسان در برابر دنیا و حقیقت خودش، نفسانیت، آرزو، ذکر، انسان بین دو کشش ...
📚 #معرفی_کتاب
🔻حضور واکسن «برکت» بعنوان اولین و تنها واکسن منطقه غرب آسیا در فرآیند ارزیابی سازمان جهانی بهداشت
🔸به تازگی لیستی از وضعیت بررسی واکسنها توسط سازمان جهانی بهداشت در فایلی منتشر شده که در آن واکسن ایرانی برکت نیز حضور دارد. براساس جدول منتشر شده از سوی این سازمان جهانی، واکسن برکت جلسه رسمی اخذ تاییدیه را پشت سر گذاشته است.
🔸واکسن کوو ایران برکت، اولین واکسن در منطقه است که به این مرحله رسیده و در فرایند ثبت جهانی قرار گرفته است.
#برکت 💉
❌ سرپرست فرمانداری رفسنجان #عزل_شد ...
#قدرت_رسانه
#مطالبه_گری
در پی بی احترامی سرپرست فرمانداری رفسنجان به یکی از خبرنگاران، صبح امروز به دستور وزیر کشور «علی اکبر پورمحمدی» از سمت خود برکنار شد.
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام : " خاطرات مرضیه حدیدچی"
✍ نویسنده : محسن کاظمی
📑 ناشر : سوره مهر
📖 توضیحات :
همانطور که از عنوان پیداست ، این کتاب به نقل خاطرات خانم مرضیه حدیدچی پرداخته است ؛ شما را مهمان قسمتی از متن میکنم :
📗 سراسیمه به مسجد شتافتم. از در که وارد شدم، جمعیت زیادی را دیدم. با وجود انبوه مردم امکان حرکت نبود. همان جا ایستادم، در حالی که پوشیه به صورت داشتم امام را در صدر مسجد دیدم. چهره ایشان همان چهره نورانی و الهی ای بود که در خواب دیده بودم. حاج آقا مصطفی در مجاورت آقا نشسته بود. به حاج آقا دباغ گفتم : من آقا را قبلا دیده ام! گفت: اشتباه میکنی. در همان حال ایستاده و بی اختیار دست به سینه گذاشتم و تعظیم کرده، سلام گفتم. گویا آقا متوجه احترام ما شدند. دستشان را بالا بردند و حرکت دادند. دیگر در پوست خودم نمی گنجیدم و سر از پا نمی شناختم. گویی که از چشمه حیات بخش کوثر نوشیده ام. روح و جانی دوباره گرفته، برایم یقین حاصل شد که آن مولا و آقایی را که مدتها پیش در خواب دیده بودم و از شدت درد شانه ناله میکرد، خود حضرت امام است.
📚 #معرفی_کتاب
بماند که طرح هنوز به صحن مجلس نیامده ...
بماند که بعد از صحن، تایید شورای نگهبان هم شرط است ...
اما : #جهاد_تبیین
کوه عضله به خط پایان رسید !!!
🔹اسحاق قویدل قهرمان ۳۴ ساله مازندرانی پرورشاندام که افتخارات زیادی کسب کرده بود، بر اثر #سرطان سارکوم در کانادا درگذشت.
🔹او دلیل ابتلایش به سرطان را استفاده از #داروهای_غیرمجاز میدانست و پویشی علیه تبلیغات غلط در بدنسازی به راه انداخته بود.
🔹#قویدل در یکی از مصاحبههایش گفته بود: دکترها صددرصد معتقدند دلیل سرطان استفاده از داروهای بدنسازی است. برای همین در خلوت خودم تصمیم گرفتم تلاش کنم تا هیچ جوانی برای حرفهای شدن به این ورزش نیاید که درگیر داروهای مرگبار شود.
تزئینات چوبی سقف ایوان کاخ عالی قاپو در #اصفهان
🔹عالی قاپو دارای ۶ طبقه است که طبقات به وسیله سه راه پله، به هم راه دارند. دو تالار در طبقه همکف وجود دارد که مربوط به امور اداری و دیوانی عهد صفوی بوده که صدرخانه یا کشیک خانه نامیده می شدند.
🔹ایوان بزرگی که ۱۸ ستون بلند آن را نگاه داشته، در طبقه سوم قرار دارد. تمام ستون ها مزین به آینه کاری بودند و سقف آن مملو از تزیینات چوبی و نقاشی هایی زیبا بوده است.
🔹تالار بزرگ با اتاق ها و طاق های بسیار زیبایی که دیوارهای آن با نقاشی تزیین شده، در پشت این ایوان قرار دارد.
📸عکس: امین فداکار
😍 #ایران_زیبا
🌹 دروازه قرآن #شیراز
دروازه قرآن، یکی از قدیمیترین دروازههای شیراز است که امروز از آن بهعنوان یک اثر تاریخی یاد میشود.
دروازه قرآن ابتدا در زمان عضدالدوله ساخته شد و قرآنی در آن جایداده شد تا مسافرانی که از زیر این دروازه رد میشوند بیمه و متبرک شوند.
در بازسازی دوران زندیه، اتاقی در بالای دروازه اضافه شد و دو جلد قرآن نفیس به خط «سلطان ابراهیم بن شاهرخ تیموری»، در این اتاقک قرار داده شد.
قرآنهای نفیس ساختهشده در عصر زندیه به دلیل بزرگ بودن و سنگین بودن آنها به قرآن «هفده من» معروف است، امروز قرآنهای قدیمی دروازه قرآن به موزه پارس شیراز منتقلشدهاند.
در عصر قاجار دروازه قرآن براثر عوامل طبیعی و زلزله، آسیب زیادی دید ولی در سالهای بعد به دست «محمد زکی خان نوری» مرمت و بازسازی شد.
در سال ۱۳۱۵ خورشیدی، بنای تاریخی دروازه قرآن، به دست شهردار وقت شیراز تخریب شد و در سال ۱۳۲۸ دروازه جدیدی در نزدیکی بنای دروازه قدیمی به همت بازرگان شیرازی، «حاج حسین ایگار» معروف به «اعتماد التجار» ساخته شد.
در بنای دروازه قرآن جدید آیاتی از قرآن به خط ثلث و نسخ دورتادور بنا نوشتهشده است.
•🍃🌸 #ایران_زیبا 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه خروج اضطراری خلبان A-10
#فناوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گجتی برای بالا بردن امنیت در ورودی
#فناوری