eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
558 دنبال‌کننده
25.6هزار عکس
23.1هزار ویدیو
16 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
۹۰ درصد ساکنان غزه از اکتبر آواره شده‌اند کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل: 🔹حدود ۹۰ درصد از ساکنان نوار غزه از اکتبر آواره شده‌اند. 🔹هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد. ساکنان غزه به یک مساحت کوچک کشانده شده‌اند که معادل یک دهم مساحت نوار غزه است.
دستگیری ۷۴ نفر در تظاهرات ضداسرائیلی آمریکا 🔹پلیس شیکاگو با پایان کنوانسیون ملی حزب دموکرات آمریکا، پلیس شیکاگو درباره تظاهرات‌های معترضان به جنایات رژیم صهیونیستی خبر داد. 🔹در این تجمعات در مجموع ۷۴ نفر دستگیر شدند که از میان آن‌ها ۴ نفر به بیمارستان منتقل شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شلیک ۱۰۰ موشک و ۱۳ عملیات علیه اسرائیل 🔹تصاویری از حمله موشکی تلافی جویانه حزب‌الله به کریات شمونا در شمال فلسطین اشغالی منتشر شده است، آژیر خطر در این منطقه نیز فعال شد. 🔹حزب‌الله روز گذشته، ۱۳ عملیات را علیه ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به جنایات و تجاوزات مستمر این رژیم انجام داده است. 🔹رسانه‌های اسرائیلی اعتراف کردند که دیروز حدود ۱۰۰ موشک از جنوب لبنان به شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است.
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آتش گرفتن نفتکش متخلف در دریای سرخ 🔹نیروهای مسلح یمن تصاویری از لحظات آتش گرفتن نفتکش متخلف SOUNION یونانی در دریای سرخ در عملیات نیروهای یمنی را منتشر کرد. 🔹این کشتی به سبب نقض تصمیم منع ورود به بنادر فلسطین اشغالی از سوی مالک آن هدف قرار گرفته بود.
🔴پیام هایی که شب گذشته به شهرک نشینان صهیون ارسال شده است:پاسخ می آید و تصمیم گرفته می‌شود شاید امشب شاید فردا.
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️گزارش خبرنگاران صهیونیست تلویزیون فارسی‌زبان موساد از قدرتنمایی حزب‌الله و وحشت در سرزمین‌های اشغالی!
❌️سایت اسرائیلی: موشک های حزب الله قادرند به همه جای اسرائیل برسند ✖️وبسایت عبری کالکالیست نوشت: موشک های دقیق حزب الله لبنان می توانند به هر گوشه اسرائیل برسند. موشک های دقیق حزب الله سیستم هایی برای تصحیح مسیر و سر جنگی بزرگ دارند که قدرت ویرانگری بسیاری بالایی دارد. ✖️این وبسایت اسرائیلی همچنین نوشت که موشک بالستیک فاتح ١١٠ که حزب الله در اختیار دارد قادر است که از بندر بیروت تا بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی به پرواز درآید.
🔴 آلارم جنگ؛ پیامی که نمایندگان کنست روی گوشی‌های خود دریافت کردند 🔻المیادین به نقل از رسانه‌های صهیونیستی: سایت رسمی کنست هک شده و نمایندگان پیام‌هایی مبنی بر نزدیک شدن به زمان پاسخ [محور مقاومت] دریافت کرده‌اند.
صهیونیست‌ها از ترس حمله، پناهگاه خانگی می‌سازند 🔹«حالا بیشتر از قبل نگرانیم و دیگر نمی‌توانیم ساخت پناهگاه را به تعویق بیندازیم؛ چون موشک‌های حزب‌الله می‌تواند به اینجا برسد و از حمله ایران هم در هراسیم» این اظهارات لدرر، از ساکنان فلسطین اشغالی در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه هنگام ساخت پناهگاه بتونی در جوار خانه‌اش در نزدیکیِ تل‌آویو است. 🔹در دستورالعمل‌ها به ساکنان فلسطین اشغالی گفته شده که فقط ۹۰ ثانیه برای رسیدن به پناهگاه زمان دارند. 🔹به نوشته تایمز اسرائیل، مقامات صهیونیست از ساکنان می‌خواهند تا اتاق‌های امن در خانه‌های خود بسازند؛ زیرا می‌دانند که زمان کافی برای رسیدن به یک پناهگاه عمومی وجود ندارد.
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻در حالی که سازمان همکاری 57 کشور اسلامی نتوانست به سمت رژیم اشغالگر صهیونیستی سنگی پرتاب کند. 🔹‌در حالی رهبران و سران بی غیرت ترکی و‌ عربی نتوانستند جنایات صهیونیست ها را محکوم کنند یمنی ها هر هفته تظاهرات میلیونی برگزار کردند بنادر رژیم اشغالگر صهیونیستی به تعطیلی کشاندند…
در فرانسه: دو خودرو در مقابل کنیسه ای در جنوب فرانسه به آتش کشیده شد و منفجر شد، یک پلیس محلی زخمی شد. نخست وزیر فرانسه: انفجار - اقدامی ضدیهودی است خبرگزاری فرانسه گزارش می دهد: مظنون آتش زدن خودرو در دوربین های امنیتی بیرون کنیسه با پرچم فلسطین دیده می شود.
گزارش آسوشیتدپرس: کریم خان، دادستان ارشد دیوان کیفری بین‌المللی در لاهه، شب گذشته از قضات خواست تا در مورد درخواست برای صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیابو‌ و دیگر عوامل دخیل در جنگ اسقاطیل و حماس ، عجله کنند.