فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرف این خانم، حرفیست که هرموقع ما میزدیم برای تحکیم بنیان خانواده و جلوگیری از مشکلات دیگر، محکوم میشدیم به خشکمقدسی و عقبماندگیحرفی که اسلام ۱۴۰۰سال پیش گفته و بعضیها تازه دارند به آن پی میبرندفقط کافیست بجای واژهٔ #خیانت، گناه و یا #حرام_شرعی بگذارید
#حجاب #قانون_حجاب
@braye_Iraneslami
درباره #حجاب حساسیت زیاد داشت. میگفت: اگر روزی یکی از خواهرهایم را بیتوجه به حجاب ببینم روز مرگ من است...
شهید حاج محمد پورهنگ
#قانون_حجاب
@braye_Iraneslami
💠 امام خامنه ای:
در مساله حجاب ، #عقب_نشینی وجود ندارد؛ توجه بکنید که هیچ عقب نشینی در این قضیه نکنید... ومطلقا مسئله ای نیست که انسان در برابر آن #تراجع و عقب نشینی داشته باشد...!
امام متوجه قضایا بود ، ایشان درست میفهمید ، درست میدید . ایشان در قضیه حجاب ، #قاطع وارد شد...
دیدار با فعالان فرهنگی سال ۹۷
#حجاب #قانون_حجاب
#مطالبهگری_ترک_فعل_مسئولان
@braye_Iraneslami
قاب زیبای این روزها
این تصویر از از #اعتکاف ۱۶۰۰ نفره جوانان یزدی، شاید زیباترین قاب این روزها باشد. تصویری بسیار امیدوارانه از حضور پرشور جوانان و نوجوانان یزدی در مسجد اخوند ملاآقا اسماعیل.
باید تشکر کرد از مدیران و کادر اجرایی این مراسم و خدا قوت گفت به آنان که بانی این اجتماع بزرگ معنوی و برگزاری این مراسم پرفیض بودند. وجود چنین جمعی، حسرت خیلی از مکاتب، ادیان و کشورهاست. حتی در سایر کشورهای مسلمان هم چنین اجتماعی بسیار نادر است
مجدد تصویر را نگاه کنید، چقدر دیدن آن لذت دارد.
اینکه میگویم نادر است، اغراق نیست. رسانههایی که اجتماع چند ده نفره ای در نقطهای را عطف به کل میکنند یا شعارهای چند تن از جوانان را دلیل دینزدگی و مدرناندیشی نسل نو میپندارند، قطعا اگر چنین اجتماعی را سراغ داشتند آن را چنان در بوق و کرنا میکردند که حد نداشت. صد حیف که باید لابه لای یک کانال گمنام از این قاب زیبا مطلع شد.
بسیار کار فرهنگی انجام میگیرد اما به دلیل عدم پوشش و تولید محتوا خوب و صحیح رسانه ای مسکوت میماند.
#اینجا_ایرانه 🇮🇷
@braye_Iraneslami
حضور ۱ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در اعتکاف امسال
🔹رئیس ستاد مرکزی اعتکاف کشور: امسال مراسم اعتکاف در ۹ هزار مسجد سراسر کشور برگزار شد و جمعیتی در حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در این عبادت جامع شرکت کردند.
#اینجا_ایرانه 🇮🇷
@braye_Iraneslami
هدایت شده از 🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رونمایی از نخستین شهر شناوری نیروی دریایی سپاه
🔹نیروی دریایی سپاه بخشهایی از یک پایگاه راهبردی خود در اعماق زمین را رونمایی کرد.
#ایران_قوی 🇮🇷
@braye_Iraneslami
سلامی: نقطهزنی موشکها را با هوش مصنوعی افزایش دادیم
فرمانده کل سپاه:
🔹سال ۹۷ قرار بود مقر تروریستهای تکفیری در سوریه را با موشک هدف قرار دهیم رهبر انقلاب اولین شرطی که گذاشتند که این بود که نباید به هیچ غیرنظامی آسیب برسد واگر موشکها دقیق نیست عمل نشود.
🔹ما این عملیات را انجام دادیم توفیق داشتم با سردار سلیمانی و سردار حاجی زاده نماز ظهر ماه رمضان خدمت رهبر انقلاب بودیم، بعد از نماز آمدیم که گزارشی سرپایی خدمت ایشان بدهیم اولین سوالی که فرمودند این بود که به غیر نظامی که آسیب نرسید؟ گفتیم نه و ایشان گفتند حالا گزارشتان را بدهید.
🔹در عملیاتهای دیگری که انجام میدادیم و فاصله بین نقاط اصابت با افرادی که شایسته آسیب دیدن نبودن کم بود، ایشان آنقدر به ما تاکید کردند که به غیر نظامی آسیب نرسد که ما با هوش مصنوعی توانستیم به فناوری برسیم که وقتی هدف را میزنیم هیچ انسان بی گناهی آسیب نبیند.
#ایران_قوی 🇮🇷
#اینجا_ایرانه 🇮🇷
@braye_Iraneslami
شناور تندرِ جدید نیروی دریایی #سپاه به نام "طارق" با بدنه کربن که رادارهای دشمن قادر به شناساییش نیستن و با سرعت ۱۸۰ کیلومتر توانایی شلیک موشک کروز داره!
مشاهده بفرمایید قسمتی کوچک از اقتدار #ايران_قوی و افتخار کنید ولذت ببرین 😎🇮🇷
@braye_Iraneslami
ابوعبیده سخنگوی حماس: ما به برادرانمان در #ایران به خاطر حمایت و مشارکت مداوم و مستمرشان در این نبرد تاریخی درود می فرستیم
ما از حزب الله که بهای سنگینی را در جنگ ما پرداختند تشکر میکنیم
ما از برادرانمان در انصارالله تشکر میکنیم
به مقاومت اسلامی عراق و برادرانمان در اردن که مرز با اشغالگر را شکستند درود میفرستیم
@braye_Iraneslami