eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
557 دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
22.8هزار ویدیو
16 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
🎥چند تصویر متفاوت ببینید . تصاویر حرکت تراکتورسواران و کشاورزان ایتالیایی و ایرلندی و فرانسوی و..... در اعتراض به بی لیاقتی سردمداران حکومت های فاسد اروپایی و مشکلات شدید اقتصادی در کشورهای غربی و تصاویر حرکت غرور آفرین و زیبای تراکتور سواران و کشاورزان گلستانی و مازندرانی و سایر شهرهای ایران در گرامیداشت چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و در دفاع از ارزشهای انقلاب. فرق هست بین مردمی که حتی با وجود مشکلات دل در گروی انقلابشون دارند با جماعتی که باوری به نظام فاسد و سردمدارانشون ندارند. این فرق اساسی مردم ما با جماعت غربی هست. مسئله ای که غربگدایان مفلوک و اربابانشون از درک اون عاجزن.
🇮🇷✌️حضور دهه‌نودی‌ها در جشن تولد انقلاب در شهر آلنی استان اردبیل
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگه مردم علاقه ای به جمهوری اسلامی ندارند و طرفدار اسرائیل هستند در ادامه نهایت علاقه مردم به اسرائیل رو ببینید😅 پ.ن : سانسورچی ها حتما حضور پرشور مردم در ۲۲ بهمن و انتخابات ۱۱ اسفند را خواهند دید و علاقه واقعی مردم، را خواهند فهمید
زمان شاه ...!
‏+ اینا مال پارساله _ پس عکسای پارسال واقعی بودن؟ + نه اونام مال پارسالش بود ادامه دارد‌ . . .
‏حضور رضا رویگری، بازیگر سینما و تلویزیون در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن تهران هنوز سرود ایران ایران ایشان پس از ۴۵ سال بر تن سلطنت طلبان لرزه می افکند. تا پای جان برای ایران یعنی همین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رسانه های ضد ایرانی به راهپیمائیهای بزرگ، ۱۳ آبان و ۹ دی و ۲۲ بهمن ، می‌گویند : «راهپیمائی حکومتی» ! اتفاقا این یکی را راست می گویند ، چون در ایران حکومت از آنٍ « مردم» است !!
میگه چرا امروز رفتی میگم چون یه روزی که تحریم نبودیم مردم دزفول به صورت فراگیر دچار بیماری چشم شدندویک چشم پزشک در شهر نبود تا مردم رو درمان کنه. اما امروز در اوج تحریم ها پانسمان بیماران پروانه ای رو خودمون تولید میکنیم.