eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
558 دنبال‌کننده
25.6هزار عکس
23.1هزار ویدیو
16 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
. در سال ۱۴۰۷ خواهد گفت : در ۱۴۰۳ باخت و کاری کرد بایدن کناره گیری کنه و پیچش رو برای ما شل نکنه! 😁😂
سیا مدعی است عملیات داعش در مسکو و کرمان را از روزها قبل می‌دانسته و حتی به روسیه و ایران اطلاع داده اما همین سازمان از اقدام جوان ۲۰ ساله علیه ترامپ بی اطلاع بوده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بازسازی صحنه ترور ترامپ توسط کودکان آفریقایی😄 دیگه دنیا دلقک بازی اینا رو متوجه میشه
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمایندهٔ سابق کنگره: هریس هم دست‌نشانده‌ای دیگر مثل بایدن است 🔹گابارد عضو سابق کنگره آمریکا پس از اعلام تصمیم بایدن و حمایتش از هریس گفت: بایدن خارج شده و کامالا وارد شده است. اما گول نخورید سیاست‌ها تغییر نخواهد کرد. 🔹درست همانطور که اختیار امور در دست بایدن نبود، در دست کامالا هریس هم نخواهد بود. او دست‌نشاندهٔ جدید دولت پنهان و خدمتگزار هیلاری کلینتون، ملکه‌دار و دستهٔ جنگ‌افروزان است. 🔸این عضو سرشناس و نمایندهٔ سابق حزب دموکرات آمریکا ۲ سال پیش با بیان این که این حزب در کنترل یک فرقهٔ مخفی نخبه‌گرای جنگ‌طلب قرار گرفته از آن استعفا کرد.
این فرد(محسن رنانی) پیش از این از پایان کار جمهوری اسلامی خبر می‌داد و امروز قصد دارد در تعیین کابینه پزشکیان ایفای نقش کند! او با این نگاه چه کابینه‌ای پیشنهاد و مشاوره می‌دهد؟!
‏به نظر میرسه اونجا که رهبری به آقای گفتن ‎حفظه_الله در واقع برای کل کشور دعای خیر و عافیت کردن دعا برای دفع خطر لابی‌های سنگین توسط مافیا!
🔴 اصلاح طلبان بدون شرح ☝️
در حالی که شهین دخت مولاوردی حامی ‎تنفروشان نفیسه آزاد حامی ‎کشف و محسن رنانی حامی ‎براندازی و امثال اینها دارن سرمایه‌های ۴۴ ساله این نظام و انقلاب و به تاراج می‌برند؛ مدعی العموم هنوز برایش روشن نشده جرم چیست و مجرم کیست!
آیت الله محمود رجبی رئیس موسسه امام خمینی(ره) «در کشور شیعه، کشور امام زمان (عج)، کشوری که مذهب رسمی و اکثریت جمعیتش شیعه است، آن آقا می‌گوید اگر فردی از ادیان و مذاهب باشد امتیاز مثبت دارد اما اگر شیعه باشد امتیازی نمی‌گیرد. آدم ناصالحی روی کار بیاید اینطور می‌شود. البته ان‌شاءالله رئیس‌جمهور منتخب جلوی اینها می‌ایستند.» ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
🔺 ایشون همون میکروفون پرتاب کن و مشاور جناب پزشکیان در تلویزیون هستن 👆 ❌ سؤال: مگه شما به رئیس‌جمهور منتخب دسترسی ندارید که تو توئیتر افاضات خودتون رو منتشر می‌کنید؟ یا شاید دارید به همون چیزی که گفتم (دولت باطنی) اعتراف می‌کنید!
‏یکی از اعضای شورای راهبردی کنونی جناب دکتر پزشکیان که وزیر کار دولت روحانی بود؛ سال 97 به دلیل افزایش بیکاری، مشکلات معیشتی و کاهش توانایی بخش رفاه و ضعف صندوق بازنشستگی استیضاح شد. بعد همین آقا میخواد برای دولت کابینه تعیین کنه:) *عکس تزئینی می‌باشد*
بالا گرفتن نزاع در اردوگاه اصلاح‌طلبان بر سر تقسیم مناصب!