14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم دستگیری سه تیم تروریستی توسط وزارت اطلاعات
@bsansoor
📮 #توییت
⭕️ نصراله پژمانفر، نماینده مشهد در مجلس و رئیس کمیسیون اصل نود:
🔹به دستور روحانی، واردات واکسن انگلیسی «آسترازنکا» در دستور کار قرار گرفته است.طبق گفته متخصصین، این واکسن، پرعارضهترین واکسن دنیا به حساب میآید و در ایران نیز سبب مرگ بعضی افراد شده است.خبرهایی مبنی بر ورود واکسنهای آسترازنکای عودت داده شده از اروپا به ایران به گوش میرسد
@bsansoor
📛چند #نکته بسیار قابل تامل در خصوص اینترنت هدیه بسیار مشکوک وزارت ارتباطات به مردم.
لطفا
در همه گروههای عضو اطلاع رسانی کنید.
کسی ثبت نام نکند.
این کار بسیار مشکوک است.
اول
انتخابات؟؟؟
دوم
افراد بالای ۱۸ سال؟؟؟؟؟
سوم
چرا باید ثبت نام کرد آنهم با کد ملی؟؟؟
مگر اپراتورها شماره های فعال را ندارند؟؟ مگر اپراتورها دسترسی به اطلاعات مالکین سیمکارتها ندارد؟؟؟
چطور با یک کد، همه چیز را ارائه میدهند، اما الان نمیتوانند؟؟
لطفا
تا میتوانید به اقوام و خویشان و دوستان و آشنایان بفهمانید که به هیچ وجه ثبت نام نکنند.
یک نکته یادتان باشد؛
این ۷ گیگ برای افراد ۱۸ سال به بالاست، و جالب اینکه افراد ۱۸سال به بالا هم فقط میتوانند رای دهند.
جالبتر
این اینترنت بر اساس کد ملی تعلق میگیرد نه به سیمکارتهای فعال
و یادمان باشد، برای رای گیری، کد ملی باید ثبت شود.
این دولت امنیتی تا آخرین ساعات عمر منحوسش به دنبال جمع آوری اطلاعات مردم برای مقاصد پلید خود میباشد.
تا حد امکان از عقل خود کمک بگیرین و با ۷گیگ اینترنت رایگان خودتونو امتحان نکنید که جز باخت چیزی تهش نیست.
#نه_به_اینترنت_رایگان
#دولت_شیطان_صفت
@bsansoor
👇 #ادامه....👇
بی سانسور
📛چند #نکته بسیار قابل تامل در خصوص اینترنت هدیه بسیار مشکوک وزارت ارتباطات به مردم. لطفا در همه گرو
توجه کنید
شما کد ملی ارائه میدین، روی کد ملیتون نت فعال میشه
نتی که فعال میشه آیپی گوشی شما رو ثبت سرور میکنه
از این طریق آیپی تمام گوشیها با مشخصات کامل بدست میاد و از طرفی با بانک اطلاعات رجیستری گوشیها ادغام و هماهنگ میشه تا مشخص بشه کی با کد ملیش گوشی فعال داره و از طرفی دسترسی به شما سهل میشه و هر گوشی دیگه ای هم رجیستر کنید باز توسط کد ملی آیپیتون در اختیاره
با داشتن آیپی ، از طریق اطلاعات بیومتریک شما رو آنالیز میکنن و تمام فعالیتهای مجازی شما و احساسات شخصی رو که در کار با گوشی داشتین آنالیز میکنن و قابل پیشبینی و قابل کنترل میشین و راحت میتونن خوراک مجازی برای ذائقه شما تولید کنن تا جذب بشین
این یکی از حربه های موجوده
@bsansoor
#تایید_نشده
افراد تایید شده ظاهراً عبارتند از: رئیسی، جلیلی، رضایی، مهرعلیزاده، همتی، زاکانی و قاضی زاده
@bsansoor
🔺️رد خبر ارسال اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور
🔹ایسنا به نقل از جمعه ای مشاور وزیر کشور نوشت: تا این لحظه هیچ نامهای از سوی شورای نگهبان مبنی بر اعلام اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده به وزارت کشور ارسال نشده و برخی گمانهزنی رسانهها تایید نمیشود./آخرین خبر
@bsansoor
🔴 اگر این #لیست_نهایی نامزدهای تایید شده باشد یا لیست دیگری فردا منتشر شود، راه انتقاد بسته نیست. افراد و رسانهها میتوانند آزادانه و منطقی و محترمانه نقدهای خود را مطرح کنند.
🔸اما وظیفه #شورای_نگهبان، عمل به مُر قانون است نه مصلحتسنجی. مصلحتاندیشی کار رهبر معظم انقلاب است. کسانیکه الان از ردصلاحیت جهانگیری و لاریجانی ناراحتند، سالهای گذشته منتقد تایید صلاحیت روحانی بودند! تا روحانی را نقد میکردیم میگفتند چرا شورای نگهبان تاییدش کرد! حالا ژست میگیرند که چرا حامیان فلانی را در تایید صلاحیتها در نظر نمیگیرند!
🔹بالاخره شورای نگهبان به قانون عمل کند یا مصلحتسنجی کند؟ اگر در تایید روحانی اشتباه کرده باشد دلیلی ندارد همان اشتباهات را تکرار کند! مگر شرط مدیر و مدبر بودن نباید احراز شود؟ آیا جهانگیری و لاریجانی و پزشکیان و آخوندی مدیر و مدبر بودند که کشور را به #لبه_پرتگاه بردند؟!
🔸شاید این لیست در نهایت تغییر کند ولی نباید به جریانات سیاسی اصالت داد و سهم تعیین کرد! باید هر شخصی ویژگیهای احراز صلاحیت را دارد تایید شود از هر جریانی باشد. اگر شخصی هم ویژگیها را ندارد نباید تایید شود از هر جریانی باشد!
✅ #داود_مدرسی_یان
@bsansoor
🔴 ادعای خبرنگار نزدیک به دولت: لاریجانی با مخالفت قاطع شورای نگهبان حذف شد
🔹صلاحیت لاریجانی در رایگیری نهایی با ۹ رای منفی در برابر ۳ رای مثبت، در شورای نگهبان رد شده است
🔹️یکی از سه موافق لاریجانی هم، آیتالله صادق آملی لاریجانی برادر وی بوده است
🔹بر اساس اخبار واصله، پس از رد صلاحیت علی لاریجانی، وی عازم قم شده است؛ به احتمال زیاد دلیل این سفر دیدار با مراجع برای پادرمیانی و تایید صلاحیت است
@bsansoor
✅«دولت نخواست» یا «شورا نگذاشت»؟
🔸نگاهی بر عملکرد شورای نگهبان در روند احراز صلاحیتها
🔸با انتشار اسامی کاندیداهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری، بحثهای مختلفی در خصوص عملکرد شورای نگهبان و نگرانی درباره مشارکت و شائبه مهندسی انتخابات مطرح شده است. اما آیا این انتقادات به شورا برمیگردد و امکان عملکرد بهتر از سوی این جمع وجود داشته است؟
🔸نگاهی به لیست تایید صلاحیتها نشان میدهد که برعکس آن چه القا میشود، شورای نگهبان با دست باز و شرایط حداقلی اقدام به تایید صلاحیت گزینهها کرده است. به عنوان مثال از شرایط احراز مدیریت و رجلیت سیاسی، به نایب رییسی مجلس و استانداری و ریاست بانک مرکزی اکتفا کرده است.
🔸در این شرایط سوال جدی افکار عمومی آن است که چگونه در چنین شرایطی کسانی با کارنامه ریاست مجلس، معاون اولی و وزارت نتوانستهاند شرایط احراز صلاحیت را کسب کنند؟
🔸پاسخ این سوال نه در دست شورای نگهبان، که تنها در اختیار خود کاندیداهای مذکور است و طبق قانون، شورای نگهبان مجوزی برای انتشار دلایل رد صلاحیتها ندارد. با این حال این دلایل به اطلاع افراد رسیده و میتوانند جهت تنویر افکار عمومی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کنند.
🔸 بررسی لیست شورای نگهبان نشان میدهد که شورا با لحاظ کامل شرایط حضور سلایق گوناگون سیاسی، سعی داشته تا حتی ضعیفترین نمایندگان جریان حامی دولت نیز از گردونه حذف نشوند. اما اینکه چرا این جریان اصرار به حضور افرادی داشته که از رد صلاحیت آنها آگاه بوده، محل تامل جدی است.
🔸در مجموع حتی میتوان گفت که شورای نگهبان برای حضور نمایندگان سلایق مختلف، با دست باز عمل کرده اما ترکیب حضور جریان حامی دولت با کاندیداهای مسالهدار در عرصه رقابت، راهی جز رد صلاحیت افراد مذکور و حضور دو گزینه ضعیف باقی نگذاشته بود. گزینههایی که شاید در حالت عادی شانسی برای تایید صلاحیت نداشتند و صرفا از جهت غیبت گزینههای اصلی جریان حامی دولت تایید شدهاند. در شرایطی که گزینههای اصلی دولت شرایط حداقلی اقتصادی و امنیتی برای احراز صلاحیت را نداشتهاند، شورای نگهبان راهی جز تایید صلاحیت گزینههای ضعیف نداشته است.
🔸به نظر میرسد جریان حامی دولت با قبول باخت پیش از انتخابات، صرفا به دنبال تحمیل هزینه رد صلاحیت چهرههای اصلی خود به نظام بوده است، چهرههایی که دلایل رد صلاحیت آنها نیز هیچگاه توسط خودشان اعلام نخواهد شد.
@bsansoor