هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مستند کوتاه| حقایقی از گورهای دستهجمعی و تجاوز به هزاران زن در اروپا
حدود ۳۰ سال پیش قتلعامی فجیع تمام دنیا را شگفتزده کرد. مسلمانان بوسنی قربانی بزرگترین نسلکشی پس از جنگ جهانی شدند و به هزاران زن و دختر تجاوز شد. در مستند «قتلعام در سربرنیتسا» گورهای دستهجمعی بوسنی را شکافتهایم تا ببینیم در آن چه گذشته است.
@Farsna - Link
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎙 #کلیپ_صوتی | ماندگار؛ مثل میثم تمّار
✏️ روایت رهبر انقلاب از علل ماندگاری نام افرادی مانند جناب میثم تمار
🌷 سالروز شهادت میثم تمّار از صحابی امیر المؤمنین
🎧 بشنوید👇
🔴 درباره #مهمونی_ده_کیلومتری
🔹همه حکومتها، چه پادشاهی و سلطنتی، چه جمهوری و دموکراسی، برای فرهنگ، سرگرمی، نشاط و شادی و برای ارزشهای مورد نظر خودشان، برنامهریزی میکنند. از سیاستگذاری و قانونگذاری گرفته تا اجرا و هزینه مالی و مادی. هیچ حکومتی نسبت به فرهنگ بیتفاوت نیست.
🔸در آمریکا برای برگزاری #جشن_هالووین، سالانه(۳۱ اکتبر) مبالغ بسیار بالایی هزینه میشود. فقط در سال ۲۰۲۰ بیش از ۸ میلیارد دلار هزینه اقلام و خوراکیهای جشن هالووین شده. به دلار ۴۰ هزارتومنی میشود بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان! در سایر کشورها هم میتوانید مصادیقی پیدا کنید.
🔻اما درباره برنامههای دینی و مذهبی در ایران، به نظر حقیر، همیشه دو گروه در تجزیه و تحلیل این اتفاقات و برنامهها دچار خطا و اشتباه میشوند و این خطای در تحلیل را مبنای تصمیم گیری و طراحی خود قرار می دهند.
1️⃣ گروه اول که شلوغی و پرجمعیتی مناسک و برنامهها را حمایت و تایید سیاستهای نظام و عملکرد مسئولین میدانند و آن را حاصل موفقیت برنامههای فرهنگی نظام معرفی میکنند و شلوغی این برنامهها را بعنوان رضایت از سیاستها و عملکردها جا میزنند و تعریف شان از گرایش و سلیقه مردم همین است. با همین نگاه خوش بینانه از شناخت و تحلیل وضعیت دقیق جامعه جا می مانند.
2️⃣ گروه دوم که اساساً مخالف ترویج دین و مناسک دینی و ورود حاکمیت به این عرصه اند. دلیل اصلی مخالفتشان هم این نکته است که ترویج مناسک دینی را تقویت نظام میدانند و از نظرشان خالی شدن مساجد و برنامههای مذهبی یعنی شکست نظام سیاسی و سیاستهای آن. لذا با هر حربهای و به هر شکلی، بدنبال تضعیف روحیه مذهبی و مناسک دینی هستند تا به زعم خود نظام را تضعیف کنند. با برنامه های شلوغ محرم و عاشورا و اربعین مخالفند، با شادی در غدیر هم مخالفند. بزرگداشت #غدیر را مناسک سازی می دانند در حالیکه غدیر جزو شعائر و مناسک اصلی شیعه است و چیز جدیدی نیست!
🔹ترویج ارزشهای دینی و انسانی و تعظیم شعائر و مناسک و نمادهای دینی، یکی از وظایف حاکمیت دینی است. در این مسئله هیچ شکی نیست.
درباره برنامه #روز_غدیر بصورت پیادهروی که یکی دوسالی است قالب جدیدی پیدا کرده، اصل، بزرگداشت خودِ غدیر و عید ولایت حضرت امیرالمومنین(ع) و حکومت دینی است.
🔸مناسک شیعه اصیل، نسبت به مسائل جامعه، بیتفاوت نیست. مناسک شیعه بیروح و خنثی نیست. غدیر اثبات حکومت علوی و دینی است. ریشه جمهوری اسلامی در غدیر است. مگر جمهوری اسلامی میتواند نسبت به غدیر و عاشورا بیتفاوت باشد؟ جمهوری اسلامی، حکومت غیردینی نیست که وظیفهای نداشته باشد!
🔹اما درباره اجرا و محتوای ارائه شده و چگونگی کار میتوان بحث کرد، میتوان نقد کرد. مسئولین امر باید به این مدل نقدها توجه کنند. بهترین مدل اجرای برنامه های فرهنگی و دینی این است که هماهنگی ها و پشتیبانی کلی، سیستمی باشد ولی اجرا و هزینهکردهای داخلی را به ده ها و صدها هزار مسجد و موکب و خود مردم واگذار کرد. نمی شود در اقتصاد و بهداشت و درمان، به خصوصی سازی پایبند بود ولی در فرهنگ از ظرفیت های مردمی استفاده نکرد!
🔸هزینه از بیتالمال برای تهیه ی غذا و خوراکی و غیره خیلی باید محتاطانه و با دقت باشد. بهتر است به مردم واگذار شود. اگر هزینهها سیستمی باشد غالباً نظارت در این مسائل کم است و اسراف و فساد بهمراه دارد. فضای اربعین و هزینه کردهای مردمی در عراق را ببینید. البته دستگاه ها هم وظایفی دارند.
🔹میتوان به مدیریت ترافیک نقد کرد که البته تهران همیشه ترافیک داشته؛ اما کاهش تبعات ترافیکی، درهنگام اجرای این برنامهها، اولویت و وظیفه است.مگر میشود دستگاههای مربوطه بگویند همینی که هست باید تحمل کنید! خیر؛ آنها وظیفه ذاتی دارند بگونهای مدیریت کنند که مردم آزار و اذیت نشوند.
🔸و سایر نقدها به جزئیات و چگونگی اجرا. به اینکه اغلب غرفهها چیزی برای ارائه به مردم و محتوا نداشتند بجز خورد و خوراک و اصوات بلند! این نقدها برای اصلاح برنامهها نیاز است. اما درباره اصل کار و این حرکت و بزرگداشت غدیر و وظایف دولت و شهرداریها، نباید تشکیک کرد.
🔹هم باید به کمیت فکر کرد هم به محتوا و کیفیت. کار نمایشی چشمپُرکن ولی بیمحتوا، سود چندانی ندارد. باید از ظرفیتهای مردمی در این زمینه ها استفاده کرد. صدها سال است که هزینه مراسمات عزا و شادی اهل بیت را مردم پرداخت میکنند. عاشقانه و بدون چشمداشت.
🔸در پایان باید از دست اندرکاران و طراحان و مجریان این برنامه ها تشکر کرد. بالاخره قالب جدید و نوپا و جذابی است و برای رفع نقاط ضعف هم باید صبوری کرد. ان شاءالله انتقادات دلسوزانه را هم بپذیرند و برای بعدها این نقاط ضعف اصلاح شود.
❇️ نکته آخر: متأسفانه هیچ چای و قهوه و دمنوش تو مسیر نبود. 😅
👤داود مدرسی یان
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وضعیت این روزهامون در مواجهه با اینفلوئنسرهایی که پکیج پولسازی میفروشن😂
بیماری که به برخی اینفلوئنسرها مذهبی همسرایت کرده ....
مخاطبین عزیز در جریان باشند رمز اصلی موفقیت و فالوور بالای برخی کانال دارها پولهایی است که از جیب شما با روش های مختلف مانند پکیج فروشی و کمک های مردمی دریافت میکنند و همان پول را صرف تبلیغات و افزایش مخاطب میکنند....
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬نماهنگ "موکب فرشته ها"
این نماهنگ با دست خالی توسط دختران دهه هشتادی مسجد چهارده معصوم(ع) منطقه ۲۲ تهران ساخته شده
#سرود
#سید_مجید_بنی_فاطمه
#عید_غدیر
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا شاهد انحراف خزنده در سبک مجالس مذهبی هستیم یا صرفا یک تغییر بدون ایراد رخ داده؟
آیا این روند از اتاق فکر واحدی برای اهداف خاص مدیریت میشود؟
آیا ضربه ای که از برخی مجریان صدا و سیما خوردیم قرار است در مورد بعضی مداحان جدید هم تکرار شود؟!
منتظر نظرات کارشناسان در این زمینه هستیم.
(ویدئویی قابل تامل از سعیدیسم)
✅ کانال #سعیدیسم :
@saeedism
فولادیهای دلاریفروش نامه نوشتهاند که چون صاحب منابع گاز هستیم و این مزیت تولید در ایران است آن را به قیمت جهانی و دلاری به ما نفروشید!
اما همینها برای صدها تولیدکننده پاییندست قیمت فروش فولاد را، دلاری و جهانی کردهاند
بله مزیت تولید را فقط برای خودشان میفهمند ومیخواهند نه برای ایرانیان
👤 زمانی میقان
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱#ریلز_جدید
💍 دُرّ نجف
🔆 رفت توی دست هرکی شد حر نجف...
اونایی که تابحال این نماهنگ جدیدمون رو ندیدن از دست ندن😍👇🏻👇🏻
🎬 مرکز رسانه ای انقلاب تبیین
🎞 { @Meraatmedia }
📸 رئیسی با دعوت رؤسایجمهور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه، تهران را به مقصد این ۳ کشور آفریقایی ترک کرد
🔹او پیش از سفر گفت: روابط با کشورهای آفریقایی به مرور زمان و بهویژه در دههٔ اخیر در برخی عرصهها دچار توقفهایی شد.
🔹امروز سهم ایران از تجارت با بازار ۱۲۰۰ میلیارد دلاری آفریقا تنها یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار است.
@Farsna
صدور رای بدوی پروندهٔ زیباکلام
🔹صادق زیباکلام که بهعلت طرح ادعاها و مطالبی غیرمستند موجب اشاعهٔ حس ناامنی روانی در جامعه شده بود به یکسال حبس محکوم شد. این رای بدوی و قابل اعتراض است.
🔹همچنین در پی انتشار مطالب غیرواقع و غیرمستند از سوی هنگامه شهیدی کیفرخواست پروندهٔ او صادر و به دادگاه ارسال شد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امضای اسناد همکاری میان ایران و کنیا
🔹این تفاهمنامهها در حوزههای ارتباطات، معدن، شیلات، گردشگری و موارد دیگر بود.
@Farsna
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 نسبت به تبلیغ نگرانم / تبلیغ در نگاه حوزه علمیه باید در مرتبه اول باشد
✏️ رهبر انقلاب اسلامی هماکنون در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه: با اطلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم. این قدر ظرفیت تبلیغ در این کشور انبوه و متراکم و گسترده است که ما اگر چندین برابر آن مقداری که کار میکنیم هم کار کنیم، به نظرم این ظرفیت پر نمیشود.
✏️ هم به تبلیغ احتیاج داریم، هم به موعظه احتیاج داریم، هم به تحقیق احتیاج داریم. امروز نگاه رائج در حوزههای علمیه این است که تبلیغ در مرتبهی دوم قرار دارد، مرتبهی اول چیزهای دیگر است مقامات علمی و امثال اینها؛ مرتبهی دوم تبلیغ است و ما از این نگاه باید عبور کنیم؛ تبلیغ مرتبهی اول است. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 امروز سطح فکر و آگاهی جوان و نوجوان ما افزایش پیدا کرده اما در تکثر رسانهای، صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی در انزوا قرار گرفته است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
امروز سطح آگاهی عمومی جوان و غیرجوان با گذشته قابل مقایسه نیست. بنده همهی عمرم تقریباً، عمر تبلیغیام شصت سال، بیشتر با جوانها گذشته. آن روز هم فکر بچهها خوب بود، جوانها خوشفکر بودند، اما با امروز قابل مقایسه نبود. سطح فکر بالا رفته.
✏️ علاوه بر اینکه سطح فکر جوان ما، نوجوان ما، مخاطب ما بالا رفته یک آفتی هم وجود دارد و آن اینکه در این آشفته بازار صداهای مختلف فضای مجازی و تکثر رسانهای که وجود دارد این تکثر رسانهای در این صداهای گوناگون، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی است. پدرها، مادرها خیلی چیزها را به بچههایشان یاد میدادند. در این غوغای تکثر رسانهای این صدا ضعیف شده. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🚨مطالبه مهم رهبر انقلاب از مبلغین:
🔰پشت صحنه تبلیغات دشمن را بشناسید / در تبلیغ به مبانی فکری جبهه مقابل حمله کنید
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست، موضع دفاعی نیست.
این کار، لازم است. اما فقط این نیست. طرف مقابل مبانی فکری دارد باید به او حمله کرد
در تبلیغ موضع تهاجم لازم است.
این لازمهاش شناخت صحنه است یعنی شما باید بدانید که وقتی با انبوه شبهه در ذهن جوانها مواجه میشوید با کی طرفید، ما با کی طرفیم حالا فرض کنید که یک شبههای را فلان سرمقاله نویس یا فلان ستون نویس فلان روزنامه یا فلان مثلاً توئیتزن توی فلان شبکهی فلان یک چیزی را مطرح کرده ما با کی طرفیم؟ این کیست؟ آیا این خودش است که این کار را دارد میکند؟ احتمال قوی هست که اینجور نباشد، احتمال قوی هست که این یک پشت صحنهای داشته باشد. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 با تشکیل نظام اسلامی، دشمنیها با اسلام شدّت پیدا کرده است / تبلیغ در دوره پسا اینترنت و هوش مصنوعی اهمیت مضاعف دارد
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
اولویت حوزهها تبلیغ است. در همهی دورهها این جور بوده، اما در دورهی ما بالخصوص مضاعف است این اهمیت. برای اینکه ما در دورهی ما یک اتفاقی افتاده است که در طول هزار سال بیش از هزار سال از صدر اسلام چنین اتفاقی نیفتاده بود، و آن حاکمیت اسلام بود. تشکیل سازمان سیاسی مدیریت کشور در شکل محتوای اسلامی این سابقه ندارد. وقتی که یک چنین وضعی هست، طبعاً دشمنیهای با اسلام شدّت پیدا میکند.
پس تبلیغ در دورهی ما اهمیت مضاعف پیدا میکند. هم از جهت اینکه در نظام اسلامی پایهی قوام نظام مردماند، ایمان مردم است. اگر چنانچه ایمان مردم نباشد نظام نخواهد بود.
✏️ ثانیاً از این جهت که دوره دورهی تطور علمی است انواع و اقسام شیوههای پراکندن پیام امروز وجود دارد که در گذشته حتی فکرش را هم نمیکردند. از تلویزیون و ماهواره بگیرید تا اینترنت و تا پسا اینترنت، این چیزهای جدیدی که پیش آمده، هوش مصنوعی و امثال اینها.
خب با یک چنین شرایطی با یک چنین وضعیتی که دست دشمن شمشیرهای آختهی برّان خونریزی وجود دارد، ما چه کار میخواهیم بکنیم، تبلیغ اینجا اهمیت مضاعف پیدا میکند.۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 تبیینِ رهبر انقلاب از صفآرایی دو جبهه نظام اسلامی و لیبرال دمکراسی غرب در صحنهی جنگ تبلیغاتی:
🔰 مبارزه امروز ما تمدنی و جهانی است
🛎 امروز خوشبختانه آسیبپذیری غرب از همیشه بیشتر است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
امروز تقابل بین دو جبهه است. این دو جبهه را بشناسیم، بعد تشخیص خواهیم داد که آن پدیدهای که در مواجههی با ما قد علم کرده این خودش مستقل است یا وابستهی به آن جبههی مقابل است.
این دو جبهه کدامند؟ یک جبهه، جبههی نظام اسلامی است.
یک جبهه، یک جبههی دروغگویی است که خودش را لیبرال دموکراسی نامگذاری کرده. در حالی که نه لیبرال است نه دموکرات.
اگر شما لیبرال هستید چرا استعمار کردید. استعمار سنتی قدیم و استعمار جدید و استعمار فراجدید، فرانو. شما چطور لیبرالی هستید، چطور آزادیخواهی هستید، چطور آزاداندیشی هستید که یک ملت چند میلیونی مثل هند را مثلاً سالهای متمادی بیش از صد سال استعمار میکنید در تصرف خودتان نگه میدارید. همهی داراییهایش را از آن میکشید بیرون تبدیلش میکنید به یک ملت فقیر.
شما لیبرالید، این لیبرالیسم است؟
یا فرانسویها در الجزایر بیش از صد سال جنایت کردند، آدم کشتند. شاید دهها هزار کشته در طول چند سال.
دموکرات هم نیستند دروغ میگویند. برای خاطر اینکه حکومتهایی را تحمیل میکنند در یک جاهایی. طرفدار دموکراسی نیستند با دموکراسیای که در خدمت آنها نباشد صددرصد مخالفند.
✏️ خوی آن کسی که در الجزایر و در هند آن کارها را کرده همان خوی آن روز است.
امروز هم اینها حاضرند یک ملّتی مثل ملّت بیچارهی بیپناه اوکراین را بیندازند جلو برای اینکه جیب کمپانیهای اسلحهسازی آمریکا پر بشود. او بجنگند، او کشته بشود برای اینکه سلاح فروش برود. جیب کمپانیهای سلاح پر بشود.
✏️ یک دولتی مثل آمریکا نفت سوریه را راحت جلوی چشم همه دارد میدزدد. اینها همانهایند فرقی نکردند. خب این یک جبهه است. در مقابلش هم یک نظامی است که به اتکای به اسلام با الهام از اسلام با استکبار، با استعمار، با دخالت در منافع ملتهای گوناگون مخالف است. حالا این دو در مقابل هم قرار دارند.
✏️ مبارزه، مبارزهی تمدنی و جهانی است. بدانیم با کی مواجهیم.
البته امروز خوشبختانه آسیبپذیری غرب از همیشه بیشتر است. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 #خبر | دیدار جمعی از مبلغان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۴/۲۱
✏️ رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار فضلا، طلاب و مبلغین حوزههای علمیه، تبلیغ دین و اهداف دینی را مهمترین وظیفه حوزهها خواندند و با اشاره به لوازم تبلیغ موثر و بهروز یعنی «شناخت مخاطب، شناخت آرایش حقیقی صحنه تبلیغات جهانی برای داشتن موضع تهاجمی و برخورداری از روحیه جهادی» تاکید کردند: نسل نوجوان و جوان در مقام صاحبان و سازندگان آینده کشور، باید مرکز توجه تبلیغات خلاقانه و متکی بر شیوهها و ابزارهای نوین باشد.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار که در آستانه ماه محرم انجام شد، نیاز کشور به فعالیتهای تبلیغاتی متکی بر تحقیق را بسیار بیشتر از فعالیتهای کنونی دانستند و با استناد به آیات متعدد قرآن مجید درباره تبلیغ و ابعاد و ظرایف آن، گفتند: دین خدا در سطح تودههای مردم جز با تبلیغ صحیح تحقق نمییابد...
🔍 از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/53327
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 #روایت_اول | بستههای معرفتی کوتاه برای مخاطبان میتواند افزونهای بر کار تبلیغی باشد
🎤 حجتالاسلام و المسلمین غلامرضا قاسمیان از اساتید حوزه و دانشگاه در گفتگو با khamenei.ir روایت میکند
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
985_14883882872365.mp3
26.67M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور. ۱۴۰۲/۴/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 پنج کلید تبلیغ
🔍 مرور نکات کاربردی رهبر انقلاب درباره بایستههای تبلیغ حوزههای علمیه
📥 نسخه قابل چاپ👇
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
📌با اطّلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم!
↙️اینقدر ظرفیّت تبلیغ در کشور گسترده است که اگر ما چندین برابر آن مقداری هم که کار میکنیم، کار کنیم، به نظرم این ظرفیّت پُر نمیشود.
💠اولویت امر تبلیغ در حوزههای علمیه
🏷درباره اهمیت تبلیغ به عنوان ابزار رسیدن به اهداف دین
❎امروز نگاه رایج در حوزههای علمیّه این است که تبلیغ در مرتبهی دوّم قرار دارد.
✅ما از این نگاه باید عبور کنیم. تبلیغ، مرتبهی اوّل است.
☝️چرا این را میگوییم؟
⁉️برای اینکه ما هدف دین را چه میدانیم؟
📍هدف نهایی:
♦️ما را در مسیر خلیفةاللهی، در مسیر انسان کامل ارتقاء بدهد
📍هدفهای میانی و ابتدائی:
🔹اقامهی قسط
🔸تشکیل نظام اسلامی
🔹اقامه و اشاعه معروف
🔸ازاله منکر
🔹ترویج کَلِم طیّب و عمل صالح
⏫هر کدام از اینها را که شما نگاه کنید، وسیله و ابزار رسیدن به آن، تبلیغ است؛ بدون تبلیغ نمیشود.
👈قرآن کریم، پیغمبران را مسئول تبلیغ میداند
♦️شما [علما] هم که ورثهی انبیا هستید، اُسّ و اساس وظیفهی شما عبارت است از تبلیغ
🔉باید پیام دین را، پیام خدا را به دلها و گوشها برسانید.
🏷درباره استمرار سنّت تبلیغ در میان علما از زمان گذشته
✅در حوزههای علمیّه از اوّل، از هزار سال پیش، سنّت تبلیغ وجود داشت
🏷درباره اهمّیّت مضاعف تبلیغ در دوران کنونی
💎اولویّت حوزهها تبلیغ است. در همهی دورهها اینجور بوده امّا در دورهی ما بالخصوص این اهمّیّت مضاعف است؛ برای اینکه در دورهی ما یک اتّفاقی افتاده است که در طول بیش از هزار سال از صدر اسلام چنین اتّفاقی نیفتاده بود؛ و آن حاکمیّت اسلام بود. تشکیل سازمانِ سیاسیِ مدیریّتِ کشور در شکل محتوای اسلامی سابقه ندارد. وقتی که یک چنین وضعی هست، طبعاً دشمنیهای با اسلام شدّت پیدا میکند
📍تبلیغ در دورهی ما اهمّیّت مضاعف پیدا میکند؛ از دو جهت:
↙️در نظام اسلامی پایه و قوام نظام، مردمند، ایمان مردم است و اگر چنانچه ایمان مردم نباشد، نظام نخواهد بود.
↙️امروز، هم سختافزارهای مخالف، معارض و معاند تطوّر پیدا کرده، هم نرمافزارها.
🚨اگر امروز حوزهی علمیّه از اهمّیّت تبلیغ و حسّاسیّت تبلیغ و مضاعف بودن وظیفهی تبلیغ غفلت بکند، دچار عارضهای میشویم که جبرانش بهآسانی ممکن نیست و دچار استحالهی فرهنگی میشویم.
💠چند نکته کاربردی در مسئله تبلیغ:
1️⃣ شناخت مخاطب
🔍باید بدانیم طرف مقابلمان در چه مرحلهی فکری قرار دارد تا محتوا را، مادّه را و صورت را بر طبق نیاز او تنظیم کنیم.
⚠️در این آشفتهبازار صداهای مختلفِ فضای مجازی و تکثّر رسانهای که وجود دارد، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن، صدای انتقال معارفِ نسلی و خانوادگی است.
📱سابق ما نصیحت میکردیم جوانها را و برحذر میداشتیم از رفیق بد، مصاحب بد؛ حالا مصاحب بد داخل جیبش است.
☝️این مخاطب را بشناسید.
2️⃣ داشتن شناخت و موضع تهاجمی نسبت به مبانی فکری غلط طرف مقابل
✅تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست... طرفِ مقابل مبانی فکری دارد، باید به آن حمله کرد؛
🌐اگر چنانچه این موضع تهاجمی به معنای واقعی کلمه بخواهد تحقّق پیدا کند، لازمهاش شناخت صحنه است.
⭕️جریانات جهانی را بشناسید، وضع و محاذات سیاستهای دنیا را بدانید و آنوقت افشاگری کنید؛ هم درست ببینید، هم درست روایت کنید.
3️⃣داشتن روحیه جهادی
❎اگر روحیهی جهادی نباشد:
📌انسان گاهی صحنه را خطا میکند و غلط میبیند
📌 گاهی در رفتار غلط عمل میکند.
👌روحانیّت باید وسط میدان باشد، باید مأیوس نشود؛ خاصیّت عمل جهادی این است.
❇️وقتی این عنصر مجاهدت با نگاه علمی، با کار علمی همراه بشود، حتماً تأثیر تبلیغ تضمینشده است.
4️⃣ توجّه ویژه به نسل جوان و نوجوان
✔️در بخشهای مختلف باید مواجههی تبلیغیِ مناسب با اصحاب فکر، اصحاب هنر، اصحاب قلم، اصحاب بیان بشود
👈لکن اهمّ از همه، قشر جوان و نوجوان است؛
♦️فردای کشور مال اینها است،
☑️ایمانشان باید محکم باشد
☑️ذهنشان باید خالی از شبهه باشد
📍ابزارهای ترغیب جوانان به التزامِ عملی به دین، خیلی مهم است؛ برخی از این جاذبهها:
❇️مسجد
❇️هیئت
❇️موعظه
💠نکته پایانی: لزوم ایجاد کانونهای عظیم حوزوی برای تربیت مبلغین اثرگذار با پشتوانه فکری، تحقیقی و علمی
📌اگر ما بخواهیم به قدر ظرفیّت یا نزدیک به اندازهی مورد نیاز ظرفیّت، عناصرِ تبلیغیِ با این خصوصیّات داشته باشیم، احتیاج داریم به کانونهای عظیم حوزوی.
📌احتیاج داریم به یک کانون اساسی. مرکز هم در درجهی اوّل، حوزهی علمیّهی قم است.
⭕️تشکیل کانونی با مأموریّتِ:
1️⃣تهیّهی موادّ تبلیغیِ بهروز
2️⃣تنظیم شیوههای اثرگذار تبلیغی
3️⃣تربیت مبلّغ
🍀سلام بر شهیدان، سلام بر روح مطهّر امام(ره).
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_5870546804105285148.pdf
2.41M
📝 #جزوه | متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مبلغین و طلاب حوزههای علمیه. ۱۴۰۲/۴/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مشهدیها برای پاسداشتِ حجاب به خیابان آمدند
امروز روز عفاف و حجاب است.
@Farsna
۵ پویش انتخابی امروز که شاید مطالبه شما هم باشد
۱. هر چه سریعتر رائفیپور را به کشور برگردانید(https://www.farsnews.ir/my/c/208378)
۲. درخواست استخدام رسمی نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی (https://www.farsnews.ir/my/c/208298)
۳. درخواست جلوگیری از انحلال دبیرستان فرزانگان ۴ تهران (https://www.farsnews.ir/my/c/208306)
۴. ممنوعیت تردد کارمندان با خودروی شخصی به ادارات (https://www.farsnews.ir/my/c/207527)
۵. درخواست تکمیل و افتتاح کنارگذر غربی همدان(https://www.farsnews.ir/my/c/207890)
شما میتوانید دهها هزار پویش متنوع دیگر را در سایت «https://www.farsnews.ir/my/» ببینید یا اینک مطالبه خود را ثبت کرده و با جمعآوری امضا، آن را به دستور کار خبرگزاری فارس تبدیل کنید.
@Farsnews_my