وزیر پیشنهادی علوم کیست؟
🔹امروز حسین سیمایی صراف بهعنوان گزینۀ پیشنهادی وزارت علوم به مجلس معرفی شد. او متولد ۱۳۴۷ در مشهد است و علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدرک دکتری حقوق خصوصی از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی از دانشگاه تربیت مدرس و کارشناسی حقوق دانشگاه تهران است.
🔹او از شهریور ۱۳۹۸ تا اسفند ۱۴۰۰دبیر هیئت دولت بوده و سوابق اجرایی متعددی در وزارت علوم داشته است.
🔹سیمایی صراف معاون حقوقی وزارت علوم دولت دوازدهم، قائممقام معاون حقوقی رئیسجمهور در دولت یازدهم، مدیرکل دفتر حقوقی وزرات علوم دولت یازدهم، عضو شورای مرکزی بورس دانشجویان، رئیس ستاد مستندسازی وزرات علوم، عضو ستاد آمایش آموزش عالی، عضو اصلی هیئت تجدیدنظر تخلفات اعضای هیئت علمی و جانشین وزیر علوم در کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری بوده است.
🔹وزیر پیشنهادی علوم در حال حاضر دانشیار دانشکدۀ حقوق دانشگاه شهید بهشتی است. او در سال ۱۳۹۲ پژوهشگر برتر دانشگاه، برنده دوۀ چهارم کتاب سال حوزۀ علمیه قم، برگزیدۀ دوره هفتم جشنواره بینالمللی فارابی و رتبه اول بیستوسومین کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران شده است و بیش از ۵۰ اثر شامل کتاب و مقالۀ فارسی و انگلیسی توسط او تالیف شده است.
@Farsna - Link
📝 #گزارش | چه کسانی باید میداندار باشند؟
🔸رهبر معظم انقلاب در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم خطاب به رئیس جمهور جدید، بر دینداری و انقلابی بودن و عدم دلبستگی کارگزاران نسبت به آمریکا تأکید ویژه و خاص کردند، موضوعی که قطعا باید شاخص کلیدی دولت و مجلس در انتخاب وزرای دولت چهاردهم باشد: «بعضی از سیاسیّون در کشور ما تصوّر میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند؛ و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ، در کشور نمیشود پیش رفت...خیال میکنند که همهی راههای #پیشرفت از آمریکا میگذرد؛ نه، اینها نمیتوانند... کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما #همکار خوبی نخواهد بود. کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.» ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
🔹«خط رهبری» در آستانهی رأی اعتماد مجلس به وزرای پیشنهاد شده از سوی دکتر #پزشکیان، شاخصهای #کارگزار_تراز را براساس بیانات رهبر انقلاب بررسی کرده و مطالبات ایشان در موضوع انتخاب وزرا را بازخوانی و تبیین میکند.
⏪ متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.
@rahbari_plus