امیرعباس صامتی هستم. فارغ التحصیل 1386 شهید اژه ای. سال 1393 از دانشکده ی دندانپزشکی اصفهان فارغ التحصیل شدم. دو سال سربازی رفتم. و سال 1396 وارد رشته ی مواد دندانی شهید بهشتی شدم. پس از چندماه انصراف دادم. و فعالیت دندانپزشکی را شروع کردم. سال 1398 کلینیک دندانپزشکی امیر را تاسیس کردم. سال 1400 شروع به تولید تجهیزات دندانپزشکی کردیم و شرکت پویان طب تیکا را تاسیس کردیم. که تاکنون سه محصول تولیدی داشته است. الان هم در حال تجهیز یک مرکز دندانپزشکی دیجیتال هستم. علاقه ی اصلی من توسعه ی سیستم هست. به رشته ی دندانپزشکی بسیار علاقه دارم. و در کنار این رشته می تونید کارهای جانبی خودتون را پیش ببرید. خود رشته هم آنقدر وسعت دارد که می توانید سالها آموزش ببینید و پیشرفت کنید
من علی انواری هستم. کارشناسی مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اصفهان خوندم. تحصیل در رشته مهندسی مکانیک سبب شکلگیری ذهنیت مهندسی من شد. در طول تحصیل، چندتایی پروژهی کاری در حوزه مهندسی انجام دادم. مثلا ترم سوم بودم که با همراهی یکی از همکاری یکی از همکلاسیها، طراحی یک مانکن متحرک یک موتوره در نرم افزار کتیا انجام دادم یا پایان سال سوم بودم که با همکاری يکی از دانشجویان دکترا که الان عضو هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی هستند، در پروژه ساخت دستگاه تست کننده آبگرمکنهای سولار دست داشتم. اما هر چی بیشتر پیش میرفتم بیشتر به این جمع بندی می رسیدم که من آدم مهندس بودن نیستم و علاقه اصلی خودم رو در حوزه مدیریت میدیدم. از همین روی، رشته مدیریت کسب و کار (MBA) رو برای ادامه تحصیل انتخاب کردم و موفق شدم در دانشگاه شریف قبول شوم. ورود به mba شریف یک نقطه عطف در زندگی من بود. به چند دلیل:۱.رشته mba واقعا همون چیزی بود که هر لحظه حس میکنم واقعا من رو برای همین کار ساختن و درش یک احساس شکوفایی فوق العاده دارم.۲. با تحصیل در یک دانشگاه شریف موفق شدم ارتباطات گرانقدری بسازم که هم برام خیلی رشد و یادگیری داشت و هم فایده و سود!۳. دور شدن از اصفهان و تجربه زندگی تیمه مستقل در اون سن برام تجربه ارزشمندی بود و نگاهم رو به خیلی از مسائل ارتقا داد و حرفه ای تر کرد.
از ترم دوم تحصیل دوره ارشد بود که از طریق یکی از بچه های سال بالایی دانشگاه، تعاملی با شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتم و نتیجه اون تعامل این که من مدیر تاسیس دبیرخانه توسعه گفتمان قرآنی در دانشگاههای کشور شدم و حدود ۶ماهی مشغول تشکیل یک تیم و ساخت یک ساز و کار برای فعالیت دبیرخانه بودم.پس از اون با شرکت بهارستان کیش آشنا شدم و حدود دو ماهی در دفتر تهران بهارستان کیش مشغول برنامه ریزی تولید برای یکی از محصولات مجموعه بودم. بهارستان کیش یک شرکت مادر تخصصی هست که در حوزه تجهیزات مکانیکی مختلف کار طراحی و تولید انجام میده. زمانی که من به پایان دوره تحصیل نزدیک میشدم، کارم رو در دفتر اصفهان شرکت ادامه دادم و در دفتر اصفهان، مدیر اجرایی مجموعه بودم. تجربه مدیر اجرایی یک مجموعهی ۱۵۰ نفره، اونم برای فردی که هنوز کارشناسی ارشد رو تمام نکرده بود، واقعا تجربه نایاب و گرانقدری بود. اما بهارستان کیش مقصد نهایی من نبود چرا که هیچ وقت دوست نداشتم کارمند باشم. برای همین هم از اونجا جدا شدم و به عنوان مدیر توسعه کسب و کار به بنیاد ملی نخبگان اصفهان رفتم. در بنیاد نخبگان برنامه ریزی لانچ کسب و کار علی آباد رو انجام دادم. در همین زمان بود که با یکی از دوستان، ایده راه اندازی یک کافه کارآفرینی رو برنامه ریزی کردیم. کافه ای که پاتوق کارآفرینان جوان و محل رفت و آمد کار آفرینان حرفه ای و قدیمی باشه. از بنیاد نخبگان جدا شدم و به صورت متمرکز برای کافه کارآفرینی برنامه ریزی کردیم و در نهایت پس از چندین بار تغییر رویکرد، ایده کافه کارآفرینی منتهی شد به تاسیس شتابدهنده دیجیتال برناک.در برناک ما روی تیم ها و ایدههای نوآورانه و خلاقانه سرمایه گذاری می کردیم. تا سال ۱۴۰۰ مدیرعامل و هم بنیانگذار برناک بودم و بعد از اون برای توسعه کار، به صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان رفتم و در سمت مدیرسرمایه گذاری، مشغول به کار شدم. موازی با این کار در مورد بن و مصنوعات بتنی یک دوره شرکت کردم و پس از پایان دوره، یک کارگاه تولیدی سنگ مصنوعی و بتن اکسپوز با برند گیگا با همکاری يکی از دوستون قدیمی در بهارستان تاسیس کردم. تولید و فروش بتن اکسپوز و سنگ مصنوعی پلی برای آشنایی و ورود من به صنعت مصالح ساختمانی و ساختمان سازی شد و در حال حاضر مشغول به توسعه کسب و کار در صنعت مصالح ساختمانی هستم.کار در صندوق سبب شد با اکثر شرکتهای بزرگ اصفهان آشنا بشم و در تعامل قرار بگیرم. پس از حدود یک سال و نیم کار در صندوق پژوهش، شرکتی رو برای انجام کار تخصصی ارزش گذاری دارایی های نامشهود و مشهود کسب و کارها که یک کار تخصصی در حوزه مدیریت مالی هست تاسیس کردم و الان مدیرعامل این شرکت هستم. این شرکت با مشارکت صندوق پژوهش و مدیر مالی شرکت قائم رضا و دو نفر از کارشناسان رسمی دادگستری در حوزه ارزشگذاری سهام شکل گرفته و با نام آتیه سنجش امین، آسا، در حال فعالیت هست.
May 11
🙋♂️🙋♀️ دو خبر :
1️⃣ سایت register.vpe1.ir برای ثبت نام غیرحضوری همایش راه اندازی شد
2️⃣ تخفیف ویژه برای دوستانی که علاقه مند هستند در 2 یا 3 بازه گروه های مختلف ریاضی مهندسی ، تجربی یا انسانی ثبت نام کنند در نظر گرفته شده است ، در سایت ثبت نام مبالغ درج شده اند
همایش آشنایی با مشاغل سمپاد استان اصفهان
21 و 22 اردیبهشت 1402
https://t.me/bseminarsmp
https://eitaa.com/bseminarsmp
May 11
من احمد کمال هستم. متولد 1362. فارغ التحصیل رشته ریاضی فیزیک مدرسه شهید اژهای اصفهان و رشته مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان. اولین تجارب شغلی بنده از سال 1383 در واحد تحقیق و توسعه شرکت توسعه سرمایه گذاری زردکوه بود. این شرکت پشتیبان کننده چندین کارخانه تولیدی لوازم خانگی، باتری اتومبیل و ... بود. از سال 85 به عنوان کارشناس طراحی وارد شرکت مهندسین مشاور طرح افرا شدم. فعالیت اصلی این شرکت در زمینه طراحی خطوط انتقال و شبکه آب، فاضلاب و ... بود. تنوع و جذابیت کار طراحی به همراه آشنا شدن با حوزههای مختلف دیگری همچون عمران، آب و هوا شناسی، زمین شناسی و جمعیت شناسی کار در این شرکت را برای من بسیاز خاطره انگیز کرد. هم اکنون 8 سال است که در یک کارخانه دولتی مشغول به کار هستم. زمینه فعلی کاری بنده هم طراحی محصولات جدید و فناوری های تولید می باشد.
در کنار فعالیت رسمی، کارهای پروژه ای و مشاورهای هم در برنامه کاری من هست که به صورت مقطعی در جریان میباشد. علاوه بر این سابقه تدریس در دانشگاه هم از سال 1388 داشته ام. بنده هم اکنون دانشجوی دکترای رشته مهندسی مکانیک دانشگاه شهید بهشتی هستم.
مریم یزدیان هستم. مهندس برق الکترونیک. متاهل و دارای دو فرزند.در سال ۱۳۷۳ جزو اولین سمپادیهای اصفهان از دبیرستان فرزانگان امین فارغالتحصیل شدم.در سال ۱۳۷۷ دوره کارشناسی مهندسی برق الکترونیک را در دانشگاه صنعتیاصفهان به پایان رساندم و ۱۳۷۹ نیز موفق به کسب مدرک کارشناسی ارشد مهندسیپزشکی در گرایش بیوالکتریک از دانشگاهصنعتی امیرکبیر شدم.در سال ۱۳۸۰ جذب شرکت پیام مشرق در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان شدم وبا حوزه طراحی و ساخت مدارات الکترونیکی مبتنی بر تراشههای برنامه پذیر (fpga)اشنا شدم و مسوول شبیه سازی و تست تراشه های مختلف در زمینه پردازشهای شبکه گشتم. و به مدت ۱۲ سال دیگر نیز با همان گروه تحت نام شرکت سرونت ادامه فعالیت دادم. مدیریت پروژه های مختلف، مسوولیت تیم تحقیق و توسعه و همکاری در تیم های طراحی سیستمی فعالیتهای عمده من در شرکت پژوهشی مهندسی ارتباطات سرونت بود که در حوزه تجهیزات مرتبط با شبکه و امنیت فعالیت داشت. از سال ۱۳۹۴ درپی انحلال شرکت به صورت پیمانکار آزاد درپروژه های مختلفی بیشتر در حوزه ساخت سیستم های مبتنی برfpga به فعالیت خود ادامه دادم. از جمله سازمانهایی که با آنها همکاری داشتهام اپتیک و صنایع پزشکی صا ایران را میتوان نام برد. کسب تجربه و مهارت درحوزهای مرتبط با مهندسیکامپیوتر از مهمترین علاقمندیهاو اهداف بخش علمی زندگیام بوده که فواصل بین پروژهها را به آن میپردازم.