✨﷽✨
حکایت آموزنده
✅عاقبت پناه بردن به خداوند سبحان و اهل بیت علیهم السلام
✍صفوان بن یحیی می گوید: در محضرحضرت امام صادق (علیه السلام) از محلی می گذشتم، دیدم قصابی بزغاله ای را خوابانده می خواهد سرش را ببرد، بزغاله فریادی کرد.
☀️امام علیه السلام نگاهی به قصاب نمودند، فرمودند:آن بزغاله را نکش. قصاب: آقا! امری بود؟- این بزغاله چند می ارزد؟ - چهار درهم. حضرت علیه السلام چهار درهم به قصاب داد و فرمودند: این حیوان را آزاد کن. قصاب هم بزغاله را آزاد کرد.
👈به راه افتادیم، کمی راه رفته بودیم به ناگاه دیدیم، باز شکاری دراجی را دنبال می کند و نزدیک است شکارش کند.امام علیه السلام نگاهی به آسمان کرد و دست به طرف باز شکاری نمود،باز شکاری برگشت، دیگر دراج را تعقیب نکرد. من هم داشتم منظره را تماشا می کردم.
💫پس از لحظه ای عرض کردم:آقاجان! من امروز از شما امر عجیبی دیدم! بزغاله فریاد کشید، شما او را خریده و آزاد کردی. دراج در آسمان ناله کرد، با اشاره ی دستت باز شکاری از تعقیب او دست برداشت. این ها چه جریانی بود، من نفهمیدم؟فرمودند: بلی، آن بزغاله که قصاب می خواست ذبحش کند و آن پرنده ای که در خطر مرگ قرار گرفته بود، مرا دیدند، هر دو گفتند:
☘استجیر بالله و بکم اهلالبیت...
پناه می برم به خدا و به شما خاندان پیغمبر از این بلایی که بر سر من می آید. به من پناه بردند، من هم بزغاله را از قصاب خریده و آزاد کردم و دراج را از چنگال باز شکاری نجات بخشیدم.
📙 بحارالانوار،ج 47. ص 99.
https://eitaa.com/bshmk33
*صلوات خاصه #امام_هادی علیه السلام*
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِيءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ وَ أَحَلَّ حَلالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
#امام_هادی
#زیارت_جامعه
https://eitaa.com/bshmk33
⚘#امام_هادیعلیهالسلام⚘
عشق ما بر شما ارادی نیست🌼🌿
عشق ما جز امام هادی نیست🌼🌿
میلاد امام دهم بر تمام شیعیان مبارک. 😍❤️
https://eitaa.com/bshmk33
༻﷽༺
💜پیــغام بشـــارٺ از منــادے آمد
🌼هنگامہے شوق و شور و شادے آمد
💙بفرسٺ بہ شڪرانہ پیاپے صلواٺ
🌸در بیــٺ جــواد امـام هـادے آمد
💖از روز ازل زمین غلام هـادے اسٺ
🌼مرهون ڪرامٺ امام هـادے اسٺ
❤️" العبـد و ما فے یـده مِنْ مـــولاه"
🌸یعنے سندِ دلم بہ نام هادے اسٺ
💐 سالــروزولــادٺ
دهمينمنظومہكهكشانهستے💕
طلايہ دار پاڪے وهدايٺ🌿
امام علے النقے ع مبارڪباد💕
https://eitaa.com/bshmk33
🌸گلـی ازگلشن
💚طــه به جهان روکرده
🌸که جهـان را
💚زصفا جنّت رضوان کرده
🌸نور چشمان جواد است،
💚بُوَدْ نام علی
🌸که خدایش زشرف،
💚ناطق قرآن کرده
میلاد امام هادی (ع )گرامى باد💐
https://eitaa.com/bshmk33