6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوره نبا (آیه ۳۷الی۳۹)
رَبِّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا الرَّحْمَٰنِ لَا يَمْلِكُونَ مِنْهُ خِطَابًا (٣٧)
همان پروردگار آسمان ها و زمین و آنچه میان آنهاست، آن مهربانی كه هیچ كس را اختیار چون و چرای با او نیست.
يَوْمَ يَقُومُ الرُّوحُ وَالْمَلَآئِكَةُ صَفًّا لَا يَتَكَلَّمُونَ إِلَّا مَنْ أَذِنَ لَهُ الرَّحْمَٰنُ وَقَالَ صَوَابًا (٣٨)
روزی كه روح و فرشتگان در یك صف میایستند و سخن نمیگویند مگر كسی كه [خدای] رحمان به او اجازه دهد و سخن حق گوید.
ذَٰلِكَ الْيَوْمُ الْحَقُّ فَمَنْ شَآءَ اتَّخَذَ إِلَىٰ رَبِّهِ مَآبًا (٣٩)
آن [روز] روز حق است، پس هركه بخواهد راه بازگشتی به سوی پروردگارش برگزیند؛
🌼@bshmk33
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتهال وتواشیح ناب (تصویری)
قاری ومبتهل مصری
استاد سعید حافظ
به همراه تعدادی از اساتید اهل فن
ابتهال در مدح نبی مکرم اسلام
مدت اجراء 7 دقیقه
انتشار در کانال صوت من القاهرة
🌼@bshmk33
#مهدی_جان
آقا بیا تا زندگی معنا بگیرد
شاید دعای مادرت زهرا بگیرد
آقا بیا تا با ظهور چشمهایت
این چشمهای ما کمی تقوا بگیرد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌼@bshmk33
💎امام صادق(علیهالسلام):
بر اثر طولانی شدن غیبت، در قلب مومنان شکهایی پدید میآید و اکثرشان از دین خارج میگردند.
📚کمالالدین و تمام النعمه، ص ۳۵۳، باب ۳۳.
#حدیث_مهدوی
🌼@bshmk33
🗓 روز شمار نیمه شعبان ۱۴۴۲ 💫
🌅 34 روز دیگـــــر 🌟
💫اوکیست؟
🌸مادر حضرت مهدی(عج)
مادر حضرت، بزرگ زاده اى از نسل دو تن از بزرگ ترین شخصیت هاى اجتماعى ـ مذهبى رومیان، ملیکه، دختر «یشوعا» فرزند قیصر روم، که مادرش نیز از فرزندان حضرت شمعون، وصى حضرت عیسى مسیح(علیه السلام) بود، افتخارمادرى حضرت مهدى(علیه السلام)را یافت.
او به دنبال ماجرایى شگفت که باعث به هم خوردن مراسم ازدواجش با یکى از بزرگ زادگان قیصر شد، پیامبر(صلى الله علیه وآله وسلم) را در خواب دید و به پذیرش اسلام افتخار یافت و در جریان یکى از جنگ ها خود را در زمره اسیر شدگان رومى به مرکز حکومت عباسیان ( بغداد ) رسانید و در آنجا به امر « امام هادى (علیه السلام) » توسط « بشربن سلیمان » خریدارى شد و در خانه آن امام بزرگوار به همسرى امام حسن عسکرى (علیه السلام ) در آمد.
💫او را به نام هاى «نرجس»، «سوسن»،
«ریحانه» و «صیقل» ذکر کرده اند.
📚منتخب الاثر، ص ۳۲۰
🌼@bshmk33
داستانی از اسرار عدالت الهی
روزی حضرت موسی (ع) به طور سینا میرفت. در مسیر راه عبادتگاهی دید که سقفش ویران شده بود. نزدیکتر رفت و دید مردی در زیر آوار مانده است. جنازه را بیرون کشید دید یکی از مؤمنان شهر است. ناراحت شد و او را در بیابان دفن کرد تا طعمه حیوانات نشود. به طور سینا آمد و در عدل خدا برایش سؤالی پیش آمد. پرسید: خدایا! صبح که از خانه بیرون آمدم ظالمی مُرده بود، که جنازه او را در میان تابوتی طلایی با غلامانی دست به سینه دیدم که با احترام و عزت بسیار او را دفن میکردند. ولی این مؤمن با ذلت در زیر آوار مانده بود و من با غربت، او را دفن کردم. حضرت موسی (ع) گفت: خدایا! از این راز عدالتت آگاهم کن.
خداوند فرمود: موسی آن ظالم، عمری نافرمانی ما را کرد و روزی به سائلی سکّهای بخشید، ولی آن مؤمن عمری فرمان ما را برد، اما روزی با همسرش بدخُلقی کرد و او را به ناحق آزرده ساخت.
امروز، روز مرگِ هر دوی آنها بود. یک سکّهی آن ظالم را در این دنیا دادیم و آن تشییع جنازهی با شکوه او بود و دیگر آن ظالم غیر از گناه، چیزی با خود نیاورد و یک بداخلاقی آن مؤمن را با ویرانکردن سقفی مجازات کردیم تا به این دنیا (آخرت)، گناهی با خویش نیاورد.
🌼@bshmk33
شخصی كه پیله پروانه را با بخار دهانش گرم کرد، تا آن پروانه زیبا سریعتر پر بگشاید، “نیکوس کازانتزاکیس” نویسنده کتاب معروف “زوربای یونانی” بود!
و او این داستان غمناک را از روزگار کودکی خودش، چنین تعریف کرد. “چون خروج پروانه از پیله طول میکشد، پس تصمیم گرفتم به این فرآیند شتاب ببخشم. با حرارت دهانم پیله را گرم کردم، اما مدتی بعد از بیرون آمدن، پروانه که بالهایش هنوز بسته بود تاب نیاورد و مُرد. بلوغی صبورانه با یاری خورشید لازم بود، اما من انتظار کشیدن نمیدانستم.
آن جنازه کوچک، تا به امروز یکی از سنگینترین بارها بر روی وجدانم بوده، اما باعث شد بفهمم که فقط یک گناه بزرگ در این دنیا وجود دارد، و آن فشار آوردن بر قوانین کیهان و طبیعت است. بردباری لازم است و صبر، و نیز انتظار کشیدن و با اعتماد راهی را دنبال کردن که کائنات برای زندگی هریک از ما برگزیده است. اگر صبر کردن ندانیم، هزینه سنگینی خواهیم پرداخت … “
🌼@bshmk33
#فرزند_دلبندم
بچه ها به دستورات پدر و مادرهایی که به اندازه ی نیاز به آنها محبت نمی کنند و به اندازه ی نیاز احترام نمی گذارند، بعنوان دستورات خودخواهانه نگاه می کنند و از آنها فراری هستند.
و این تصویر نمی گذارد که آنها با دل و جان به حرف های آنها گوش بدهند.
🌼@bshmk33
❣️#همسرانه
💑 یکی از نشانه های عشق به همـسر تشکر و کلام تاییدآمیز است!
🔸کلام تاییدآمیز شامل تشکر و قدردانی از کارهای بسیار کوچک و معمول در خانه است؛ برای مثال چه لباس قشنگی! چه آرایش موی قشنگی! چه دست پخت خوبی! از این که بچه را خوب نگه داشتی ممنونم، واقعا متشکرم آشغالها را بردی و…
🔸 اگر زن و شوهــر مرتب چنین گفتههایی را از هم بشنوند، فضای عاطفی بینشان بهتر می شود. واقعیت این است که وقتی ما کلام تایید آمیزی دریافت میکنیم، به احتمال قوی ترغیب میشویم که متقابلا کاری کنیم.
🌼@bshmk33