فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم از برنامه ی جشن غدیر خم برای کودکان و نوجوانان عزیزمون امروز ۱۴۰۲/۴/۱۶ مسجد جامع شهرک یحیی آباد
پایگاه های بسیج خواهران و برادران شهرک یحیی آباد
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
May 11
#گزارش_تصویری🔰
🔹جشن بزرگ به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر خم و دهه امامت و ولایت در قمیک بزرگ
پایگاه بسیج برادران روستای قمیک.
حوزه بسیج برادران
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
#گزارش_تصویری🔰
🔹پخش شیرینی و شربت به مناسب عید سعید غدیر خم و دهه امامت و ولایت در قمیک بزرگ
پایگاه بسیج انصارالحسین ع قمیک.
حوزه بسیج یحیی آباد
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
گزارش تصویری ازپخش طعام علوی روزعید سعیدغدیر عیدولایت باکمک خیرین وخادمین هیئت سیدالشهدا دولت آباد
ازهمکاری همه عزیزانی که کمک کردن سپاس گذاریم 🙏🌺🌺🌺🌺
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تصویری ازپخش طعام علوی روزعید سعیدغدیر عیدولایت باکمک خیرین وخادمین هیئت سیدالشهدا دولت آباد
ازهمکاری همه عزیزانی که کمک کردن سپاس گذاریم 🙏🌺🌺🌺🌺
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
پخش شربت و شیرینی اهالی محترم روستای دولت آباد
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
امام صادق (ع) :
غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق «در راس آنها خود ائمه معصومین(ع)» و یک میلیون شهید «در راس آنها حضرت عباس(ع) و شهدای کربلا» و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد (بحار ج۶ ص ۳۰۳).
خدا هم به ما توفیق داد تا به مقدار وسعمون از اطعام روز غدیر بهره مند شویم ( الحمدلله رب العالمین ) . 😍😍
انشاء الله خدای متعال از همه محبین اهل بیت قبول بکند و فرج مولایمان بقیة الله الاعظم را برساند و گرفتاری تمامی شیعیان مولا امیرالمومنین علیه السلام برطرف گردد . 🤲🤲
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
احکام مجازات ۲ تن از عاملان حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) بامداد امروز (شنبه ۱۷ تیرماه) اجرا و این دو تن به دار مجازات آویخته شدند.
بامداد امروز شنبه هفدهم تیرماه، احکام مجازات ۲ تن از عاملان حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) که منجر به شهادت ۱۳ تن و زخمی شدن ۲۵ تن از خادمان و زائران حرم احمدی شد؛ بعد از طی تشریفات قانونی در خیابان ۹ دی شیراز اجرا و این دو تن به دار مجازات آویخته شدند.
از ابتدای آغاز محاکمه عوامل این حمله تروریستی، مردم شیراز و سایر اقصی نقاط کشور خواستار اشد مجازات تروریستها بودند که بامداد این حکم اجرا شد.
حمله تروریستی چهارم آبانماه ۱۴۰۱ فردی مسلح به زائران حرم مطهر شاهچراغ (ع) به شهادت ۱۳ نفر و مجروح شدن تعدادی از هموطنان منجر شد.
این اقدام که مسئولیت آن را گروهک تکفیری داعش برعهده گرفت، موجی از محکومیت در سطح ملی و بینالمللی را در پی داشت.
عامل اصلی این اقدام تروریستی بر اثر شدت جراحات به هلاکت رسید و با تلاش سربازان گمنام امام زمان (ع) دیگر عوامل این عملیات تروریستی نیز دستگیر شدند.
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
🟤🟡🟤بررسی نقش پلتفرمها در اغتششات/۱۵
(۱)
پلتفرم «فیلم نت» با کدام پشتوانه اقتصادی وارد معرکه اغتشاشات شد؟ +عکس
گلرنگ یکی از اسپانسرهای علیکریمی بود و محصولی با پوشش او تولید کرد. بعدها پروژه حمایت از او در قالب برنامه «یازده» در سامانه فیلمنت دنبال شد و نقش اساسی در تشدید اختلالات رفتاری او ایفا کرد.
سرویس فرهنگ و هنر مشرق-با شعلهور شدن آتش آشوبهای اخیر «فیلمنت» با انتشار پستی در صفحه توییترش در اسم رمز کردن «مهسا امینی » در اقدام مشابهی همراه با سایر رقبای استارتآپی، از قافله بازی آشوبطلبانه ماههای اخیر بازنماند.
این اقدام فیلمنت با اعتراض تنی چند از فعالان فرهنگی مواجه شد. برخی تصور میکردند که مدیریت این سامانه عرضه محصولات مدیایی را همچنان محمد صراف برعهده دارد.
فعالان رسانهای از «صراف» همکار و همراه همیشگی منصور ضابطیان ،تهیه کننده برنامه جنجالی «دیروز، امروز، فردا» و «رادیو هفت» انتظار نداشتند که در کشاکش آشوبها در اسم رمز کردن مرحومه امینی مشارکت داشته باشد. این توییت هیچ نسبتی با کارنامه تهیه کننده مذکور نداشت.
فیلمنت چگونه تاسیس شد؟
همزمان با راهاندازی «فیلیمو» و «نماوا» صراف به واسطه پشتوانه سیاسی برنامه جنجالی «دیروز، امروز، فردا» برای اینکه از این قافله جا نماند تصمیم گرفت که وارد کارزار تاسیس و مدیریت یک پلتفرم مستقل شود.
اما به دلیل فقدان خلاقیت در مدیریت پس از چندی مجبور شد این سامانه را واگذار کند. زمانی که صفحه رسمی «فیلمنت» توییتی را با هشتگ مرحومه امینی منتشر کرد، او دیگر مدیریت این سامانه را برعهده نداشت.
بررسیها نشان میدهد که تقریبا نزدیک به بیش از یک سال است که این سرویس استریم به ترکیب معروف «گلرنگ- سرتیپی» واگذار شده است.
شنیدهها حاکی از آن است که در حال حاضر ۸۰ درصد سهام «فیلمنت» متعلق به هولدینگ گلرنگ و ۲۰ درصد آن متعلق به «علی سرتیپی» است. همکاری مشارکتی زوج «گلرنگ- سرتیپی» از سالها قبل آغاز شد و اداره مجموعه سینمایی پردیس کوروش تبدیل به نقطه اتصال همیشگی این زوج تبدیل شد.
فرمول شراکت سرتیپی - گلرنگ در تاسیس مجموعه سینمایی پردیس کوروش تکرار شده است و ۸۰ درصد سهام این مجموعه متعلق به گلرنگ و ۲۰ درصد آن متعلق به علی سرتیپی است
گزارشی درباره علی سرتپیی را اینجا بخوانید:
تلاش برای مومیایی کردن علی سرتیپی با سمفا
امپراطوری «گلرنگ -سرتیپی» چگونه «فیلمنت» را فتح کرد؟
سرتیپی در نیمه دهه هشتاد با حکم امیرحسین علمالهدی از مدیران وقت ارشاد، کمپانی چند شراکتی فیلمیران را با مشارکت خودش، محمدرضا تختکشیان، رسول صدرعاملی، غلامرضا موسوی تاسیس کرد و به سلطان تاج و تختدار سینمای ایران در حوزه پخش داخلی تبدیل شد.
طی سالهای اخیر او موفق شد مالکیت بسیاری از مجموعههای سینمایی و سینماهای تک سالنه را در کارنامه سینماداریاش ثبت و چندین پردیس سینمایی را به صورت مشارکتی تاسیس کند.
اما از ابتدای دهه نود او با شرکتهای فرهنگی گلرنگ اقدام به همکاری نمود و با تاسیس پردیس سینمایی کوروش عملا موازنه پخش سینمایی به سوی سرتیپی،شرکا و رفقا چرخید.
گلرنگ چگونه وارد بازی سرتیپی شد؟
گلرنگ در هیچ عرصه اقتصادی نیست که فعالیت و تاثیر مستقیم بر ساختار اقتصادی کشور نداشته باشد. برندهای آرایشی - بهداشتی این مجموعه کوچکترین جزء از این هولدینگ عظیم است.
این شرکت، یک تصمیمساز اصلی و مهم در عرصه اقتصاد کشور است. کافیست که یکبار شرکتهای وابسته به مجموعه گلرنگ را بررسی کنیم. زیرمجموعههای این شرکت در جزئیات الگوی مصرف اعم از خوراک، پوشاک، لوازم بهداشتی، مسکن و... ایرانیان تاثیر غیرقابل تصوری دارد.
مشارکت در تولید و پخش صنعت غذایی، بهداشتی، فروشگاه های زنجیره ای کوروش، فروشگاههای زنجیرهای مدرن فامیلی، سایهبان امن آریان (خدمات بیمه)، ویرا سیستم پویا(در حوزه آیتی) پدیده پایدار صنعت ساختمان (فعالیت در حوزه ساخت و ساز) دام و طیور کوروش، دالین مهر(تولید و پخش قهوه)نمونههای کوچکی از شرکتهای این مجموعه هستند که نشان میدهد این هولدینگ در هر تجارت پرسودی دستی بر آتش دارد.
حوزه فرهنگ چگونه به گلرنگ مزه کرد؟
حوزه فرهنگ علی الخصوص سینما و تولید و توزیع آثار نمایشی چند سالی است که به یکی از علاقهمندیهای جدی این کمپانی تبدیل شده است.
نخستین گام جدی گلرنگ برای ورود در عرصه فرهنگ به مشارکت در توزیع آثار نمایشی شبکه نمایش خانگی در سال ۱۳۸۸ بازمیگردد. زمانی که روابط مدیران ارشد سازمان صدا و سیما به دلایل نامعلومی با برادران آقاگلیان (تهیهکنندگان قهوه تلخ) تیره و تار شد، و تلویزیون حاضر به پخش سریال قهوه تلخ نشد، تهیهکنندگان این سریال تصمیم گرفتند آن را در شبکه نمایش خانگی توزیع کنند. پخش این مجموعه در شبکه نمایش خانگی به صورت لوح فشرده (DVD) آنهم در سراسر کشور کاری غیرممکن به نظر میرسید.
ادامه ۲ 👇👇👇
(۲)
شرایط توزیع سریال در آن سالها با امروز بسیار متفاوت بود و سریالها استریم یا ارائه مجازی نمیشدند و تنها راه عرضه به صورت لوح فشرده بود.موفقیت تجاری قهوه تلخ و هر سریال دیگری در شبکه نمایش خانگی در آن سالها وابسته به شیوه توزیع آن بود.
گلرنگ که شرکتهای توزیع بسیار گستردهای در سراسر کشور دارد و حتی محصولاتش را به صورت روزانه به جزایر جنوبی کشور هم ارسال میکند، وارد کارزار توزیع سریال قهوه تلخ شد و شرکت پخش الوند از پخش سریال مدیری کنار گذاشته شد.
گلرنگ نخستین قسمت این سریال را توزیع کرد؛ و قسمت اول سریال قهوه تلخ به فروشی بیش از چهار و نیم میلیارد تومان در مهر ۱۳۸۹ دست یافت.
پس از این توفیق تجاری، هولدینگ گلرنگ وارد همکاری دوجانبه با مهران مدیری شد. مدیری تا قبل از همکاری با ناصرقدیرکاشانی (مدیر عامل اول مارکت) سالهای متمادی فعالیت خود را با این هولدینگ در شبکه نمایش خانگی ادامه داد.
غول اقتصادی وارد صنعت تولید و توزیع فیلم و سریال میشود؟
گلرنگ در حوزه صنایع بهداشتی به تدریج سایر بِرندهای رقیبش را به حاشیه راند. این هولدینگ وقتی وارد حوزه اقتصادی خاصی میشود، فعالیت رقبا را تحتالشعاع قرار میدهد. به عنوان مثال با تاسیس پردیس سینمایی کوروش، این مجموعه فعالیت سایر پردیسهای سینمایی را تحت تاثیر قرار داد و به پشتوانه تسلط سرتیپی در حوزه پخش فیلمسینمایی به بیرقیبترین پردیس سینمایی کشور تبدیل شد. تولیدات این رسانه از بهترین زمینههای تبلیغاتی بهره میبرد.
در همکاری مشترک با مهران مدیری در مجموعه ویلای من، دست کم تبلیغات شهری گسترده گلرنگ به این تولید خاص اختصاص یافت و نسبت به قهوه تلخ آمار برگزاری قرعهکشی بیشتر برای اهدای جوایز رکورد سریال قبلی مدیری را پشت سر گذاشت.
این هولدینگ پس از توزیع موفق قهوه تلخ مؤسسه فرهنگی «گلرنگ رسانه» را در سال ۱۳۹۱ به عنوان موسسه تولید فیلم و سریال در شبکه نمایش خانگی تاسیس کرد.
گلرنگ در عرضه مایحتاج اصلی ایرانیان آب، نان، خودرو، مواد شوینده، محصولات غذایی، بیمه، تجهیزات رایانهای و بازیگر اقتصادی مهمی محسوب میشود و حالا قصد دارد در حوزه فرهنگی و تولیدات نمایشی سهم بسزایی داشته باشد. اما مقاصد این بنگاه اقتصادی برای ورود و ساختن تولیدات پرهزینه همچنان مشخص نیست. مهمترین ابهام در همکاری گلرنگ و سرتیپی، بازگشت سرمایه و سودآوری است.
گسترش فعالیتهای گلرنگ و بردار فعالیتهای این مجموعه اقتصادی نشان میدهد، سوددهی از اهداف اولیه و مهم این هولدینگ است. سینمای ایران طی سالهای اخیر صنعت سودآوری نبوده و بنا بر گزارشهای رسمی در شرایط طبیعی اکران سینمایی، تنها ۵ فیلم در طول سال به سوددهی خواهند رسید.
سودآوری در تولید زمانی مصداق پیدا میکند که مخاطب اثر تولید شده، مخاطبی بیش از ۳ میلیون داشته باشد. آنطور که شنیده میشود علی رغم تلاش «فیلمنت» میزان مخاطب فعالی که هزینه ماهیانه آبونمان این سامانه را پرداخت میکند، آماری تقریبا بین ۴۰۰ الی ۵۰۰ هزار نفر است. در حالیکه این پلتفرم بیوقفه سریال ایرانی تولید و توزیع میکند و طبیعی است که بازگشت مالی این آثار با شائبههایی همراه است.
تیمبندی و انتقال سهام، رقابت داغ فیلیمو و فیلمنت !
در روند انتقال سهام فیلمنت یک ابهام وجود دارد. گلرنگ هر برنامه اقتصادی یا فرهنگی را آشکارا در وب سایت خود اعلام میکند، اما مشارکت در سامانه فیلمنت را به صورت رسمی و عمومی اعلام نکرد. از سوی دیگر سرتیپی به عنوان مدیر این هولدینگ میتوانست VOD مستقل «گلرنگ رسانه» را با اخذ مجوز از ساترا تاسیس کند.
برای کمپانی همچون گلرنگ که دستی در همه حوزهها دارد، فعال کردن پلتفرم گلرنگ رسانه کار بسیار سهل و آسانی بود اما این هولدینگ ترجیح داد سهام کمپانی «فیلمنت» را خریداری کند.
چهرههای مهم فیلمنت چه کسانی هستند؟
شنیدهها حاکی از آن است که سید ناصر موسوی جزایری، مجتبیخباز (سینمادار در شیراز)، علی اسدزاده (تهیهکننده، پخش کننده و شریک سابق محمد امامی در موسسه تصویر گستر پاسارگاد) وزرای درباری هستند که تاج آن را سرتیپی یدک میکشد.
احتمالا یک فعال اقتصادی دیگر در حوزه نفت و پتروشیمی، این پلتفرم را همراهی میکند. همراهی این فعال اقتصادی با فیلیمو به تولید آثاری همچون جزیره منتهی شده است.
بر اساس اخبار و اسناد موجود، موسوی جزایری دوست آقای حسین انتظامی در پروژه «ایران تیکت»، شرکتی را تاسیس کردهاست که طرف قرارداد سازمان های شهری هم هستند و همراه با شرکتهای زنجیرهای، تبلیغات میدانی فیلمنت را در سطح گستردهای انجام میدهد. در بین اسناد رسمی شرکتهای متعلق به موسوی جزایری، نام رضا صیادی نیز به عنوان مدیرعامل وجود دارد.
فیلم دنیای آب محصول سال ۱۹۹۵ که بر اساس شنیدهها فیلم نت برای افزودن آن به آرشیو خود هزینه روتوسکپی قابل توجهی پرداخت نمود.
ادامه ص ۳👇👇👇
(۳) 🟤🟡🟤
چرا محتوا و سیاستهای فیلمنت دچار تناقض است؟
هولدینگ گلرنگ قصد ندارد پروژه فیلمنت را همچون شرکت گلرنگ رسانه نیمهکاره رها کند. سال گذشته رصد خبرنگار مشرق نشان میدهد بیش از ۴۰ تدوینگر همزمان مشغول صداگذاری و صدابرداری فیلمهای آرشیوی فیلمنت بودهاند.
وقتی کمپانی فیلمنت میپذیرد برای فیلم «دنیای آب» محصول ۱۹۹۵ ، که بیش از ۸۰ درصد فیلم نیاز به روتوسکوپی همراه با دوبله اختصاصی هزینهای سنگین صرف کند تا این فیلم را در آرشیو خود داشته باشد، تنها از این عمل میتوان یک نتیجه گرفت که فعالیتهای این سامانه در آینده گستردهتر از فیلیمو و نماوا خواهد بود.
آیا پخش زنده فوتبال از ماموریتهای اصلی فیلمنت است؟
فوتبال و دسترسی به این حوزه یکی از علاقهمندیهای هولدینگ گلرنگ و زیرمجموعه پلتفرم فیلمنت است. پیش از این گزارشی در مشرق منتشر شد که به جزئیات برنامه یازده و حمایت ویژه این برنامه گفتوگو محور از یکی از سرکردههای آشوبها، علی کریمی میپرداخت. کریمی از اعضای کادر تبلیغاتی هولدینگ گلرنگ است و اگر همکاریهای گلرنگ و علی کریمی ادامه پیدا نمیکرد، شاید این حس خودرهبرپنداری این بازیکن در آشوبهای اخیر تقویت نمیشد.
نکته جالب این برنامه این است که بخشی از برنامه ۱۱ که مفصل در گزارش مشرق بدان اشاره شد رسما چند مدیر فوتبالی کشور که سابقه نظامی در کارنامه داشتند را هدف حملات خود قرار داد.
اما چندی بعد عکسهای عقد قرارداد سامانه فیلمنت با مصطفی آجرلو منتشر شد. در این عکسها علی سرتیپی مشغول عقد قرارداد با مدیرعامل باشگاه استقلال است و با توجه به سختگیریهای فیفا و عدم ملاحظات سیما، احتمالا به زودی پخش زنده مسابقات باشگاههای پرطرفدار در انحصار پلتفرمها خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
حمایت ویژه «فیلم نت» برای برندسازی از یک یاغی/ علی کریمی چگونه از مستطیل سبز به لیدری آشوبهای ۱۴۰۱ رسید؟ +عکس
پروژههای ورزشی که رنگ معارضانه گرفت
در گزارشی تفصیلی درباره برنامه ۱۱ ، به پروژه نانوشتهای در محتوای تولیدات شبکهنمایش خانگی اشاره داشت که تاثیر قابل توجهی در آشوبهای اخیر دارد. پروژه حمایت از علیکریمی با برنامه«یازده» در مجموعه فیلمنت، کمپانی زیرمجموعه گلرنگ حمایت شد و این حمایت در مجموعه ای به نام ورزش مدیا ادامه پیدا کرد.
یکی از صفحاتی که در فضای مجازی قبل از آغاز جام جهانی در میان کارشناسان و اصحاب رسانه به تزریق سم دوقطبی در میان بازیکنان تیمملی مشهور شد، صفحه «ورزش مدیا» است.
استوری سید حسام الدین حسینی مدیرکل ارتباطات و رسانه حوزه هنری که اشاره میکند رسانه ورزش مدیا از جمله رسانههای زنجیرهای کلرنگ است.
در بحبوحه همین التهابات و اقدامات ضدامنیتی مجموعه ورزش مدیا بود که سید حسام الدین حسینی مدیرکل ارتباطات و رسانه حوزه هنری در یک پست اینستاگرامی مدعی می شود که مجموعه ورزش مدیا نیز متعلق به علی سرتیپی و گلرنگ رسانه است.
تولیدهای محتواهایی جهت دار برای تخریب روحیه تیم ملی فوتبال قبل از برگزاری مسابقات جام جهانی در قطر
در آشوبهای اخیر شبیه سازی آشوب زنانه اخیر و شعار زن، زندگی آزادی را باید در ساختاری استعاری در سریال شبکه مخفی زنان جستجو کرد. عادی سازی تقابل سخت با پلیس و نیروهای حافظ امنیت در سریال قورباغه وضوح پیدا میکند. رهبری و سازماندهی شیوه اعتراض منجر به اغتشاش در سریال «خسوف» (برادران اسعدیان – میری) دارای وجوهی استعاری است.
اما مهمترین وجه آشوبهای اخیر پروژه رهبری سازی است که زمینهاش را میتوان در تولیدات شبکه نمایش خانگی جستجو کرد و حمایت ویژه در سلبریتیها جستجو کرد. قطعا پشتوانه مالی که از طریق گلرنگ - فیلمنت به بدنه جریان اصلی سلبریتیها تزریق خواهد شد، پشتگرمیهای آنان را برای تشدید دوقطبی در جامعه بیشتر خواهد کرد.
علی کریمی با حمایت مجموعه «گلرنگ- فیلمنت» و حامیان مالی آن زمینه تغییر جایگاه اجتماعیاش از یک فوتبالیست معترض ورزشی، به یک یاغی سیاسی را فراهم کرد.
گلرنگ یکی از اسپانسرهای این بازیکن بود و محصولی با پوشش او تولید کرد. بعدها پروژه حمایت از او در قالب برنامه «یازده» در سامانه فیلمنت دنبال شد.
تزریق سرمایه کلان در قالب پروژههای بزرگ برای ساختن سریال و رشد این پلتفرم موازنه تولید را تغییر خواهد داد و مهمترین پیامد منفی آن افزایش هزینه های تولید و دستمزدهای نجومی بازیگران است. انتفاع مالی سلبریتیها بصورت بدون ضابطه (همانند آنچه در مورد سلبریتی های فوتبال رخ داد) زمینه بروز ناهنجاری در میان این قشر را تشدید میکند و حالا باید
منتظر تغییر رویه بازیگران سینما به سبک و سیاق کریمی باشیم. اگر این حمایتهای گسترده گلرنگ از کریمی نبود، شاید او هیچگاه این رویه معارضانهاش را دنبال نمیکرد. اولین صندلی و تریبون معارض را این برنامه در اختیار او قرار داد.
پایان پیام
🟥🟨🟪
غدیر، ناکثین دیروز مشروطهخواهان امروز
(۱)
امیرالمؤمنین (ع) در واقع پاسخ امروز کسانی همچون «سعید حجاریان» را دادند که در لوای دموکراسی و پروژه جمهوریخواهی و با شعار تجدد، پنبه مشروعیت نظام دینی را میزنند و گستاخانه مشروعیت نظام جمهوری اسلامی را با معیارهای سطحی و عرفیگرایانه خود و فرهنگ لیبرال دموکراسی غرب مورد سنجش قرار میدهند.
خبرگزاری فارس ـ یادداشت ـ حسن رشوند: امروز که در ژرفای وجود خود غدیر را جستوجو میکنیم و بر بلندای سرزمین اسرار آمیز «غدیر خم» چشم میدوزیم، مردی را میبینیم با دستی برافراشته تا بلندای آسمان و تاریخ. او حقانیتی را اثبات میکند که با گذشت بیش از ۱۴۰۰ سال از آن رویداد به یاد ماندنی، وجود انسانهای آرمانخواه و آزادهای را که دل در گرو ولایت علی (ع) و اولاد او دوختهاند سیراب میکند. اینکه غدیر چه بود که امروز تشنگان معرفت آن با گذشت ۱۴ قرن، هنوز در حسرت نگاه آن صحنه با شکوه، چشم به ۱۸ ذیحجه دوخته و روزهای حضور در عرفات و منا را به عشق این روز سپری کردهاند، قطعاً در گنجایش اندیشه امثال من که به درازای تاریخ از آن فاصله داریم و بسیاری از بزرگان دین در الفبای فلسفه وجودی آن مبهوت ماندهاند، نمیگنجد. اما از آنجا که غدیر با یک اصل از اصول دین ما یعنی «امامت» پیوند خورده و درک حقیقت آن میتواند چراغ راهنمایی برای حرکتهای سیاسی – اجتماعی ما در این عصر و اعصار پس از آن باشد، تدبر، تأمل و تطبیق شرایط آن با امروز میتواند روند حرکت ما را در این مسیر هموار کند. اینکه چه شد دوران هدایت خلافت بهترین برگزیده خدا و سفارش شده نبی مکرم اسلام (ص) و اسوه ایمان، با رحلت پیامبر اسلام صرف پرداختن به جنگهای داخلی شد، حدیث غم انگیزی است که نباید مورد غفلت قرار گیرد که اگر چنین نمیشد رهبر معظم انقلاب با حسرت در جمع دانشجویان و استادان دانشگاه امام صادق (ع) در سال ۸۴ نمیفرمودند «پیغمبر اسلام پایههای اصلی را بنیانگذاری کردند و براى حفاظت از آن، مسئله وصایت و نیابت را قرار دادند؛ اما تخلف شد. اگر تخلف نمىشد، چیز دیگرى پیش مىآمد. «غدیر» این است. در طول دوران دویستوپنجاه ساله زندگى ائمه (علیهمالسلام) - که عمر دوران ظهور ائمه از بعد از رحلت پیغمبر تا زمان وفات حضرت عسکرى، دویستوپنجاه سال است - هر وقت ائمه توانستهاند و خودشان را آماده کردهاند تا اینکه به همان مسیرى که پیغمبر پیشبینى کرده بود، برگردند؛ اما خوب، نشده است دیگر. حالا ماها در این برهه از زمان، به میدان آمدهایم و همتى هست به فضل و توفیق الهى و انشاءالله که به بهترین وجهى ادامه پیدا کند.»
خلافتی که پس از ۲۵ سال سکوت معنادار و به تعبیر امیرالمؤمنین (ع) استخوان در گلو و خار در چشم در نبرد با ناکثین (پیمانشکنان) آغاز شد و با ریشهکن کردن مارقین (از دین بیرونرفتگان) خاتمه یافت و سرانجام توسط بقایای دشمنان داخلی حضرت (خوارج نهروانی) به شکل دیگر رقم خورد. این در حالی بود که بسیاری از آنها در غدیر خم که پیامبر اسلام، علی (ع) را به عنوان وصی و جانشین خود معرفی کردند، حضور داشتند. حضوری از جنس کسانی که بارها تعریف امام راحل از رهبر معظم انقلاب را شنیده بودند و در روز ۱۴ خرداد نقل قول مستقیم این تعریف را از زبان مرحوم هاشمی و مرحوم حاج احمد آقا خمینی شنیدند و در کمتر از یک دهه همان مسیری را رفتند که ناکثین عصر امیرالمؤمنین (ع) طی کرده بودند. از همین رو است که میتوان گفت رویداد بزرگ غدیر خم و حوادث رخ داده پیرامونی آن در دوران پر برکت حکومت تقریباً پنج ساله مولایمان سراسر عبرت است و درسآموز تا خویشتن را در قاموس رفتار آن بزرگوار بسنجیم و کژیهای خود را راست کنیم تا مبادا یک بار دیگر دچار همان اشتباه خسارت باری شویم که مسلمانان آن عصر مرتکب شدند و بعدها حسرت اشتباهات خود را خوردند، اما سودی نداشت.
آن روز که مولای متقیان علی (ع) شکایت از رفتار جماعت پیمانشکن ناکثین کردند و در بیان توطئه آنان فرمودند: «همانا ناکثین عهد شکن به جهت نارضایتی از حکومت من با یکدیگر پیوستند و من را تا آنجا که برای وحدت اجتماعی شما احساس خطر نکنم، صبر خواهم کرد، زیرا آنان برای اجرای مقاصدشان فرصت پیدا کنند، نظام جامعه اسلامی متزلزل میشود. آنها از روی حسادت برکسی که خدا حکومت را به او بخشیده است به طلب دنیا برخاستهاند و میخواهند کار را به گذشته باز گردانند. حقی که شما به گردن ما دارید عمل کردن به کتاب خدا و سنت پیامبر و قیام به حق و برپا داشتن سنت اوست.» (نهجالبلاغه – خطبه ۱۶۹)، در واقع افشای این رفتار ناکثین عصر خود را نه فقط برای حکومت خویش، بلکه یک راهبرد مشخص و همیشگی برای تمامی رهبران واقعی حکومتهای اسلامی در همه زمانها میدانستند تا ملتها ناکثین را نه ویژگی یک گروه و در یک مقطع از تاریخ، بلکه متعلق به همه تاریخ پندارند.
ادامه ص ۲👇👇👇
(۲)
امیرالمؤمنین (ع) در واقع پاسخ امروز کسانی همچون «سعید حجاریان» را دادند که در لوای دموکراسی و پروژه جمهوریخواهی و با شعار تجدد، پنبه مشروعیت نظام دینی را میزنند و گستاخانه مشروعیت نظام جمهوری اسلامی را با معیارهای سطحی و عرفیگرایانه خود و فرهنگ لیبرال دموکراسی غرب مورد سنجش قرار میدهند.
آن روز که امیرالمؤمنین (ع) در مقابل آن جماعت ایستادند، وضعیت امروز را میدیدند که کسانی همچون حجاریان و برخی اصلاح طلبان ساختاری سخن از «مشروطهسازی قدرت رهبری» و سخنانی از این جنس میرانند. آن روز هم جماعت ایستاده در مقابل امام علی (ع) غدیر را فقط یک اتفاق عادی قلمداد کردند که پس ازآن رویداد ماندگار تاریخی زیر بار رهبری حضرتش نرفتند و بر او شورش کردند و قدرت مشروع علی (ع) را همچون قدرت همطراز خویش میپنداشتند و امروز هم با گذشت بیش از ۱۴۰۰ سال، بعضاً دیده میشود که همان خط دنبال میشود. از این روست که نمیتوان غدیر خم را فقط برای یک مقطع تاریخی و ناکثین و مارقین و خوارج را فقط برای حکومت پنج ساله علی (ع) دانست. باید مراقب باشیم در هیچ زمانی در زمره این جماعت قرار نگیریم و همواره حوادث پس از غدیر آویزه گوشمان باشد.
پایان
🔷🟦🔵
نمایندگان مجلس فرانسه به پلیس اجازه دادند از موبایل تظاهراتکنندگان جاسوسی کند
نقض آزادی در مهد آزادی!
گروه بینالملل: قانونگذاران فرانسوی با تصویب لایحهای، به پلیس این کشور اجازه دادند با فعالسازی دوربین، میکروفن و جیپیاس موبایل مردم از راه دور، از آنها و تظاهراتکنندگان جاسوسی کند. کشور فرانسه که خود را مهد تمدن و زادگاه «اعلامیه حقوق بشر و تمدن» به جهانیان معرفی میکند، اکنون به دنبال نقض همان آزادی و حقوق بشر از طریق جاسوسی از تلفنهای همراه شهروندان خود است. قانونگذاران فرانسوی بامداد پنجشنبه لایحهای را تصویب کردند که به موجب آن پلیس فرانسه میتواند با فعال کردن دوربین، میکروفن و جیپیاس موبایلها و سایر دستگاههای الکترونیکی مردم این کشور، از راه دور از آنها جاسوسی کند. به نوشته وبگاه «دیلیمیل»، مجوز این جاسوسی که بخشی از یک لایحه بزرگتر برای اصلاحات در قوانین دادگستری است، به درخواست «اریک دوپون مورتی» وزیر دادگستری فرانسه تصویب شد که مدعی است این قانون فقط بر چند ده پرونده در سال تأثیر میگذارد. طبق گزارشها، این طرح که شامل لپتاپها، خودروها، تلفنهای همراه و سایر اشیای متصل به اینترنت میشود، امکان مکانیابی مظنونان در جرائمی را که حداقل 5 سال حبس برای آنها صادر میشود ارائه میکند. ذیل این قانون، پلیس و نهادهای امنیتی میتوانند دستگاههای متصل به اینترنت مردم فرانسه را از راه دور برای ضبط صدا و تصاویر افراد مظنون به جرائم تروریستی، بزهکاری و همچنین جرائم سازمانیافته فعال کنند. به نوشته دیلیمیل، یک گروه بزرگ حقوق دیجیتال فرانسوی در واکنش به این طرح با بیان اینکه نگرانیهای جدی درباره نقض آزادیهای اساسی، حق امنیت، داشتن زندگی و ارتباطات خصوصی ایجاد میکند، گفت این طرح بخشی از حرکت دولت فرانسه به سمت خفقان امنیتی است. در جریان مباحثات پارلمانی، نمایندگان همحزبی امانوئل مکرون رئیسجمهور فرانسه متممی را بهصورت نمادین وارد این طرح کردند که استفاده از جاسوسی از راه دور را به یک مدت زمان خاص، همچنین حالتی محدود میکند که ماهیت و جدیت جرم استفاده از آن را توجیه کند. به نوشته وبگاه دیلیمیل، ذیل این قانون گفته شده هرگونه استفاده از این ماده باید توسط قاضی تأیید شود و کل مدت جاسوسی از دستگاههای الکترونیک افراد نمیتواند بیش از 6 ماه طول بکشد.همچنین مشاغل حساسی مانند پزشکان، روزنامهنگاری، وکالت، قضاوت و نمایندگان مجلس نیز نمیتوانند هدف جاسوسی ذیل این قانون قرار بگیرند. امانوئل مکرون رئیسجمهور فرانسه مسدود کردن شبکههای اجتماعی در مقابله با ناآرامیهای بیشتر در فرانسه را بررسی میکند. او در نشستی با شهرداران در پاریس گفت: بررسی اینکه جوانان معترض از چه شبکههای اجتماعی استفاده میکنند و ممنوعیتهای احتمالی ضروری خواهد بود. مکرون افزود: اگر اوضاع از کنترل خارج شود، شاید مجبور شوید خود را در موقعیت تحت مقررات و نظارت درآوردن (شبکههای اجتماعی) یا تعطیل کردن آنها قرار دهید. قطعا نباید این کار را در زمان اوج (ناآرامیها) انجام داد و خوشحالم که مجبور نشدیم این کار را بکنیم. او جمعه هم در سخنانی رسانههای اجتماعی را مقصر تشدید خشونت در اعتراضات جاری به قتل یک نوجوان توسط پلیس خوانده بود. به گفته وی، تجمعات خشونتبار از طریق شبکههای اجتماعی سازماندهی شد. رئیسجمهور فرانسه همچنین گفت در این باره باید با آرامش فکر شود، «زیرا وقتی (رسانههای اجتماعی) ابزاری برای تجمعات یا اقدام به قتل میشوند، این یک مشکل واقعی است. از زمانی که نائل ۱۷ ساله سهشنبه هفته قبل در تیراندازی پلیس در جریان بازرسی کنار جادهای جان خود را از دست داد، شهرهای فرانسه هر شب صحنه اعتراضات خشن و درگیری بین نیروهای امنیتی و معترضان، غارت و آتشسوزی بوده است. «جرالد دارمانین» وزیر کشور فرانسه دوشنبه به خبرنگاران گفت از هفته گذشته، ۳۲۰۰ نفر در جریان ناآرامیها بازداشت شدهاند. مکرون سهشنبه گفت فرانسه از اوج ناآرامیهای اخیر که این کشور را فراگرفته بود، عبور کرده است. وی همچنین از قصد خود برای تحت نظارت دقیق قرار دادن اوضاع طی روزها و هفتههای آینده خبر داد.«ژرار دارمنن» وزیر کشور فرانسه در جریان یک جلسه استماع در سنا اعلام کرد پلیس فرانسه و ژاندارمری در جریان ناآرامیهای اخیر این کشور در اعتراض به قتل نوجوان ۱۷ ساله، 4هزار نفر را بازداشت کردند. بنا بر گزارش خبرگزاری تاس، وزیر کشور فرانسه گفته ۱۰ درصد معترضانی که در جریان ناآرامیهای فرانسه بازداشت شدهاند، تابعیت فرانسوی ندارند. وی در این باره گفت: «در جریان شورشها، 4 هزار نفر با میانگین سنی ۱۷ سال بازداشت شدند. حدود ۱۰ درصد تابعیت فرانسوی ندارند و ۶۰ درصد آنها پیش از این برای پلیس هویت ناشناسی داشتند». دارمنن تصریح کرد بازداشتیها در بازه سنی ۱۱ تا ۵۹ سال هستند.
دور جدید اعتراضات در فرانسه ۲۷ ژوئن (ششم تیر) پس از آن آغاز شد که مامور پلیس فرانسوی، یک راننده ۱۷ ساله الجزایری را در حومه «نانتر» پاریس به دلیل عدم پیروی از فرمان ایست پلیس مورد اصابت گلوله قرار داد و کشت. «ژرار دارمنن» وزیر کشور فرانسه نیز اعلام کرد پلیس و نیروهای امنیتی این کشور در جریان ناآرامیهای اخیر 4 هزار نفر را بازداشت کردند.
014-Namahang-mast-najaf-Haeri-www.ziaossalehin.ir-AF01-720p.mp3
2.21M
<🎊🍃>
مســت نـجـــــف
عاشق اینہ بره پیوستہ نـجــــــف..💚
‹#عید_غدیر🌙›
‹#مولودی🎧›
╭──
│•✾•🌿🌺🌿•✾•
🌐 📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
╰──────────
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت های از صوت این شخص سید حسینی که در خصوص مقام معظم رهبری ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای است ببنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲💭
بله دوستان! اعتراضات گسترده در فرانسه اسمش «شورش» است و خانوادهها باید مراقب فرزندانشان باشند تا امنیتشان به خطر نیفتد!
همینها از رئيسجمهور تا پادوهای رسانهای، برای ایران نسخه آشوب میپیچیدند و انواع روشهای ایجاد ناامنی را آموزش میدادند!
بله دوستان! زمین گرد است!
🗣️ محمد اکبرزاده
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
۹8🔸چندکیلومترانجمنحجتیه!
#غدیر
🧩 «این جشن غدیر در تهران خیلی چیز عجیبی بود! نمیدانم شما دیدید یا خیر؛ من خودم در تلویزیون نگاه کردم دیدم؛ بعضیها هم که رفته بودند، آمدند برای ما تعریف کردند. دیدید چه جوری در این جشن میلیونی، همه جور آدمی شرکت کردند؟ اینها طرفدار دینند، اینها دوست دارند دین را.» ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
🔸این پیام پارسال اقا برای جشن کیلومتری غدیره. یعنی اینکه ملت تو تلوزیون یا فضای مجازیدیدن قراره یه جشن کیلومتری برای غدیر برگزار بشه و بواسطه اینکه دین رو دوست داشتن تو این جشن شرکت کردن.
🔸حالا آیا این به معنی تایید این جشنه و تنظیم بودن این جشن بر اساس مبانی ای که باید؟ نه لزوما! یعنی مثلا من به شخصه سال پیش بواسطه اینکه دین رو دوست داشتم توی این [مثلا] جشن شرکت کردم و به شدت خورد تو ذوقم!
🔸 یعنی بسیار فرقه بین «ارزشمند بودن شرکت کردن مردم در یک جشن دینی بواسطه حب دین» و «ارزشمند بودن اون جشن بعنوان یک حرکت اصیل دینی».
🎯 بنظرم پیام آقا خیلی خیلی دقیقه و [برخلاف اینکه برگزارکنندگان غدیر کیلومتری پارسال این پیام آقارو مفصل در راستای تایید اقا نسبت به این برنامه منعکس کردن] اما اقا فقط به «شرکت کردن مردم در این جشن که قرار بوده دینی باشه» تایید دادن! به نفس شرکت کردن مردم[قبل اینکه بدونن قراره با چی روبرو بشن] بواسطه حب به امیرالمومنین تایید دادن.
🤦🏻♂️ و اما تجربه ای که پارسال داشتم: بعد اینکه با مصیبت، جاپارک پیدا کردیم حوالی میدون ولیعصر ، هیچی ندیدیم جز صف های طولانی که بعضا توش دعوا میشد چون عده ای از خارج صف وارد میشدند و صف رو بهم میزدن برای یک پَر هندونه یا یه ظرف کوچیک سیبزمینی یخ کرده یا یه ساندویچ فلافل دو فلافله یا موارد مشابه! مردم همه کلافه بودند از گرما و بی برنامگی و بی نظمی، غدیر کیلومتری ترافیک کیلومتری ایجاد کرده بود و نهایتا برنامه ی صرفا اطعام محور غدیر با سرود کاملا سکولار و ضعیف نذر اسباببازی پویانفر تموم شد تا این هم تلاشی باشه در راستای حرکت پرهزینه ماوا برای فراموشی "سلام فرماندهها" و... عید غدیری کاملا سکولار و صدهزاردرصد انجمنی! [که احتمالا برآمده از اعتقادات انجمنی های اوج و شهرداری و سازمان تبلیغات و...میباشد!] جشنی که هیچ ربطی به عید بیعت و عید ولایت و... نداشت!
🔸عیدی که اگه با همین فرمون جلو بره چند صدهزار کیلومترم اضافهتر بشه به هیچ جای استکبارجهانی بر نمیخوره و شاید خودشم چهارتا موکب بزنه تو این مسیر! از طرفی دستشم بازه که این جشن سکولار رو بکنه تو چشم بالاتاپایین سنی های ایران!
🔴 خطاب به انجمنی های متولی این برنامه فقط یه جمله دارم بگم و اون اینه که : شما که حالاحالاها حماقتتون باعث نمیشه بفهمید ارزش پیوند بین ارزش های مذهبی و انقلابی رو و این دو رو حالاحالاها نمیتونید پشت سر هم ببینید! در حد فهم خودتون فقط میتونم بگم
🔻 "غدیر منهای نگاه حکومتی" خوراک عُمَر های تاریخه! خود دانید!
🔴 و خطاب به مثلا انقلابی هایی که تو این زمین بازی میکنن: دوستان، عزیزان، برادران! شما عاشق خمینی ای هستید که فرمود : "بترسید از روزی که انجمنی ها دینتان را ازتون بگیرند!" حالا خودتون برید ببینید کدوم اعمال دینیتون عین انجمنی ها نیست؟! اربعینتون عین انجمنیاس[شاید فقط قمه نزنید!] ، هیات هاتون سکولاره عین انجمنیا، حجتون عین حج انجمنیاس، غدیرتونم که شد عین غدیر انجمنی ها!
🔸اگه دین ندارید[دینتون شبیه انجمنیهاست] حداقل آزاده باشید![یعنی شر خودتونو از سر نهادهای انقلابی کم کنید و بالاتاپایین این سازمانها و ارگانهارو غصب نکنید!]
🔸من باب تکمله هم عرض کنم که مشخصه که باید برای غدیر کار کرد و کمکاری کردیم تا الان و... ولی از طرفی هدف وسیله رو هیچ وقت توجیه نمیکنه! نمیشه با برگزاری غدیر سکولار هر هدف دینی ای رو دنبال کرد. این متن تنده برا اینکه بر بخوره به متولیان تا مجددا شاهد فاجعه پارسال نباشیم و واقعا با یک حرکت دینی اصیل و دقیق هم شان این واقعه روبرو باشیم. متن بالارو از زبان یک عاشق و دلسوز غدیر بخونید.
@zakhmi71
✅ پیچ بزرگ تاریخی 4⃣
نمای چهارم: هنری کیسینجر
هنری کیسینجر، مشاور رئیسجمهور آمریکا در دهه ۷۰ میلادی میگوید؛ «آیتالله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد، تصمیمات او آنچنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان میگرفت... هیچکس نمیتوانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند، او با معیارهای دیگری غیر از معیارهای شناختهشده در دنیای امروز سخن میگفت و عمل میکرد. گویی از جای دیگری الهام میگرفت، دشمنی آیتالله خمینی با غرب، برگرفته از تعالیم الهی او بود. او در دشمنی خود نیز خلوصنیت داشت».
او اخیرا _ به نقل از حاج عظیم ابراهیم زاده از فرماندهان عرصه صهیونیسم شناسی و جنگ نرم _ در اجلاسی مهم گفت: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم جهان وارد پیچ بزرگ تاریخی شده است و تابلوهای این پیچ را جلوتر خمینی و خامنه ای نصب کرده اند.»
#مهدوی_ارفع
#پیچ_تاریخی
🆔 http://eitaa.com/mahdavi_arfae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همینکه مسلمانان احترامشون به زنها رو نشون بدن غرب رسوا میشه که چقدر پروپاگاندا علیه اسلام و حقوق زنان ایجاد کرده بود!
☫╰⊱♥⊱╮ღ꧁🌹꧂ღ╭⊱♥≺
✅ لشکر انقلابی ظهور
https://eitaa.com/joinchat/2515796203C4e1134f7e4
╰⊱♥⊱╮ღ꧁🌹꧂ღ╭⊱♥≺