هدایت شده از معارف اسلامی
🌹بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین🌹
🌹مطالبی پیرامون امیرمومنان علی (علیه السلام) {قسمت اول}
💐 اهمیت شناخت امام (علیه السلام):
🌸 پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) فرمود: «مَنْ ماتَ وَ لَمْ يَعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّة».
«هر کس بميرد و امام زمانش را نشناخته باشد، به مرگ جاهلى مرده است».(1)
🌸 و همچنین با عبارت دیگری آمده است: «وَمَنْ مَاتَ وَلَيْسَ فِي عُنُقِهِ بَيْعَةٌ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّةً».
«هر كس بميرد و بر گردن او بيعتی نباشد به مرگ جاهلی مرده است».(2)
✳️ این حدیث با الفاظ مختلف در منابع شیعه و اهل سنت نقل شده است و یکی از دلائل روایی بر اثبات امامت دوازده امام (علیهم السلام) است.
✴️ و ما شیعیان با دلائل فراوان اعتقاد داریم: امام و بیعتی که در این روایات آمده منظور امامی است که از طرف خدای متعال نصب شده باشد، نه خلیفه ای که با رای و انتخاب مردم (و با زور و تهدید) برگزیده شده باشد.
📚 منابع : ...................
1 و 2 - احمد بن حنبل، مسند احمد، ۱۴۲۱ق، ج۲۸، ص۸۸. و ابو داوود، مسند، 1419ق، ج۳، ص۴۲۵. و طبرانی، مسند الشامیین، ۱۴۰۵ق، ج۲، ص۴۳۷. صحيح مسلم: ج 6 ص 22 ح 4686.
هدایت شده از معارف اسلامی
🌹بسم الله الرحمن الرحیم وبه نستعین🌹
🍀 زیارت اهل قبور، بخصوص والدین در روز جمعه:
🌸 پیامبر اکرم (صلى الله علیه و آله) فرمود: «مَنْ زَارَ قَبْرَ أَبَوَیْهِ أَوْ أَحَدِهِمَا فِی کُلِّ جُمُعَةٍ غُفِرَ لَهُ وَ کُتِبَ بَرّا ».
«کسى که در هر جمعه به زیارت قبر پدر و مادرش یا یکى از آنان برود، هم گناهش بخشیده میشود و هم نزد خداوند فرزند نیکوکار به حساب میآید».(1)
🍀 آیا اموات ما، از رفتن ما بر سر قبورشان مطلع میشوند؟
🌸 محمّد بن مسلم میگوید از امام صادق (علیه السّلام) پرسیدم: آیا ما اموات را زیارت بنمائیم؟
حضرت فرمود: آری.
عرض کردم: آیا آنها از رفتن ما به قبرهایشان مطّلع می شوند؟
فرمود: سوگند بخدا آری، از آمدن شما بر سر قبرهایشان خبردار می شوند و خوشحال می گردند و با شما انس می گیرند.
عرض کردم: در وقتی که ما به سر قبورشان رفتیم چه بگوئیم؟ ...(2)
✍️ به یاد همه ی اموات باشیم، با دادن صدقه به نیابت از آنها و با هدیه ثواب صلوات و دیگر اعمال صالح به آنها، موجب آمرزش گناهانشان و شادی روحشان شویم انشاء الله.
📚 منابع : ...................
1 - بحار الأنوار (ط - بيروت): ج86، ص: 359.
2 - وسائل الشیعة: ج ۳، ص۲۲۸.
نشئگی چندم بود؟
چند بار گول می خورند؟!
🔹منافق، در منطق قرآنی ذاتا متوهم است. در این میان، اگر حماقت، خیانت و وطن فروشی، و جاه طلبی و غرور را با هم ترکیب کنید، برون داد این ترکیب سمّی، می شود "سازمان منافقین".
♦️آنها یک بار در خرداد سال ۱۳۶۰ توهم زدند و به خیال خروج مسلحانه، در مقابل مردم و انقلاب نوپا ایستادند. سران سازمان، خیال می کردند ظرف دو سه ماه، کار را تمام می کنند و مردم را با ارعاب هم که شده، به تسلیم می کشانند.
🔹اما برآیند جنایات آنها در ترور رئیس جمهور رجایی، نخست وزیر باهنر، رئیس دستگاه قضایی ، نمایندگان مجلس و وزرا، و ائمه جمعه محبوبی مانند شهیدان مدنی، دستغیب و اشرفی اصفهانی، و همچنین شهروندان عادی، جوشش بصیرت و انزجار در میان مردم بود.
♦️توهم دوم، هنگامی بود که در بغداد (اردوگاه اشرف) پناه گرفتند و به استخدام استخبارات رژیم متجاوز صدام در آمدند؛ تا شاید همراه ارتش متجاوز، تهران را فتح کنند(!!)
🔹نوبت سوم، مرداد ۱۳۶۷ بود که خیال کردند جمهوری اسلامی در اثر ضعف، قطعنامه ۵۹۸ را برای آتش بس در جنگ را پذیرفته؛ و بنابراین تانک ها و نفر بر ها را از مرز کرمانشاه وارد خاک ایران کردند
♦️مسعود رجوی، در نشست توجیهی فرماندهان، هدف عملیات را «تصرف ۴۸ ساعته تهران» عنوان کرده و گفته بود: «فقط یک ابرقدرت میتواند کشوری را ظرف این مدت تسخیر کند».
🔹مدارک و نقشههای جامانده، مسیر حرکت خیالی را «چهار زبر- کرمانشاه- همدان- سه راهی بوئینزهرا- کرج و میدان آزادی» نشان میداد!
♦️آنها ۱۵ هزار منافق تروریست را گسیل کرده بودند؛ اما در تله خود ساخته ای گرفتار شدند که موجب هلاکت حدود ۲۰۰۰ نفر از نیروها و فرماندهان، و مجروحیت و اسارت دست کم هزار نفر دیگر شد. در برخی گزارشها، آمار تلفات تا چهار هزار نفر هم ذکر شده است.
🔹سعید شاهسوندی، از سران به اسارت درآمده سازمان در مرصاد که با تماس رجوی، از اروپا به عملیات فراخوانده شد، میگوید «رجوی توهم آزادی تهران را داشت و این موضوع از سوی صدام به رجوی دیکته شده بود.»
♦️وی درباره این سؤال که چگونه جرأت ارتکاب این حماقت بزرگ را پیدا کردید، تصریح کرده بود «به ما گفته بودند همه در تهران با سازمان هستند و کار رژیم تمام است. من گول رجوی را خوردم»!
🔹اما آخرین توهم سران فسیل سازمان، پاییز سال گذشته بود که در اثر تحمیق و تشجیع برخی سرویس های غربی، پروژه جنایت گسترده را برای منفعل کردن مردم و نظام به اجرا گذاشتند.
♦️آنها خیال می کردند کارفرمایان غربی، عاشق چشم و ایروی شان هستند. نمی خواستند ببینند که چگونه صدام را در عراق، عرفات را در فلسطین، و زلنسکی را در اوکراین قربانی کردند.
🔹چند ماه زمان لازم بود که نشئگی حمایت سیا و موساد و دیگران از سرشان بپرد و خود را وسط مکافاتی تحقیر آمیز- این بار به دست سرویس های امنیتی اروپایی- پیدا کنند.
♦️این از سرنوشت منافقین! اما نکبت بار تر، سرنوشت برخی منافقین داخلی است که قدم به قدم در پیمانکاری های رسانه ای و سیاسی (از آشوب سازی تا شانتاژ و تحریف) با ماموریت های سازمان، همراهی کردند.
🔹این محافل دیروز تا چندین ساعت، کُپ کرده بودند و حتی برخی روزنامه های شان، امروز به ماجرای آلبانی و فرانسه نپرداختند!
⬆️⬆️⬆️
5⃣ آن چه مايه نجات است تنها محبت و دوستى آنها نيست كه بعضى از دانشمندان اسلامى آن را مطرح كرده اند و مى گويند: همه مسلمين اهل بيت(عليه السلام) را دوست مى دارند و بزرگ مى شمرند، بنابراين همه اهل نجات اند؛ بلكه سخن از پيروى آنها (در مقابل تخلف) است، كه در روايت آمده است، فرزند نوح به پدر محبت داشت، ولى از او پيروى نمى كرد و هرگز محبت او مايه نجاتش نشد.(دقت كنيد)
6⃣ همانطور که از حديث ثقلين استفاده مى شود كه تمسك به دامن اهل بيت(عليه السلام) تا پايان جهان ادامه دارد و قرآن و اهل بيت(عليه السلام) هميشه همراه يكديگرند تا در آستانه بهشت (كنار حوض كوثر) بر پيامبر(صلى الله عليه وآله) وارد شوند، همچنين از حديث سفينه نيز استفاده مى شود كه اين خط تا پايان جهان ادامه دارد؛ چرا كه دنيا هميشه مركز طوفانها است، يعنى در هر عصر و زمان، شياطين و مناديان ضلالت و يا گمشدگان وادى حيرت وجود دارند. اين طوفان ها آرام نمى گيرد تا قيامت برپا گردد و خداوند در ميان بندگانش داورى كند و به گفته قرآن، اختلاف ها را بر چيند. بنابراين هميشه وجود اين كشتىِ نجات ضرورى است و تخلف از آن مايه هلاكت است.
7⃣ تمسك بى قيد و شرط به اهل بيت(عليهم السلام) - در برابر تخلف از آنان - مى تواند شاهد خوبى بر وجود امام معصومى در هر زمان در ميان اهل بيت(عليهم السلام) باشد كه پيروى از او مايه نجات و تخلف از او مايه هلاكت است.
🔶8⃣ اين حديث، تفسيرى است بر حديث معروف «سَتَفْتَرِقُ اُمَّتى عَلى ثَلاث وَ سَبْعينَ فِرقَة، فِرقَة ناجيَة وَ الْباقُونَ فِى النارِ». و نشان مى دهد «فرقه ناجيه»؛ (گروهى كه اهل نجات اند) گروهى هستند كه تمسك به مكتب اهل بيت(عليه السلام) كنند و در اصول و فروع اسلام در پرتو نور هدايت آنها قرار گيرند.
🔴 از مجموع آن چه گفته شد در ضمن مى توان اين استفاده را نيز از اين حديث معروف كرد كه مسأله اهل بيت(عليهم السلام) در امت اسلامى بايد يكى از اصلى ترين مسائل باشد، نه يك مسأله كوچك و در حاشيه كه مسلمانان همه چيزشان را از ديگران بگيرند و تنها به محبت ساده اى درباره اهل بيت(عليهم السلام) قناعت كنند.
🔴 برای ما، برای اونها
🔹ازدواج دختر ١٧ ساله ما میشه کودک همسری/ رابطه جنسی آزاد دختر ١٧ ساله غربی میشه آزادی کامل انسان.
🔹بازی نکردن ما با اسرائیل میشه سیاسی کردن ورزش/ بازی نکردن اونا با روسیه میشه اتحاد علیه دیکتاتوری.
🔹موشک های ما تهدیدی برای بشریت/ کلاهک های هسته ای اونا ضامنی برای صلح جهانی.
🔹همخوانی سرود «سلام فرمانده» ما، تربیت ایدئولوژیک/ سند ٢۰٣۰ اونا تربیت مدرن.
🔹 فروش پهپاد به روسیه اَه اَه، خرید جنگنده آمریکایی در زمان پهلوی به به
🔹حضور ما در خلیج فارس میشه تحریک همسایگان/ حضور اونا در خلیج فارس میشه ائتلاف صلح و ارباب خلیج فارس
🔹قاتل ١٧ ساله ایرانی میشه کودک مجرم/ قاتل ١٧ ساله اونا میشه مردی ١٧ ساله.
🔹محور مقاومت همسوی ما میشه گروه های تروریستی/ گروهک های تکفیری-وهابی دست پرورده اونا میشه شبه نظامیان مخالف اسد.
🔹آموزش نظامی بسیج ما میشه ترویج خشونت/ آموزش نظامی اونا میشه دفاع شخصی.
🔹برخورد ما با اغتشاشگران مسلح میشه سرکوب دموکراسی/ برخورد اونا با معترضین غیر مسلح میشه نمایش اقتدار پلیس
🔹انرژی صلح آمیز هسته ای ما میشه تلاش برای ساخت بمب اتمی/ داشتن کلاهک هسته ای توسط اسرائیل میشه توازن قدرت.
🔹حضور نظامی ما به دعوت دیگر کشورها میشه دخالت و کشورگشایی/ کودتای اونا در دیگر کشورها میشه ترویج دموکراسی
🔹دزدی نفتکش های ایران و خالی کردن نفت به سمت آمریکا میشه حقوق بین المللی ولی جواب دادن به این تجاوز ها میشه دزدی دریایی!
🔹هشت سال جنگیدن ما برای ندادن خاک میشه تفکر اشتباه آیت الله خمینی، دادن بحرین و تبعید رضاخان و اشغال دو روزه ایران توسط متفقین میشه آینده نگری پهلوی.
4_6012507013815207093.mp3
3.51M
پناهیان : نزار خدا با بلا ادبت کنه -
خدایا من را با عقوبت و بلا ادب نکن
#خودسازی
به کانال روانشناسی بپیوندید👇
@Ravanshenasee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
46.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 قمی کلا نقاب براندازی را کنار گذاشت: برای زلنسکی هم شده باید در انتخابات رای بدهیم
🎥 بسیار مهم / اخیرا ویدئویی از معصومه علینژاد قمی کلا منتشر شده که نشان میدهد او به طور غیر مستقیم میکوشد مسئله ی اهمیت انتخابات در ایران را برای مخاطبین خود جا بیندازد تا ظرفیت براندازان را برای پای کار غربگرایان بیاورد. او اینجا از زلنسکی هم برای این مهم بهره برده است.
https://eitaa.com/r_p_mahdyaran
🟢⚪️🔴
جنگ در اردوگاه شکست خوردگان
دو تن از شاخه های گروهک تروریستی و ضد انقلاب کومله وارد درگیری شدند. با وجود ادعای بسیار در مورد اتحاد این دو گروه، حالا با تیربار و دوشکا به جان هم افتاده اند.
به گزارش مشرق، استقرار گروهک های تروریستی و تجزیه طلب در خاک اقلیم کردستان عراق، یکی از معضلاتی است که گهگاه به انحای مختلف، سر از رسانه و خبر در می آورد.
تازه ترین خبر، مربوط به درگیری دو شاخه از گروهک ضدانقلاب کومله است. شب گذشته دو تن از شاخه های گروهک ضد انقلاب کومله درگیرشدند. با وجود ادعای بسیار در مورد اتحاد این دو گروه، حالا با تیربار و دوشکا به جان هم افتاده اند.
گزارش های بسیاری از درگیری داخلی کومله در رسانه های اقلیم کردستان عراق منتشر شده و این گزارش ها نشان می دهد که درگیری مسلحانه بین جناح گروه تروریستی کومله زحمت کشان به سرکردگی عمر ایلخانی زاده و جناح کومله شورش به رهبری عبدالله مهتدی، دو کشته و تعدادی زخمی برجای گذاشت. البته این درگیری ابعاد پیچیده دیگری دارد. از جمله این که ایلخانی زاده با نیروهای خود دچار اختلاف شده و می خواهد به طرف جناح مهتدی بپیوندد اما از سوی نیروهای خود محاصره شده و به او اجازه خروج نمی دهند.
تنش در اردوگاه گروه تروریستی کومله، در زرگویز در چند کیلومتری سلیمانیه، در روز گذشته به جایی رسیده که رهبران این گروهک، ناچار شده اند که غرور خود را کنار گذاشته و برای حل مشکل، از پلیس اقلیم کردستان کمک بگیرند. نیروهای امنیتی اقلیم دیروز به اردوگاه رفته و فضا را آرام کرده اند اما در نیمه شب و پس از خروج پلیس محلی، درگیری مسلحانه روی داده و دو نیروی کومله به نام های سامان ابراهیمی و هیوا صادقی کشته شدند.
کعبی، از دیگر سران کومله از نیروهای خود خواسته به حملات پاسخ ندهند. این درگیری در حالی روی داده که این دو شاخه کومله، پس از سال ها جنگ و اختلاف، پس از دو سال مذاکره دوباره متحد شدند. اما این اتحاد تنها ۷ ماه دوام آورد و دوباره به سوی هم تیراندزای کردند. گفته می شود اختلاف آنها، تنها دلیل سیاسی و فکری ندارد و در مورد چگونگی استفاده از قرارگاه ها و امکانات خود نیز دچار دعوا و درگیری می شوند. شاخه سوم کومله به نام شاخه کمونیست در یک روستای کوهستانی دیگر است و تاکنون وارد این درگیری نشده است.
یکی از سرکردگان کومله به نام امجد حسین پناهی در تماس تلفنی با خبرنگاران اعلام کرد: «من خودم شاهد بودم که عمر ایلخانی زاده فریاد می زد: باکی از ریختن خون نداشته باشید. به همین خاطر من اعلام می کنم که این جنایت، بر گردن ایلخانی زاده، مهتدی و آذرباد است. ما حتی یک قدم از سنگرهای خودمان دور نشده ایم. آنان از دور با قناسه و دوشکا نیروهای ما را زدند. از همه می خواهم به کمک ما بیایند و این جنایت را محکوم کنند.»
گروهی که حمایت خارجی دارد اما فاقد جایگاه داخلی است
عبدالله مهتدی رهبر یکی از سه جناح گروه تروریستی کومله و همچنین رهبران و سرکردگان دیگر، وانمود می کنند که قدرت زیادی دارند. این در حالی است که شمار کل اعضا و نیروهای هر سه شاخه کومله که در اقلیم کردستان عراق مستقر شده اند، حتی به ۵۰۰ نفر هم نمی رسد! اما به منظور جلب حمایت های مالی و سیاسی آمریکا و کشورهای دیگر، در بیان ظرفیت های خود، غلو می کنند.
طی دهه های گذشته، افزایش قدرت دفاعی، اطلاعاتی و رصد قدرتمند تحرکات مرزی نیروهای جمهوری اسلامی ایران از یک طرف و بی میلی و بی اعتنایی مردم استانهای کردنشین ایران نسبت به این گروهک ها، کاری کرده که آنان هیچگاه پایگاه اجتماعی نداشته باشند، کسی به عنوان نیروی تازه نفس به آنها ملحق نشود و در روستاهای کوهستانی و دره ها بمانند.
درگیری، پیش زمینه و سابقه طولانی دارد
برخی از سران کومله، تلاش کرده اند تا اهمیت درگیری روی داده را تقلیل دهند و وانمود کنند که چند جوان کم سن و سال دعوا کرده اند و اتفاق خاصی روی نداده است. اما سخنان یکی از سران این گروه در مصاحبه با سایت خبری متعلق به برهم صالح رئیس جمهور سابق عراق، نشان می دهد که مدتهاست در مرکز به اصطلاح قرارگاه کومله، گروه هایی از هر دو طرف، شب ها از ترس حمله طرف مقابل نمی خوابند و نگهبانی می دهند!
نوید مهرآور، که از او به عنوان رئیس کمیسیون نظامی کومله زحمتکشان نام برده می شود، آشکارا درباره اختلافات داخلی صحبت کرده و در مورد تنشی که یک هفته قبل روی داده، چنین روایت کرده است: «در سه یا چهار روز گذشته جلسه ای را در جبهه کمیته مرکزی برگزار کردیم.
در این نشست، هر دو جناح، حضور داشتیم. ما به طور شفاف خواهان آن شدیم که اقدامات سیاسی عبدالله مهتدی، هر چه زودتر متوقف شود. در غیر این صورت تصمیم دیگری خواهیم گرفت». او در ادامه به کودتای داخلی کومله اشاره کرده و گفته است: «مهتدی و ایلخانی زاده به دنبال یک توطئه بودند تا ما را از حزب بیرون بیاندازند.
به نام خدا
مسائل سیاسی روز
وقایع آخرالزمان
بسمالله الرحمن الرحیم
و افوض امری الی الله بصیر بالعباد
سلام علیکم جمیعا
مطمئنا براتون پیش اومده که تا از پیشرفتهای دولت و نظام صحبت میکنید یه عده زیادی میگن که این پیشرفتها به چه درد میخوره وقتی گرونی ها داره بیداد میکنه
یا میبینید که عده زیادی از همین بچه های جبهه انقلابی به خاطر موضوع حجاب به دولت بدبین هستند و حتی توهین هم میکنند
ببینید رفقا
دشمن مقابل ما خیلی زیرکه
میدونه باید چیکار کنه
دشمن در مقابل ما جبهه های متعددی باز میکنه
یعنی چی؟
در زمان جنگ دشمن برای اینکه حواس ما رو از نقطه اصلی پرت کنه ، یک جبهه دیگه رو باز میکنه تا حواسها از منطقه اصلی پرت بشه و در زمان مقتضی کارش رو بکنه
یعنی وقتی میبینه تو در جبهه اقتصادی و دیپلماسی و میدان داری عالی میدرخشی سریعا یه جبهه جدید جلوت باز میکنه مثل قضیه حجاب
البته سر قضیه حجاب بنده خیلی حرف دارم که در همین کنفرانس بهش اشاره میکنم
یه زمانی ما از سر ضعف با دنیا ارتباطی نداشتیم
رئیس جمهور کشورمون غرب زده و ... بود 😔
هر کی میخواست با ما ارتباطی بگیره حتما باید بهش چند تا امتیاز میدادیم تا با ما ارتباط برقرار کنه
اما بعد از جنگ روسیه و اوکراین که قدرت ما بر همگان روشن شد و دیدن که در نظم نوین جهانی باید با یک کشور قدرتمندی مثل ما ارتباط بگیرند ، یهو ماجرا عوض شد
قدرت پهپادهای ما در جنگ روسیه و رونمایی از انواع موشکهای خرمشهر۴ و هایپرسونیک فاتح این پیام رو به کشورهای دیگه داد که ایران میتونه به عنوان یک قدرت جدید معادلات جهانی رو عوض کنه
از طرفی هم در حوزه اقتصادی با راه اندازی کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب و ایجاد معاهدات بزرگ بین المللی و همچنین عضویت در معاهده شانگهای و بریکس و ارتباط با کشورهای همسایه و کشورهای آمریکای جنوبی و راه اندازیط هاب گازی منطقه ای خوش درخشیدیم
بارها عرض کردم که دولت داره ریل جدیدی در اقتصاد کشور ایجاد میکنه (خواهشا کنفرانس مربوطه رو حتما مطالعه کنید) و داره زیرساخت های بزرگی رو احیا میکنه که نیاز به زمان داره
مثال ساده اینکه
الان دولت داره فونداسیون و اسکلت یه ساختمان عظیم رو ایجاد میکنه درسته که هنوز تبدیل به یک خونه یا اتاق نشده ولی در آینده یک ساختمان بسیار قدرتمند خواهد بود که زلزله به هیچ عنوان خرابش نخواهد کرد
برای همین میگم باید کمی به دولت زمان داد
این حرف حضرت آقاست
بعد از ثبات در حوزه زیرساخت به راحتی میشه با کارهای کوچیک در حوزه اقتصاد اثراتش رو سر سفره مردم دید
نباید بی انصافی کرد
دولت رئیسی با خزانه خالی تونست ۴٨٠ هزار میلیارد بدهی روحانی رو تسویه کنه و حتی خیلی از بدهی های خارجی اون رو هم صاف کنه
روحانی ملعون تعهد ٢۴٠ هزار مسکن رو داده بود
پولش رو هم گرفته بود و جای دیگه خرج کرده بود
رئیسی فقط طی امسال چیزی بالغ بر یک میلیون و ٢١٠ هزار مسکن رو داره میسازه
1⃣ادامه دارد
وقتی این موفقیت ها منعکس نمیشه
دشمن سوار بر جورسانهای حواس مردم رو از این همه پیشرفت پرت میکنه و نفوذی های خودش رو هم گسیل میکنه تا اخلال در اقتصاد ایجاد کنند
مثلا در حوزه اجاره مسکن ، تمامی کارها در دست مشاورین املاکه
اونها هستند که قیمت گذاری میکنند و رحمی هم ندارند
قوه قضاییه و سازمان تعزیرات باید وارد بشن
در ضمن سازمان تعزیرات در کشور ما خیلی ذلیله
چون اهرم فشاری نداره و قوه قضائیه باید به عنوان اهرم فشار در کنار تعزیرات باشه که متاسفانه نقشش کم رنگه و باید این همکاری بیشتر بشه
در حالی که داره کارهای زیرساختی صورت میگیره برای یک جهش بزرگ اقتصادی، دو تا اتفاق میتونه بیفته
اگر دشمن زودتر بتونه مردم رو ناامید بکنه ما در آینده یک نافرمانی مدنی خواهیم داشت
و برای این امر هم بلاشک برنامه های زیادی داره
اما اگه بتونیم در جهادتبیین این پیشرفتها رو به مردم نشون بدیم و امید به آینده رو در مردم تقویت کنیم از این پیچ تاریخی مهم به سلامت خواهیم گذشت
میدونم الان بعضی ها این کلمه پیچ تاریخی رو مسخره میکنند ولی آینده همه چیز رو روشن خواهد کرد
و اما موضوع حجاب
به فرموده حضرت آقا الان موضوع اصلی کشور اقتصاد و معیشت مردمه
اما حجاب هم یک واجب شرعی است
سر صحبتم با اون عده از عزیزانی است که به لایحه حجاب ایرادهای بزرگی میگیرند که حق هم دارند ولی ایراد از جای دیگه است
قضیه حجاب عین سرطانی است که یهو سر باز کرده
یعنی چی ؟
یعنی اینکه حضرت آقا بارها و بارها از سال٧٢ به بعد داد زدن که مردم مواظب تهاجم فرهنگی باشید
مواظب شبیخون فرهنگی باشید
مواظب ناتوی فرهنگی باشید
اونموقع همه خواب بودن
از دولت گرفته تا مردم و حتی جریان انقلابی
این عزیزان دهه هشتادی و نودی فرزندان همون نسل هستند که تهاجم فرهنگی روشون شکل گرفته
وقتی اعتقاد پدر و مادر با تهاجم فرهنگی با ماهواره با دولت خاتمی به بهانه آزادی خراب شده توقع نداشته باشید بچه هاشون آدمهای معتقدی باشند
و خیلی ساده انگارانه است که الان بخواهیم با زور و چهار تا لایحه و فشار قانونی جلوی پوشش این نسل رو بگیریم
باخت الان ما در حوزه حجاب از سه چهار دهه قبل شروع شده
و کار در حوزه فرهنگی و حجاب هم باید زیرساختی شکل بگیره
جوان دین گریزی که ٢۴ ساعته در ماهواره و شبکه های اجتماعی شبهه در مورد خدا و پیغمبر و اسلام و نظام و رهبری ودولت شنیده نیاز به آگاهی دادن داره نه برخورد شدید
اصلا جهادتبیین در حوزه فرهنگی به همین دلیل جزو واجباته
شاید خیلی ها از صحبتهای آخر این کنفرانس ناراحت بشن ولی نمیشه از واقعیت فرار کرد
وقتی به جای حضرت زهرا«س» به نسل ما سیندرلا و ماه پیشونی و فروزن به دخترامون معرفی شده و به جای پیامبر و ائمه اطهار علیهم السلام و شهدا به پسرانمون بتمن و سوپرمن و مرد آهنین و مرد عنکبوتی معرفی شده توقع نداشته باشید که الان حرف ما رو بفهمه😔
رفیق یه کتاب سلام بر ابراهیم هزاران جوان رو جذب کرده
یه کلیپ صوتی علی گندابی و رسول ترک هزاران جوان رو از راه کج به راه راست آورده
ما در حوزه فرهنگی بسیار بد عمل کردیم
برعکس اونی که ادعا داریم ما صاحب فرهنگ قدیمی و بزرگی هستیم ولی بهره ای از اون نبردیم
ما الان در حوزه فرهنگی بسیار فقیریم و باید در تولیدمحتوا بسیار کوشش کنیم
بازم میگم جهاد تبیین چه در حوزه سیاسی چه در حوزه اقتصادی و چه در حوزه فرهنگی الان بر همگان یک واجب فوری است
همه باید در این حوزه مثل یک سرباز عمل کنیم
به امید پیروزی
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
2⃣پایان
https://eitaa.com/joinchat/2182676614C2c2ec1c207
🟢🟢🟢
چه جریانی از حمله به مقر منافقین ناراحت شد؟
سؤال اینجاست که آیا این طیف از برخورد با این گروهک تروریستی و جنایتکار ناراحت شدهاند؟!
به گزارش مشرق، گروهک تروریستی منافقین هر سال مصادف با ۳۰ خرداد و سالگرد آغاز فعالیتهای جنایتکارانه خود، گردهمایی سالانهای برگزار میکردند که امسال به دستور دولت فرانسه، این گردهمایی لغو شد.
خبرگزاری رویترز در گزارشی ممنوعیت برگزاری این تجمع را همزمان با تلاش کشورهای غربی برای کاهش تنش با ایران دانسته و نوشته است که این ممنوعیت، چند هفته پس از آن اعلام میشود که کشورهای اروپایی و ایران چند تبادل زندانی انجام دادند و همچنین دو هفته پیش امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه تماس تلفنیِ ۹۰ دقیقهای با ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران داشت.
ممنوعیت تجمع سالانه منافقین که برای نخستین بار طی ۱۵ سال اخیر صورت گرفته است در حالی است که روز گذشته نیز پلیس آلبانی به مقر این سازمان تروریستی حملهور شد و آن جا را مورد بازرسی قرار داد. پس از این اقدام دولت آلبانی، ۲ تن از اعضای این گروهک به هلاکت رسیده و قریب به ۱۰۰ نفر نیز مجروح شدهاند.
کارشناسان و تحلیلگران، این اقدام دولتهای فرانسه و آلبانی را واکنشی به رویکرد مقتدرانه ایران در سیاست خارجی عنوان کردند. پیش از این نیز آزادی اسدالله اسدی، دیپلمات اسیر ایرانی در اروپا، خشم و وحشت اپوزیسیون را در پی داشت.
همانطور که قابل پیش بینی بود رسانههای معاند از جمله بی بی سی، اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و...در بازنشر اخبار مذکور در فرانسه و آلبانی، به هیچ عنوان به سابقه تروریستی و جنایتکارانه این گروهک منفور۳ اشاره نکردند.
اما نکته قابل تأمل اینجاست که برخی رسانههای منتسب به جریان غربگرا در داخل، در صفحه اول به هیچ عنوان به این رویداد مهم نپرداختند. سؤال اینجاست که آیا این طیف از برخورد با این گروهک تروریستی و جنایتکار ناراحت شدهاند؟! چرا اشتراکی میان این دو وجود دارد؟
ماهیگیری BBC فارسی و یک جریان سیاسی خاص از حقابه هیرمند
بی بی سی فارسی در مطلبی نوشت: «مهدی ضرغامی، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز گفته است که «به دلیل چالشهای هیرمند و افغانستان»، در سال گذشته ۱۰ هزار خانوار زابل را ترک کردهاند. تنشهای دیپلماتیک بر سر حقابه رود هیرمند میان دو کشور، همزمان با درگیریهای مرزی میان مرزبانان ایرانی و نیروهای طالبان منجر به حساسیتهای سیاسی شده است.»
در ادامه این مطلب آمده است: «به گزارش روزنامه شرق، در نشستی با موضوع «آب، توسعه و مهاجرت اقلیمی» که ۲۹ خرداد برگزار شد، مهدی ضرغامی علاوه بر مشکلات رود هیرمند، به آلودگی رود ارس اشاره کرد و گفت: «ارمنستان بدون تمهیدات مهندسی نسبت به صنایع معدنی خود اقدام کرده که باعث نشت و ورود شیرابهها به رود ارس شده و باعث شده رود ارس به عنوان شاخه حیاتی کشور دچار آلودگی شود.» در این جلسه همچنین مدیر رصدخانه مهاجرت ایران، با استناد به گزارش مرکز پژوهشهای مجلس گفت: «از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۹۵ به طور متوسط سالانه یک میلیون نفر مهاجر داخلی داشتیم. این عدد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ بوده است و با گذشت ۷ سال آمار دقیق و به روزی از اینکه چه تعداد به این عدد اضافه شده است، نداریم».»
در روزهای گذشته، «احمد وحیدی» وزیر کشور درخصوص وضعیت مرزهای مشترک ایران و افغانستان پس از درگیریهای اخیر طالبان با مرزبانان کشورمان، گفت: «طالبان توجیه شده و مرزهای ما آرام و رفت و آمدها برقرار است.»
همچنین «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه و سرپرست سفارت ایران در کابل گفت: «هماهنگیها با طالبان جهت حضور کارشناسان ایرانی در محل سد کجکی انجام شده است. موافقتهایی صورت گرفته که متخصصان ما منطقه را ببینند و زمینهساز شود برای اینکه انشاءالله این آب رها شود» وی تاکید کرد که حقابه هیرمند در چارچوب معاهده ایران و افغانستان باید تأمین شود.»
این قبیل اخبار مثبت و امیدوارکننده هیچ جایی در میان اخبار رسانههای معاند ندارد و این اتفاقاً دستورالعمل و کارویژه این رسانههاست. اما سؤال اینجاست که رسانههایی که در داخل از بودجه بیت المال ارتزاق میکنند، چرا در این گونه عملیاتهای روانی و کارزارهای رسانهای با دشمن همصدا و همراه هستند؟!
لازم به ذکر است که در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی در سیستان و بلوچستان انجام شد، از اقدامات بسیار مهم در تأمین آب استان تا برق رسانی و بازارچه مرزی و راه آهن استراتژیک، اما هیچکدام از این اخبار خوب و مثبت، در رسانههای جریان غربگرا جایی نداشت.
منبع: فارس
🔵🔵🔵همه آنچه باید درباره مشارکت حداکثری و حداقلی بدانیم
شاگرد منتظری میگوید این نظام اسلامی نیست!/ چرا باید در شرایط گرانی مشارکت انتخاباتی بیشتری داشته باشیم؟
کاسبان مشارکت حداقلی در راهبرد "تعقیب براندازی" میخواهند مردم در مشکلات باقی بمانند و از یگانه راه امید برای عبور از گرانی و مشکلات یعنی "صندوق رأی" دور شوند.
سرویس سیاست مشرق _ "محمد سروشمحلاتی"، از شاگردان مرحوم منتظری و فردی که زمانی گفته بود نظام جمهوری اسلامی مشکل عقل دارد؛ اخیراً طی اظهاراتی که سایت جماران آنها را منتشر کرد، گفته است: در جمهوریت، مسأله از رأیگیری آغاز میشود اما هرگز انحصار و اختصاص در رأیگیری ندارد. اولا این رأی بر مبنای یک حق است و همان حق سبب میشود که مردم بتوانند نظارت بر قدرت هم داشته باشند. هر دو با هم است و هر مقداری که نقش مردم در رأی، انتخاب و تعیین مسئولین امور کاهش پیدا کند، یا قدرت نظارت مردم کاهش پیدا کند، به همان میزان جمهوریت ضعیف میشود.
او سپس تصریح میکند:
"اگر مشارکت مردم کاهش پیدا کند، آن وقت نظام میتواند اسلامی باشد؟! مگر امام نفرمودند تولی امور و تشکیل حکومت بستگی به آراء اکثریت مسلمین دارد؟!"[1]
*بخش اول اظهارات سروشمحلاتی صحیح است و اشکالی به آن وارد نیست.
لکن در ادامه این مقدمهی صحیح شاهد بیان جملات غلطی هستیم که مدعی هستند اگر مشارکت مردم در یک انتخابات کم باشد؛ آنگاه نظام اسلامی دیگر مشروعیت ندارد و اسلامی نیست!
گوینده همچنین برای اثبات این نتیجهگیری غلط؛ جملهای را به نقل از امام راحل مطرح میکند بر این مضمون که امام(ره) فرمودهاند تشکیل حکومت بستگی به آراء اکثریت مسلمین دارد.
دقت شود که منظور امام امت از این جمله اکثریت واجدان شرکت در انتخابات نیست بلکه اکثریت شرکتکننده در انتخابات است.
و گرنه این یک تصور غیر عقلانی است که فرض کنیم امام خمینی(ره) بعنوان یک فیلسوف بزرگ و فردی عقلانیت محور؛ نداند که مشارکت انتخاباتی از آنجا که یک حق فردی است؛ گاهی ممکن است پایین باشد.
ضمن اینکه ملاک صحت یک انتخابات و قوام یک نظام سیاسی هم بسته به توان هیئت حاکمه یک کشور در اجرای مُرّ قانون و حفاظت از آرای شرکتکنندگان است نه بسته به میزان مشارکتی که طبعا گاهی زیاد است و گاهی کم!
از همینجا ثابت میشود که مشارکت بالای انتخاباتی اگرچه یک امتیاز است لکن ملاک اثبات مشروعیت یا اسلامیت یک نظام سیاسی هم نیست زیرا همانطور که اشاره شد؛ این قانون است که بعنوان میثاق ملی باید مورد پاسداشت اکثریت جامعه و حکومت باشد و مادام که این پاسداشت در منصههای مختلفی مثل انتخابات، رعایت قوانین موضوعه کشور، حفظ امنیت کشور و پیشبرد سیاستهای کلان نظام مشاهده میشود پس یک نظام سیاسی هم حمایت اکثریتی را دارد و هم طبق مبانی ما در ایران، اسلامی است.
مجددا تأکید میشود که مشارکت انتخاباتی یک حق فردی است که البته امکان اجباریسازی از سوی حکومت را ندارد (زیرا حقوق فردی از قبیل آزادی و استقلال و... در منطق جمهور اجبارپذیر نیستند) فلذا بسته به تصمیم شخصی افراد؛ ممکن است در مقاطع مختلف؛ کم یا زیاد باشد.
لذا مشارکت به لحاظ ماهیت؛ اساسا آیینه مشروعیت یا اسلامیت یک نظام نیست بلکه آیینه سطح فعالیت رجال و احزاب سیاسی، میزان ترقی تحلیل سیاسی در جامعه و سطح حضور نخبگان در جامعه است.
چه اینکه هرچقدر این پارامترها در سطح بالاتری باشند؛ میزان مشارکت انتخاباتی نیز بالاتر خواهد بود.
در اینجا لازم به اشاره است که برخی مشارکت نداشتن در انتخابات را نشانه اعتراض میدانند.
این حرف غیر عقلانی در حالی است که انتخابات و صندوق رأی مثل دکتر و مطب پزشکی است و فردی که مشکل دارد یا بیمار است؛ منطقا نمیتواند، بگوید در اعتراض به مشکل یا بیماری از انتخابات و پزشک حذر میکند!
بلکه اتفاقا در شرایط التهاب و بروز مشکل باید شاهد مشارکت بیشتری در انتخابات باشیم؛ تا با رأی خوب؛ ریلگذاری جدیدی در مسیر پیشرفت کشور شکل بگیرد و کسانی بر سر کار اجرائیات کشور بیایند که ضعفهای قبلیها را نداشته باشند.
این شبهه نیز از سوی عدهای مطرح میشود که صندوق رأی یا به عبارتی همان پزشک؛ خود عامل مشکل و بیماری ماست و ما نمیتوانیم برای رفع مشکل به او رجوع کنیم!
شبهه مذکور هم غیر عقلانی است زیرا حکومت دیکتاتوری و پزشک جاعل در سابقه خود هرگز التزام به رأی اکثریت و یا شفای بیمار ندارد و انتخابات و ویزیت نمایشی هیچگاه به رخدادهای تعیین کننده با رأی مردم که متواتر هم هستند منتج نشده است.👇👇👇
پس میبینیم که انتخابات –با هر میزان مشارکتی- در ایران همواره یک ملجأ و یک راه امید ملی برای تغییر ریل اجرائیات کشور است و حاکمیت نیز نشان داده است که در صورت رأیآوری هر تفکری؛ اما پای رأی بد یا رأی خوب مردم ایستاده است.
پس میتوان و باید برای مبارزه با هر مشکلی در اجرائیات کشور، به صندوق رأی امید داشت.
با خوانش دقیق این استدلالها و حجتها همچنین بهتر میتوان "دشمنان ملت" و کاسبان گرانی و مشکلات را شناخت.
از آنها که مشارکت کم انتخاباتی را نشانه نامشروع و غیر اسلامی بودن نظام توصیف میکنند تا آنها که با قید "مشارکت مشروط" برای حضور انتخاباتی شرط تعیین کردهاند و به جنگ "مشارکت ملزوم" یا همان "عقلانیتِ حضور در انتخابات برای رفع مشکلات" آمدهاند.
گفتنیست، برخی رجال ستادی جریان اصلاحات، تا این لحظه اعلام کردهاند که انتخابات مجلس دوازدهم در سالجاری را تحریم خواهند کرد!
تئوری مشارکت مشروط انتخاباتی، نخستینبار از سوی سعید حجاریان مطرح شد.[2]
***
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نقاشیرا یک خانم هنرمند کویتی کشیده
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
خودسازی(مزد کارگر)
پیامبر صلی الله علیه و آله:
ظلم در پرداخت مزد کارگر، از گناهان بزرگ است.بحارالانوار/ج103/ص170
کم دادن مزد، تاخیر در پرداخت، شرط نکردن مزد در ابتدای کار یا تخلف از قرارداد در پایان کار از مصادیق ظلم به کارگر است.
#احادیث_روزانه
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
💠 #قرض
🔸 اگر به خدا وام نیکو بدهید، آن را برای شما چند برابر می کند و شما را می آمرزد و خدا، سپاس گزار، بردبار، دانای نهان و آشکار، عزیز و استوار است.
📚 تغابن/17
✍🏼 منظور از «قرض دادن به خدا» انفاق در راه خدا است و اگر این عمل را قرض دادن به خدا و آن مال انفاق شده را قرض حسن خوانده، به این منظور بوده که مسلمین را به انفاق ترغیب کرده باشد.
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
سلام
گزارش تصویری دعای ندبه
امروز جمعه ۱۴۰۲/۴/۲
ساعت ۶ صبح با حضور نوجوانان و جوانان برادر و خواهر
در سالن ورزشی شهید سردار سلیمانی بسیج شهرک خورهشت .