💠 #قرض
🔸 اگر به خدا وام نیکو بدهید، آن را برای شما چند برابر می کند و شما را می آمرزد و خدا، سپاس گزار، بردبار، دانای نهان و آشکار، عزیز و استوار است.
📚 تغابن/17
✍🏼 منظور از «قرض دادن به خدا» انفاق در راه خدا است و اگر این عمل را قرض دادن به خدا و آن مال انفاق شده را قرض حسن خوانده، به این منظور بوده که مسلمین را به انفاق ترغیب کرده باشد.
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
سلام
گزارش تصویری دعای ندبه
امروز جمعه ۱۴۰۲/۴/۲
ساعت ۶ صبح با حضور نوجوانان و جوانان برادر و خواهر
در سالن ورزشی شهید سردار سلیمانی بسیج شهرک خورهشت .
هدایت شده از علی اسکندری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدیه شهید کاظم رستگاری به مادرش از بهشت
حتما ببینید.
این مادر فاقد سواد خواندن و نوشتن در یک مکاشفه و رویت واقعی و به عنایت خداوند و دعای فرزند شهیدش حافظ کل قرآن شد.
واقعی واقعی
شهدا زنده اند و بین ما حضور فیزیکی دارند و به امر خدا نظام و انقلاب را محافظت میکنند تا به مقصد نهایی برسد.
آنها به امر خدا و در کنار ولی عصر عج حافظ نظام و انقلابی هستند که امام ره بنیان نهاد و با رهبری سید علی از چالشها، خطرات و موانع سخت و خطرناک عبور کرد؛ که منجر به ظهور خواهد شد.
ان شاالله ما هم از جمله خادمین و فدائیان آقا در این صحنه باشکوه باشیم.
☝️☝️
♨️برای اقامه نماز وارد مسجد شدم، دیدم ماشاالله چقدر بچه های قد و نیم قد دارن با هم بازی میکنن! تقریباً سر و صدا زیاد بود و ندیدم هیچ کسی به این بچه ها تذکری بده یا دعواشون کنه، تعجّب کرده بودم!
تا اینکه موقع خروج از مسجد چشمم افتاد به تابلو اعلانات اونجا و ...
نظرتون؟
🗨️مصطفی رحیمی
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
باسلام خدمت دوستان بسیجیان عزیز
ثبت نام برای دوره های آموزشی30روزه و 15روزه شروع شده
مدارک لازم
کپی شناسنامه
آخرین مدرک تحصیلی
دوقطعه عکس
پوشه وگیره
داشتن حداقل ۱۶سال تمام ورود به ۱۷سال
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید
@sajad_____313
وقتی پیوند علم و دین سبب سعادت و رفاه میشود
"رهبر انقلاب در دیدار فعالان عرصه صنعت هستهای به پیوند معنویت و پیشرفت و نیز پیوند علم و دین اشاره کردند. تأکید ایشان بر حفظ زیرساختهای هستهای، عمدتا دغدغهای علمی است تا سیاسی و امنیتی. حتی مبنا و ریشه اقتدار را علم میدانند."
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محسن سلگی تحلیلگر مسائل سیاسی در یادداشتی درباره بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مدیران و اعضای سازمان انرژی اتمی در روز گذشته، به شرح زیر نوشته است:
بیشتر بخوانید
رهبر انقلاب: هرکس «ایران قوی» را میخواهد به صنعت هستهای اهمیت بدهد/ توافق اشکال ندارد اما زیرساختهای هستهای نباید دست بخورد
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور، به پیوند معنویت و پیشرفت و نیز پیوند علم و دین اشاره کردند. قابل ذکر است که تأکید ایشان بر حفظ زیرساختهای هستهای کشور، عمدتا دغدغهای علمی است تا سیاسی و امنیتی. ایشان حتی مبنا و ریشه اقتدار را علم میدانند.
بیانات رهبر انقلاب در خصوص توافق به معنای اعتمادکردن ایشان به غرب نیست اما همزمان نشاندهنده آن خواهد بود که ایشان هرگز تمامیت غرب و علم غربی را بهطور مطلق رد نکردهاند، بلکه روحیه استعماری و قدرتطلبی ناشی از علم در غرب را مورد رد و طرد قرار دادهاند: « پیشرفت علمی و اقتباس علمی - که من به اقتباس معتقدم؛ اما به ترجمهی محض و اکتفای به ترجمه، معتقد نیستم - کاری لازم است و اسلام هم ما را به این، امر میکند. بههرحال گرفتن علم از دیگران، با گرفتن فرهنگِ دیگران اشتباه نشود. این مغالطهی بزرگی است که کسی بگوید علم غربیها خوب است، پس فرهنگ و سیستم زندگی و اخلاقشان هم خوب است؛ نه، اینها با هم ملازمهای ندارد. علمشان خوب است؛ اما این علم، پروریده و ساختهی این فرهنگ نیست؛ حتّی این فرهنگ به این علم ضرر هم میزند.» 1381/07/03
افزون بر این، رهبر انقلاب علم را منشأ قدرت تلقی کرده و مقاومت در برابر غرب را بدون اتخاذ آن و بدون پیشرفت علمی، ناممکن میدانند. به بیان دیگر، یک نوع علمگرایی -علمگرایی رایج در تاریخ جدید غرب- به وحشیگری منتهی شد اما یک علمگرایی-علمگرایی انقلاب اسلامی- به مقاومت در برابر آن وحشیگری.
این مقاومت یک نقطه ملاقات و تلاقی علم و دین است. اینجاست که هم علم و هم دینْ منشأ عزت، استقلال، آزادی، آزادگی و مقاومت در برابر استعمار و نیز عامل تولید معنویت میشود. همچنان که علم عامل قدرت است، دین نیز عامل قدرت است.
سازگاری علم و دین در دنیای اسلام برخلاف دنیای غرب
رهبر معظم انقلاب اسلامی میفرمایند:« قرن چهارم هجری، قرن اوج شکوفایی تمدّن اسلامی است. اگر کتاب «تمدّن اسلامی در قرن چهارم» را مطالعه کنید، خواهید دید که در قرن چهارم هجری - یعنی همان قرن یازدهم میلادی؛ یعنی اوج ظلمت جهل در اروپا که هیچ چیز نبوده - اوج شکوفایی اسلامی مربوط به ایران است. دانشمندانی هم که هستند - جز تعداد خیلی معدودی - تقریباً همه ایرانیاند؛ در حالی که دین و دینداری در همان اوقات در ایران از اروپا کمتر که نبود، خیلی بیشتر هم بود. پس، این دین نیست که مانع علم است؛ یک چیز دیگر و یک هویّت دیگری است که مانع از پیشرفت علمی میشود. آن چیست؟ آن، جهالتهای گوناگون مردم است؛ خرافات مسیحیتِ آن روز است. هرگز در دورهی اسلامی دیده نشد که یک عالِم به جرم علم، مورد اهانت قرار گیرد؛ در حالی که در اروپا به جرم علم یکی را کشتند، یکی را سنگسار کردند، یکی را به دار زدند، تعداد زیادی را آتش زدند!» 1378/07/19
همچنین در جایی دیگر درباره تعارض تاریخی -و نه ذاتیِ- علم و دین در غرب هم در دوره قرون وسطی و هم بیاخلاقی فضای علمی اکنون غرب که محصول دینزدایی است چنین میگویند:
«اروپاییها هرچه از لحاظ علمی خوب و جلو هستند، از لحاظ اخلاقی - چه اخلاق فردی، چه اخلاق اجتماعی و تاریخی - آدمهای ناباب در بینشان خیلی زیاد است. نمیخواهم مطلق بگویم که بدند؛ اما خیلی چیزهای بد در بین آنها هست؛ از جمله همین تحریفهای تاریخی و این دروغهای ملی بزرگ. اینطور منعکس کردند - البته از همان افکار قرن نوزدهمی است - که تا وقتی علم و دین هر دو میخواستند در جامعه حضور داشته باشند، دین جا را برای علم تنگ میکرد و اجازه نمیداد؛ لذا علم متوقّف میماند! دلیلش چیست؟ دلیلش قرون وسطی! در قرون وسطی، در بین مردم دین بود و زیاد هم بود، تعصّبآمیز هم بود؛ با این همه علم پیشرفتی نکرد؛ اما بتدریج از لابلای این صخرههای دشوارِ تعصّب و اعتقاد دینی، رگههای علمی بیرون آمد و جا را برای دین تنگ کرد - خودش بیرون آمد و صحنهگردان شد و دین را به انزوا راند - این تحلیلی است که آنها میکنند. این تحلیل، تحلیل غلطی است؛ یعنی ناشی از حقایق و واقعیّات نیست. اوّلاً قرون وسطایی که آنها میگویند، قرون وسطای دوران جهالت و بدبختی اروپاست، نه دوران عقب ماندگی علمی همه جای دنیا؛ اینها اروپا را تعمیم میدهند. حالا فرض بفرمایید اوج قرون وسطی و تاریکی قرون وسطی چه زمانی است؟ قرنهای دهم و یازدهم و دوازدهم میلادی است؛ یعنی قرنهای چهارم و پنجم و ششم هجری؛ یعنی اوج شکوفایی علمیِ کشورهای اسلامی و در رأس همه ایران؛ یعنی قرن ولادت و زندگی ابنسینا و رازی و فارابی و دیگران. همهی این شخصیتهای بزرگ، آفتابهایی هستند که از این طرف دنیا تابیدند.»
به بیان موجز در دوره قرون وسطی این دین تحریف شده بود که عرصه را بر علم تنگ کرده بود و در دوران جدید، علم تحریف شده و ناقص است که عرصه را بر دین تنگ کرده است.
از «علم برای قدرت» تا «علم به منزله قدرت»
رهبر انقلاب همچنین علم را منشأ اقتدار و قدرت می دانند. این متفاوت از رویکردی است که قدرت را منشأ و تعیین کننده علم میداند و معتقد است که علم باید در خدمت قدرت و دولت باشد. بالعکس، چنین به نظر میرسد که رهبر انقلاب معتقد است دولتها اولاً باید خادم نهاد علم باشند و ثانیاً خود نیز باید مجهز به علم باشند و در تعالی علمی جامعه بکوشند.
از نظر ایشان نه تنها قدرت و اقتدار، که بنیاد زندگی و رفاه و سعادت مردم نیز علم است. ایشان در این زمینه میفرمایند:
«اگر ما برای یک کشور، عزّت و آبرو و رفاه و اقتدار جهانی و پیشرفتهای علمی بخواهیم، باید از طریق علم وارد شویم. من نمیگویم برای سعادت یک جامعه، علم کافی است. میبینیم که در دنیا کشورهایی هستند که علم هم دارند، اما واقعاً سعادتمند نیستند و در مشکلات فراوانی دست و پا میزنند. قطعاً علم نه فقط یک شرط لازم، بلکه یک شرط لازمِ بسیار مهمّ است و باید در کشور پیش برود. بنابراین، اهمیت علم معلوم است. اگر امروز کشوری از لحاظ علمی پیشرفت نکرد، نه اقتصادش پیشرفت خواهد کرد، نه اقتدار جهانیش پیشرفت خواهد کرد و نه زندگی مردم پیش خواهد رفت.»
1378/07/19
ذکر این ملاحظه ضروری است که رهبر انقلاب در سخنرانی دیگری تأکید کردند که علمگرایی و اتخاذ علم در صورتی که همراه با تعهد دینی نباشد، به استثمار دیگران منتهی میشود. ایشان سیاست استعماری غرب را مصداق همین استعمارگرایی تعدیگری تلقی کردهاند و در این زمینه میفرمایند:
«این علم دو جور میتواند هدف داشته باشد: یک جور هدفی که دارندگان کنونی علم در دنیا آن هدف را داشتند و دنبال کردند و آن هدف، هدفی است ناپاک و نامقدس. به ادعاها نگاه نکنید؛ واقعیت قضیه در پیشرفت علمی غرب، واقعیت بسیار تلخ و بسیار تأسفآوری است؛ واقعیتی است که انسان به هیچ قیمتی حاضر نیست به سمت آن حرکت کند. پیشرفت علم در دنیای غرب، چه از وقتی که اساساً تحرک علمی غرب شروع شد - باید گفت تحرک فکری، که مقدمهی تحرک علمی بود - که از قرن شانزدهم میلادی در ایتالیا و در انگلیس و در جاهای دیگر شروع شد، چه آن وقتی که انقلاب صنعتی در قرن هجدهم ابتدا در انگلیس به وجود آمد؛ ایجاد کارخانجات بزرگ و ماشینهای عظیم که بتدریج در طول چند ده سال این اتفاق افتاد، بعد تولید ثروت از این راه - حالا آنچه که در خود آنجاها شد، چه حقوقی پایمال شد، چه فقرائی از بین رفتند، طبقهای که بر اثر این ماشینهای بزرگ به وجود آمد، چه ظلمهائی به مردم کردند، آنها بماند - بعد بتدریج گسترش این علم و فناوری در دیگر کشورهای اروپائی، به قیمت نابودی آزادی بسیاری از ملتها، تهدید هویت بسیاری از ملتها و وارد آمدن یک ظلم عظیم، همراه با سبعیت بر بسیاری از کشورها و ملتها تمام شد. آنها احساس کردند مواد اولیه لازم دارند، احساس کردند بازار فروش لازم دارند؛ این هم در کشورهای دیگر بود؛ لذا از این دانش استفاده کردند و در مقابل شمشیر و نیزه، توپخانه تولید کردند؛ بعد هم انگلیسیها و هلندیها و پرتغالیها و فرانسویها و بعضی دیگر از کشورهای اروپائی راه افتادند رفتند به اطراف دنیا، آنقدر با ابزار علم و فناوری در دنیا فاجعهآفرینی کردند که اگر اینها را جمع کنند، یک دائرةالمعارف عظیم خواهد شد با دهها مجلد و گریهآور. ... فقط آمریکا هم نیست؛ آمریکا بعد ملحق شده.» 1389/07/14
چنانکه در بیان فوق میبینیم، رهبر انقلاب مبنای پیشرفت علمی غرب را چپاول ملتهای دیگر قلمداد میکنند. به بیان دیگر، پیشرفت غرب هم علت و هم معلول استعمار بوده است.
علم و دین؛ مسئول رفاه مادی و سعادت معنوی مردم
میتوان مساله استعمارگرایی غرب و علم در غرب را به دوگانگی و ناسازگاری علم و دین در غرب چه در دوره قرون وسطی چه دوره جدید نسبت داد. در حالی که در تاریخ اسلام و ایران، علم و دین عمدتاً در سازگاری بودهاند.
بنا بر آنچه گذشت، بدون پیوند محکم میان علم ودین نه تنها پیشرفت حقیقی -پیشرفتی که علاوه بر بعد مادی، در بعد معنوی هم باید چشمگیر باشد- رخ نمیدهد، بلکه ممکن است تعدیگری و وحشیگری نیز در انتظار دولتها و جوامع باشد.
نکته دیگر اینکه رهبر انقلاب اسلامی علم را قدرت میدانند نه اینکه علم را برای قدرت بخواهند. در اینجا اصالت با علم است و علم نه تنها بنیاد قدرت، که بنیاد سعادت معنوی و نیز رفاه مادی مردم است.
علم و دین هر دو به رفاه مادی و سعادت معنوی منجر می شوند اما به شرطی که به طور همزمان توسط انسان مورد توجه قرار گیرند. چه دینگرایی انحصاری و چه علمگرایی انحصاری، ظلم به خدا و خلق و طبیعت را در پی خواهد داشت و سبب آسیب به فرد، جامعه و محیط زیست میشود.
همین تلاقی و پیوند علم و دین است که عامل فتوای حرمت سلاح هستهای میشود. چراکه این سلاح به طبیعت و سلامت نسلی انسانها آسیب میرساند و مانند هر سلاح کشتار جمعی دیگری مورد نفی اسلام است.
انتهای پیام/
به نام خدا
مسائل سیاسی روز
وقایع آخرالزمان
بسمالله الرحمن الرحیم
و افوض امری الی الله بصیر بالعباد
سلام علیکم جمیعا
مطمئنا براتون پیش اومده که تا از پیشرفتهای دولت و نظام صحبت میکنید یه عده زیادی میگن که این پیشرفتها به چه درد میخوره وقتی گرونی ها داره بیداد میکنه
یا میبینید که عده زیادی از همین بچه های جبهه انقلابی به خاطر موضوع حجاب به دولت بدبین هستند و حتی توهین هم میکنند
ببینید رفقا
دشمن مقابل ما خیلی زیرکه
میدونه باید چیکار کنه
دشمن در مقابل ما جبهه های متعددی باز میکنه
یعنی چی؟
در زمان جنگ دشمن برای اینکه حواس ما رو از نقطه اصلی پرت کنه ، یک جبهه دیگه رو باز میکنه تا حواسها از منطقه اصلی پرت بشه و در زمان مقتضی کارش رو بکنه
یعنی وقتی میبینه تو در جبهه اقتصادی و دیپلماسی و میدان داری عالی میدرخشی سریعا یه جبهه جدید جلوت باز میکنه مثل قضیه حجاب
البته سر قضیه حجاب بنده خیلی حرف دارم که در همین کنفرانس بهش اشاره میکنم
یه زمانی ما از سر ضعف با دنیا ارتباطی نداشتیم
رئیس جمهور کشورمون غرب زده و ... بود 😔
هر کی میخواست با ما ارتباطی بگیره حتما باید بهش چند تا امتیاز میدادیم تا با ما ارتباط برقرار کنه
اما بعد از جنگ روسیه و اوکراین که قدرت ما بر همگان روشن شد و دیدن که در نظم نوین جهانی باید با یک کشور قدرتمندی مثل ما ارتباط بگیرند ، یهو ماجرا عوض شد
قدرت پهپادهای ما در جنگ روسیه و رونمایی از انواع موشکهای خرمشهر۴ و هایپرسونیک فاتح این پیام رو به کشورهای دیگه داد که ایران میتونه به عنوان یک قدرت جدید معادلات جهانی رو عوض کنه
از طرفی هم در حوزه اقتصادی با راه اندازی کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب و ایجاد معاهدات بزرگ بین المللی و همچنین عضویت در معاهده شانگهای و بریکس و ارتباط با کشورهای همسایه و کشورهای آمریکای جنوبی و راه اندازیط هاب گازی منطقه ای خوش درخشیدیم
بارها عرض کردم که دولت داره ریل جدیدی در اقتصاد کشور ایجاد میکنه (خواهشا کنفرانس مربوطه رو حتما مطالعه کنید) و داره زیرساخت های بزرگی رو احیا میکنه که نیاز به زمان داره
مثال ساده اینکه
الان دولت داره فونداسیون و اسکلت یه ساختمان عظیم رو ایجاد میکنه درسته که هنوز تبدیل به یک خونه یا اتاق نشده ولی در آینده یک ساختمان بسیار قدرتمند خواهد بود که زلزله به هیچ عنوان خرابش نخواهد کرد
برای همین میگم باید کمی به دولت زمان داد
این حرف حضرت آقاست
بعد از ثبات در حوزه زیرساخت به راحتی میشه با کارهای کوچیک در حوزه اقتصاد اثراتش رو سر سفره مردم دید
نباید بی انصافی کرد
دولت رئیسی با خزانه خالی تونست ۴٨٠ هزار میلیارد بدهی روحانی رو تسویه کنه و حتی خیلی از بدهی های خارجی اون رو هم صاف کنه
روحانی ملعون تعهد ٢۴٠ هزار مسکن رو داده بود
پولش رو هم گرفته بود و جای دیگه خرج کرده بود
رئیسی فقط طی امسال چیزی بالغ بر یک میلیون و ٢١٠ هزار مسکن رو داره میسازه
1⃣ادامه دارد
وقتی این موفقیت ها منعکس نمیشه
دشمن سوار بر جورسانهای حواس مردم رو از این همه پیشرفت پرت میکنه و نفوذی های خودش رو هم گسیل میکنه تا اخلال در اقتصاد ایجاد کنند
مثلا در حوزه اجاره مسکن ، تمامی کارها در دست مشاورین املاکه
اونها هستند که قیمت گذاری میکنند و رحمی هم ندارند
قوه قضاییه و سازمان تعزیرات باید وارد بشن
در ضمن سازمان تعزیرات در کشور ما خیلی ذلیله
چون اهرم فشاری نداره و قوه قضائیه باید به عنوان اهرم فشار در کنار تعزیرات باشه که متاسفانه نقشش کم رنگه و باید این همکاری بیشتر بشه
در حالی که داره کارهای زیرساختی صورت میگیره برای یک جهش بزرگ اقتصادی، دو تا اتفاق میتونه بیفته
اگر دشمن زودتر بتونه مردم رو ناامید بکنه ما در آینده یک نافرمانی مدنی خواهیم داشت
و برای این امر هم بلاشک برنامه های زیادی داره
اما اگه بتونیم در جهادتبیین این پیشرفتها رو به مردم نشون بدیم و امید به آینده رو در مردم تقویت کنیم از این پیچ تاریخی مهم به سلامت خواهیم گذشت
میدونم الان بعضی ها این کلمه پیچ تاریخی رو مسخره میکنند ولی آینده همه چیز رو روشن خواهد کرد
و اما موضوع حجاب
به فرموده حضرت آقا الان موضوع اصلی کشور اقتصاد و معیشت مردمه
اما حجاب هم یک واجب شرعی است
سر صحبتم با اون عده از عزیزانی است که به لایحه حجاب ایرادهای بزرگی میگیرند که حق هم دارند ولی ایراد از جای دیگه است
قضیه حجاب عین سرطانی است که یهو سر باز کرده
یعنی چی ؟
یعنی اینکه حضرت آقا بارها و بارها از سال٧٢ به بعد داد زدن که مردم مواظب تهاجم فرهنگی باشید
مواظب شبیخون فرهنگی باشید
مواظب ناتوی فرهنگی باشید
اونموقع همه خواب بودن
از دولت گرفته تا مردم و حتی جریان انقلابی
این عزیزان دهه هشتادی و نودی فرزندان همون نسل هستند که تهاجم فرهنگی روشون شکل گرفته
وقتی اعتقاد پدر و مادر با تهاجم فرهنگی با ماهواره با دولت خاتمی به بهانه آزادی خراب شده توقع نداشته باشید بچه هاشون آدمهای معتقدی باشند
و خیلی ساده انگارانه است که الان بخواهیم با زور و چهار تا لایحه و فشار قانونی جلوی پوشش این نسل رو بگیریم
باخت الان ما در حوزه حجاب از سه چهار دهه قبل شروع شده
و کار در حوزه فرهنگی و حجاب هم باید زیرساختی شکل بگیره
جوان دین گریزی که ٢۴ ساعته در ماهواره و شبکه های اجتماعی شبهه در مورد خدا و پیغمبر و اسلام و نظام و رهبری ودولت شنیده نیاز به آگاهی دادن داره نه برخورد شدید
اصلا جهادتبیین در حوزه فرهنگی به همین دلیل جزو واجباته
شاید خیلی ها از صحبتهای آخر این کنفرانس ناراحت بشن ولی نمیشه از واقعیت فرار کرد
وقتی به جای حضرت زهرا«س» به نسل ما سیندرلا و ماه پیشونی و فروزن به دخترامون معرفی شده و به جای پیامبر و ائمه اطهار علیهم السلام و شهدا به پسرانمون بتمن و سوپرمن و مرد آهنین و مرد عنکبوتی معرفی شده توقع نداشته باشید که الان حرف ما رو بفهمه😔
رفیق یه کتاب سلام بر ابراهیم هزاران جوان رو جذب کرده
یه کلیپ صوتی علی گندابی و رسول ترک هزاران جوان رو از راه کج به راه راست آورده
ما در حوزه فرهنگی بسیار بد عمل کردیم
برعکس اونی که ادعا داریم ما صاحب فرهنگ قدیمی و بزرگی هستیم ولی بهره ای از اون نبردیم
ما الان در حوزه فرهنگی بسیار فقیریم و باید در تولیدمحتوا بسیار کوشش کنیم
بازم میگم جهاد تبیین چه در حوزه سیاسی چه در حوزه اقتصادی و چه در حوزه فرهنگی الان بر همگان یک واجب فوری است
همه باید در این حوزه مثل یک سرباز عمل کنیم
به امید پیروزی
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
2⃣پایان
https://eitaa.com/joinchat/2182676614C2c2ec1c207
🟢🟢🟢
چه جریانی از حمله به مقر منافقین ناراحت شد؟
سؤال اینجاست که آیا این طیف از برخورد با این گروهک تروریستی و جنایتکار ناراحت شدهاند؟!
به گزارش مشرق، گروهک تروریستی منافقین هر سال مصادف با ۳۰ خرداد و سالگرد آغاز فعالیتهای جنایتکارانه خود، گردهمایی سالانهای برگزار میکردند که امسال به دستور دولت فرانسه، این گردهمایی لغو شد.
خبرگزاری رویترز در گزارشی ممنوعیت برگزاری این تجمع را همزمان با تلاش کشورهای غربی برای کاهش تنش با ایران دانسته و نوشته است که این ممنوعیت، چند هفته پس از آن اعلام میشود که کشورهای اروپایی و ایران چند تبادل زندانی انجام دادند و همچنین دو هفته پیش امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه تماس تلفنیِ ۹۰ دقیقهای با ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران داشت.
ممنوعیت تجمع سالانه منافقین که برای نخستین بار طی ۱۵ سال اخیر صورت گرفته است در حالی است که روز گذشته نیز پلیس آلبانی به مقر این سازمان تروریستی حملهور شد و آن جا را مورد بازرسی قرار داد. پس از این اقدام دولت آلبانی، ۲ تن از اعضای این گروهک به هلاکت رسیده و قریب به ۱۰۰ نفر نیز مجروح شدهاند.
کارشناسان و تحلیلگران، این اقدام دولتهای فرانسه و آلبانی را واکنشی به رویکرد مقتدرانه ایران در سیاست خارجی عنوان کردند. پیش از این نیز آزادی اسدالله اسدی، دیپلمات اسیر ایرانی در اروپا، خشم و وحشت اپوزیسیون را در پی داشت.
همانطور که قابل پیش بینی بود رسانههای معاند از جمله بی بی سی، اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و...در بازنشر اخبار مذکور در فرانسه و آلبانی، به هیچ عنوان به سابقه تروریستی و جنایتکارانه این گروهک منفور۳ اشاره نکردند.
اما نکته قابل تأمل اینجاست که برخی رسانههای منتسب به جریان غربگرا در داخل، در صفحه اول به هیچ عنوان به این رویداد مهم نپرداختند. سؤال اینجاست که آیا این طیف از برخورد با این گروهک تروریستی و جنایتکار ناراحت شدهاند؟! چرا اشتراکی میان این دو وجود دارد؟
ماهیگیری BBC فارسی و یک جریان سیاسی خاص از حقابه هیرمند
بی بی سی فارسی در مطلبی نوشت: «مهدی ضرغامی، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز گفته است که «به دلیل چالشهای هیرمند و افغانستان»، در سال گذشته ۱۰ هزار خانوار زابل را ترک کردهاند. تنشهای دیپلماتیک بر سر حقابه رود هیرمند میان دو کشور، همزمان با درگیریهای مرزی میان مرزبانان ایرانی و نیروهای طالبان منجر به حساسیتهای سیاسی شده است.»
در ادامه این مطلب آمده است: «به گزارش روزنامه شرق، در نشستی با موضوع «آب، توسعه و مهاجرت اقلیمی» که ۲۹ خرداد برگزار شد، مهدی ضرغامی علاوه بر مشکلات رود هیرمند، به آلودگی رود ارس اشاره کرد و گفت: «ارمنستان بدون تمهیدات مهندسی نسبت به صنایع معدنی خود اقدام کرده که باعث نشت و ورود شیرابهها به رود ارس شده و باعث شده رود ارس به عنوان شاخه حیاتی کشور دچار آلودگی شود.» در این جلسه همچنین مدیر رصدخانه مهاجرت ایران، با استناد به گزارش مرکز پژوهشهای مجلس گفت: «از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۹۵ به طور متوسط سالانه یک میلیون نفر مهاجر داخلی داشتیم. این عدد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ بوده است و با گذشت ۷ سال آمار دقیق و به روزی از اینکه چه تعداد به این عدد اضافه شده است، نداریم».»
در روزهای گذشته، «احمد وحیدی» وزیر کشور درخصوص وضعیت مرزهای مشترک ایران و افغانستان پس از درگیریهای اخیر طالبان با مرزبانان کشورمان، گفت: «طالبان توجیه شده و مرزهای ما آرام و رفت و آمدها برقرار است.»
همچنین «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه و سرپرست سفارت ایران در کابل گفت: «هماهنگیها با طالبان جهت حضور کارشناسان ایرانی در محل سد کجکی انجام شده است. موافقتهایی صورت گرفته که متخصصان ما منطقه را ببینند و زمینهساز شود برای اینکه انشاءالله این آب رها شود» وی تاکید کرد که حقابه هیرمند در چارچوب معاهده ایران و افغانستان باید تأمین شود.»
این قبیل اخبار مثبت و امیدوارکننده هیچ جایی در میان اخبار رسانههای معاند ندارد و این اتفاقاً دستورالعمل و کارویژه این رسانههاست. اما سؤال اینجاست که رسانههایی که در داخل از بودجه بیت المال ارتزاق میکنند، چرا در این گونه عملیاتهای روانی و کارزارهای رسانهای با دشمن همصدا و همراه هستند؟!
لازم به ذکر است که در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی در سیستان و بلوچستان انجام شد، از اقدامات بسیار مهم در تأمین آب استان تا برق رسانی و بازارچه مرزی و راه آهن استراتژیک، اما هیچکدام از این اخبار خوب و مثبت، در رسانههای جریان غربگرا جایی نداشت.
منبع: فارس
28.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاعری که با شعر فوق العاده اش از ترسیم حادثه کربلا اشک رهبری را درآورد.
احسنت
محرم نزدیک است.
بگو یا حسین و دعا کنید عاقبت بخیر شویم. اربعین ما را هم دعا کنید..... دعای شهادت در رکاب امام زمان عج
اعتراف خوبی #سعید_حجاریان کرده بود.
حجاریان میگفت: #لاجوردی به خود من همواره میگفت که شما از #منافقین هم بدتر و خطرناکتر هستید. میگفت رجوی دوراندیش نبود خیلی زود دست خود را رو کرد، اما شما خودتان را برای آینده آماده کردهاید و منتظر فرصت هستید تا شرایط به نفع شما مهیا شود.
✍️داوود مدرسی یان
🆔@News_Fath
تحول در آموزش و پرورش👌👌
🔻معاونت پرورشی در دست احیا است/ در دولتهای پیشین، معاونت پرورشی کاملاً جمع شد
صحرایی، وزیر آموزش و پرورش:
🔹در دولتهای پیشین، معاونت پرورشی کاملاً جمع شد. اکنون معاونت پرورشی در دست احیا است. البته ما نزدیک به ۶۰هزار مربی و مشاور در مدارس کم داریم که باید جبران شود.
🔹همچنین احیای انجمن اولیا و مربیان در دستور کار است.
🔹دولت قبل به تأمین معلم اعتقاد داشت، نه تربیت معلم نگاه تعلیم و تربیتی این است که معلم باید تربیتشده باشد و هویت معلمی یافته باشد.
🔹دیروز در آموزش و پرورش حرف از ۲۰۳۰ بود، امروز حرف اول و آخر را سند تحول بنیادین میزند.
💠صبح صادق مهدوی
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🔻❗️اصلاحطلبان در مسیر تقی شهرام ها؟
🔻❗️اصلاحات تغییر ایدئولوژی داده؟
🔻❗️شباهتهای منافقین و اصلاحات!
🔻❗️تقارن اعتراف عبدی با انحلال مقر آلبانی؟
🔹️ماجرا به سال ۵۴ برمیگردد. زمانیکه سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در ارتباط با باند "تقی شهرام" با حذف گروه مسلمان، این سازمان سیاسی را به یک تشکیلات مارکسیستی تبدیل کردند.
🔹️پس از گذشت زمان، سال ۹۹، اصلاح طلب ها با حذف پسوند "اسلامی"، تغییر ایدئولوژی هایشان را فریاد زدند! و همان مسیر منافقین را ادامه دادند!
🔹️تعجب نکنید؛ قبل از سال ۹۹، سعید حجاریان با ادعای آشوب خیابانی و مسلح کردن آشوب گران، زمینه پیوستن اصلاحات را به ایدئولوژی منافقین فراهم کرد.
🔹️آش آنقدر شور شد که کواکبیان "دبیرکل حزب مردم سالاری"، منتخب نیا "دبیرکل حزب جمهوریت" و اعضای "حزب اعتماد ملی و حزب ندای ایرانیان" به خاتمی و مدل کارگردانی او در جناح اصلاحات اعتراض کردند! حتی عارف نیز در مجمع انجمن اسلامی معلمان، محمد خاتمی را "دیکتاتور" خواند و معترض شد چرا خاتمی با برگزاری محفل خاص در منزل عبدالله نوری، به جای همه اصلاح طلب ها تصمیم میگیرد؟
🔹️👈حالا که دولت سیزدهم با پشت سر گذاشتن ۲ سال پر فراز و فرود، به نیمه راه رسیده، بازارهای سرمایه ای به اصلاح اقتصادی دولت روی خوش نشان داده، اروپا رام شده، امریکا در برابر قدرت ایران به استیسال رسیده، مقر سایبری های خواهر مریم قلع و قمع شده و اصلاحات ارتش سایبریش را در مجازی از دست داده، فضای مجازی سفید و امکان تحلیل برای عوام فراهم تر شده؛ این توییت عبدی و اعتراف دیرهنگامش چه معنایی دارد؟!
🔹️۱- چراغ سبز است به امریکا؟
🔹️۲- چراغ چشمک زن است به شورای نگهبان، برای عبور از فیلتر های انتخاباتی و تایید صلاحیت؟
🔹️۳-با عِلم به انحطاط جناح بنفش، در صدد بستر سازیست برای ایجاد تشکیلات جدید؟
🔹️۴-به منظور احیاء نیروی انسانی از دست رفته و جذب حداکثری از قشر خاکستری است؟
🔹️آنان که خاتمی را میشناسند، خوب میدانند او صحنه را به راحتی خالی نمیکند و تا آخرین لحظه، بختش را می آزماید حتی به قیمت بازی با روان مردم و یا دو قطبی کردن فضای انتخابات و بلوای خیابانی!
🔹️👈بنابراین اگر در ماه های آتی، توییت برائت از اصلاحات دیدید تعجب نکنید؛ زیرا تنها برگ شانس این جماعت برای مسلط شدن بر من و شما، مسیر انتخابات است.
🔹️سرنوشت سفره مردم و آینده کشور با رای اثر گذار ما!
15.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای کاش این کلیپ را زودتر دیده بودم
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┄┅┅✿■⊰❀⊱■✿┅┅┄
بنازم به این قدرت فن بیان ،و تحلیل منطقی این خواهرمون ..
چقد خوب آینده وحشتناک کشوراسلامی رو برامون ترسیم کرد.
┄┅═✧❁▪️❁✧═┅┄
قابل توجه انقلابی نماهای در ظاهر مسلمان که از امربه معروف میترسندو فرار میکنند.
🌎مرکز گروههای نفوذ سیاسی📛 وبصیرت انقلابی🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/3587965022C526f837d0d
🔴ارسال بالینک همین گروه مجاز است....
22.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺چرا حجاب نمیتواند اختیاری باشد؟
🎤استاد رحیمپور:
ممکنه کسی بگوید که اصلا من میخوام برم به جهنم! میگیم خب میخوای بری،برو! ولی نمیزاریم دیگران را هم با خودت ببری به جهنم!!
🔻هر گناهی آزاد بشه، گناهکاران بیشتر میشن!
مواد مخدر آزاد بشه، معتادان بیشتر میشوند!!
🔻شیوه پوشیدن لباس در جامعه، یک کار خصوصی نیست!!
🔻لباس زنان در زمان اشکانیان، ساسانیان، هخامنشیان در ایران به چه شکلی بوده است!!
🖇به گزیدهها بپیوندید.
@Gozideha1404
سپاه ابرهه این بار در پلتفرمها به خط شدهاند
پلت فرمها VOD
خاکریزهای دشمن بیرون مرزهای جغرافیایی نیست، بلکه درست در دل نهادهای داخلی و در میان اقشار جامعه است و سربازان دشمن آنقدر خوب در میان خودیها جا خوش کردهاند.
به گزارش مشرق، وقتی از جنگ شناختی یا نبرد روایتها سخن میگوییم و آن را نبردی تمامعیار و پیچیدهتر از جنگهای فیزیکی میدانیم، بیش از اینکه به دشمنان فرامرز نظر داشته باشیم، باید به جریانهای داخلی پرخطر توجه کنیم؛ چرا که در این نبرد، خاکریزهای دشمن بیرون مرزهای جغرافیایی نیست، بلکه درست در دل نهادهای داخلی و در میان اقشار جامعه است و سربازان دشمن آنقدر خوب در میان خودیها جا خوش کردهاند که حتی از نظر ظاهری هم قابل شناسایی نیستند.
یعنی وقتی ما دنبال چهرههایی شبیه افسران بعثی یا کلیشههای جاسوس انگلیسی و... میگردیم، دشمن با استانداردترین چهرههای بهظاهر انقلابی و در رسانهها و نهادهای رسمی کارش را با دروغپردازی، شبههافکنی و تفرقهپراکنی، تغییر اولویتها و... پیش میبرد.
کار سخت است و به همین خاطر میبینیم با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری و اهل نظر، متاسفانه ساختار رسمی کشور در خطایی مستمر، کمتر از هر محور دیگری به موضوع و موضع فرهنگی توجه دارد. غافل از اینکه همین خطای پرهزینه، حاصل آتشتهیه خاکریزهای دشمن در این نبرد فراگیر است.
به عنوان نمونه در موضع عمل به «تنظیمگری فضای رسانههای فراگیر» نظر بیندازیم. سپاه ابرهه ای متشکل از برخی افراد رسانهای که ساز مخالفت با قانون و دفاع از هرجومرج و ولنگاری موجود در پلتفرمها را میزنند و از قضا در رسانههای رسمی، نهادهای دولتی و حاکمیتی حضور دارند، تحت نفوذ یک پلتفرم بهظاهر دارای مجوز که اتفاقا با بهرهگیری از رانتهای دولتی و امنیتی پروار شده، سالها مانع شفافسازی در تعیین مسئولیتها و اختیارات میان دو نهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صداوسیما شدند.
وقتی شفافسازی هم انجام شد و براساس قانون نظارت و تنظیمگری بر پلتفرمها تحتنظر صداوسیما و بازوی اجراییاش «ساترا» درآمد، بازهم دائما شبهه بهراه انداختند و تلاش کردند با تفرقهافکنی و جوسازی بین دو نهاد، آب را گلآلود کنند و ماهی خود را بگیرند.
وقتی مجلس ساختار و بودجه ساترا را تصویب کرد، بر طبل این کوبیدند که ساترا هیچ مبنای قانونی ندارد! حالا شورایعالی انقلاب فرهنگی به عنوان نهادی که مصوباتش در حوزه فرهنگ و هنر مصداق قانون است، مصوبهای در قالب فصلالخطاب تصویب کرده اما بازهم بهسرعت، روند تخریبی تازهای میسازند. هنوز امضای مصوبه خشک نشده، سپاه ابرهه، سربازان رسانهاش را بهخط میکند که بر این جایگاه قانونی هم شبهه وارد کند.
بر این اساس چند نکته قابل فهم است:
۱- موضوع پلتفرمها که موضوعی اساسا فرهنگی است، بیش از آنکه من و شما تصور کنیم در نبرد شناختی دشمن مهم است و تنظیمگری آن در این نبرد، باید همواره بلاتکلیف بماند، حتی اگر فونداسیون قوی قانونی داشته باشد.
۲- جریانی که در خدمت رقیب است را نه در خاکریز دشمن که باید در خاکریزهای داخلی جستوجو کرد.
۳- بیشک اساس و ریشه این جنگ در حوزههای فرهنگی است و نبرد در این هزارتو، سربازان خردمند و مسلط به موضوعات و مجهز به ابزار بصیرت، جریانشناسی و ... میخواهد.
۴- امروز دیگر دشمن نیازی به پنهان کاری ندارد و خط و ربط این بازی، آشکارا روی میز است؛ آیا آن روزنامه و رسانه میتواند نسبت به لابیگری روشن و شبههافکنی ضربالاجلی نیروهایش بیواکنش باشد؟ آیا مجلس میتواند در آستانه انتخابات به اظهارات دروغ آن نماینده ترتیب اثر ندهد؟ و دهها سؤال دیگر.
منبع: روزنامه جام جم
حضور جوانان و نوجوانان بسیجی در حلقه صالحین شهید اخوندی خورهشت
جمعه ۱۴۰۲/۴/۲
با حضور دکتر الهیاری فرزند شهید محمد علی الهیاری در مسجد خورهشت
موضوع جلسه :تبین وتحلیل گام دوم انقلاب اسلامی .
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1