🟢⚪️🔴
۲
در موضوع اساتید دانشگاهها نیز روشن است که دهها هزار استاد مورد اعتماد نظام هستند و مشغول فعالیت و خدمت هستند اما عناصر سیاسیکار تعمد دارند برخورد با چند نفر معدود عنصر متخلف یا نفوذی و مجرم را، برخورد با اساتید جا زده و بدین ترتیب برای متخلفان امنیتی حاشیه امنیت درست کنند.
این هم سند دیگری برای کج فهمی کلانتری است، اگر او را در موضع اتهام ننشاند.
درباره جاسوسان محیط زیستی نیز اسناد و مدارک متواتر منتشر شده و قاضی پرونده نیز بر اساس اسناد موجود حکم صادر کرده، ضمن این که وزارت اطلاعات (دوره روحانی) تنها مرجع اطلاعاتی و امنیتی در کشور نبوده است.
هنوز هم از انبوه عبرتهای برجام درس نگرفتید؟
حسن بهشتیپور از طرفداران برجام میگوید: توافق موقت با آمریکا فقط مسکّن است و تا زمانی که تحریمها وجود دارد، هر توافقی دچار مشکل است.
وی به روزنامه آرمان گفت: گزارشی که آقای گروسی برای جلسه شورای حکام تنظیم کرده، ایران ذخایر اورانیوم غنیسازی شده 60 درصد خود را به 121 کیلو و ششصد گرم رسانده است در مقایسه با گزارش قبلی آقای گروسی، ایران 7 کیلو و پانصد گرم تولید اورانیوم شصت درصد خود را افزایش داده است.
این مقدار در مقایسه سه ماه قبل کاهش سرعت غنیسازی 60 درصد را نشان میدهد. به نظر میرسد که ایران با چنین اقدامی میخواهد حسننیت خودش را به طرف مقابل نشان دهد و بگوید که به شرط اقدام متقابل و متناسب طرف مذاکره میتواند در این مسیر گامهای بیشتری بردارد.
اقدام دیگری که طبق گزارش آقای گروسی آنطور که در رسانههایی مثل رویترز و آسوشیتدپرس منعکس شده، رقیقسازی 6 کیلو و چهارصد گرم از ذخایر اورانیوم 60 درصد از سوی ایران است و این نیز گام دیگری است که ایران برای اعتمادسازی و اثبات حسننیت خودش برداشته است و طبیعتاً باز منتظر اقدام متقابل طرف مذاکرهکننده است.
وی افزود: باید دید که مذاکرات به چه سمت و سویی میرود و آیا به نتیجه میرسد یا نه؟ و اینکه آیا میان این اقدام و تبادل زندانیان و آزادی برخی منابع ارزی مسدود شده ایران در برخی کشورها ارتباطی با این موضوع دارد یا ندارد؟ من معتقدم که این مسائل با همدیگر ارتباط دارند. مذاکرات به صورت محرمانه و غیرمستقیم در حال انجام است.
خبرهای این مذاکرات هم به صورتی کاملا قطره چکانی منتشر میشود و دلیل این موضوع هم ترس از فضاسازی خبری توسط طرف مقابل و شکست مذاکرات است. حتی در درز کلیات مذاکرات هم حساسیتهایی وجود دارد چه برسد به جزئیات. ولیکن افکار عمومی به هر صورت نیازمند برخی شفافسازیها در این خصوص است.
بهشتیپور افزود: مادامی که تحریمها وجود دارد، هر توافقی دچار مشکل است و مسئله تحریمها باید در مذاکره مستقیم ایران و آمریکا حل و فصل شود. به اضافه اینکه آمریکا تا زمانی که تحریمها را اثربخش بداند بعید است از آنها دست بکشد. واشنگتن ممکن است بخشی از تحریمها را لغو کند اما به سادگی حاضر نمیشود این ابزار مؤثر خود را کنار بگذارد.
وی گفت: رئیسی معتقد بود که نباید روند مذاکرات را به سفره مردم گره بزنیم که با گذشت زمان مشخص شد این برداشت کارشناسی شده نبود. بحث این است که بازار و اقتصاد به طور طبیعی نسبت به مذاکراتی که در جریان بود واکنش نشان میداد و اگر موفقیتی در مذاکرات بود واکنش مثبت داشت و اگر بنبستی وجود داشت واکنشها منفی بود. عضویت ایران در بریکس که بسیار برای آن تبلیغ شد بدون برداشتن تحریمها، این عضویتها تاثیر مثبت آنچنانی در اقتصاد ندارد. بنابراین اخبار مربوط به مذاکرات و استفاده از عناوین مربوط به مذاکره نوعی خبردرمانی است.
بهشتیپور اظهار کرد: «بهترین و منطقیترین راه این است که ما مستقیما با خود آمریکا وارد مذاکره شویم که هم توان هستهای خودمان را بالا ببریم و هم توان اقتصادی. افرادی که مسئولیت مذاکرات را بر عهده دارند، مدتها مبلغ این بودند که برجام توافقی ناقص است و اسم مذاکرات خودشان را مذاکرات برای رفع تحریمها گذاشتهاند. من معتقدم که اسمها چندان اهمیتی ندارند، بلکه نتیجه مهم است. باید یک تعیین تکلیف اساسی و پایدار در مورد پرونده هستهای ایران و مناسبات بینالمللی اقتصادی و تجاری ایران انجام شود.
در مورد توافق احتمالی با غرب در مورد پرونده هستهای ایران، چیزی که چندان اهمیت ندارد، اسم توافق است. برجام یا توافق رفع تحریمها یا هر اسم جدیدی که برای آن انتخاب شود، زیاد مهم نیست. مهم محتوای توافق است. در حال حاضر آنگونه که میتوان از عملکرد دولت سیزدهم برداشت کرد نه دولت سیزدهم چندان تمایلی به احیای برجام دارد و نه طرف آمریکایی برجام ۲۰۱۵ را میپسندد و چیزی فراتر از برجام یا به قولی برجام پلاس میخواهند. توافق موقت نمیتواند اقتصاد ایران را سامان دهد. چنین توافقی میتواند به شکل یک داروی مسکن عمل کند، اما نمیتواند مشکل را اساسا حل کند».
🟢⚪️🔴
۳
درباره این اظهارات گفتنی است؛
♦️اولا ادعا میشد برجام توافقی دائمی و پایدار است و تمام تحریمها یکجا و بدون بازگشت لغو خواهد شد.
اما دیدیم که ظرف مدت کوتاهی توسط طرف آمریکایی از حیّز انتفاع ساقط شد؛ چه توسط دولت ترامپ و چه قبل از آن توسط دولت اوباما.
♦️ثانیا توافق فعلی که در حال اجراست - مگر این که آمریکا مجددا دبه کند - ارتباطی با موضوع غنیسازی ندارد و ناظر بر مبادله زندانیان و آزادی پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی است.
ضمنا قرار است پایا پا و نقد در برابر نقد باشد و نه نقد/ نسیه مانند کلاهبرداری بزرگی که آمریکا در برجام کرد.
♦️ثالثا آقای ظریف و تیمش بارها مستقیما با تیم آمریکا مذاکره کردند اما آن مذاکرات مفصل در حالی که از سوی طرف ایرانی تحسین میشد(امضای کری تضمین است و...) مانع از خدعه و خیانت آمریکاییها و طلبکاری و باجخواهی بیشتر در قالب گروکشی برای برجام 2 و 3 نشد.
با این وجود عجیب است که آقای بهشتیپور و امثال وی، همان منطق غلطانداز آمریکا را به عنوان شرط لغو تحریمها را تکرار میکنند و حال آن که هنگام شیرینسازی برجام، ادعا میشد با همین توافق همه تحریمهای اقتصادی و مالی و بانکی و نفتی یکجا لغو -و نه حتی تعلیق- خواهد شد!
♦️رابعا ادعای سرمایهگذاری در ایران و قراردادهای گوناگون اقتصادی در فرآیند برجام، چیزی جز ظاهرسازی و نمایش نبود. چنان که در فرجام قرارداد توتال و پژو و خرید دویست فروند هواپیمای ایرباس و بوئینگ و وعده جذب 200 میلیارد دلار سرمایهگذاری دیدیم و در عمل بیش از سه میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی جذب نشد.
حال آن که در دوسال اخیر بیش از 6 میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب شده است. ضمنا در همین دوره صادرات نفت بدون برجام سه برابر پایان دوره دولت روحانی شده است.
برخلاف اراده آمریکا اعضای بریکس با ایران همکاری میکنند
عضویت ایران در پیمانهای گوناگون منطقهای و جهانی نشان میدهد این کشور برخلاف اراده آمریکا، منزوی نشده است.
روزنامه اتریشی اشتاندارد با انتشار این تحلیل، به گسترش اعضای پیمان بریکس پرداخت و نوشت: سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری ایران، در اجلاس بریکس در ژوهانسبورگ شرکت کرد و ایران به عضویت این سازمان درآمد.
این نکته که ایران در آغاز سال آینده میتواند در کنفدراسیون بریکس عضو شود، بهعنوان یک «دستاورد تاریخی» تجلیل شد. تصمیم بریکس برای پذیرش ایران بهعنوان یکی از شش کشور جدید، غافلگیرکننده بود. چنین چیزی گواه بر این است که ایران بنابر ادعای آمریکا و غرب منزوی نیست.
نهتنها چین و روسیه، بلکه قدرتهای مهم منطقهای مانند هند و برزیل نیز از همکاری با ایران که در غرب مورد بیمهری قرار میگیرد، ابایی ندارند.
با این حال، کشورهای عربی که بخشی از معماری امنیتی ایالات متحده آمریکا در خاورمیانه بوده و از سال 1979 همواره بهشدت بر مهار ایران متمرکز بودهاند، در اینجا حضور دارند: عربستان سعودی، امارات متحده عربی و مصر نیز جزو کشورهای نامزد بریکس هستند.
منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا ناگهان در این کنفدراسیون حضور پررنگی پیدا میکند که هنوز کاملا نمیداند آیا فقط اقتصادی است یا همچنین سیاسی خواهد بود. هر دو مسیر برای تهران جالب هستند، مانند چشمانداز امکان تجارت با ارزهای دیگر.
جهان هنوز تا دلارزدایی از روابط اقتصادی بینالمللی فاصله دارد، اما حداقل امارات متحده عربی برای اولینبار در ماه مارس یک قرارداد گاز مایع را با چین با یوان منعقد کرد.
میل به خودمختاری استراتژیک بیشتر را میتوان به وضوح در امارات، مصر و حتی در عربستان سعودی مشاهده کرد. آنها یک پای خود را در غرب دارند، و میخواهند پای دیگر آزادانه بازی کند. ریاض با میانجیگری چین در حال عادیسازی روابط با ایران است.
در اوپکپلاس نیز با کاهش سهمیههای تولید نفت، قیمت را بالا نگه میدارد.
برای سالها، تحلیلها در مورد خاورمیانه شامل این دیدگاه بود که این منطقه طی 20 سال گذشته اهمیت خود را برای آمریکا از دست داده و خلأ سیاسی به عدم اطمینان و تشدید درگیریها منجر شده است. با ظهور نسل جدید دولتها در خلیجفارس، این نکته آشکار شده که اعراب نباید برای امنیت خود تنها به اتحاد با آمریکا تکیه کنند.
جنگ در سوریه، به روسیه این فرصت را داد تا بهعنوان یک بازیکن به خاورمیانه بازگردد. اکنون هم فضایی سیاسی برای چین وجود دارد، در حالی که فضای اقتصادی از مدتها پیش ایجاد شده بود. خاورمیانه با اعضای جدید، وزن بیشتری در سیاست ایالتهای بریکس خواهد داشت و این ممکن است دوباره آن را برای واشنگتن
جالبتر کند.
36.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥عیادت رهبر انقلاب از همسرش در بیمارستان بقیة الله تهران...
💥این شش دقیقه رو از دست ندید
⚪️🔵🔴
۲
و اما ...
ضدانقلاب که نمی فهمد و در این جهل خواهد ماند و خودشان و خواسته شان به خاک کشیده می شوند. اما در داخل دچار برداشت اشتباه از مردم نشویم. واگرنه در فراز و نشیب روزگار مدام شگفت زده می شویم و قدرت پیش بینی را از دست می دهیم و ناامید. خاصه اگر مسوول باشیم دچار خطاهای تو در توی می شویم.
پایان پیام/
⚪️🔵🔴خطای مشترک ضدانقلاب و انقلابیها
۱
مردم ما زیر بمباران شدید فرهنگی و رسانهایاند. حق دارند اطلاعات کامل نداشته باشند. یک شاهد همین روزها پیش چشم ماست. راهپیمائی چند ده میلیونی اربعین را با آن ابعاد سراسر واجد ارزشهای خبری، با بیشرمی تمام سانسور میکنند تا دنیا نبیند.
به گزارش خبرگزاری فارس، محسن مهدیان در یادداشتی با عنوان خطای مشترک ضدانقلاب و انقلابیها با اشاره به 4 بند در ابتدای آن به عنوان مقدمه، نوشت:
یکم. برخی انقلابی ها معتقدند روز به روز ایمان در جامعه کمرنگ تر می شود. ملاک اینها چیست؟ احتمالا وضعیت حجاب در شهرهای بزرگ و غرولندها در شبکه های اجتماعی و غیره.
دوم. ضدانقلاب معتقد است ایرانی ها ضدانقلاب اند. حالا ملاک شان چیست؟ مثلا هرکس مویش بیرون است ضدانقلاب است. برای همین کل پروژه شان همین است: "روسری ات رو بر دار"
سوم. رهبرانقلاب: خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند اگر بدانند که پشت این کار چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند؛ من میدانم. خیلی از اینها کسانی هستند که اهل دینند، اهل تضرّعند، اهل ماه رمضانند، اهل گریه و دعایند.
چهارم. آخرین نظرسنجی دانشگاه تهران می گوید 84 درصد مردم معتقد به حجاب دینی اند. 86 درصد رعایت حجاب را در جامعه الزامی می دانند. البته این نظرسنجی تائید حداقل 10 نظرنسجی ملی پیش از خود است.
اما جمع این 4 مقدمه چگونه است؟
در یک جمله رهبری چه می بینند و نظرسنجی ها از چه سخن می گویند که که به چشم برخی انقلابی ها نمی آید و ضدانقلاب هم از سر جهل و بلاهت نقطه مقابل آنرا دیده اند؟
پاسخ یک کلمه است: "ظاهرگرائی".
حرف تمام است؛ می توانیم از متن خارج شویم. اما برای توضیح بیشتر چند سطر ادامه دهیم.
الف/ خطاهای شناختی
مردم ما زیر بمباران شدید فرهنگی و رسانه ای اند. حق دارند اطلاعات کامل نداشته باشند. یک شاهد همین روزها پیش چشم ماست. راه پیمائی چند ده میلیونی اربعین را با آن ابعاد سراسر واجد ارزش های خبری، با بی شرمی تمام سانسور می کنند تا دنیا نبیند. به همین دلیل رهبری در ادامه نقل قول بالا می فرمایند این دختران ما اگر بدانند پشت صحنه کشف حجاب کیست
....
ب/ بی اعتنا به باطن
هویت دینی یک انسان را چطور جمع می زنند؟ آیا برای تحلیل یک نفر ظاهر او یا اخلاقش با عقایدش هم وزن است؟ خیر. عمل اعتقادی ملاک اصلی است. میل به معنویت و ایثار و فداکاری و دین خواهی و عدالت طلبی و .... برخی در ظاهر مانده و از باطن عبور می کنند. این افراد در ایام اربعین و محرم و رمضان و 22 بهمن ها و تشییع جنازه حاج قاسم و شهدا و غیره اغلب شگفت زده می
شوند.
ج/ علت اصل خطا
ریشه خطاهای ظاهری را چه می دانیم؟ یک خطای محاسباتی رایج اینست که نقص های ظاهری را به حساب انحراف عقیده و بی ایمانی قرار می دهند. اولین سوال اینست مگر بقیه که این نقص ظاهری را ندارند نقص غیرظاهری ندارند؟ معصومند؟ اما از این مهمتر؛ خیلی وقت ها ما در فهم علت نقص ظاهری دچار خطائیم. مثلا بی حجابی در ایران، ریشه در اباحه گری و بی عفتی ندارد و بلکه در مدپرستی و جلب توجه و سبک زندگی است. اگر علل ظواهر را درست تحلیل نکنیم در تحلیل جامعه دچار اشتباه می شویم.
د/ تقوا در حرکت است
تقوا را چطور محک می زنند؟ نقطه ای یا در حال حرکت؟ فرقش چیست؟ تقوا را باید در حرکت تحلیل کرد نه یک لحظه. تقوای در حرکت یعنی ببینیم یک فرد با چه موانعی روبرو است. مثل شناگری که خلاف جریان اب حرکت می کند. عقب هم برود باز در تلاش است. یک نکته کلیدی در بطن این تقوا که ظاهرگراها آنرا نمی بینند، ایستادگی فرد است. نمی بیند که مردم چطور در درون شان مقابل تیرهای بی امان دشمن مقاومت می کنند. اساسا تقوا همینجاست.
ه/ خطا در مصداق
آیا هر خطائی از بیخ و بن خطاست؟ مثلا فرض کنیم یک نفر "صادقانه" حاکمیت را به تندی مورد نقد یا اصلا طعنه قرار دهد. این نشانه چیست؟
در نقد انها دقیق شویم. باطن خواسته شان چیست؟ عدالت و آزادی و مساوات و رسیدگی به مظلوم و معیشت و ...آیا این ارزش ها خطاست؟ اگر کسی صادقانه بگوید نظام عدالت ندارد بی ایمان است؟ او اتفاقا یک ارزش را فریاد می کند. آنهم ارزشی که از دست انقلاب اسلامی و خمینی گرفته است. واگرنه در دوران سیاه پهلوی که بالاترین ارزش ها دخترشایسته و خاک فروشی و دزدی های سلطنتی بود. او ارزشی را فریاد می کند که انقلاب به او داده است و حالا در مصداق ممکن است اشتباه و یا در بیان ممکن است تندی کند.
و/ دست آخر و از همه مهمتر در تحلیل جامعه باید نقص ها را در کنار دارایی ها دید.
عمدتا نقص ها جلوی چشم است. اما داشته ها پنهان. عجمیان ها و آرمان ها و قهرمان شاهچراغ و علی لندی ها و هزاران هزار دیگر قله های یک جامعه اند. باید درست جمع زد. ضمن اینکه اساسا کارنامه و میزان موفقیت یک کلاس درس و یک مدرسه را با شاگردان ممتاز آن میشناسند. جامعه نیز هم.
📸 گستردهترین رسواییهای اخلاقی در شبکههای معاند
🔹زلزله ۱۸+ در اتاق جنگ
➕ اینفوگرافیک
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/850423
@jahaannews
jahannews.com
🔴💭 #توئیت_جهان| حیاتالدنیا آمیختهای از حق و باطل است که میخواهد از حق، بهنفع باطل استفاده کند.
@jahaannews
jahannews.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حسن روحانی گفت باید محاکمه شوید
🔸کمال تبریزی در گفتوگویی ماجرای اکران فیلم مارمولک برای حسن روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی و دیگر اعضای شورای عالی امنیت ملی به همراه اعضای خانوادهها و محافظینشان در سالن ۵۰۰ نفری دبیرخانه شورا مطرح کرده است؛ اکرانی که با استقبال خانواده اعضای وقت شورا و تعجب حسن روحانی همراه شد و روحانی به تبریزی وعده محاکمه و توقیف فیلم را داد.
@jahaannews
jahannews.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 اعتراف یکی از بزرگترین آتئیستها
ریچارد داوکینز:
وحشتناک ترین جنگها در طول تاریخ، دو جنگ جهانی است که هیچ انگیزهی دینی نداشت.
@ferghenews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تئوری براندازی در ایران با توسل به انجیل؛ گرانی افسار گسیخته منجر به تغییر حکومتها میشود!
❌مجری بیبیسی با پوزخند وقیحانهای در تایید سخنان کارشناس برنامه تاکید میکند که گرانی افسار گسیخته میتواند مردم را به سمت واژگون کردن سیستم سوق دهد.
🔺سالیان متمادی است که اپوزیسیون خارجنشین در تلاش برای افزایش فشار و تحریمهای ظالمانه و همه جانبه علیه مردم ایران و کوچک کردن سفره آنها هستند که تا شاید به خیال خام آنها از این طریق بتوانند باعث تغییر حکومت در ایران شوند.
@ferghenews_com
4_5926821604511190903.mp3
30.69M
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🇮🇷 سخنان بسیار مهم سردار ابراهیم پور در رابطه با پشت پرده جریانات اخیر ( ۱۴۰۱ )
✔️ ( فایلِ ارزشمندی که ارزشِ بارها و بارها شنیدن را دارد )
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@neveshtehhasorenachhhh
🔻نشریهی آمریکایی فارن افرز:
🔹 انزوای جمهوری اسلامی قاطعانه به پایان رسیده
دولت تهران در امن ترین و قدرتمند ترین حالت خود قرار داره
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشک تمساحِ پرویز پرستویی!
نوشته دلم با عراقی ها صاف نمیشه از موقع جنگ
باشه جناب طبق منطق شما به شما میگیم چرا شما دلتون با آلمان که سلاح شیمیایی داد به صدام برای حمله به ایران صاف شده
با آمریکایی جنایت کار که خون پاک جوانان ایرانی به گردنشه
تحریم کرده مردم ایران رو هزاران مظلوم رو از حق زندگی محروم کرده دلتون صاف شده 😶😘😘
با انگلیس خبیث قاتل میلیونها ایرانی در زمان جنگ جهانی اول بواسطه دزدی اموال ایرانیان و ایجاد قحطی
با فرانسه دزد ؛دلتون صاف شده و سفر میرین ویزا میگیرین بچه هاتون خانواده هاتون اونجان؛فقط با عراق صاف نمیشه؟!!!!
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
@khakestary_amar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشی که ابوریحان بیرونی ازش برای محاسبهی شعاع کره زمین در 1000 سال پیش استفاده کرده، محقق انگلیسی رو متعجب کرده و ازش یه مستند ساختن و ابوریحان رو در شبکه BBC انگلیسی اینطوری به مردم خودشون معرفی کردن!
ما برای معرفی این دانشمند بزرگ مسلمانِ ایرانی چیکار کردیم؟/محمد هولمز
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فهرست کردن جنایات جنگی آمریکا از سوی وودی هارلسون به زبان طنز و کنایه در نشست مطبوعاتی فستیوال کن
🔸وودی هارلسون، بازیگر آمریکایی در نشست مطبوعاتی جشنواره فیلم کن در پاسخ به سؤالی درباره جنگ روسیه و اوکراین اینطور که میبینید شوخی شوخی جنایات جنگی آمریکا را فهرست کرد که بین کاربران غربی پربازدید شده است.
@jahaannews
jahannews.com
🔵🔹🔵خاتمی با ذهن حجاریان فکر میکند و با زبان تاجزاده سخن میگوید!
۱
روزنامه رسالت : متأسفانه خاتمی، سخنگوی جریان چپ نو شده است. او با ذهن حجاریان فکر میکند و با زبان تاجزاده سخن میگوید.
محمدکاظم انبارلویی در سرمقاله امروز این روزنامه نوشت: خدا رحمت کند زعمای چپ قدیم را چند ادعای خوب داشتند که گاهی به آن عمل میکردند.
چپ قدیم ۵ ویژگی فکری داشت که آرمانی و ارزشی بود :
♦️الف: ضد امپریالیسم بود.
♦️ب: عدالتخواه بود.
♦️ج: ضد سرمایهداری و تکاثرطلبی بود و در آن کوتاه نمیآمد.
♦️د: دیندار بود و به حرام و حلال عمل میکرد.
♦️و: به حکومت الهی و ولایت فقیه اعتقاد داشت.
سعی میکرد در این حوزه از دیگر گروهها سبقت بگیرد.
اما چپ جدید یا چپ مدرن نه داعیهدار مبارزه با امپریالیسم است نه ادعای مبارزه با ظلم و ستم و استبداد جهانی را دارد. کلمهای از مظالم آمریکا که نمیگوید، بلکه پنهان نمیکند که آمریکا خواه است!
چپ مدرن نه ضد سرمایهداری است نه ادعای مبارزه با زالوصفتان بازار و دولت را دارد. در یک دگردیسی زیست اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی به مرتبتی رسیدهاند که به ۵۰ میلیارد تومان میگویند پول خرد!
چپ مدرن ادعای عدالتطلبی ندارد و با بولدوزر از روی طبقات ضعیف و حتی طبقه متوسط عبور میکند.
از همه مهمتر چپ جدید داعیه دینداری هم ندارد. مراقبت میکند مبادا حاکمیت مردم را به بهشت ببرد. احکام اولیه و ثانویه را متوجه نیست.
حریم و حرمت حکم حجاب و قصاص و دیگر احکام را رعایت نمیکند و اصراری ندارد بگوید ما طرفدار اجرای احکام الهی هستیم.
اگر موجی علیه نظام، انقلاب، اسلام و احکام الهی توسط سرویسهای دشمن به وجود آمد نهتنها با آن مقابله نمیکند بلکه با آن همراهی میکند. تا آنجا که رؤسای رژیم صهیونیستی میگویند آنها سرمایه ما در تهران هستند و به نمایندگی از ما در تهران میجنگند. اینها هم هیچ زحمتی برای تکذیب آن نمیکشند.
اگر نگاهی به جماعت چپ بیندازیم از چپ قدیم چند پیرمرد عصابهدست بیشتر باقی نمانده است اما تا دلت بخواهد زادوولد در چپ مدرن و جدید در عرصه سیاست، فرهنگ و اقتصاد زیاد است.
شمار زیادی از فرزندان چپ جدید در آمریکا، انگلیس و فرانسه و برخی هم در همین حوالی کشورمان در برخی کشورهای عربی زندگی میکنند. آنها به پدرانشان میگویند یا شما بیایید آنطرف آب یا اگر میخواهید ما بیاییم فاتحه «جمهوریت» و «اسلامیت» نظام را بخوانید تا ما داخل بیاییم!
حاصل این رویکرد چپ قدیم و چپ جدید، فتنههای ۷۸ ، ۸۸ ، ۹۸ و ۱۴۰۱ شده است این روند ادامه دارد تا ببینیم عاقبت این چپروی و کفرپیشگی چیست؟ این جماعت چپ نو ، غربزده هستند و فعلا در مقام و مرتبت شیفتگی به غرب نشستهاند و هرچه نصیحت میشوند حاضر نیستند بشنوند!
۲- در مقابل این جماعت یک ملت بزرگ و تمدنساز و صادق در ادعای پیروی از قرآن و اولیا و انبیای الهی ایستاده است. هزینه مقاومت در برابر استبداد و استعمار خارجی را با جان و مال و نوامیس و فرزندان خود داده است. هرچه جلوتر میرود پرقدرتتر، باصلابتتر و مصممتر در عرصه داخل و خارج و عرصههای منطقهای و جهانی ظاهر میشود.
اساس حرکت ملت روی ریل «جمهوریت» و «اسلامیت» و حفظ نظام است.
امام خمینی (ره) از نخستین روزهایی که سنگ بنای جمهوری اسلامی را میگذاشت، فرمود:
«تا غربزدهها اصلاح نشوند شما به استقلال نمیرسید اینها نمیگذارند ما روی پای خود بایستیم»(امام (ره) ۷ آبان ۱۳۵۸)
این جماعت چپ نو باآنکه مسیر «افساد» را طی میکنند ، ادعای «اصلاح» و «اصلاحطلبی» دارند. لذا مقابله با آنان را مشکل، پیچیده و گاهی غیرممکن میکند.
۳- پایان امسال انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان را داریم. یک ضلع از اضلاع رقابت، همین جریان چپ نو است.
متأسفانه خاتمی، سخنگوی جریان چپ نو شده است. او با ذهن حجاریان فکر میکند و با زبان تاجزاده سخن میگوید. بیانیه ۱۵ بندی او دربرگیرنده دیدگاهی است که چپ نو را با براندازان خارجنشین به همنوایی وامیدارد.
با ادبیاتی که خاتمی در گویش سیاسی خود استخدام کرده است کشتی طوفانزده جریان چپ نو را به سمت بندر نهضت آزادی هدایت میکند. چپ نو همه تخممرغهای خود را در سبد دولت روحانی گذاشت با افتضاح برجام، سرمایه اجتماعی خود را از دست داد. الآن چارهای ندارد به سمت تحریم برود تا این ورشکستگی را بهعنوان یک هزینه برای جمهوری اسلامی فاکتور کند.
خاتمی با حمایت از دولت روحانی مسئول بسیاری از مشکلات هم در دوره ریاست جمهوری خود و همدوره روحانی است. او سعی میکند خود را از جایگاه «متهم» و پاسخگویی خارج کند و در مسند «مدعیالعموم» بنشاند. او شعور سیاسی مردم را نادیده میگیرد و حتی به آن اهانت میکند.
🔵🔹🔵
۲
۴- مقام معظم رهبری در دیدار با مردم سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی فرمودند:
🔶– آمریکا به دنبال بحران سازی در ایران است.
🔶– آمریکا برای ایران و منطقه برنامه دارد.
🔶– آمریکا تخریب وحدت ملی و تضعیف امنیت ملی را نشانه گرفته است.
🔶– نباید حرفی بزنیم و کاری کنیم در جهت نقشه دشمن تا باعث شویم جدول آنها را کامل کنیم .
چپ جدید و چپ قدیم در میان دهها موضعی که درباره مسائل کشور همهروزه میگیرند باید به این سؤالات پاسخ دهند .
وظایف آنها در برابر بحرانآفرینیهای آمریکا بهویژه هدفگیری آنها علیه امنیت و وحدت ملی چیست؟!
آیا در این میدان همصدا و همنوا با دشمنان ملت هستند یا در کنار ملت؟!
اگر میخواهند در کنار ملت بمانند حداقل در ادبیات سیاسی و نیز گفتمان سیاسی خود کلیدواژههایی به کار ببرند که این حقیقت را که در کنار ملت هستند شفاف بیان کند. این تنها راه برای احیای سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان است.
🟣🔵🟤🔴بیگاری میرحسین برای "بانیان آشوب"
خانم آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات به نمایندگی از طرف این جبهه نامه ای را برای دبیر شورایعالی امنیت ملی ارسال کرده و نوشته است: از شما بهعنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور درخواست دارم موضوع خاتمه دادن به این حصر را در دستور آن شورا قرار دهید تا بلکه به این روند پرنقار که چون زخمی در دل جامعه رنجور ایران باقیمانده است، خاتمه داده شود.
به گزارش جماران، منصوری علت تقاضای پایان دادن به حصر محصوران را انتشار اخبار نگران کننده از وضعیت سلامتی آنها بیان کرده است!
در ابتدای این نامه می خوانیم: مدتی است اخبار نگرانکنندهای از وضعیت سلامتی جناب آقای مهندس میرحسین موسوی و سرکار خانم دکتر زهرا رهنورد در رسانهها منتشر میشود.
تشدید محدودیتها در ماههای اخیر، و بهخصوص اظهار نگرانی برخی از اعضای خانوادهی ایشان در تماسهای اخیر اینجانب با آنان بر حجم این نگرانیها افزوده است.
با توجه به حساسیت افکار عمومی نسبت به وضعیت، بخصوص سلامتی این عزیزانِ در حصر، اقتضای مسئولیتپذیری آن است که در اولین فرصت یک تیم پزشکی مجرب و مورد وثوقِ جامعه سلامتی آنان را بررسی کرده، گزارشی دقیق و شفاف از وضعیت سلامت آنان به افکار عمومی ارائه دهند."
آذر منصوری همچنین در این نامه اظهار کرده است: در حصر نگاه داشتن جناب آقای میرحسین موسوی، سرکار خانم زهرا رهنورد و جناب آقای مهدی کروبی به مدت سیزده سال و محروم کردن آنان از حقوق اولیهی شهروندی بدون برگزاری حتی یک جلسهی دادگاه، در تعارض با اصول قانون اساسی قرار دارد و نقض عدالت قضایی است.[2]
به گواه تمام اسناد، شواهد، تصاویر، بیانیه های محصورین و گفته های نزدیکان آنها؛ حصر این دو نفر صرفا یک مسئله امنیتی است و محصورین در سایر جنبه های زندگی خود با هیچ حصری مواجه نیستند.
مردم ایران در تمام طول سال های پسا فتنه تاکنون تصاویری از حضور خانم رهنورد در بانک برای پیگیری امور مالی خود، دیدارها گعدههای دوستانه مهدی کروبی، حضور میرحسین موسوی در بیمارستان برای دریافت امکانات درمانی و غیره را شاهد بوده اند.
همچنین است که اگر نظر نظام اسلامی بر حصر در همه جنبه ها بود؛ طبعا بایستی محصورین به زندان منتقل می شدند.
نتیجه دیگری که از این گزاره ها حاصل می شود، اینست که ادعای تشکیک در روند درمانی اینان نیز یک ادعای بی پایه است و محصورین همچون تمام دیگر شهروندان به تمام امکانات درمانی دسترسی دارند و اساسا دلیلی هم برای منع یا مخفی بودن این دسترسی های آنها وجود ندارد. چون خطر آنها صرفا در زمینه سیاسی و امنیتی است نه جنبه های دیگر. و بخشی از این محدودیتها نیز به جهت در امان ماندن آنها از تهدیدات مختلف است.
طنز ماجرا نیز اینجاست که خانم منصوری آشکارترین وظیفه خود که درخواست توبه از فتنه گران محصور است را رها کرده و حتی در نامه ای که ظاهر دلسوزانه دارد نیز به نفع محصورین کاری نکرده است!
این مسئله نشان می دهد که برخی اصلاح طلبان ستادی و بانیان آشوب صرفا تا جایی با محصوران همراه هستند که این چند نفر در جهت مطامع فتنه به درد بخورند و در غیر اینصورت وجود آنها هیچ اهمیتی نخواهد داشت و بلکه مضر خواهد بود. و باز مشخص می شود که دلسوز واقعی اینان نظام اسلامی است که آنها را در حصر کرده و مطالبه توبه دارد نه دوستان مدعی آنها در اردوگاه چپ!
⚪️🟡🟢🔵🟣کرباسچی: دیگر کاری از دست کسی ساخته نیست!
غلامحسین کرباسچی، دبیر کل سابق حزب کارگزاران به تازگی در اظهاراتی که سایت روزنامه آرمان ملی آنها را منتشر کرد، گفته است: بهنظر میرسد دولت مغز اقتصادی ندارد و از برنامه رئیسی برای اداره کشور تا به امروز اقدام عملی دیده نشده است.
او می افزاید: "شرایط به نحوی است که فرقی ندارد اصلاحطلبان بر مسند قدرت باشند یا اصولگرایان، کاری از دست کسی ساخته نیست. اما مقامات مختلف از دولتیها گرفته تا مجلسیها هم اقدامات و اظهاراتی داشتند که مردم را ناراضی کرد."[3]
*حقیقتا سبب تأسف است که شاهدیم یک رجل سیاسی باسابقه؛ به ناگاه اینچنین عوامزده به صحنه می آید و ابراز می دارد که فرقی ندارد چه کسی بر مسند قدرت باشد!
البته دقت شود که نگاه ما به اظهارات کرباسچی یک نگاه خوشبینانه است. اما مردم باید بدانند که حتی در یک قضاوت ساده؛ کرباسچی تفاوتی میان احمدی نژاد و روحانی و رئیسی و اساسا کارنامه دولت ها قائل نیست و برای او مجلس یازدهمی که مصوبات تأثیرگذاری در معیشت مردم دارد با مجلس ماقبل خود هیچ توفیری ندارد!
در اینجا لازم به بیان است که برخی اصلاح طلبان در فضای کنونی در تحیّر قرار گرفته اند و نمی دانند که باید در سمت مشارکت و نجابت قرار گیرند یا اینکه به تأسی از چپهای تحریمی به سمت قهر با صندوق رأی و "تحریم انتخابات" حرکت کنند.
تحیّر مورد اشاره آنان را به سخنان شاذ و مواضع بعضا حتی متناقض سوق می دهد.
گفتنیست حزب متبوع کرباسچی، یعنی حزب کارگزاران؛ تا اینجا بنای بر تحریم انتخابات ندارد فلذا موضع کرباسچی در راستای تحیّر اشاره شده قابل تحلیل است.
⚪️🟡🟤🟣🟢همه چیز را نقد میکنیم و کسی با ما کاری ندارد
احمد زیدآبادی، روزنامهنگار اصلاحطلب به اصلاحطلبان انتقاد کرده که نباید همه کارهای دولت را بکوبند و برای انتقاد باید طبق «معیار»هایی که دارند، عمل کنند.
به گزارش مشرق، احمد زیدآبادی، روزنامهنگار اصلاحطلب درباره زمان در قدرت بودن اصولگرایان گفته که «وقتی اینها کار را به دست میگیرند، موانع عملی وجود ندارد، اما اصلاحطلبان سعی میکنند موانع ذهنی برایشان ایجاد کنند، مثلاً در رسانه به مسائل دامن میزنند. »
او این موضوع را نقد به اصلاحطلبان دانسته و گفته که «به اصلاحطلبان این نقد هست. آنها باید بر اساس معیارها اصولگرایان را نقد کنند. » زیدآبادی ادامه داده که اصلاحطلبان نگاهشان به اصولگرایان نباید رقیبی باشد که میخواهند جایش بنشینند، «بلکه بر اساس پارامترها و معیارها نگاه کنند. » و بعد مثال زده «وقتی با معیارها نگاه میکنید یک جا مثل اخراج اساتید دانشگاه، گام غلطی برداشته شده، شما انتقاد و اعتراض میکنید ولی در شرایطی مثل تبادل زندانیان یا فرمول پادشاه عمان برای رفع تحریمها که همان برجام است و اسمش را نمیآورند، حمایت کنید. رابطه با سعودیها بسیار مهم بود، تغییر و شیفت بزرگی در سیاست منطقهای ایران به وجود آمده که از چشمها پنهان مانده است. من میگویم نباید همه کارهای دولت را بکوبید و مسخره کنید... ».
او معتقد است اصلاحطلبان وقتی در قدرت هستند نمیتوانند کار را پیش ببرند و برای همین بهتر است مدتی از قدرت کنارهگیری کنند: «اصلاحطلبان اول باید بپذیرند که وجودشان در دورهای در قدرت کمکی به اوضاع نمیکند. دو دور بودند اما نشده است دیگر. میگویند ما دستاوردهایی داشتهایم، بله داشتهاید اما در انتهای دو دوره آقای خاتمی، آقای احمدینژاد و از دو دوره آقای روحانی، آقای رئیسی درآمده است. اگر شرایط به پیش میرفت که باید حضور شما ادامه پیدا میکرد. اما آنها به این جواب نمیدهند. شرایط در زمان آنها بهتر بود اما غیرقابل تداوم. »
و بعد توصیه میکند که از فضای آزاد جامعه مدنی برای فعالیت بهره ببرند: «اساس حرف من این است که شما قدرت و دولت را برای مدتی رها کنید. اما در حوزه جامعه مدنی، تمام دست و بالتان بسته است؟ آیا احزابتان منحل شده است؟ آیا روزنامههایتان را از شما گرفتهاند؟ آیا نمیشود حرف زد؟ همه جوابها منفی است. من میگویم اصلاحطلبان کارشان را به این حوزه معطوف کنند. »
اما نقطه اوج سخنان زیدآبادی جایی است که زمان کنونی را در سه دهه اخیر بهترین زمان برای بیان نقد میداند و میگوید: «حرفی میخواهم بزنم که احتمالاً بابتش خیلی فحش خواهم خورد، اما عیبی ندارد. من از سال 66 وارد مطبوعات ایران شدم. در تمام این دورانها، اولین دورهای است که ما در روزنامه مینشینیم و مطلب انتقادی مینویسیم و هر طور دلمان میخواهد همه سیاستها را نقد میکنیم، راجع به حجاب، سیاست خارجی، حتی گاهی درباره صحبتهای رهبری مینویسیم و منتظر نیستیم یک فکس بیاید و روزنامه تعطیل شود. یعنی دولت دارد از خودش تحمل نشان میدهد. چرا نباید این را ببینیم و به جایش بگوییم اختناق توتالیتاریستی حاکم شده است؟ این چه اختناق توتالیتاریستی است که من میتوانم راحت درباره مسائل حرف بزنم و وقتی از اینجا بیرون میروم مرا نمیگیرند؟ مگر در نظام توتالیتاریستی میشود اینگونه عمل کرد؟. . . واقعاً ما چه چیزی را نقد نمیکنیم؟ شب و روز نقد میکنیم. »
شاید لازم باشد حالا سخنان حسن روحانی در رقابت انتخاباتی با ابراهیم رئیسی را به یاد بیاوریم که رئیسی را متهم به اختناق و دیوارکشی در خیابانها میکرد.
⚪️🟢🟡🔵🔴به بهانه سالگرد حمله به برجهای دوقلوی نیویورکی
۱
یازده سپتامبر و برجام و اغتشاشات را پیشگویی کرده بودند!
دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
وقتی حوالی ساعت 9 صبح 11 سپتامبر 2001 به فاصله یک ربع، دو هواپیما به برجهای مرکز تجارت جهانی در نیویورک برخورد کردند و تصاویرشان تا زمان فروریختن دو برج، بر صفحه تلویزیونها به طور زنده پخش شد، آمریکاییهایی که آن تصاویر را مشاهده میکردند، انگار با یک حادثه تکراری مواجه بودند، انگار که بارها و بارها فروریختن آن برجها را تماشا کرده بودند و البته این تصور پر بیراهی نبود! چراکه از تقریبا 20 سال قبل، ماجرای حمله به برجهای دوقلوی نیویورکی به اشکال مختلف از زمین و هوا و فضا و حتی با تکرار نماد 9/11، در دهها فیلم و سریال و انیمیشن نمایش داده شده بود؛ از سال 1978، یعنی یک سال پس از آغاز بهرهبرداری از برجهای یاد شده با فیلم «تماس مدوزا» تا سال 1981 و فیلم «مردی که فردا را میدید» که به وضوح نشان میداد موشک مسلمانان، برجهای دوقلوی نیویورکی را به دو نیم میساخت! و تا سپتامبر 2001 و سریال کارتونی « ماجراهای سوپرمن» که در آن برجهای مرکز تجارت جهانی نابود میگردید.
این نوع تصویرسازی یا Making Image در طول بیش از 20 سال، باعث شد وقتی برجهای مرکز تجارت جهانی در 11 سپتامبر 2001، واقعا مورد تهاجم قرار گرفت و نابود گردید، برای بسیاری از تماشاگران، صحنه آشنایی رقم بخورد و پیش از هر نوع القاء رسانهای، نتیجه آن نیز با تاثیر از همان فیلمها و کارتونها و سریالها، در اذهان نقش ببندد. تاثیراتی که بیشتر و پیشتر از هر مظنونی، مخالفان ایالات متحده آمریکا، شرقیها و بهخصوص مسلمانان را هدف قرار میداد.
جنگیر و اشغال عراق و افغانستان
یک سال پیش از رخداد حادثه 11 سپتامبر و در 22 سپتامبر سال 2000، فیلم «جنگیر» که 27 سال قبل در سال 1973 اکران شد، تحت عنوان نسخه ویژه کارگردان، با نام «جنگیر 2000» در آمریکا اکران شد و حدود یک سال در 26 کشور جهان به نمایش عمومی درآمد که آخرین آن در 16 اوت 2001 در اسرائیل بود!
در آستانه هزاره سوم و حادثه 11 سپتامبر، فیلم «جنگیر» میتوانست واجد پیامهای تصویری ویژهای برای مخاطبانش باشد. در آن فیلم، روح شیطانی و شروری از درون سرزمین عراق و با صدای اذان به آمریکا و شهر جرج تاون و در وجود دختر نوجوانی فرو میرفت. عراق سرزمین شیطان و شرارت جلوه میکرد و همان فحوای کلام جرج دبلیو بوش در آستانه حمله نظامی به افغانستان و عراق پس از ماجرای 11 سپتامبر 2001 را به اذهان متبادر میگردید که آمریکا با یک محور شرارت و قدرت شیطانی مواجه است و اگر آن را در خود مرکز شر (یعنی عراق و خاورمیانه و کشورهای اسلامی) سرکوب نکند، در آمریکا به سراغش خواهد آمد! همان جمله معروف بوش که « اگر شیاطین را در لانهشان سرکوب نکنیم، آنها در خانهمان به سراغمان میآیند».
به این ترتیب یک فیلم شیطانی، در خدمت میلیتاریسم نوین غرب قرار گرفت و 30 سال بعد، تهاجم به عراق و افغانستان را کلید زد.
توافق برجام 5 سال پیش از توافق
فصل هشتم سریال معروف «24» که در واقع آخرین فصل آن بود، از 17 ژانویه تا 24 ماه مه سال 2010 (28 دی ماه 1388 تا 4 خرداد 1389) مذاکرات هستهای رئیسجمهوری اسلامی «کامیستان» به نام «حسن» با رئیسجمهوری آمریکا به نام «تیلور» در نیویورک را نشان میداد. در آن فیلم موضوعاتی مانند مذاکرات رودرروی هستهای با ایالات متحده آمریکا (نه در قالب 5+1)، بازرسیهای سرزده، کاهش سانتریفیوژها در حد کمتر از 6000 ، نگرانی از عدم تصویب مجلس و... مطرح میشدند که در آن سال اساسا قابل تصور نبودند.
توافق هستهای تحت عنوان «برجام» در 23 تیرماه 1394 نهائی شد و تقریبا همه آنچه 5 سال قبل در فصل هشتم از سریال «24» نشان داده شده بود (حتی برخی جزئیات توافق هستهای مانند تعداد سانتریفیوژها) صورت واقع به خود گرفتند.
ترامپ 16 سال قبل از ترامپ
بخشی از قسمت 17 فصل 11 انیمیشن «خانواده سیمپسون» تحت عنوان «بارت به آینده میرود» در 19 مارس سال 2000 به دوران ریاستجمهوری پس از ترامپ اشاره میکرد، آن هم در زمانی که اصلاً فردی بهنام «دونالد ترامپ» در محافل سیاسی شناختهشده نبود. در صحنهای از این قسمت انیمیشن فوق، لیزا سیمپسون (دختر خانواده سیمپسونها) در نقش رئیسجمهوری آمریکا، به ورشکستگی اقتصاد آمریکا در زمان رئیسجمهوری قبل خود با نام ترامپاشاره میکرد. دونالد ترامپ در سال 2016 به کاخ سفید رفت.
تئوری جوکریسم در اغتشاشات سال 98
فیلم «جوکر» محصول کمپانی برادران وارنر (از استودیوهای اصلیهالیوود) در31 اوت 2019 در جشنواره فیلم و نیز اکران شد و جایزه اول این جشنواره را دریافت نمود. جشنوارهای که نخستین مرحله از انتخاب فیلمها برای فصل جوایز و نهایتا مراسم اسکار به شمار میرفت.
⚪️🟢🟡🔵🟣
۲
فیلم «جوکر» درباره شورش طبقه فرودست جامعه علیه طبقه فرادست همراه با تخریب اماکن عمومی و حمله به افرادی که نماد و نشانه برقراری نظم در جامعه هستند، تئوری جدیدی را پس از شورشهای جلیقه زردهای فرانسه مطرح ساخت. یک ماه بعد و در اول اکتبر 2019 اعتراضات در عراق و سپس دو هفته بعد از آن در لبنان علیه فشارهای اقتصادی و بیکاری و مالیات بر بنزین آغاز شد. اعتراضاتی که در ابتدا آرام و بدون خشونت و علیه سیستم نولیبرال سرمایهداری بود ولی با ورود عدهای «جوکر» به ماجرا به همان خشونت افسارگسیخته کشیده شد و سمت و سویش تغییر کرد. حتی افرادی با ماسک «جوکر» در شورشهای یاد شده حضور پیدا کردند و تصاویرشان منتشر شد. سرانجام کمتر از یک ماه پس از لبنان و بعد از اعلام گرانی بنزین، اعتراضاتی در ایران هم شروع شد. و مانند عراق و لبنان با ورود گروه «جوکر»ها به خشونت حداکثری و بیسابقهای کشیده شد.
قضیه چیست؟ آیا پیشگویی میکنند؟
آیا تهیهکنندگان و تولیدکنندگانهالیوود پیشگو هستند؟
پاسخ قطعا منفی است. همچنان که ماجرای پیشگوییهای سلف آنها، یعنی کابالیستی به نام نوسترآداموس نیز افسانهای بیش نبود. پس چگونه میتوان ساخت و تولید فیلمهایی را توجیه کرد که تصاویری دقیق از آنچه در آینده سیاسی/نظامی دنیا اتفاق میافتد را نمایش میدهند؟ پاسخ را میتوان در فصل مشترک کمپانیهایهالیوودی و کارخانههای اسلحهسازی و بانکها و کارتلهای اقتصادی و مراکز استراتژیک و تینک تنکها یااندیشکدههای سیاسی در ایالات متحده آمریکا جست وجو نمود. نگاهی اجمالی به صاحبان این مراکز و کارخانهها و کمپانیها نشان میدهد که افراد واحدی در همه این مراکز فعال بوده و هدایت آنها را برعهدهدارند. یع
نی صاحبان و سران کمپانیهایهالیوودی در واقع همانها هستند که در بانکهای بزرگ آمریکا نیز سهامدار اصلی بوده، همانها هستند که در کمپانیهای اسلحهسازی هم شریکند و همانها هستند که در مراکز استراتژیک سیاسی و تینک تنکها نیز نقش اصلی را ایفا میکنند. مثلا فردی همچون «تد ترنر» بانی غولهای رسانهای همچون CNN، TCM و AOL، در عین حال مشاوراندیشکده CSIS از مراکز استراتژیک سیاسی آمریکا هم بوده، در بزرگترین بانکهای منهتن نیویورک و وال استریت هم سرمایه داشته و در کارخانههای اسلحهسازی مانند «لاکهید» هم سهیم است.
روپرت مرداک یهودی، صاحب غول رسانهای FOX با شبکههای تلویزیونی آن
FOX NEWS و FOX MOVIES تولیدکننده سریالهایی مانند «24» که در فصل هشتم خود توافقات هستهای با ایران را 5 سال قبل از رخداد آن به تصویر کشیده بود، در بسیاری از کارخانههای اسلحهسازی و بانکهای بزرگ و مراکز عظیم اقتصادی آمریکا صاحب سرمایه و سهام بوده، همچنین «جرج سوروس» یکی دیگر از صاحبان عمده رسانه در آمریکا که ریاست بنیادهای استراتژیک سیاسی مانند بنیاد «جامعه باز»(Open Society) را برعهده داشته و عامل طراحی کودتاهای رنگی و مخملی در برخی کشورهای جهان مانند اوکراین و گرجستان به شمار رفته، صاحب بزرگترین کارتلهای اقتصادی در غرب محسوب میگردد!
دولت واقعی در ایالات متحده آمریکا امثال همین تد ترنر و جرج سوروس و روپرت مرداک و سایر صاحبان رسانهها و استودیوهای سینمایی و کمپانیهای اسلحهسازی و تراستهای اقتصادی و اندیشکدههای سیاسی بوده و هستند، نه امثال جرج بوش و باراک اوباما و ترامپ و بایدن و... همین دولت واقعی است که منافع سیاسی و امنیتی آمریکا را تشخیص داده و از سالها قبل برای آن برنامهریزی کرده و این برنامهها را در تولیدات سینمایی و سریالها و انیمیشنها، همچون تیزر و آنونس اعلام نموده تا اذهان و افکار عمومی را درگیر سازند. اطمینان داشته باشید که پای هیچ پیشگو و پیشگویی هم در میان نیست! از یک سو مراکز استراتژی و اندیشکدهها برنامهریزی میکنند، از دیگر سوی، پول و هزینهها را از کارتلها و تراستهای اقتصادی و سلاح لازم را از کمپانیهای اسلحهسازی تامین نموده و سرانجام زمینهسازی فکری و القاء ذهنی را برعهده رسانهها و استودیوهای سینمایی قرار میدهند.
نشد آنچه میخواستند!
براساس اسناد و شواهد معتبر، چنین مجموعهای از سالها قبل، پروژه 11 سپتامبر را برای بهرهبرداریآخرالزمانی کلید زد که به دنبال آن جنگهای 33 روزه لبنان و 22 روزه غزه را به راهانداخت تا به هدف اصلی خویش یعنی جنگهای آخرالزمانی در آغاز هزاره جدید برسد. اما به خواست خدا و اراده ملتها، نشد آنچه را طرح ریزی کرده بودند و میخواستند، اجرا کنند.
طراحی 30 ساله آنها برای تسخیر بابل یا عراق امروز نیز با شکست مفتضحانهای مواجه شد که امروزه خود آمریکاییها نیز بدان معترفند و طرفه آنکه برنده همه این میادین از پیش طراحی شده، مسلمانان انقلابی و طرفداران انقلاب اسلامی بودند.
⚪️🟢🟡🔵🟣🔴
۳
قضیه تحریمهای اقتصادی و توافقات هستهای و ماجرای برجام و اغتشاشات نیز (براساس شواهد موجود) اگرچه یکی دیگر از میادین طراحی شده نظام سلطه برای به زانو درآوردن انقلاب و نظام اسلامی بود، اما همچنان که تا امروز نیز روشن گردیده بنا بر وعده و اراده الهی و با رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری و ایستادگی ملت ایران، این میدان نیز به یکی دیگر از ورطههای شکست استکبار و اعوان و انصارش بدل شده است و خواهد شد.
هدایت شده از Sayyedmahdi110
🏴 دسته عزاداری نیروهای مسلح در کنار مردم ولایت مدار شهر تاکستان " دارالکرامه"
◾به مناسبت سالروز رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)
▪️ زمان : پنجشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۲
▪️ از ساعت ۹/۳۰ صبح
▪️ از محل ناحیه امام علی (ع) سپاه تاکستان تا مسجد حجتی
▫️ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان تاکستان دارالکرامه
📣گروه خبری #تاک_پرس👇👇
https://eitaa.com/joinchat/451871014C522be06a56