هدایت شده از موکب شهدای قاقازان استان قزوین✅️
تشیع پیکر پاک شهدا امروز ساعت ۴تا ۶در شهرک خورهشت با حضور اهالی مردم خورهشت ۱۴۰۱
هدایت شده از Zamani
هدایت شده از Maryam AFSHAR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا حیدر:
❌این چه جملهی نادرستیست که برخی میگویند اگر #شهدا این روزها و این گرانیها و اختلاس ها را میدیدند ، به جنگ نمیرفتند و جان خود را تقدیم انقلاب نمیکردند؟
👌وقتی شما به حقانیت انقلاب پی برده باشی و بدانی دشمنان زیادی [چه داخلی و چه خارجی] در پی سرنگون کردن آن هستند ، با دیدن چند اختلاس و دیدن گرانی ها پایت نمیلغزد و در بزنگاه ها پشت انقلاب را خالی نمیکنی! اکثر شهدا هم همینگونه بودند و نه از روی #جوّ_زدگی ، بلکه از روی بصیرت و بینش عمیق در جبههها حاضر شدند و از روی آگاهی جان خود را تقدیم نمودند. به وصایای شهدا نگاه کنید!!! اگر شهدا به دنیا بازگردند و[خدای نکرده] همین امروز دوباره جنگ بشود ، یقینا در حمایت از انقلاب کم نخواهند گذاشت!
🧑شهدا که جای خود دارند ، حتی اکثر همین جوانهایی که به ظاهر با اسلام و انقلاب بی گانهاند هم اگر [خدای نکرده] جنگ دیگری بر ما تحمیل گردد ، در خط مقدم دفاع حضور پیدا خواهند کرد! چرا که گاهی میدان جنگ ، حکم بزرگترین #دانشگاه انسان سازی را پیدا میکند و جوانان را با حق و حقیقت آشنا مینماید!
🔻شکاف نسلی و واقعیّت عینی:
دهۀ هشتادیها چه هویّتی دارند؟
🖊 مهدی جمشیدی
۱. از جمله دلایلی که موجب شده برخی از تحلیلگران، معتقد به پدیدآمدن «شکاف نسلی» در جامعۀ ایران باشند و بهطور خاص، «دهۀ هشتادیها» را «دیگریِ ارزشهای اسلامی و انقلابی» قلمداد کنند، «تعمیمدادن» برخی از «نمودهای محدود» و «ظهورهای اقلّی» است. چنانچه جامعه با پیشفرضهای منفی مطالعه شود، «واقعیّتهای نظمستیز» و «عینیّتهای نابهنجار»، بیشتر دیده میشوند و انسان برای اثبات نظرِ پیشینی خویش، در جستجوی هر شاهد و مؤیّدی برمیآید که با آن همخوان است. ازاینرو، حتّی واقعیّتهای «تنگدامنه» و «ناچیز» نیز معیار قضاوت قرار میگیرند و برداشتی صورتبندی میشود که در آن، «اقلّیّتهای آسیبدیده»، نمایانگر وضعِ اکثری در جامعه معرفی میشوند. این در حالی است که در همۀ جامعهها، «ریزشهای حداقلی» و «سقوطهای موردی» وجود دارد و اینگونه نیست که همگان، منطبق با هنجارهای رسمی باشند. اگر به «بُرشهای گزینشی» از نوجوانان و جوانان بسنده نشود و «تصویر کلّی» و «برداشت فراگیر» از آنها شکل بگیرد، مشخص خواهد شد که داوریهای منفی، بیانگر واقعیّت نیست و این اقلّیّتِ مطلق امّا پُرجلوه، «اکثریّت» نیستند.
۲. اشکال دیگر این تحلیلها، «ظاهربسندگی» است؛ به این معنی که ظواهر خاصی، متضاد با «ایدئولوژیِ انقلابی» انگاشته میشوند و آنگاه همۀ کسانیکه چنین ظاهری را برگزیدهاند، نامؤمن و غیرانقلابی شمرده میشوند. این در حالی است که بارها مشاهده کردهایم که نوجوانان و جوانانی با ظواهری که از نظر فرهنگ اسلامی و انقلابی، چندان پسندیده نیستند، خویش را در امتداد تفکّر انقلابی تعریف میکنند و سرسختانه، نسبت به ایدئولوژیِ انقلابی، اظهار وفاداری میکنند. این امر به آن معنی است که «تفاوت ظاهری»، معیار کاملی بر داوری نیست، بلکه گاه، رهزن و غلطانداز است. همچنانکه همۀ معتقدان به ایدئولوژیِ انقلابی از نظر باطنی، «یکسان» و «در نقطۀ کمال» نیستند، از نظر ظاهری نیز چنین وضعی وجود دارد. این وضع نشاندهندۀ وجود «ترکیبهای متناقض» در زندگی انسانها هستند؛ زندگی انسان، «حالت پیوستاری» دارد و انتخابهای انسان در «مراتب مختلف» قرار میگیرند.
۳. در امتداد بند پیشین باید افزود که حتّی درجاتی از «انتقاد فرهنگی» و «اعتراض سیاسی» نیز به معنی «مخالفت با ایدئولوژیِ انقلابی» نیست، چنانکه حتّی اصیلترین و جدّیترین نیروهای انقلابی نیز چنین ناخشنودیها یا ناسازگاریهایی دارند و از برخی جهتگیریها یا انتخابها، «انتقاد صریح» میکنند و «بیان تند» دارند. در میان نوجوانان و جوانان نیز کسانی هستند که به برخی از لایههای حاکمیّت، نقد دارند و زبان به اعتراض و چالشگری میگشایند، امّا این رفتارها به معنی عبور آنها از ایدئولوژیِ انقلابی و تبدیلشدنشان به دیگری نیست. شخصیّت بسیاری از آنها، حاصل ترکیبی از همین «حمایتها» و «مخالفتها» است و چنین نیست که «یکدستیِ مطلق» بر هویّت آنها حاکم باشد. این در حالی است که برخی تحلیلگران اجتماعی، به صرف اینکه کسانی نسبت به یک سیاست و جهتگیری مخالفت دارند و فریاد اعتراض برمیآورند، آنها را از دامنۀ انقلاب خارج میدانند و میگویند جامعه از ایدئولوژیِ انقلابی عبور کرده است.
۴. از سوی دیگر، برخی رفتارها و انتخابهای نوجوانان و جوانان نیز «مقطعی» و «موسمی» هستند و نباید آنها را «گزینش نهایی» و «نظر تثبیتشده» قلمداد کرد. این وضع از غلبۀ «هیجان» و «احساس» برمیخیزد؛ چنانکه با «گذر زمان» و «روشنگری»، گرایش آنها دگرگون میشود. ازاینرو، نباید این «وضع شناور» و «حالت متغیّر» را اصل و ثابت انگاشت و از آن چرخشهای فرهنگیِ «پایدار» و «نهاییشده» را نتیجه گرفت. اینچنین تغییرها و نوسانهایی در همۀ جامعهها و در میان بسیاری از طبقات اجتماعی وجود دارند و باید از طریق مطالعات طولی، «تداوم» یا «تغییر» وضع را سنجش کرد. پس هر آنچه که امروز هست، به طور ضروری و حتمی، فردا نیست و انتخابهای کنونی، به معنی «امتناع تجدیدنظر» نیستند. ذائقۀ فرهنگی، در حال «شدن» و «صیرورت» است و در عین حال، برخی «افتوخیزها» و «فرازونشیبها» را تجربه میکند.
۵. نقص مهم دیگر، «آرمانشهرانگاریِ گذشته» است؛ چنانکه برخی تحلیلگران اجتماعی، «روایتهای مطلق» از دهۀ شصت دارند و تصوّر میکنند که جامعه در آن زمان، «تهی از عیب» و «دورافتادۀ از خطا» بوده و «زاویه» و «فاصله»ای در میان نبوده است. مطالعۀ تاریخ فرهنگیِ دهۀ شصت نشان میدهد که گذشته، آنچنان هم «طلا» نبوده است، همانطور که امروز نیز «مس» نیست. نباید به بهانۀ ناگفتۀ تخریب و ملامتِ امروز، دربارۀ گذشته، «مبالغه» کرد تا در نهایت، جمعبندی این شود که گرفتار «شیب نزولی» در عرصۀ هویّت فرهنگی و ارزشی شدهایم.
یا حیدر:
🔻 از صعود به "قلّۀ افراط" تا سقوط در "درّۀ تفریط"
♨️ امام خمینی(ره) در مورد تعرّض به بانوان بیحجاب میگویند: کسی حقّ تعرض ندارد و اینگونه دخالتها[ی قهری و یَدی نسبت به حجاب زنان در خیابان] برای مسلمانها [یعنی مردم عادی] حرام است و باید پلیس و کمیتهها از اینگونه جریانات جلوگیری کنند. (صحیفۀ امام، ج۱۲، ص۵۰۲، ۱۳ تیر ۱۳۵۹).
‼️ متاسفانه در صدر انقلاب این گونه رفتارها(دخالت های قهری و یدی)، به دست بخشی از نیروهای انقلابی رقم خورد که بعدها به "چپ مذهبی" مشهور شدند و در دهۀ هفتاد نیز نام "اصلاحطلب" را برای خویش برگزیدند!
‼️ اینان که تمایلشان به انقلاب، بیش از هر چیز، ریشه در احساس و هیجان داشت؛ از همان آغاز، پرچم رفتارهای ناموجّه و نامشروع را برافراشتند و مواجهههای بسیار غلطی را با بیحجابها و کمحجابها در پیش گرفتند!
‼️ البتّه حتّی در سالهای پس از این نیز که مواجهۀ خود را به سطح نرم و تذکّر زبانی فروکاهیدند، رفتار خویش را تغییر ندادند و به بدترین شکل، نهیازمنکرِ زبانی میکردند!
‼️ کسانیکه در دهۀ شصت با اینان معاشرت و ارتباط داشتند، روایتهای تلخی را از رفتارهای نابخردانه و نامشروع اینان نقل میکنند که با گفتههای اینان در دهۀ هفتاد، شکاف بسیار زیادی دارد!
♨️ مسیر اینان در آن زمان "فاشیسمِ فرهنگی" بود و از دهۀ هفتاد به این سو، به طرف "لیبرالیسمِ فرهنگی" چرخش کردند.
بیش از 300 روز از جنگ اوکراین میگذرد و در این مدت موازنه قوا بر خلاف خواسته غربیها به نفع ناتو نچرخیده است. 32 کشور به صورت مستقیم هر چه در توان داشتهاند راهی اوکراین کردهاند و دارند رودررو با ارتش روسیه میجنگند. بر اساس همه محاسبات به عمل آمده توسط دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی غربی؛ با این حجم کمک که حالا به بالای 100 میلیارد دلار در این 10 ماه رسیده است (حجم کمکها و همکاریهای مخفی از سال 2014 تا زمان شروع جنگ مشخص نیست) علیالقاعده باید روسها عقب رانده میشدند، اما چنین نشد!
از مردادماه سال جاری بود که با ورود پهپادهای شاهد به میدان نبرد در اوکراین، ورق برگشت و روسها که داشتند در برابر بیش از 30 کشور میجنگیدند، یک کشور دیگر را در کنار خود پیدا کردند که انگیزههای بسیاری برای جنگ با ناتو داشت. این مساله باعث شد تا همکاری نظامی تهران- مسکو که سابقه طولانی داشت وارد مرحله جدیدی شود که برای دولت وابسته کییف به هیچ عنوان خوشایند نبود و آنها از همان زمان شروع کردند به لجنپراکنی در مورد پهپادهای ایرانی.
ماجرای فروش تسلیحات ایرانی به روسیه و حضور این تسلیحات در جنگ علیه ناتو در اوکراین را بعضیها سادهسازی کرده و آن را صرفاً یک تجارت معمول در حوزه اقتصادی و نظامی دانستند اما همانگونه که بارها در طول ماههای گذشته تاکید کردهام سطح این مشارکت بسیار بالاتر است و ایران با تصمیم به ارسال سلاح به روسیه، عملاً پاسخ مستقیمی به جنگ ۴۰ ساله غرب علیه خود داد که در طول ۱۲ سال گذشته به شکل بیشرمانه و غیر اخلاقی حیات مردم ایران را هدف قرار داده است.
اثرگذاری تسلیحات ایرانی در میدان نبرد غربیها را دچار آشفتگی روحی و حیرت کرده و به در و دیوار میزنند، آشوب به پا میکنند، پیغام میفرستند و تهدید میکنند تا شاید ایران دست از حضور در این نبرد بردارد اما این معادله ساده را بیش از این هم بارها طرح کردیم: «تا زمانی که جنگ علیه ایران برقرار است، ایران نیز همان میدان جنگ را انتخاب میکند.» زرادخانه تسلیحاتی ایران بسیار قدرتمند است و این انتخاب غرب است که به جنگ با ایران پایان دهند تا ایران هم دست از جنگ در اکران بکشد. حالا باید دید آیا غرب شکست در اوکراین را انتخاب میکند یا ادامه تحریم ایران را؟!
یا حیدر:
💠 برای ما، برای اونها
🔸ازدواج دختر ١٧ ساله ما میشه کودک همسری/ رابطه جنسی آزاد دختر ١٧ ساله غربی میشه آزادی کامل انسان.
🔹بازی نکردن ما با اسرائیل میشه سیاسی کردن ورزش/ بازی نکردن اونا با روسیه میشه اتحاد علیه دیکتاتوری.
🔹موشک های ما تهدیدی برای بشریت/ کلاهک های هسته ای اونا ضامنی برای صلح جهانی.
🔹همخوانی سرود «سلام فرمانده» ما، تربیت ایدئولوژیک/ سند ٢۰٣۰ اونا تربیت مدرن.
🔹 فروش پهپاد به روسیه اَه اَه، خرید جنگنده آمریکایی در زمان پهلوی به به
🔹حضور ما در خلیج فارس میشه تحریک همسایگان/ حضور اونا در خلیج فارس میشه ائتلاف صلح و ارباب خلیج فارس
🔹قاتل ١٧ ساله ایرانی میشه کودک مجرم/ قاتل ١٧ ساله اونا میشه مردی ١٧ ساله.
🔹محور مقاومت همسوی ما میشه گروه های تروریستی/ گروهک های تکفیری-وهابی دست پرورده اونا میشه شبه نظامیان مخالف اسد.
🔹آموزش نظامی بسیج ما میشه ترویج خشونت/ آموزش نظامی اونا میشه دفاع شخصی.
🔹برخورد ما با اغتشاشگران مسلح میشه سرکوب دموکراسی/ برخورد اونا با معترضین غیر مسلح میشه نمایش اقتدار پلیس
🔹انرژی صلح آمیز هسته ای ما میشه تلاش برای ساخت بمب اتمی/ داشتن کلاهک هسته ای توسط اسرائیل میشه توازن قدرت.
🔹حضور نظامی ما به دعوت دیگر کشورها میشه دخالت و کشورگشایی/ کودتای اونا در دیگر کشورها میشه ترویج دموکراسی
🔹دزدی نفتکش های ایران و خالی کردن نفت به سمت آمریکا میشه حقوق بین المللی ولی جواب دادن به این تجاوز ها میشه دزدی دریایی!
🔹هشت سال جنگیدن ما برای ندادن خاک میشه تفکر اشتباه آیت الله خمینی، دادن بحرین و تبعید رضاخان و اشغال دو روزه ایران توسط متفقین میشه آینده نگری پهلوی.
👈پ.ن: کلاً هر چی برای ما هست خار داره!
یا حیدر:
❌این چه جملهی نادرستیست که برخی میگویند اگر #شهدا این روزها و این گرانیها و اختلاس ها را میدیدند ، به جنگ نمیرفتند و جان خود را تقدیم انقلاب نمیکردند؟
👌وقتی شما به حقانیت انقلاب پی برده باشی و بدانی دشمنان زیادی [چه داخلی و چه خارجی] در پی سرنگون کردن آن هستند ، با دیدن چند اختلاس و دیدن گرانی ها پایت نمیلغزد و در بزنگاه ها پشت انقلاب را خالی نمیکنی! اکثر شهدا هم همینگونه بودند و نه از روی #جوّ_زدگی ، بلکه از روی بصیرت و بینش عمیق در جبههها حاضر شدند و از روی آگاهی جان خود را تقدیم نمودند. به وصایای شهدا نگاه کنید!!! اگر شهدا به دنیا بازگردند و[خدای نکرده] همین امروز دوباره جنگ بشود ، یقینا در حمایت از انقلاب کم نخواهند گذاشت!
🧑شهدا که جای خود دارند ، حتی اکثر همین جوانهایی که به ظاهر با اسلام و انقلاب بی گانهاند هم اگر [خدای نکرده] جنگ دیگری بر ما تحمیل گردد ، در خط مقدم دفاع حضور پیدا خواهند کرد! چرا که گاهی میدان جنگ ، حکم بزرگترین #دانشگاه انسان سازی را پیدا میکند و جوانان را با حق و حقیقت آشنا مینماید!
یا حیدر:
🔴 بررسی وضعیت دولت رئیسی
🔹 همانطور که از ابتدای این دولت از قبل از رویکار آمدن و سپس انتخاب وزرا گرفته تا به امروز همواره سعی کردیم با رصد و حمایت و ارائه مسائل و مشکلات اصلی و نهایتا راهکارهای اصلاحی همگام با دولت جلو برویم، اکنون فرصت خوبی است که شفاف برخی مطالب مشخص گردد!
🔸 لازم است دولت یک هیأت اندیشه ورز داشته باشد که در شرایطی مثل اکنون، به عنوان هیأت نظارت کننده بر کل نفرات دولت از معاون اول تا تمام وزرا و حتی استاندران و مدیران ارشد و میانی و ... بپردازد و با آنالیز آنها بتواند اصلاحات لازم را صورت دهد.
✅ برای حفظ روحیه و نشاط و سرزندگی دولت باید با افراد خسته و غیرفعال هر چه سریعتر خداحافظی کرد! زمان کافی برای مشخص شدن عملکرد نفرات صرف شده است! لذا برای اینکه بدنه اصلی دولت با قدرت بیشتری حرکت کند، لازم است هر چه سریعتر افراد بهتری را جایگزین کرد.
🔹 بخش اصلی مشکلات کنونی از ناحیه مدیران میانی لیبرال است! بله متأسفانه بدنه دولت هنوز با دوره روحانی در حال مدیریت است و افراد زیادی باید تغییر میکردند که ...
لذا یکی از عوامل اصلی این است که ما نتوانستیم خیلی سریع تیم مدیریتی جدیدی را جایگزین کنیم و هنوز بخش عظیمی از افراد با تفکر لیبرال درون مدیریت کشور باقی ماندهاند و با عدم فعالیت مناسب یا ناکارآمدی، به ترکیب اصلی دولت آسیب میزنند.
🔸 برای حل مشکلات اصلی در شرایط کنونی چه کنیم؟
1️⃣ نظام مسائل کشور را دربیاوریم.
2️⃣ اولویتبندی کنیم.
3️⃣ ارئه راهکار مناسب داشته باشیم.
✅ مشکلات اصلی در شرایط کنونی در چند وزارت خانه به شکل حاد در جریان است! البته بانک مرکزی را هم در کنار آن قرار دهید! وزارت اقتصاد، وزارت صمت، وزارت بهداشت، در مراتب بعدی هم میتوان اسم وزارتخانههایی را مثل وزارت علوم و حتی ارشاد و ارتباطات را هم ذکر کرد.
🔹 جریان انقلابی برای خوابیدن وزارت خانه نباید هزینه بدهد! خیلی شفاف اینکه قطعا وزارتخانهی صمت خواب است که اوضاع خودرو سامان نیافته و هر روز وخیمتر نیز میشود و یا بانک مرکزی چه باید میکرد که اوضاع بدتر از الان میبود جز رها کردن؟ و یا اوضاع تورم و مشکلات اقتصادی را باید از آقای خاندوزی و تیم اقتصادی دولت جویا شد. وضعیت نرمال نیست که با روزمرهگی بتوان از پس مشکلات کنونی برآمد...
🔸 همه از وضعیت افتضاح مدیریتی دولت روحانی آگاهیم و میدانیم با چه مشکلاتی دولت تحویل شد... از خاموشی تابستان گرفته تا وضعیت کالاهای اساسی و خالی بودن انبارهای استراتژیک قابل ذکر است. از اوضاع رشد چند صد درصدی دلار و افتضاح مدیریتی همتی در بانک مرکزی گرفته تا اوضاع واکسن و مرگ و میر کرونا... همه آگاهیم.
✅ اما آنچه در این شرایط مهم است اصلاح رویه گذشته است. باید در برخی موارد بدون تعارف عمل کرد. باید برای مشکلات کنونی واقعا زحمت کشید و پیگیری جدی داشته باشیم تا به موفقیت برسیم.
💢 نهایتا اینکه برای ادامه مسیر اصلاحاتی لازم است و ما امیدواریم هر چه سریعتر انجام شود ولی به هیچ عنوان نباید از حمایت این دولت دست کشید. این دولت در بدترین شرایط کشور که کمتر کسی جرأت میکرد مسئولیت قوه اجرایی کشور را برعهده بگیرد وارد عرصه انتخابات شد و توانست واقعا مسائلی از کشور را سروسامان دهد. اکنون نیز ما امیدواریم با تلاش و برنامهریزی و ونهایتا توکل به حضرت حق این مهم صورت گیرد که همانا چنین آمده که: اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم.